Jeg vant!!!

Jeg sendte inn et bilde i siste liten på en fotokonkurranse i lokalavisa her i byen.Da jeg hadde lagt meg i går fikk jeg en melding på facebook som sa gratulerer med vinnerbildet.What??!!Så da måtte jeg stå opp igjen og sjekke nettet.Og jada,et digert bilde av mitt bilde prydet forsiden av lokalavisens nettside.Regner med at bilde popper opp i morgendagens avis.
Jeg ble så ufattelig glad,tenk å bli så glad for det liksom…men jeg er så fornøyd med dette bildet,et fantastisk bilde av ungene.Jeg venter på en forstørrelse av dette bildet som jeg bestilte før jeg vant konkurransen.
En liten premie vant jeg også,men mest av alt er det kjempegøy at mitt bilde ble valgt.Noen ganger så har faktisk jeg litt hell og lykke også,selv om det ikke virker sånn for tiden…Så hurra for meg og mine fotogene barn:)Et blinkskudd rett og slett!


Vinnerbildet mitt!!!!!!!!!

Dagene har gått og hva har jeg gjort?På lørdag var jeg i Sverige på shopping med mamma,en jentetur.Handla mat osv,men en veske ble også med hjem,og så klart noe til de små:)
Jeg hoster og snørrer fortsatt som en gal,og pusten er tung,pes….Godt jeg har høstferie!
Jessica dro på hyttetur med besteforeldrene sine på søndag,men i går fikk jeg telefon om at hun ville til mamman sin,så bestefar kjørte henne hjem til meg:)Det var så godt å se henne,vi satt oppe og kosa oss,perla og spiste litt snacks.
Lillebror var hos paps og han henta vi i barnehagen i dag.Han kom løpende mot meg med armene utstrakt,beste følelsen i verden!!
Så nå er begge go’ungene hos meg og vi har høstferie!


Tøffingen til mamma!


Jenta til mamma:)

Elskede unger <3

Nå er det ikke lenge til vi kommer på besøk Monica!!Vi gleder oss:)!!


Har du høstferie??

Jeg er her

Jeg er her jeg,har bare ikke sitti noe særlig på pc’n i det siste.Dagene har gått med til jobb og litt besøk.Noe må jeg finne på når ungene er hos pappaen sin.
Har hatt besøk her hjemme og det er så koselig!I dag kom min kjære venninne Maria på besøk når jeg var ferdig på jobb(hun bor i Stavern.)
Vi har kosa oss med kebab og skravla og ledd masse,det er så koselig og ha Maria på besøk.Hun kom innom siden hun hadde kjørt sine barn hit som skulle videre til Uvdal på høstferie.
Hun dro i stad,begynte å blåse så innmari,godt og komme seg på veien da,hun hadde blitt over om hun ikke skulle på jobb i morgen.


Jenter som koser seg:)

Ellers så savner jeg jo småtrolla mine veldig.Prata med Jessica på telefonen i dag,Benjamin vil ikke snakke i telefonen,hihi:)
Jessica har høstferie nå,Benjamin skal i bhg to dager så har han ferie også.Da tar vi en tur til Monica,gleder oss!!


Elskede unger <3

Jeg har ikke hatt høstferie siden jeg selv gikk på skolen,men syns jeg fortjente det nå!Litt stolt av meg selv egentlig…det har vært mye forandringer i det siste,men jeg går med hodet hevet og håper og tror at jeg klarer meg bra.
For jeg har det helt fint,savner de små veldig,men dagene går fort,og det er så godt når de kommer hjem til mamsen igjen>3
Det er en stor omstilling for alle sammen,men vi klarer oss fint.Gjør alt for at ungene skal ha det best mulig hele tiden,for de er hele verden for meg!!

Hvordan er det med deg,og hvem er du som er innom her??

Høsten er her

Så var plutselig høsten her,bare 2 grader på morgenen i dag og is på bilvinduet.Vanter,luer,pannebånd,fleece og ull er så smått funnet fram.
Jessica vil helst kun gå med tights eller strømpebukser,det blir fort litt kaldt på morran.Så nå er fleecebuksa funnet fram og en allværsbukse.Kaldt i skolegården på morgenen.Benjamin har parkdress,og i dag var ulla på siden han skulle på tur.Veldig fornøyd gutt med kakao,matpakke og kjeks i sekken,ukas høydepunkt.
Har jeg ulltøy?Nei…bare den nye ulljakka jeg kjøpte i forrige uke.Kanskje jeg skal spandere på meg noe ull i vinter??Det sier jeg hver vinter,fnis….

Ungene leker så fint sammen,og vi har vært ute hver ettermiddag etter middag og lekser.De bruker sparkesyklene sine og sparker bort til ungdomsskolen.Der er det masse gøy og finne på.
Jeg vil ikke at vintern skal komme med snø,vil ikke ha vinter!!


Go’gutten <3


🙂

Neste uke er det høstferie,og jeg skal faktisk ha litt fri.Pleier aldri å ha det.Blir godt med noen sløve dager,har hatt det alt for travelt i det siste.
Ungene og jeg skal faktisk avgårde på besøk til Monica(fembarnsmamma.)Gleder oss veldig til det.Vi skal overnatte en natt på hotell,da slipper vi å kjøre fram og tilbake samme dag,da har vi god tid.Gleder oss:)!


Frøken Jessica <3


Dette bildet ble så herlig syns jeg:)!

Jeg er fortsatt skikkelig forkjøla,hoster som en med kols.Barna har ikke blitt smitta(bank i bordet!)
Forkjølelse hører høsten til,jepp…

Flere som har funnet fram ull,fleece,luer og vanter??


Ut på tur med morfar

Søndag,fint vær og høst…ja da måtte vi jo ut på tur da!
Småtassene og jeg tok med oss morfar/pappa på tur opp til Knuten.Så fint med en sprek morfar/pappa som orker og gå på turer osv med barna.Jeg er heldig som har så snille,friske og spreke foreldre!!
På toppen var det helt speilblankt og ingen vind,solen varmet og det var kjempeflott.(Vi kjørte opp til Knutehytta og gikk innover fjellet.)

Jessica ville gå helt opp til Knutetoppen,men siden vi hadde med lillebror så gjorde vi ikke det i dag.
Søster er som ei lita fjellgeit,hun løper avgårde,lillebror var også flink,gikk hele veien selv.Men på slutten frista kakao og vaffel veldig:)


Her er vi!


Småtassene og morfar:)

Godt med en hand å holde i…

Vi satte oss i sola,koste oss med kakao og vafler.Ungene kom over flere døde lemmen(skrives det sånn?)
Sola varma godt og det er nesten ikke til å tro at vi er i slutten av september.Masse fine høstfarger oppe på fjellet.
Ungene kasta steiner i vannet og hadde det kjempegøy:)


Kooos!!


Gøy å kaste stein i vannet!

Flott utsikt!

Vi dro hjemover til mammas hjemmelagde kjøttkaker,nam!!Og mens vi satt å spiste begynte det å plaskeregne og høsten var plutselig her med ruskevær.
Resten av dagen har vi bare sløvan hjemme,leika og sett på tv.
Hører nesten at senga roper på meg,er så forkjøla,hoster,nyser og snørrer som en gal,bah!!!!

Flere som har vært på tur i dag??


Spreke barn!

Jepp,da er det helg og her kommer et lite livstegn fra meg.
Dagene flyr og vi er på jobb,skole og barnehage.Jeg har dratt på meg en skikkelig forkjølelse og er helt sylta.
Jessica er med på to aktiviteter,den ene er trampett og så er det svømming.Lillebror var med på trampetten og var høyt og lavt mens søster trente.Han ville helst vært med søster på det hun gjorde,men så kom kompisen hans så da løp de to rundt mens de venta på storesøsknene sine:)


Lillebror er høyt og lavt når han er med søster på trening:)

I dag var det svømming og det er ikke Ben så glad i og være med på.Så mens søster svømte var han med paps på åpen brannstasjon.Lillebror er en liten brannmann så det passa han perfekt!
Vi har leika ute i sola,ungene er høyt og lavt og er ganske så spreke!Jessica er faktisk supersterk i arma og klatrer lett som en plett opp ei stang de har i barnehagen her hvor vi bor.Sprek som en “ungfåla!”
Hun bruker også armene på et annet klatrestativ,da er det bortover,like sprek.Det er super trening,og hun syns det er kjempegøy.Ble litt sliten av all klatringa men ga seg ikke.


Sprek frøken!


Verdens fineste<3

Brannmann Ben:)

Alltid i farta!

Besøk har vi også hatt i dag.Ei klassevenninne av Jessica og mammaen kom til oss på taco.Kjempekoselig!Alle barna lekte så fint og vi fikk skravla litt.
Vi gikk en kveldstur med de før de dro hjem og det var veldig spennende for det begynte å bli mørkt.
Det var to trøtte småtasser som la seg i kveld,trøtte og fornøyde med dagen:)

Hva driver du med i helgen??

“Oppdagelsesferd!”

Så var go’klumpene hos meg igjen.Godt å kose og klemme på de,og de beste ordene i verden:”Jeg har savna deg mamma!”
Jeg henta frøkna på skolen i går,jeg hadde fri så da gjorde vi det sånn,og hun skulle på turn på kvelden.
Vet ikke helt om turninga var noe,så prøver trampett igjen i morgen.
Vi har klipt oss begge to,vesla tok bare tuppene og fikk fletta håret:)Lillebror henta jeg i dag,så godt å få en møkkete koseklem:)


Elskede unger <3

Det er fortsatt varmt og godt på dagtid,og det liker jeg!!Etter mat dro vi ut for å leke litt og vi gikk på en “oppdagelsesferd” i nabolaget.
Greit å bli litt kjent,jeg er godt kjent,men ungene er jo ikke det.Jeg har nesten vokst opp her vi bor nå.Foreldrene mine bor ikke langt unna oss.
Timene flyr fort så vi måtte hjem å gjøre litt lekser.


“Kom Jessita!”(Ben sier Jessita for Jessica:)


På “oppdagelsesferd!”

Nyklipt!Følte meg med ett mye bedre:)

Og nå er det jammen i meg snart leggetid på meg også.


Takk for at dere er dere!

“Snubler” innom en tur,har ikke så mye annet å ta meg til allikevel.Kan jo skrible ned noen tanker osv.
Men så utrolig mange hyggelige mennesker som er der ute, mennesker som jeg ikke kjenner som sender meg mail med gode tanker,varme ord og gode råd.Og så mange hyggelige kommentarer her inne også.
Dere skulle bare visst hvor mye det betyr for meg,jeg blir helt rørt!

Klart jeg har det tungt nå,det er en sorgprosess selv om ingen har dødd.Jeg sørger og har det tungt fordi jeg ikke får sett de som betyr aller mest i hele verden for meg,småstjernene mine,elskede ungene mine.Det er tøft å ikke se de hver dag,utrolig tøft og sårt!
Men sånn er den nye hverdagen vår,og vi må bare gjøre alt vi kan for at barna skal ha det best mulig.Barna betyr mest å fortjener og ha det bra.De har en mamma og pappa som elsker de over alt annet her på jord!

Jeg føler at dagen i dag har gått greit,en venninne kom å henta meg på jobb i lunsjen,vi satt å skravla og spiste i sola.Og kollegaene mine på jobben som jeg kan le og gråte med,vennene mine som sender oppmuntrende meldinger og som gjerne vil besøke oss.
Mine fantastiske foreldre som alltid,alltid er der for meg,jeg får aldri takka de nok.Og resten av min fine familie <3

Etter jobb tok jeg en liten runde på et senter utenfor byen,handla litt til ungene og skjemte bort meg selv med en ny deilig ullhettejakke fra Bergans,fordi jeg fortjener det!!


Ny deilig jakke til meg selv!

Gleder meg til i morgen for da skal jeg hente Jessica på skolen,og senere skal hun på turn og da skal jeg følge henne:)
Lillebror kommer på onsdag(han vil nok ikke være med på turn,fnis…)Som jeg gleder meg til å se stjernene mine igjen!
Da skal vi kose oss sammen!!

Som dere ser så har jeg fått meg en ny flott header,og det er som vanlig Helle som har ordnet den.Hun er så grei som fortsatt hjelper meg.Tusen takk!!

Takk for at dere er dere <3

Det er så stille her

Det er mine første dager uten barna,og det er ganske uvant.Det er alt for stille her,og jeg prøver og finne på litt ting og tang.
Jeg har jobba i helga,og i går kveld hadde jeg besøk av en venninne,vi spiste tandoori og koste oss.
Men savnet er stort,jeg har aldri vært borte fra barna mine i lengre perioder.Jeg tipper at jeg blir vant til situasjonen,eller ikke?!
Kommer til og jobbe endel når de ikke er her,og jeg har Bongo som selskap,det er koselig:)Og mange gode venner <3


Elskede unger <3


Ble så søt med “knuter” i håret:)

Jessica begynner å få grei lengde på håret nå,og jeg øver meg på å flette og gjøre andre ting,øvelse gjør mester ikke sant?
Lillebror er en tøffing,og i dag har han visst detti på sparkesykkelen og slått leppa si,vondt og ikke være der selv om det bare er småting og skrubbsår.Vil gjerne trøste og gi en klem.


Fine lillebror!

Hva skal jeg gjøre med all denne egentiden??Etter jobb i dag har jeg farga etterveksten i håret,ser fram til frisørtime på tirsdag.Men gleder meg aller mest til å se ungene igjen,jeg teller dager!


Kjøkkenet mitt!

Håper alt er bra med deg,her er det sommer på dagtid,20 grader,høst på kvelden og morgenen…


Litt av hvert

Tiden flyr fra meg,jeg tror aldri jeg har hatt det så travelt før,men her kommer en liten oppdatering.
Vi har vært på foreldremøte,vårt første på skolen,veldig greit å få med seg.
Ellers så har vi det ganske så bra i vår nye hverdag og i den koselige leiligheten vår.Det går fint på skolen og lillebror har det bra i barnehagen.Jeg har det også bra,travelt har det vært med flytting og full jobb.Så når høstferien kommer skal jeg faktisk ha fri,det har jeg ikke hatt siden jeg selv gikk på skolen.
Bongo bor her med oss,det har jeg glemt å si,hun trives også:)


Skolejenta:)

Vi har hatt litt besøk,og det er jo kjempekoselig!I dag har jeg hatt fri og da kom min gode venninne Maria fra Stavern på besøk.Vi tusla litt på senteret,spiste god lunsj og frappe,handla litt ting og tang før vi henta ungene.
Maria hadde med overraskelser,hun jobber på BR leker og får fine rabatter på lekene.Så her var det nesten litt bursdag i dag.Småtassene har blitt litt bortskjemte i det siste,kremt….
Kjempekoselig med besøk!!:)


Hekta på frappe;)


Ungene fikk nye pannebånd i dag(men det er jo nesten sommer ute ennå.)

Det har vært over 20 grader i dag,jeg jubler!!Liker ikke tiden som kommer nå.Mørkt og kaldt,isj!!
Kjøpte pannebånd til ungene i dag,greit for de å ha liggende på skolen og i barnehagen da det brått kan bli kjølig.
Vi har vært å lekt litt i dag også,koste oss ute i sola


Weeeee!!!


Passer godt på lillebror <3

Det er sikkert flere som har fått med seg at vi var med i en falsk Instagramkonto.Flere som har sendt meg meldinger om det.Ja jeg var klar over det og syns det er toppen av frekkhet å stjele bilder fra andre.Jeg tipper at dette var en ungjente som hadde det veldig gøy og ville leve det perfekte liv med en perfekt familie og en super jobb.
Min Instagramkonto er ikke åpen for alle,jeg godkjenner før jeg legger til nye “venner.”Jeg deler bilder og noen tanker fra vårt hverdagsliv der inne og her på bloggen.Jeg er veldig bevisst på hvilke bilder jeg legger ut,ikke er jeg veldig populær eller noen toppblogger heller,men jeg setter pris på alle ord og tilbakemeldinger fra dere.Jeg blogger ikke hver dag lenger,men nå og da.Koselig at dere liker oss:)

Håper dere har hatt en fin uke,straks helg nå og jeg har jobbehelg.Og det blir min første helg uten barna-det blir veldig rart

Har du hatt en fin uke?


Vi har flytta inn

Da er vi på plass i leiligheten og jeg er på nett.
Veldig fornøyd med leiligheten så langt,syns det har blitt kjempekoselig her.Det er så klart uvant for både ungene og meg uten pappaen til barna her,men det kommer til å gå seg til.
Tiden strekker overhodet ikke til,jeg har 100 baller i lufta,men det roer seg vel etterhvert.Og alt kan jo ikke gå etter planen…da vi kom hjem i dag og skulle lage middag så virka ikke komfyren,helt død!Så da ringte jeg huseieren som sendte over en reperatør,ovnen var ikke riktig tilkoblet.
Så middagsmenyen i dag besto av brødskiver…


Happy kid!


“Lillemor.”

Mens jeg har vært på jobb så har foreldra mine vært her å hengt opp gardiner og montert sofabord for meg,de er så snille!!
Vi sov uten gardiner i natt,går greit når det er så mørkt,men godt å ha de oppe nå:)
Alle 3 sov i dobbeltsenga,og der sover de nå også.


Sofakroken:)

Ha en fin kveld der ute:)