Et lite pip

Et lite pip herfra i dag også,ikke værst selv om jeg ikke har så mye å fortelle om.
Er egentlig veldig lei av denne enorme snømengden,nå kan det slutte å snø.Det er så mye snø at det ikke er plass til snøen som blir brøyta vekk.
Det er problematisk å parkere når parkeringsplassene ikke er brøyta.Men heldigvis så koser ungene seg.
I morgen skal jeg prøve å få tatt et bilde som viser hvor mye snø vi har her hjemme på gårdsplassen vår.
Men jeg håper jo ikke at det blir varmegrader som det er meldt i neste uke…

Etter middag ville ungene ut,det hadde ikke jeg så lyst til,ikke hadde jeg tatt med dressene dems hjem heller.Men jeg har noen reserver her hjemme.Så de fikk gå ut og jeg måtte henge på slep da.
Avtalte å møte ei av jentene jeg jobber med som bor rett borti gata her.Hun ble med bort til oss.Ungene var kjempeivrige ute,de lekte og basa.
Jeg begynte å bli kald på beina så jeg fikk lurt de med inn etter en times tid ute.


Jeg drar de på snowraceren.


Søtnosene:)

Selv har jeg fått skikkelig vondt i halsen,bah!!Håper det går over,har ikke tid til det nå.
Nå blir det et par episoder av Home & Away før jeg finner dyna mi….

Er det masse snø der du bor??

For et år siden…

Fridag på meg i dag og jeg hadde tenkt til å gjøre minst mulig.Før klokka var 9 hadde jeg vaska klær,hengt opp klær og støvsugd.
Så dura jeg på XXL, for som jeg fortalte i går så måtte Jessica ha nye skisko.
Hadde utrolig flaks da det var igjen et par i hennes størrelse.Det var 50% på masse vinterklær der så jeg kjøpte en fin lue til meg selv og votter.Mamma var med på lasset og hun kjøpte en deilig fleecegenser til meg fra Stormberg til den latterlige prisen av 59 kr!Snille mammaen min!

Da jeg kom hjem slang jeg meg litt på sofan å så på tv før jeg henta småtassene.Benjamin var ute å kosa seg,han og vennene løper rundt med noen store lastebiler.


Ute med lastebilen.

Siden det er “lillelørdag” fikk ungene kose seg med brownies,de smatta og koste seg,hihi:)Ble veldig glade da de fikk noe godt til dessert.
Jeg har ikke bakt selv for de som lurte på det,fnis…
Mens ungene lekte å så film leste jeg i boka mi.


To som snoker på kjøkkenet:)

For et år siden i dag ble gutten vår veldig syk og ble lagt inn på Intermediær på barneavdelingen på Drammen sykehus.Det var noen grusomme dager med en veldig syk gutt.Utrolig hva man kommer seg i mellom,men fy så redde vi var.
Jeg var på sykehuset med han,og Jessica og paps var hjemme,de kom på besøk til oss hver dag etter jobb og barnehage.
Benjamin pusta veldig dårlig,hadde dårlig metning i blodet og veldig høy feber.Lungebetennelse og astma er en dårlig kombinasjon.Han fikk adranalin og ventolin annen hver time hele døgnet og måtte i tilegg ha oksygen i nesa.
Veldig flinke sykepleiere og leger altså!Heldigvis gikk alt veldig bra til slutt,men skrekken sitter i bakhodet ennå…


Benjamin for et år siden…

Ha en fin kveld alle fine bloggvenner:)

“Løvebrøl!”

Tja,hva skal jeg skrive om i dag…vi er nesten innesnødde,men bare nesten.
Det var turdag for Jessica i dag og hun hadde som vanlig vært med på den lengste skituren,og i dag gikk de i løssnø siden løypene ikke hadde blitt kjørt opp.
Får masse skryt av skijenta og det er gøy.Men så klart kom hun å sa at skiskoa er for små,jeg har venta på det siden de er tre numre mindre enn de vanlige uteskoa hennes,ups…

Da vi kom hjem var vi litt ute,men jeg hadde mest lyst til å låse begge to inne på rommet dems da de begynte å krangle og hyle om en spade.Og de hører så klart ikke at jeg snakker til de,det overhører de glatt og hyler og krangler videre.
Noen ganger tror jeg nesten at jeg skal få fnatt,og i dag var det sånn.Jeg måtte komme med et “løvebrøl” for å overdøve de,og da ble det stilt.De kikka på meg med digre øyne og tenkte vel at muttern har blir gæern.
Det er flere sånne dager,her svever vi absolutt ikke på en rosa sky med nybakte boller og ryddig hus til enhver tid.
Syns det er så godt å lese om andre som er ærlige også,ikke bare de som skriver om veldannede barn,bakst,mat og ryddige hjem.

Heldigvis ble de enige om spaden og de lekte fint sammen ute.Jeg gravde en liten hule som vi satte lys inn i og det var stas:)Det ble ikke lange tiden vi var ute siden lillebror hadde en fin”pakke” til meg i bleia,bah!!!


Koselig med lys inne i den lille snøhulen.

Kvelden har vært rolig,ingen krangling.De har lekt og sett på film.Selv ble jeg så trøtt at jeg nesten sovna med Jessica da hun ble lagt.
Nå skal jeg velte meg over på sofan å se på fødeavdelingen Sverige:)


Leker på rommet

Hvilke blogger liker du best å lese,de rosa eller de jordnære??

Snøfull mandag!

Hadde egentlig tenkt å ha mandager som en bloggfri dag,men jeg tar en liten tur innom i kveld allikevel.
Her snør vi så og si helt bort,nå har det snødd i 2 uker og det skal ikke stoppe ennå.I dag har det kommet enorme mengder!
Da vi kom hjem etter jobb og barnehage var det bare å begynne og måke siden mannen jobber kveld.Kom så vidt fram til postkassa,traktoren som skal brøyte på den felles gårdsplassen har ikke dukka opp i dag.
Var redd jeg skulle kjøre meg fast.

Ungene leika i snøen mens jeg måka foran vår plass.Så dro jeg de små en liten tur på snowraceren før vi gikk inn å spiste tomatsuppe med egg og makaroni til middag.


Småtassene koser seg i snøen.

Har du bloggfrie dager??

Skijenta!

Søndagen her har gått med til jobb for min del,dagen har flydd avgårde den.
Jessica ble henta av morfar for de skulle på skitur i dag,og hun har gleda seg!De gikk i løypene på Åsen siden det var skirenn på Heistadmoen.
Denne frøkna er en racer på ski,hun er god!Så pass dere Marit Bjørgen & co;)

Hun har nok arva det etter mammaen sin,hihi…jeg var flink i mine glansdager jeg også men valgte å gi meg til mine foreldres store skuffelse,jeg valgte ishockeyn!
Men de passer fortsatt på å prate om skigåinga mi,men jeg gjorde det bra på hockeyn også.
Sport er gøy!!
Jeg må finne fram skia mine,må bare ha nye skistøvler!


Her er hun i farta!

Da jeg kom fra jobb var Benjamin og paps hjemme.De gikk ut en tur og jeg heiv meg i dusjen.Så dro vi for å hente  frøkna hos mormor&morfar.
Alltid koselig å dra på besøk dit.Jessica hadde kost seg og ville egentlig ikke hjem.
Men vel hjemme igjen har de leika og herja fælt og til kveldsmat ble det karbonadesmørbrød:)


Rampegutt!


Skijenta hos mormor&morfar.

Haha;);)

Det var den søndagen.Ute snør det fortsatt,og det skal vist snø i flere dager.

Har du vært på ski i det siste??

Kjekkas!

Så artig med så mange tilbakemeldinger på innlegget om ull i går!I dag dro jeg ut på “jakt” etter ullstillongser.Jeg hadde lyst til å prøve Bergans sine,men de var ikke å oppdrive i denne byen,veldig dårlig utvalg av mye her,så jeg pleier å dra andre steder,men gadd ikke det i dag.
Så da ble det en Devold stillongs og en Name it.Hatt begge før,så da får vi se da hvor lang tid det går før noe eventuelt ryker.

Benjamin og paps dro til byen da jeg kom hjem,lillebror trang en hårklipp.Vi jentene koste oss med kakao og krem og rista loff mens de var avgårde.
Og lillebror ble så fin at!!En liten kjekkas:)


En liten kjekkas!

Vi har vært ute også.Ungene hadde det kjempegøy og gravde snøhule med nabogutten.Stor snøhaug på gårdsplassen som man kan ake ned og grave snøhuler og masse annet gøy.
De var ute å boltra seg i en times tid.Da de hadde vært inne en times tid ville Jessica ut igjen så hun gikk ut alene.Helt greit så lenge hun holder seg på gårdsplassen.
Den nye dressen til Jessica er så fin og vi er veldig fornøyde med den.Jeg ser jo nå at den “gamle” dressen var alt for liten når hun har på den nye.


Inne i snøhula.


Jessica koser seg ute i snøen!

Ser du Bongo??

Nå skal jeg se litt på tv og lese noen blogger før jeg finner senga,jeg skal på jobb i morgen,det er mye å gjøre så det blir busy!
Benjamin hadde sovna på gulvet på rommet sitt nå i kveld,hihi….

Har du hatt en fin lørdag??

Ull og tacobesøk!

Nok en gang kom Jessica hjem med hull på knærne på ullstillongsene sine.Er det bare jeg som syns at ulla blir fort tynnslitt og hullete??
Det er ikke første gangen denne sesongen.To ullstrømpebukser fra Name it har det gått hull på tærne og knærne,en stillongs fra Pierre Robert,og en ullstrømpebukse til som Benjamin har brukt,hull på knærne og tærne.Holder det virkelig ikke lengre??
Det var samme greia forrige vinter.Det blir så tynnslitt at man bare kan kaste det!Det eneste ulltøyet jeg har erfart som holder lenge er Hust & Claire.Jessica har et sett av dette og det er veldig bra kvalitet.Men det er greit å ha mer enn et skift,bah!!!!
Og ja,jeg vasker det med Milo osv….

Benjamin er veldig opptatt av å ha med seg koseteppet sitt i barnehagen for tiden.Jeg skjønner jo det,veldig godt å ha når man skal hvile.Han har kutta ut soving i vogna å hviler på madrass inne sammen med noen flere,og alle har med seg hvert sitt teppe.


Kosen og koseteppe er godt å ha!

Ungene og jeg har gleda oss til i dag for da skulle vi få besøk etter jobb og barnehage av min venninne Annette og ungene Adrian og Amalie.
De skulle komme hit å spise taco sammen med oss.
Alle sammen spiste og kosa seg,ungene leika og vi skravla.Ungene ble ganske så viltre en stund så vi måtte roe gemyttene.Men veldig koselig!

Småtassene fikk vente på paps før de la seg,så de fant ikke senga før klokken 21,men det er jo freddan!


Småtassene venter på besøk!


Små og store koser seg med taco!

Flere som syns at ulltøy blir fort slitt??
Tips til bra ulltøy??

Smuler i øya!

Det er viktig å ha på seg vernebriller,særlig under frokosten i barnehagen,man kan jo få smuler i øya!!Det er Benjamin som hadde på seg vernebriller i dag,det er jo så stas å ha med seg et eller annet i barnehagen hver dag.
Det han har med seg blir lagt på hylla hans når vi kommer,men i dag hadde han på vernebrillene en liten stund.Jessica hadde også alltid med seg noe da hun var mindre,alltid Ape(han er fortsatt med) og en annen ting.


Vernebriller er viktig å ha på under frokosten i bhg:)

Her har snøen lava ned i hele dag,digre snøfiller.Vi bor i et “snøhøl” og her kommer det alltid masse snø i løpet av vinteren.
Ungene koser seg!Jessica går masse på ski i barnehagen og Benjamin hadde satt utfor akebakken i full fart alene.Det er en kjempediger snøhaug som traktoren som brøyter har laget.


På butikken!

Det har ikke skjedd noe annet i dag,tenkte å hoppe over bloggen i dag men så ble det et lite innlegg allikevel:)

Har barnet ditt med seg noe i barnehagen,leke eller kosedyr??

Ny vinterdress

Her om dagen da vi var uke å aka så vi at dressen til Jessica kanskje var litt liten?Den dro seg opp på beina og strikken ville ikke sitte under foten.
Hun fikk snø inn under dressen og i støvlene.
Jeg tenkte at hun kom til å kunne bruke den ut vinteren,men den ble for “snau!”Dressen var i str 110,Jessica er 108 cm men allikevel ble den for kort på bena.
Så da måtte vi kjøpe ny dress da.
Valget ble Didrikson,lillebror har dress derfra og Jessica har jakke og de har votter.Veldig fornøyd med Didrikson,ikke koster det fletta heller!!
Så nå har de like dresser og begge er fornøyde,vi også.
Jessica hadde den på seg i barnehagen i dag,fikk ikke sett henne i den,den var litt stor siden det er str 120,men med støvler på og man kan stramme den i livet så satt den bra.

Dette er ikke sponset altså,men anbefaler virkelig Didrikson!Benjamin sin dress kjøpte vi i høst og han har str 100,helt perfekt størrelse for han!


Ny vinterdress fra Didrikson!

Benjamin i sin dress.

Ungene har herja og leika veldig her i kveld.Løpt rundt,rulla på gulvet,ledd og sitti litt rolig å sett på tv.
Selv var jeg så trøtt et øyeblikk at jeg dubba på sofan…

Og så gikk 5 åringen rundt å sang:” Vet du hva det beste er,sexy damer uten klær!”til melodien fra BR leker.
Jeg kunne jo ikke annet enn å le…
Hun hadde lært den i barnehagen sa hun!


Herjer med lillebror!


Gode venner <3

Hvordan vinterdress til barna har du??

På en tirsdag…

I går var det stille herfra,det skjedde nada og jeg hadde ingen bilder.Det var egentlig en dårlig dag som gikk rett i glemmeboka.
I dag har det skjedd litt mer og dagen har vært bra for store og små.
Dagen starta med at jeg først kjørte Benjamin i barnehagen alene for søster skulle på helsestasjonen å ta hørseltesten som hun ikke ville ta da hun var der i desember.
Det gikk så bra i dag,hun var en helt annen jente enn sist vi var der.Hun smilte og syns det var gøy med hørseltesten.Hørseltesten er en del av 5 årskontrollen.
Vi har prata litt om det hjemme og hun har lånt øreklokkene til paps.
Dette var siste gangen Jessica var på helsestasjonen,veldig rart.Vi har jo vært der med henne siden hun var nyfødt,litt problemer i starten da hun ikke la på seg nok,men sånn er det jo ofte.I dag er hun ei fin jente på 108 cm og 18,5 kg.Ikke store jenta nå heller,men akkurat passe:)
Testen gikk supert og hun hørte bra!Det er jammen godt å vite at hørselen er fin,selv om hun til tider hører det hun vil høre,men det er vi sikkert ikke alene om.
Etter testen kjørte vi til barnehagen hvor hun tok på seg ski og staver og dro rett på tur med gruppa si.
De hadde gått en lang tur og hun fikk masse skryt over hvor flink hun er til å gå på ski!
Benjamin har også vært masse ute i dag,så bra at barna kan være ute å leke i snøen!!


Hørseltest på helsestasjonen.

Glade barn med hver sin skistav:)

Vi rakk en times tid hjemme før vi dro avgårde igjen.Jessica skulle i bursdag til en jente på gruppa si i barnehagen.Nå begynner barna å fylle 6 år,det er hele 11 mnd til snuppa her fyller 6 år.
Festen var i barnehagen så jeg dro hjem igjen.Mens frøkna koste seg i bursdag koste vi oss med kakao og krem!Det er lillebror glad i!
Da jeg henta Jessica fikk de akkurat godisposer,og de hadde kost seg med pølser og kaker.Disco hadde de også,så de hadde dansa og hatt det supergøy!


Kakao og krem!


Godispose på gang!

Har det skjedd noe spennende hos deg i det siste??