Vår nyttårsaften

Nyttårsaften ja,årene suser forbi i turbofart.Neida,ikke så fort,men nesten.
Benjamin og jeg har vært og handla og tok oss en runde på senteret tidligere på dagen.Jessica og paps var hjemme,papsen er fortsatt syk.


Småtassene er klare for nyttårsfeiring!

Vi har feira dagen stille og rolig,ungene var i seng klokka 22.Så siden jeg bare sitter her allikevel så kan jeg jo blogge litt.
Ungene har leika,sett på film,tegna og gleda seg til kvelden.
Vi spiste amerikansk gryte og hvitløksbaguetter,og til dessert hadde vi Daim iskake.Ungene så en film etter maten og den var både trist og litt skummel(syns den var trist selv,på nrksuper.)En liten andunge som kom vekk fra mamman og pappan sin.


Litt skummelt på tv.

Så gikk vi ut for å skyte opp det lille vi hadde av fyrverkeri og tenne stjerneskudd.Men så fort det begynte å smelle ville begge ungene hjem,det var visst ikke noe gøy i år.Ikke ville de holde stjerneskudd heller,og det har Jessica alltid gjort på nyttårsaften før.
De sto der med vernebrillene sine og ingenting var gøy.


Redd og fascinert på samme tid:)


Mamsen og Benjamin

Jessica har tatt bilde av oss.

Vi gikk inn igjen og hadde det gøy med sånne “partypoppers” eller hva det heter.Vi så på American music awards,ungene dansa og kosa seg.
Så nå gjenstår det å se om de våkner når rakettene fyker til værs ved midnatt.


Her er vi!


Ape feirer også:)

Håper dere har en fin kveld!
Ønsker dere et godt nytt år og håper at du fortsatt vil følge oss i 2014!Setter så stor pris på alle leserne mine og alle spor dere legger igjen!
Alltid gøy å blogge når så mange stikker innom:)

Jeg håper at 2014 blir et bra år!Et spennende år siden Jessica begynner på skolen til høsten.

Godt nytt år!!!


Nest siste dagen

Nest siste dagen av dette året.For 3 år siden var vi på ultralyd denne dagen og fikk vite at det bodde en liten lillebror i magen.Snålt at det er så “lenge” siden!

Jeg føyk av gårde til frisøren på formiddagen for litt egentid,fortsatt modell og det er så deilig,like fornøyd i dag,har desverre ikke noe bilde.
Mannen har blitt syk og har fått seg en tidagerskur.
Det begynte så smått å snø,og barna ble glade,det varte ikke lenge før det plaskeregna,bah!!!


Småtassene:)

Jeg og barna tok oss en tur til min venninne Camilla så barna fikk lekt litt,lenge siden sist nå.Det ble full fart og de leika og styra på.Benjamin syns Legoen til William var stas.
Jeg fikk kosa med ei lita søt babyjente,hun er 7 uker nå og navnet er ikke helt klart ennå.Vi skravla mens “de håpefulle” lekte.Camilla ordna til med litt mat også.
Koselig kveld.Vi har vært alt for mye hjemme i jula,så det var godt å komme litt ut!


Lego er gøy!


Foringstid!

Vi var ikke hjemme før klokka var 20 og da satte ungene seg ned å tegna litt.Benjamin har gått rundt med telefonen sin i hele dag å ringt til forskjellige folk.I kveld ringte han Emma hele tiden,fnis…
Da han la seg lå han å leste,og sovna sånn…


Zzzzzz…..


I morgen er det nyttårsaften,vi har ingen planer,bare være her hjemme.Nå er jo mannen syk også.Det blir en stille og rolig kveld.Må bare finne ut hva vi skal spise.

Har du planer for morgendagen??

Sparkesykkel,besøk og kino

Denne dagen har det skjedd mer enn i hele jula,haha!;)Vi sov til klokka var 9,30 alle sammen,lovely!
Forta oss ut for å nyte dagslyset og sola som er framme i ca 15 minutter,for i dag var det faktisk sol.Det er i slutten av desember og vi har fortsatt en grønn jul,ungene fikk lov til å bruke sparkesyklene i gata.
Veldig rart altså,ser virkelig ikke ut som desember.Men gøyalt var det!

Plutselig dukka en venninne av Jessica opp,de bor i Drøbak så jentene hadde ikke sett hverandre siden i sommer,de er like gamle og gjensynsgleden var stor.
De lekte litt ute,men det er jo ikke så mye å finne på så jeg sa de kunne gå inn.De lekte litt på rommet før de kom opp å satte seg til og tegne.Men de endte opp foran tv’n sammen med Benjamin.
Pappaen til disse jentene er en kamerat av Roger og bestemoren til jentene bor i samme gate som oss.Full forvirrelse over navnene til disse jentene…Ingvild.Ingrid og Ingeborg,hihi:)


Lillebror i farta på sparkesykkelen i slutten av desember.

To venninner!

Etter besøket dro Jessica og jeg på kino sammen med min venninne Ingunn og Henrik for å se Frost.Det var helt klart en film som falt i smak hos frøkna.
Men det er jammen i meg dyrt å gå på kino-bah!!!!

Da vi kom hjem måtte hun på med prinsessekjole og hansker,hun lekte at hun var prinsessa i Frost:)
Ungene har vært i farta her i kveld som alle andre kvelder,løping,herjing og hyling…rart vinduene ikke knuser;)


To “gangstere” på kino.


Lillebror:)Har du vært på kino i romjula??

I dvale

Det var ikke noe særlig utevær i dag heller,har blåst fælt!Og når det blåser liker ikke Benjamin seg ute.
Så da har vi vært inne da…igjen…Jeg lå omtrent i dvale på sofan og småsov mens ungene var nede på rommene.Man blir trøtt å sløv av og ikke gjøre noe.

Vi kom oss en tur utenfor døren for å kjøpe litt stjerneskudd til nyttårsaften,alle fire dro på Europris.Da vi sto litt ute på gårdsplassen “småpeip” lillebror om at det “bjåser sånn mamma!”
Inne på Europris var det så klart leker.De har fått masse fint til jul,men ennå så ønsker de seg mere,rart det der.Og Benjamin ville ha ennå en brannbil.Men den fikk ikke være med hjem!


Lillebror syns det blåser fælt:)

“Er det noen som ser at jeg tar denne?”Ja,mamma så deg lille luring….

Og siden det var lørdag så lurte Jessica på om de ikke kunne få godis…da måtte jeg le:)Det har jo blitt litt nesten hver dag.Og legging har sklidd helt ut,de er ikke i seng før klokka viser 21,og det tar litt tid før de sovner.
Benjamin sovna mens vi lagde middag,det var ikke lett å vekke han og han sov videre på gulvet mellom sofaene,og da var klokka 17,30.
Men etter at han våkna til var han i 100!


Zzzzzz……


Søster med den nye apevenninnen sin:)

Om det bare hadde vært litt snø når vi våkner i morgen så ungene kan ake og gå på ski.Vi blir visst aldri fornøyd med været…

Føler du at du er i dvale eller er du i masse juleselskaper??

Romjul

27 desember ja…det var egentlig termindatoen da Jessica var i magen,men så kom hun 16 desember isteden og ble en flott julegave:)
I dag har det vært litt av et drittvær,mørkt hele dagen,regn og sludd.
Benjamin sov til klokka var over 10,selv sto jeg opp i 9 tiden.Jessica sov hos foreldrene mine.

Benjamin og jeg drista oss til byen,jeg trodde det kom til og vrimle av folk,men nei det var ikke så ille.Vi traff Jessica og foreldrene mine og fikk bytta noen gaver.Jessica bytta Lego som hun hadde fra før og tok tilbake hesten og vogna fra Disneys Sophia.Det var så og si tomt i hyllene på lekebutikken,det tror jeg aldri at jeg har sett før.
Ungene fikk penger til jul også,og Benjamin kjøpte seg grotta fra Jake og sjørøverne.
Det er masse salg også,jeg må ta en bytur til,fikk ikke bytta alt jeg skulle,og jeg må jo titte litt,fikk gavekort på senteret,skal kjøpe noe fint til meg selv:)


Lillebror med den nye leken sin.

Jeg henta Jessica hos foreldrene mine(hun ble med dit igjen etter byturen.)Men hun ville ikke hjem,fikk lokka henne med meg.Hun og lillebror har leika litt med de nye tingene,sett film,krangla og vært venner…fnis…
Da vi var i byen traff de venninna til Jessica så de fikk løpt litt rundt,kjekt å se igjen venner:)

Vi har spist taco ikveld,smaker alltid like godt!
Benjamin virker veldig trøtt for tiden,spiser lite gjør han også.Og han begynner å bli en lang liten gutt,hvor ble tiden av??Og han elsker å herje,litt hardhent er han også,men han har litt tid til å kose innimellom.


Pappa er sterk!


Sophia slottet!

Kooosemose!!

Jeg må le litt når jeg leser litt rundt på Facebook og Instagram om de som allerede kaster ut juletreet og pakker vekk juleting.er det ikke nå jula er da?
Men jeg skjønner jo at man kan bli lei når pynten og treet kommer fram i begynnelsen av desember.
Her har vi nesten ikke hatt noe julepynt framme,det lille som sto framme har blitt dratt rundt overalt av ungene.Her forsvinner nok jula ut av huset noen dager etter nyttårsaften.
Da jeg var lita hendte det at vi gikk julebukk i romjula,er det noen som gjør det nå??


Go’ungene:)

Når pakker du vekk jula??

Kalkun!

Det er 2 juledag og det er fortsatt like snøløst ute.Jeg hadde nesten forhåndsbestemt at vi måtte en tur ut å bevege oss i dag,ikke for at vi har spist så mye,men alle har godt av litt frisk luft!
Så ungene og jeg gikk en liten tur,sol var det også.Ble ikke så lang gåtur,men ungene fikk friske røde kinn.
Vi har surra på her hjemme,mannen sovna på gulvet og jeg på sofan mens ungene så på film.Så ble lillebror trøtt og grinete,men nekta og sove.Jeg overtalte han til å sove i senga si.Og da han skule vekkes igjen var han så trøtt at det var nesten umulig å få liv i han.


Trøtt liten tass.

Vi fikk lillebror ut av senga og satte kurs mot foreldrene mine og kalkunmiddag-beste som finnes!!!Det smakte himmelsk og vi spiste oss gode og mette!
Onkel Frode og tante Anne kom også en snartur innom til stor jubel fra Jessica:)
De satte seg for å tegne litt og lillebror hoppa rundt og lekte med brannbilen.Jessica og Benjamin lekte veldig fint en liten stund også.
Og det har bare vært en “episode” med trass fra storesøster i dag.Hun sa selv at hun ikke likte å være 5 år,hun ville være 4 igjen…sukk…
Det går nok over det og…


Brannbilen er gøyal!


Kalkunmiddag!!!

Jessica med onkel Frode og tante Anne.

Jessica ble igjen hos mormor og morfar for å overnatte.Så da var vi bare tre her hjemme.Benjamin fikk snowracer på julaften så paps skrudde den sammen.Det ble litt prøvesitting inne og vi fikk lov og sitte på,fnis…
Nå savner jeg nesten snøen,er jo så mye å finne på for ungene.Tipper snøen kommer til neste år,hehe:)

Nå skal det bli godt med noen “normale” dager igjen.Tror vi tar en bytur i morgen for og bytte noen av gavene.Man blir fryktelig sløv og rastløs av disse juledagene,og humøret er litt svingende både hos store og små….


Jessica og mamsen:)


Fine småtasser:)

Hva har du spist i dag??

1 juledag!

1 juledag og vi hadde ingen planer.Dagen har vært lang og sløv!Er liksom ikke så mye annet å gjøre enn og spise…
Jeg trodde at ungene kom til å leke med de nye tingene sine,men nei de ligger nesten urørte.Benjamin har lekt litt med brannbilen sin,sett på Duploen men ellers bare hengt foran tv’n.
Jeg jagde oss ut en tur for å få litt frisk luft,men ikke så koselig ute,vått og grått!!I morgen skal jeg prøve å få gått meg en tur(jeg sa prøve!)


Glad i den nye brannbilen sin!

Alt er ikke bare fryd og gammen,5 åringen er inne i en periode som består av mye sinne,krokodilletårer og all verdens trass.Det er slitsomt for alle sammen.Hun er verdens lykkeligste i det ene øyeblikket og i det neste er jeg en dumskalle og ennå værre ting:/
Det har blitt noen turer på rommet for henne.Men når hun er glad og fornøyd så er hun det:)


Pysj,lue og støvler!

Lillebror virker ikke helt i form,i det ene øyeblikket er han sløv og vil bare ligge på sofan.I det neste løper han rundt som en villmann og gjør “stunts!”
Vi fikk besøk av broren min og samboeren,og det er stas med onkel og tante!
Jessica og onkel satt å tegna mens lilebror bare ville se på tv.
Da de hadde dratt sovna lillebror på sofan,litt sent for en dubb når klokka er 17!Fikk liv i han etter 10 minutter og han spiste litt middag.


Her har lillebror sovna og søster må gi en klem for han er jo så søt,fnis….

Og som de alltid gjør våkna de til liv når klokka var 19,30!Jeg lå å slappa av på sofan,men Ben hadde andre planer.Han tok fart og hoppa på meg.Og det var rasende festlig!Jeg måtte bare ta imot…
Ikke bare en gang,men flere!!Han er rett og slett helt vill!!Ikke redd for noe han.


I farta!!!

Hva har du gjort i dag??

Vår julaften!

Nå var det godt å slenge seg i sofan med joggebuksa på!Vi var hjemme igjen i 20 tiden,godt å få “summa” seg litt syns jeg.Ungene fikk se litt film før de var i seng,ble sent i dag men det er jo julaften.

På morgenen i dag dro jeg tidlig på butikken for å kjøpe brød og loff og noen julegodter til ungene.Vi har ikke julestrømper til de,men neste år skal de få det.
Så i dag fikk de et blad hver,godis og en drikke som lå under juletreet.De ble veldig fornøyde!


Her har småtassene fått overraskelse under juletreet på formiddagen:)

Dagen har vært sløv og frøkna i huset har vært veldig trassen i dag,trassanfallene kommer som perler på en snor.Hun er så sint så sint….sukk…
Nok om det…
Vi har vært hos foreldrene mine sammen med oldemor.Mens vi satt å venta på at maten skulle bli ferdig så vi plutselig at nissen kom gående oppover innkjørselen.Ungene spratt opp i sofan og kikka ut vinduet.
Nissen fikk komme inn og hadde gaver til barna og meg og mannen:)Benjamin gikk nesten helt bort til han mens storesøster satt i bakgrunn.
Kjempe hyggelig nisse som Jessica påsto at var onkel Frode…eh…neeeeida sa vi,han er jo ikke her…


Her har Benjamin fått øye på nissen:)


“Hadet bra nissen!”

Så var det mat!Benjamin rørte omtrent ikke maten,har spist så dårlig de siste dagene,har vel sammenheng med febern.
Alle ble mette iallefall:)
Så måtte det vaskes opp før gavene kunne pakkes opp.Og jeg er ganske sikker på at foreldrene mine er de eneste som ikke eier en oppvaskmaskin,hehe:)


Klare for mat!


Vi prøver oss på et familiebilde:)

Det var mange pakker og alle ble veldig fornøyde.Benjamin pakka opp en diger brannbil fra oss,og det var det eneste han brydde seg om.Resten av pakkene ble nesten urørte.
Ungene fikk ikke så mye leker egentlig,mest klær.Jessica fikk slottet til Sophia,klær,penger,perler,tegnesaker,ski,Lego Friends,støvler og andre ting.Benjamin fikk stooooor brannbil,tegnesaker,penger,Knerten verktøykasse,klær,Bergans sekk,Duplo,snowracer og andre ting.Begge to fikk flotte strikkagensere med Apa fra Vennebyen!
Selv fikk jeg en rosa Jean Paul skjorte(har ønska meg rosa skjorte i en evighet),stjernegenser,hus til å ha telys inni,gavekort,konfekt og penger.Sammen fikk vi billetter til Teknisk museum av broren min,det blir spennende!!
Vi er heldige,tusen takk alle sammen!!


Stoooor gave til lillebror!


Her pakkes det opp!

Veldig fornøyd med den fine brannbilen sin!!

Frøkna med nye støvler og pysj!!

Da var julaften 2013 nesten over!Og det ble en grønn julaften med øsende regn.Synd det ikke er noe snø så ungene får prøvd ski og snowracer.
Vi får håpe det kommer litt snø i jan/feb!!
Nå skal jeg sitte her litt før jeg legger meg og leser litt i boka mi:)


Ha en fin julekveld videre:)


Lille julaften!

Så var det lille julaften da,helt merkelig egentlig,har ikke så veldig mye julefølelse,håper den kommer i morgen.Nå snør det faktisk litt ute,men det blir nok ikke noe ut av det.Grønn jul i år ser det ut som om det ikke laver ned hele natta.

Heldigvis var lillebror i form igjen i dag,ingen feber.Så jeg fikk dratt begge småtassene ut av senga på morgenen og kjørte de til foreldrene mine.Vi har jobbet begge to i dag,men nå er det juleferie!!


Lillebror studerer pynten på juletreet.

Var egentlig helt greit å jobbe i dag,ikke noe stress og vi fikk frokost fra hotellbufeen,det er ikke dagligdags.Glemte helt å ta bilder,bare opptatt av maten,fnis…
Vi spiste kosa oss og skravla.
Var ferdig på jobb klokka 13 og det var deilig.Kjøpte den siste gaven og traff foreldra mine og barna som satt på cafe’ og koste seg.
Etterhvert henta vi paps på jobb og dro hjem.Vi har bare “surra” her hjemme.Benjamin satt på rommet til søster å så på Vennebyen.Jeg så på E.T og Jessica kikka innimellom,hun syns E.T var veldig søt:)


Tenner lys i lykta vår hver dag:)


Koooos <3

Nå har jeg pakka inn de siste gavene,hjelpes så dårlig jeg er på å pakke inn gaver,haha!!!

Ønsker alle mine fine lesere en riktig god jul!Kos dere sammen med familien:)

Snart jul

Benjamin har vært litt bedre i dag,ikke så høy feber.Men merker at han ikke er i form,veldig slækk.Han sov helt til 9.30!Jessica og jeg sto opp 8,30 så vi sov også lenge.
På formiddagen støvsugde og vaska jeg gulvene og bytta på sengene.Det blir ingen julevask her,bare vanlig vask.Da butikkene åpna tok jeg en rask tur for å kjøpe en presang og levere noen julekort.Da jeg kom hjem var juletreet oppe og ungene hang på pynt.Lillebror syns ikke det var så gøy og Jessica ville helst ha all pynten selv.


Juletreet pyntes.


Jessica koser seg:)

Lillebror har tusla rundt i bleia og t-skjorte i hele dag,det er lov når man ikke er i form.
Ellers så har en venninne vært innom og vi utveksla gaver,og så var svigers innom en liten tur.Benjamin ville bare ligge i senga å se på Vennebyen,litt trøtt og redusert.
Jessica var veldig turbo i kveld og dro med seg lillebror for å brenne det siste kruttet før leggetid.


Ser han etter nissen tro?:)


Måtte bare ta bilde av snuppa i vinduet:)

Det nærmer seg jul,en grønn jul i år.Litt kjedelig egentlig,hadde vært koselig med snø nå.
Krysser fingra for at lillebror blir i form til julaften.I morgen skal vi jobbe begge to så om Benjamin ikke har for høy feber skal de være hos foreldra mine.
Og jeg har igjen en gave,alltid sent ute.Jul blir det uansett,fnis….

Hva har du gjort i dag??