Begynt å pakke

Jeg har så smått begynt med å pakke og flytte ting til den nye leiligheten vi skal bo i.Blir noen kjøreturer med esker og mindre møbler som hyllene til barna.
Jessica har hjulpet meg.Benjamin ville være hjemme.Han er fryktelig hjemmekjær,og det blir nok vanskeligst for han i overgangen.Tipper han vil “hjæm” som han sier.
Ser for meg at vi kommer til å sove i dobbeltsenga alle tre i starten,men koselig det og:)
Men fy så mye man har når man skal flytte,alt mulig ræl og rot og masse annet som plutselig dukker opp.
Godt å få rydda litt,tross alt.


Min lille brannmann:)

Foreldra mine var også innom leiligheten en tur.De er veldig snille og hjelper til masse.Vi spiste middag hos de,lapsskaus-nam!!
Det ble ennå et lite flyttelass etter middag.Og da fikk vi besøk av min venninne Hanne.Alle vil hjelpe til og alle er så snille,heldig jeg!!
Jeg får ta litt og litt hver dag,pappa og onkel skal hjelpe til med de store tinga.
Så i løpet av neste helg er vi kanskje på plass.


Ungene koser seg med og leke i bhg rett ved oss.

Nå er sommern over og høsten er her.September i morgen,usj….liker ikke!Mørket og kulda sniker seg innpå.I leiligheten har vi en stor fin veranda,så varmen får jammen holde seg her ennå,så vi kan være litt ute på verandaen.

Fant et bilde av meg blandt alt rotet,tror jeg var ca 6 år på bildet.Pappa trodde det var Jessica,fnis….


Her er jeg ca 6 år:)

Hvordan går det med deg da,har du det bra??

Nøkler

Her går dagene unna og jeg har jobbehelg.

I går fikk vi nøklene til leiligheten,så nå er den vår,hurra!!!Vi var en tur i leiligheten for å kikke litt,mormor ble med.Det er jo så fint der og jeg gleder meg til å få på plass ting og få det hjemmekoselig.
Men det blir nok en overgang for alle parter,alt blir uvant og det kommer til å gå opp og ned akkurat som det gjør nå.
I natt våkna jeg klokka 04 og jeg lå veldig lenge før jeg sovna igjen,og da ringte klokka,på tide å komme seg på jobb,bah!!!Så i dag har jeg vært trøtt.Våkner vel sånn midt på natta fordi det er så mye å tenke på og ordne.
Trodde aldri jeg skulle havne i denne situasjonen,men nå er vi her og vi må bare gjøre det beste ut av det.


Her skal vi bo!

Jessica har vært på svømming igjen i dag og det gikk veldig fint.Så hun blir nok tøffere for hver gang.Lillebror var også med men han ville ikke være med inn i svømmehallen,han og paps var litt rundt mens jeg var inne med Jessica(godt jeg kunne være litt borte fra jobb.)
Rett etter svømminga skulle snuppa i bursdag til ei klassevenninne,travel frøken i dag.


Deler en frappuchino:)

Nå er nok desverre høsten på vei.Det har regna og vært ganske så guffent i dag.Jeg vil ha sommer hele året!!
Får håpe tiden går fort så er våren her igjen,fnis….


Her er vi:)

Men jeg vil bare si at jeg er heldig som har så fine,snille venner og familie,det betyr alt!!Og takk til alle vennene mine her inne for gode ord og tanker,det betyr mye.

Ha en fin helg!

Lekser

Tusen takk for alle koselige kommentarer på det forrige innlegget.Så heldig jeg er som har så mange fine venner her inne.
Det setter jeg pris på!!
Det er masse og ordne for tiden,så det blir kanskje ikke så mye tid til blogging,men skal prøve og komme med et innlegg nå og da.

I går fikk Benjamin være med å følge søster på skolen,det var spennende og gøy syns han.Da fikk han leke i skolegården fram til det ringte inn.Men fysj så kaldt det er om morran da,har aldri vært så kjølig i august før.Måtte kjøpe en ulltrøye til Jessica for hun frøys sånn sa hun.Og på skolen må de selv passe på og kle på seg,ingen voksne som passer på det.
Hun har blitt forkjøla og hoster stygt…


Følger søster på skolen:)


Gøy å klatre!

Sekken til Jessica har revna den,så vi har klaga og venter på ny sekk,hun ville ha lik.Sekken skal jo ikke gå i stykker etter 1,5 uke!
Det er heldigvis sol selv om det er kaldt fra morran.I barnehagen koser de seg ute og begynner straks med faste turdager.
De har øvd seg litt på å gå på blåbærturer inne i skogen:)
Det er hard “jobbing” i barnehagen,da jeg henta i dag hadde han et digert hull i buksa,bah!!!!


Luringen:)

Lekser ja,det er jo litt av de.Mest norsk og matte.I går var det gøy og gjøre oppgaver,men i dag var det ikke gøy med leselekser.De er på sin første bokstav som er i.
Lekser er visstnok kjedelig,fnis….Men hun var superflink med oppgavene sine.Hun er yngst i klassen,eldstemann er født 1 januar -08 og siden Jessica er født 16 desember så er det et år i mellom de,det er mye akkurat nå.
Men det vil gå seg til(håper jeg.)


Mattelekser.

Gode nyheter,vi har fått oss leilighet!!!Vi skal leie i et års tid,så får vi se hva vi gjør da,om vi kjøper eller leier litt til.Dyrt,men veldig fint,og Jessica har allerede bestemt seg for rom.Begge ungene løp rundt og utforska i går da vi kikka på den.
Men det blir nok en innkjøringsfase,lillebror er veldig hjemmekjær og vil nok “hjem” i starten.Huff….ikke lett for noen det her….


De fineste <3

Ha en fin kveld:)


Forandringer

Heisann og hoppsan alle sammen!Vært litt stille her inne,men det har sine grunner,det er mye som skjer akkurat nå.
Vi har valgt å gå fra hverandre uten at jeg vil fortelle mer om det her inne.Vi bor fortsatt sammen siden ingen har funnet noe sted å bo.
Så det er selvsagt mye som skal ordnes,mange tanker men aller først kommer barna,viktigst at de har det bra.Men det er vanskelig,veldig vanskelig…og sårt fordi ungene betyr alt for meg.

Det går bra i barnehagen og på skolen.Det er bare å henge med i svingene.Benjamin er veldig opptatt av skyer for tiden og forteller stadig de i barnehagen at nå kommer det stygge skyer og da kommer regnet,hihi:)Og han har jammen hatt rett noen ganger også:)
Det har begynt å bli kjøligere ute,syns det er litt tidlig siden vi fortsatt er i august,hvor ble forresten august av??
Hva har vi egentlig gjort i det siste?Jessica hadde besøk av ei venninne her om dagen,venninnen har fortsatt et år igjen i barnehagen så vi må prøve å holde kontakten.


Snuppemor


En kos i grøftekanten:)

Vi er litt ute etter at vi har kommet hjem om ettermiddagene.Ungene sykler osv.Men Jessica har jo litt lekser og de må gjøres,veldig rart altså.Til nå har de hatt ukeslekser,men vi er jo bare inne i andre skoleuke.
Godt å være litt ute syns jeg,og plutselig kommer kulda og mørket,fysj!!


Glade for å se hverandre:)


Han er en liten sjarmør:)

Jeg har fått tilsendt bildene som var i avisa av Jessica og meg.Artig å ha ordentlige bilder.Jeg tar mest bilder med iphonen,og da er det fint å få så flotte bilder som er tatt med et skikkelig kamera.Jepp,så sånn er det fatt her om dagen…og nesten litt komisk,i dag har vi bryllupsdag….

“Kjendis” og svømming

Da er første uka på skolen ferdig,og det har egentlig gått veldig greit.Jeg fulgte henne i går siden hun ikke er på sfo på fredager,da gikk det ikke så greit.Jeg ble med inn i garderoben,hun gikk fint inn i klasserommet men da ble det tårer og jeg måtte bli med inn og sitte litt ved pulten hennes.
Jeg sneik meg ut mens de sang god morgen sangen,jeg hørte hun gråt helt ut på gangen,off….Tipper det gikk fort over.Det var ikke bare hun som var lei seg,da skoleklokka ringte var det et barn som hylte,pappaen bare lempa henne over til lærern som tok henne med inn først.Det er ikke så greit å være liten og begynne i 1 klasse.
Men de er jo så søte og fine:)I går hadde de sin første engelsktime,det var veldig stas!
Lillebror går det også veldig bra med på stor avdeling i barnehagen,han er en liten tøffing som fortsatt elsker sverd,tog og brannbiler.Lykken var stor da han fikk kjøpe seg en legobrannbil,begge to har lekt masse med den siden han fikk den i går.


Klar for en ny skoledag sammen med Ape.


Gøy med Lego!

Vi har gleda oss til i dag,da skulle reportasjen om Jessica komme i avisa.Jeg var på butikken før 9 for å kjøpe avisa,fnis…
En fin reportasje(med noen småfeil)og fine bilder.En liten “kjendis” i hus:)Veldig morro at vi fikk være med på det.Det sto om fødselen,hvorfor vi valgte akkurat Jessica som navn,og at hun nå var skolejenta,tiden flyr!!Hele tre sider sammen med to andre 2008 jenter,hun ene går i klassen til Jessica.


Her er vi i dagens avis!

Vi skulle noe annet spennende i dag også.Jessica har begynt på svømming,første time var i dag.Et kurs som går ut på å bli trygg i vannet.Det gikk så der…
Hun har bada masse i sommer,sklidd i vannsklier og har ikke vært redd.Men i dag var hun det,kanskje fordi vi ikke har vært i svømmehallen før?
Håper det går bedre neste gang.Syns det er så viktig å bli trygg i vannet og lære seg og svømme.
Husker meg selv da jeg begynte på svømming,jeg var like redd,endte med at jeg slutta og begynte igjen senere,da gikk det fint.
Veldig flinke og tålmodige instruktører!Vi burde nok vært litt flinkere til å dra i svømmehallen med ungene.Benjamin må jo også lære seg å svømme etterhvert

Benjamin har vært å klipt seg med paps,og ble som vanlig en kjekkas!Han er jo alltid det,en ordentlig go’gutt!!


Klar for sin første svømmetime!


Go’gutten:)

Det var litt oppdatering herfra.Håper du fortsatt henger med her inne,koselig om du legger igjen en hilsen,setter pris på det:)Ha en fin helg!

Når lærte dine barn seg og svømme??Har ikke kontroll

Ja her går dagene unna,skolejenta er godt i gang i 1 klasse og hun stortrives!Nye venner har hun fått også,men hun sier hun er mest sammen med jenta hun sitter med i klasserommet.
Hun er en sosial jente og har ikke vanskelig for og bli kjent med nye venner,og bra er det!
Men mamsen føler vel kanskje at hun ikke har kontroll…jeg fikk jo alltid en oppdatering fra dagen i barnehagen,nå er det nada.Siden hun går rett på sfo etter skolen får jeg ikke høre noe fra skoledagen og lærerinna har jeg ikke hilst på,bare sett henne,men hun får masse skryt,og det er et godt tegn!Føler meg litt “lost!”
Men det blir nok snart et foreldremøte tipper jeg.Jeg får kanskje henta henne selv noen ganger etter skolen,hun er 3 dager på sfo og to dager fri derfra.
Skulle gjerne vært flue på veggen i klasserommet i disse dagene,fnis…


Ferdig med tredje skoledag!

I går var vi med ei venninne hjem,vi spiste,skravla og ungene leika.Koselig og finne på noe sammen.
Dagene flyr som sagt avgårde og jeg henger så vidt med.Var en tur hos foreldra mine for å friske opp minnet med å ta på bokbind,haha!!!
Det er ikke jeg noen racer på,endte opp med at morfar tok det på,hihi:)

Nå i kveld regner og tordner det,men det er helt greit!Vi var på Rema en tur og da måtte vi hilse på endene,de kom mot oss så fort de så oss,neste gang må vi ha med litt brød.
Vi måtte løpe da regnet kom:)


Hos endene:)

Rampen!

Her er vi:)

Du som har barn på skolen,får du litt informasjon fra dagene??

1 klasse!

Så var dagen her da,den som var så langt borte(trodde jeg da.)Årene har bare flydd avgårde,svisj-svusj!!
Jeg var nok like spent som skolejenta,og litt vemodig også,tusen tanker som har snurra rundt.
Lillebror ble levert i barnehagen som vanlig og det ble en rolig morgen før vi dro til skolen.Der skulle vi jo også møte en fotograf/journalist som skulle ta bilder av Jessica(vi skal være med i en reportasje i avisa som heter fra nyfødt til skolestart.)
Jeg fikk bildene på mail og de ble flotte!!Snakk om fotogen jente!!


Skolejenta Jessica.5.5 år.


Jessica og Ape:)

Barna ble ropt opp i klassene sine og de gikk inn til klasserommet.Vi fikk vært med for å se hvordan de har det i klasserommet å for å ta litt bilder.
Kjempefint stort klasserom,de er hele 26 barn i klassen.
Jessica fikk sitte med en jente hun har blitt kjent med på sfo og var veldig fornøyd:)De sang,tegna og fikk noen bøker.Ikke så lang dag i dag,i morgen er det ordentlig skoledag!
Hun syns det var kjempegøy og spennende.Hun gråt litt før de gikk til klasserommet men så bare smilte hun:)Men hun lurer på om jeg ikke skal være der i morgen…og det skal jeg jo ikke,da skal jeg på jobb.Men hun er på sfo først så det går nok fint.Blir spennende å hente i morgen og høre hva de har gjort.
Lekser har de også fått,men de er til fredag.
Og timeplanen består av norsk,engelsk,matte,musikk,natur og samfunnsfag,gym og religion…har jeg glemt noe nå tro?Så her skal det læres!


Fnis….

Vi dro på senteret etter skolen og spiste baguetter.Må jo kose oss litt på en sånn dag!
Henta Benjamin litt tidligere for vi skulle videre på intervju med avisen sammen med to andre skolebarn.Hun ene jenta går i klassen til Jessica og hun andre på en annen skole i byen.Jentene fant fort tonen og de tulla og tøysa fælt.Vi fikk prata med journalisten og hun tok bilder.
Benjamin lekte og syns det var helt greit siden jeg lovte de en is etterpå,hihi:)


Go’gutten!!

Det har vært en spennende dag med masse inntrykk for store og små!Skolejenta har ikke sovna ennå,så hun er garantert stuptrøtt i morgen tidlig.
Benjamin lå lenge før han sovna han også,hørte han lå og prata med seg selv:)

Er det noen av mine lesere som har 1 klassinger??

Nyter siste rest av sommeren

Syns det begynner å bli kjøligere ute jeg,er ikke det litt tidlig?!Var jo alltid godt og varmt til langt ut i august før!!
Det har plaskeregna,så var det glovarmt før det ble kjølig igjen,merkelig…jaja,vi er jo tross alt i Norge.

Jessica har vært i prinsesse/Frost bursdag i dag hos ei venninne fra klassen sin(er så rart å si klassen liksom,er så vant til å si barnehage.)
Jentene var så søte med prinsessekjoler.
Frøken Jessica hadde på sin nydelige prinsessekjole som hun kjøpte i Legoland i sommer.Hun hadde kosa seg masse i bursdagen med Frostkake,pølser og alt som hører med.
En venninne fra jobben var hos oss og ordna håret til Jessica,hun ble knallfin!!Nå begynner håret å få litt lengde og det er lettere og ordne det.


En liten prinsesse:)

Lillebror og jeg var på butikken mens søster var i bursdagen.Vi spiste en is utenfor butikken,koste oss litt siden Jessica var i bursdag.
Han trilla rundt inne på butikken med en liten handlevogn og ville så gjerne kjøpe kake,hihi…


Lillebror venter på is:)

Etter bursdagen var vi en tur innom mormor og morfar før vi dro for å se på endene.Nyter siste rest av sommeren nå,skulle ønske at sommern var evig!!
Høsten kommer like brått på hvert år.
Ungene løp rundt med endene i sola, lo og smilte.Hvorfor er sommeren så kort??


Nyter siste rest av sommeren…vakkert…


Kos å sitte sammen og se på endene:)

Løper rundt med endene…:)

Syns du sommeren er for kort??

Vi har snoka

Så var det helg igjen da,noen planer har vi + at jeg må inn og jobbe på søndag.De var så få på jobb så syns jeg må hjelpe til.
Fikk litt besøk av Jessica på jobb i dag,hun har vært hos mormor og morfar siden det har vært planleggingsdag på sfo.Hos tannlegen har hun vært og.
Det gikk kjempefint,de hadde bare sett over å sjekka om noen tenner var løse,det var det ikke.I dag var det paps som var med henne.

Benjamin ble superglad da jeg hadde med en frappe i bilen da jeg henta han i barnehagen,vi er bare litt glad i frappe,eh…Måtte bare kjøpe meg en etter jobb,det er tross alt fredag!


Hos mamsen på jobb:)

Vi tok en tur bort på skolen til Jessica etter middag,eller middag og middag,ungene ville ha toast….vel,de hadde hengt opp lapper på dørene inn til klasserommene så vi fant klasserommet hennes og vi snoka inn vinduet,fnis…
De hadde satt opp navnelapper på pultene til barna,men vi klarte ikke å se Jessica sin plass siden de hadde snudd lappene,grem….så nå dør vi nesten av spenning!!Lillebror var like ivrig som søster og insisterer på at han også skal begynne på skolen.
Men gjett hvem som satt under tavla?!En helt lik ape som apen til Jessica,det er jo bare så morsomt:):)Tipper Jessica har med sin kjære Ape i sekken:)


Her snoker vi inn vinduet!:)

Ungene leika og sparka på sparkesyklene i skolegården.
Og så fikk jeg en telefon jeg har venta litt på,Jessica skal være med på en reportasje i avisa som skal handle om fra fødsel til skolestart,så spennende og morro!!
Vi skal møte journalisten på mandag i skolegården og litt senere på dagen.
Det var dette jeg hinta litt om i går som “min jordmor” ringte om:)
Vi gleder oss:)!


Verdens fineste søskenpar <3


Gøy i skolegården!

Dere som har skolebarn,er dere klare??

Cool like me

I går hadde jeg fri med begge barna.Jessica går tre dager på sfo så i går hadde hun og lillebror fri sammen.Vi tok en tur til Sandvika med mormor,måtte en tur på XXL for lillebror vokser som bare det og trang nytt regnsett.Gutten er 3 år,han måtte jammen meg ha størrelse 110!!Ga meg nesten over!Han har vokst masse i sommer.
Vi kikka rundt,spiste lunsj og kosa oss.
Ungene fikk litt nytt fra Lindex,masse fint der nå.Ble en lue på snuppa,like luedilla som meg,og hun syns selv hun ble veldig kul:)Må jo være kul når skolen begynner,fnis…


Cool like me!

Goingene:)

Lillebror digger Batman!

Det har vært veldig travelt på jobb i dag,men alt løste seg,puh….
Ellers så fikk jeg en hyggelig telefon fra “min jordmor.”Det var noe hun ville spørre om vi ville være med på,så vi får se hva som skjer videre…Så koselig at hun tenkte på oss!!:)Verdens hyggeligste dame!

Litt lekebesøk fikk vi etter middag også så ungene fikk herja fra seg.Og mammaene fikk prata litt:)


Ridder Benjamin

God kveld herfra,ta vare på deg selv:)