Sporty gjeng!

Jøss,det er jo iskaldt ute!!!Merkelige greier,den ene dagen over 20 grader og så kom “kulda” igjen!!
Vi prøvde oss på en sykkeltur i gata her i går,men det var så kaldt at den turen ble meget kort.Men den nye sykkelen min er helt super,gleder meg til å ta noen turer på den!


Sporty gjeng!


Søteste jenta jeg vet om!

I dag har jeg hatt fri,har ikke hatt fri siden påskeferien så det var deilig!Har ikke gjort noe spennende,handla inn mat og is på tilbud.Når det er 40% på ispakker så er det bare å fylle opp frysern!
Ungene koser seg i barnehagen og er mye ute.Deilig i sola i dag helt til isvinden kom,brrrrr!!!!
Ungene og jeg har spist middag hos foreldra mine,og etter middagen har jeg vært å klipt meg,så nå føler jeg meg litt freshere igjen:)
Jeg  skal jobbe i morgen mens småtassene og paps koser seg med fri,det er ekstra betalt så det er greit.


Verktøybeltet og sverdet er med:)


Prøvde oss på en selfie og da fikk jeg en nuss <3

Fikk så mange koselige hilsninger på bursdagen min.Jeg fikk en på facebook av en venninne som jeg ble helt rørt av…

“Gratulerer med dagen kjære Nina.Du får 40 til å se ut som 29 så flott som du er!”

Er det rart jeg ble rørt…så herlig:)!

Har du planer for fridagen i morgen??


Its my birthday today!

Da var dagen her,min bursdag!Knallvær,grønt og fint ute,helt perfekt!!
Vært på jobb som vanlig,men bare koselig å jobbe med så greie kollegaer som jeg har.Mange klemmer og gratulasjoner.Vært i ledermøte og min sjef hadde bakt kake til meg,så snill:)
Etter jobb traff jeg pappa,han kjøpte ny sykkel til meg i gave og av mamma fikk jeg et nydelig hjertesmykke:)Snille foreldre jeg har!
Så nå må jeg bli sporty og sprek igjen,bare å hive seg på sykkelen!!
Snille svigerforeldre har jeg også,fikk blomster og penger av de.Takknemlig!

Mannen har jobba kveld,så vi dro hjem til foreldrene mine for å grille og spise kake.Kosa oss i sola!


Ny sykkel til meg!

Grillmat på menyen:)


Iiiiiiis!!!!!

Meg og barna:)

Stille og rolig feiring.Skulle jo egentlig hatt en gedigen feiring siden det er et rundt tall.Men ikke så lett å få til når noen venninner bor utenbys,andre er opptatt osv.
Savner den digre vennegjengen jeg hadde da jeg var yngre.Men det blir vel kanskje sånn?Har heldigvis noen veldig gode venninner,og de setter jeg stor pris på!
Får se om jeg ikke får med meg noen ut å spise og skravle en kveld.


Denne spreke hockeystjerna har fylt 40!!

Tusen takk for alle hilsninger på Facebook,Instagram,sms osv!!!

Helgen

Min siste dag i 30 åra går mot slutten,hvor ble årene av…sukk…
Her har helgen gått unna i en fart.Var en tur i byen med Jessica på dagen i går(lørdag.)Skulle se på noe til meg selv fra foreldrene mine.
Var ute med småtassene før jeg måtte dra på jobb og min aller første duty vakt!


Fineste smårollingene!

Jeg dro på jobb,fikk mitt eget rom og begynte med det jeg skulle.Så kom Roger og ungene og de ble med på rommet,ungene hoppa i senga og syns det var kjempegøy!
Så gikk vi for å spise sammen med foreldrene mine i restauranten.Alle sammen koste seg med god mat og ungene føyk litt rundt.Jeg tok de med for å se på bassenget og de fikk kjøre heis før de dro hjem.
Jeg fortsatte og jobbe,gjorde noen småting som gjestene lurte på og jeg hjalp til i restauranten.Det gikk veldig greit og tiden gikk fort.Veldig annerledes å jobbe på kveldstid,men helt greit også.
Jeg gikk på rommet og la meg 23.30.Brukte litt tid på å sovne og bråvåkna av brannalarmen ca 01.30!!Typisk at det skulle skje på min helg,var liksom “redd” for det.Helt i ørska fikk jeg på meg klea å løp ut for og hjelpe til.Det var heldigvis falsk alarm.
Oppdaga at jeg hadde glemt nøklene mine på rommet så jeg var utelåst,great,ned å hente nøkkelkort,kom på rommet og gjorde en ny oppdagelse,t-skjorta på feil vei,haha!!!Sånn går det når man skal forte seg og er litt stressa og veldig trøtt.
Sov veldig dårlig etter den hendelsen,full av adrenalin osv.
Dro fra jobb klokken 13 i dag,trøtt som en dupp!!Men alt i alt så syns jeg det gikk veldig bra i helgen,klapp på skuldra til meg selv!


To som koser seg i senga på rommet til mams!


Koser oss med mat:)

Ny assistent!?:)

Jessica har vært i bursdag i dag,og det har ikke skjedd så mye annet.Litt trøtt og sliten er jeg,så det blir ikke sent.
Bursdag i morgen,men har ingen planer om noe feiring (veldig kjedelig i grunn.)Så om noen vil feire så bare kom!!Ungene og jeg er alene,mannen jobber.
Jeg har ikke feira bursdagen min på mange år,feira da jeg ble 30 med mange venninner,veldig koselig!


Knoll & Tott:)

I dag hadde min morfar blitt 99 år om han fortsatt var hos oss,han gikk bort for 4 år siden.Så gratulerer med dagen morfar/oldefar <3

Har du hatt en fin helg??

SFO!

Det var en spent frøken som dro i barnehagen i dag,for i dag skulle hun på besøk på SFO på skolen hun skal begynne på.På gruppa til Jessica er de 24 barn som er født i 2008,det er mange!Nesten alle skal begynne på skolen som er naboen til barnehagen,vi søkte der men fikk nei.Så da blir det skolen hun “sogner” til.Vi bor midt i skille på begge skolene.Litt dumt at hun ikke får gå med vennene sine men jeg tror det blir veldig bra med nye venner også.
Det er fire av de som begynner på samme skole,og i dag var de på SFO!
De tok bussen fram og tilbake og de hadde storkost seg.Jessica hadde visst vært veldig frampå og ivrig,og hun hadde fått seg en ny venninne også:)
Mat spiste de der,og de hadde vært ute å lekt.Morsom dag!


Spent frøken som skal på SFO!

Vi har vært i bursdag hos mamma/mormor i dag også.Der var alle tantene og onklene mine.Veldig koselig!!Min onkel Helge herja og tulla veldig med ungene,og de elska det.Lo og ville bare mer og mer:)
Jessica kosa også masse  med min tante Toril og ville vel helst vært med de hjem:)Vi spiste kaker og kosa oss!

Så gratulerer med dagen til mamma/mormor!!!(ble dårlig med bilder gitt.)


Klare for å dra i bursdag til mormor!

Da er det bare å lade opp for meg foran min hotellhelg!!Jeg har duty weekend og skal jobbe fra i morgen til søndag.Jeg skal sove over på hotellet.
Gubben,barna og foreldrene mine kommer å spiser middag med meg.
Spørs om jeg får sove på hotellrommet da,hihi….Det er første gangen jeg har duty weekend,men jeg regner med at det skal gå greit.Det er noe alle lederne må gjøre et par ganger hver i året.Litt artig også!

Hva skal du i helga??

Crazy kids!

Jøss som dagene flyr da!!Tiden går fort når man har det gøy,haha:)
Etter jobb og barnehage ble det en tur på senteret for ungene og meg.Vi måtte handle en bursdagspresang til mormor og jeg hadde lovt Jessica nye hårspenner og hårstrikker.For nå er det musefletter som gjelder!
Vi fikk handla det vi skulle,spiste litt og ungene fikk hver sin is.Vi kosa oss vi:)!


Crazy kids!

IIIIIIIIIs!!!!!!!


“Kaptein Sabeltann” og “Supersøta!”

Jessica gleder seg veldig til i morgen,da skal hun på besøk på SFO på skolen hun skal begynne på.Og jeg er nok like spent;)
Senere skal vi i bursdag til mormor.
Og jeg rykker stadig nærmere fire null…kremt….


Nå lurer jeg på hvor gammel du er som er innom bloggen min og leser:)?

“Baseballjakke!”

Da er hverdagen tilbake.Barna er i barnehagen og vi voksne på jobb.Jeg har hatt fri i ti dager og det var godt å komme på jobb,men slitsomt også.Var skikkelig gåen i går så jeg la meg før klokka var 22,men jeg fikk ikke sove,grrr!!!
Ungene hadde kosa seg i barnehagen,men de var nok litt slitne de også.Finværet fortsetter og det ble grilling i går,tok det kongebildet av Benjamin.Han er for tiden en ridder,fnis…


Benjamin vokter grillmaten!!

Jeg er egentlig like gåen i dag,men det er bare til jeg kommer inn i rutiner igjen.Det har ikke skjedd så mye her,vi var ute etter middag en tur.
Ble litt guffent når sola forsvinner så vi forta oss inn.
Til helga skal jeg ha noe som heter weekend duty på jobben,da er jeg på jobb fra ca 15 på lørdag til søndag samme tid,også sover jeg der.
Første gangen jeg skal det,så det blir spennende.


Ute å går tur!


Glad gutt!!

Jessica har fått seg ny “baseballjakke” i dag,syns de er så tøffe!!Kanskje lillebror må ha en sånn også,men ikke i rååååsa da,fnis… Museflettene er på plass.Men så sier hun at hun vil klippe seg,vi får se.
Er jo så søtt med musefletter!:)


Snuppa med ny “baseballjakke!”


Syns du det var greit med hverdag igjen??

Musefletter!

i dag ville Jessica ha musefletter,så da ble det det.Hun har alltid hatt litt “rart” hår.Det vokser bare i lengden foran og på sidene og håret hennes er kjempetykt.
Hun er også fryktelig hårsår,så hun har hatt håret i en søt kort frisyre.Ikke kort,kort,men akkurat søtt nok til henne.Og musefletter har hun alltids hatt hår til.
Så nå får vi bare se hva vi gjør med håret hennes.
Hun er iallefall supersøt med musefletter!!


Supersøta!!

Men jeg er helt elendig når det kommer til å ordne hår,flette osv,det kan jeg ikke,haha!!!Jeg har jo nesten bare hatt kort hår selv.
Vel,vel….

Så var påsken over for denne gang og vi har hatt sommervær!!Vi har ikke gjort noe spesielt i dag heller,blir litt kjedelig å bare være her i nabolaget.Så etter middag dro vi til min venninne og hennes fire barn for å leke og skravle litt.
Alltid like koselig!


To søtnoser!


Det ble en is i dag også:)

Tipper at ungene er kjempetrøtte i morgen tidlig når de må opp.Jeg må sikkert dra de ut av sengene.De har ikke vært i seng før i 21 tiden hver kveld og de har sovi til 8.30-9 hver dag.
Hverdagen banker på døra!!


Er du klar for hverdagen igjen??

Snart voksen?

Det er så deilig når ungene sover lenge om morgenen,i dag sov de til 9.15!!Ordentlig sovemorgen:)
Kjempefint vær i dag også,men litt mer skyer enn i går.Men vi har vært masse ute og vi gikk en passe lang tur.Ungene hadde med sparkesyklene,men lillebror satt mest i vogna.
Det ble grillmat på oss i dag,årets første grilling!


To som koser seg med kinderegg!

Vi var ute igjen etter mat og Benjamin hadde med seg håven for han ville fange sommerfugler.men vi så ingen så vi må titte igjen i morgen når sola er framme.
Så mange tidligere i dag.


Ute med håven!


Goingene <3

Full fart-lillebror er litt bekymra….

Vel…jeg har igjen en uke av 30 åra…sukk…jeg føler meg ikke i nærheten av fire-null…(kan ikke si tallet,haha!!)Føler meg fortsatt som 29!
Husker da jeg var 18 år og venninna mi og jeg lurte på hvordan vi var når vi ble voksne,og da var voksen 25 -30 år…Og se på meg nå,jeg er fortsatt ikke voksen,er det mulig?!
Og det var en evighet til vi runda 30 år-javel…de åra har flydd avgårde fortere enn svint!Liker virkelig ikke og prate om alderen min lenger,men jeg håper og tror at jeg ser mye yngre ut;)
Men det skjedde mye bra mens jeg var i 30 åra da,gifta meg og fikk to nydelige barn:)
Håper at fire-null årene blir like bra,eller ennå bedre,for hey,jeg er fortsatt ung!!!(selv om jeg ikke er like sporty som i mine glansdager på hockeybanen,fnis…)

Føler du deg voksen ennå??
Hvor gammel er du??
(hadde vært koselig med en kommentar altså!)


En smak av sommer!

I dag har vi hatt en smak av sommer.Sitter her å koker i toppen etter mange timer ute i sola.Men så deilig!!!
Jeg føyk på butikken for å handle i 9 tiden på morran,greit å ha brød i hus og da kunne vi finne på noe uten og være redde for å ikke rekke butikken.
Tok turen til min venninne Ingunn i dag også.Ungene lekte fint,hoppa på trampolina og løp rundt.Gikk en liten tur inn i skogen og smågutta hadde med sverda sine…fnis…Storesøsknene løp i forveien og drev med sitt.
Vi gikk tilbake å satt på verandaen og skravla,kjempekoselig!


Smågutta i skogen.

Ungene og jeg tok en liten tur for å se på endene på vei hjem.Vel hjemme lekte de ute,hoppa på trampolina og kosa seg.Påskeaftenmiddag ble taco!
Etter tacon forsvant de ut igjen mens jeg ble inne.
Benjamin kom inn igjen å ville se på Frost.
Han er en liten hjerteknuser,plutselig sa han: “Mamma,jeg elsker deg!” og mamma’n ble helt satt ut…


Nede ved vannet-fine byen vår!


Vi koser oss i sola:)

Benjamin ser på Frost-litt spennende…og veldig morro!

Det er påskeaften,men vi pleier ikke å gjøre noe spesielt.Det er bare så deilig å vite at våren er her og at sommern ikke er langt unna.
Jeg liker faktisk påsken bedre enn jul,for da er det vår!!


Gjør du noe spesielt på påskeaften??

Lazy days…

Det blir late dager når man har ferie.I går regna det så dagen ble tilbrakt inne,løfta ikke en finger og kjøttkakemiddagen spiste vi hos foreldra mine.
Jammen godt jeg visste at været skulle bli bedre,hadde vært kjipt med regn hver dag.
Ungene leika og Jessica pynta opp lillebror med litt stæsj,stæsj har hun mye av…fnis…


Lillebror har pynta seg,og må så klart tulle litt,fnis…

Våkna opp til sol i dag og barna er så snille at de sover helt til klokken 9:)!De har vært ute og hoppa på trampolina og de har sett litt film.Jeg dubba på sofan,man blir trøtt og lat av å ikke gjøre noe.
Har hatt litt vondt i hodet,mulig det kommer av det dumme øret.Hører fortsatt ikke 100% men det er bedre heldigvis!!


Dagens kids!

Litt utpå ettermiddagen dro vi til foreldrene mine,de skal pusse opp kjøkkenet og det er det gubben som skal gjøre.Han tok mål osv.Jeg tok med ungene bort til ungdomsskolen ved foreldrene mine.
Det har blitt et flott uteområde der med masse og gjøre for ungene.Huske,trampoline,klatrestativ,skatebane,basketbane,sandvolleyballbane og fint grøntområde.
Ungene løp rundt og kosa seg.Benjamin ble trøtt og sliten etterhvert så da tusla vi tilbake.Ingen dubb på dagtid nå i ferien og da blir en liten gutt litt trøtt utpå ettermiddagen,men han holder som regel koken!


Kjempegøy på den store huska!


Snuppa i farta!

Barna er i seng,de er i seng litt senere enn vanlig,men hey,det er jo ferie!!Og jeg,jeg legger meg jo aldri sent,hihi…Er ferdig med å lese den fantastiske bra boka mi også,du må bare lese Alligatorvannet,jeg ville ikke at den skulle ta slutt…sukk…


Har du late dager nå i ferien??