Halloween 2014

Så var det Halloween igjen da,er ikke så stor fan av denne dagen,men det ser ut som om feiringen har kommet for og bli.
Vi ble bedt til noen venner av oss med to barn.Jessica og jenta er gode venninner og gikk i barnehagen sammen,samme med Benjamin og lillebroren der,de går i barnehagen sammen.
Så da hadde begge to noen og leke med,og de lekte sammen alle sammen.Det var flere barn der også så det ble ganske så livlig etterhvert.
Det ble grilla pølser på peisen,vi spiste godis,lekte og skravla.Veldig hyggelig:)!Det var pynta med spindelvev og edderkopper,grøss….
Det ble ingen knask eller knep runde,men det gjorde ikke noe,mye koseligere og være sammen inne,og det var nok godis,fnis…
Ungene hadde gleda seg lenge og lillebror var klar når han sto opp,haha!!!
Han var en flaggermus,eller Batman.Og Jessica var så klart Elsa.


Klare for Halloween:)!


Griller pølser på peisen.

Kjempehyggelig kveld!

Har du feira Halloween??

“Tidsklemma!”

Da var det noen dager siden sist jeg var innom her.Vet liksom ikke hva jeg skal skrive om,om jeg vil skrive her,samtidig som jeg ikke vil gi meg helt.Men det er litt dårlig respons her inne,og da daler skrivelysten.
Samtidig så skjer det ikke så mye spennende i livet mitt.Jeg er nylig separert,prøver og få alt til og falle på plass,det er masse papirer osv som må fylles ut,bekymrer meg for økonomi osv osv….
Når ungene ikke er her så jobber jeg,det blir lange dager og når jeg kommer hjem så er sofan bestevennen min,hihi:)
Men jeg har det veldig bra,ikke tenk på det.Jeg syns det går veldig fint og være alene,og alene med barna.Føler jeg er litt i tidsklemma noen ganger,skal rekke så mye noen dager,men sånn er det vel for alle i ny og ne.
Ungene har det fint de også,selv om de savner enten mamma eller pappa når de er hos den ene.Jessica er ei mammajente og kommer ofte en dag tidligere enn lillebror til meg.Mens lillebror er pappagutt.Alt vil gå seg til etterhvert tenker jeg…

Så snuppa og jeg hadde jentekveld her om kvelden,og lillebror kom dagen etter.
I dag hadde Jessica trampett og da føler jeg at tidsklemma tar meg siden det begynner klokka 17.Men vi rekker det alltid og snart 6 åringen syns det er gøy.Lillebror vil sikkert begynne med aktiviteter etterhvert han og,men han er helt annerledes enn søster og er ikke helt der ennå.


Fineste gutten jeg vet om:)

Er så imponert over frøkna her,hun skriver og leser og er så flink.Leksene går unna i en fei og hun gjør ofte “kan gjøre oppgavene” også,og det er jo supert!
Jeg var aldri noe flink på skolen så jeg håper hun er flinkere enn det jeg var,det virker sånn iallefall.Jeg var så dårlig i matte at det er helt skammelig,kremt…
Om ca seks uker fyller hun 6 år,kanskje hun får skrivbord på rommet sitt i gave.Tiden flyr,snart en 6 åring og så jul.
Benjamin ønsker seg alt som har med brannstasjoner,brannbiler osv…ja eller det som han ser på reklame på tv,fnis….


Norsklekser på gulvet:)


Ape og Jessica på vei til skolen:)

Brått var det minusgrader ute også,brrr!!!Jeg drømmer om varme,lange,lyse sommerdager….
Men det er noen måneder til.Ungene har prøvd vinterdressene sine,og de passer,samme med vinterjakkene,veldig greit!!

Jeg har fresha meg til på håret,brukte lunsjen min i dag til en hårklipp.Skal tross alt på budsjettsamling til uka med jobben så da må jeg vel se litt okay ut eller??

Vel,det var litt om hva som skjer her,håper alle dere som er innom her har det bra.


Flere som føler at de er i den  såkalte “tidsklemma?”

Venninnehelg

Da er vi stilt inn på vintertid,det er mørkt og guffent,”bare” 5 måneder til sommertid,hihi:)
Helgen er straks over(igjen.)
I går var jeg med snuppa på svømmetrening,jeg var med inn i svømmehallen mens Benjamin og paps var i kafeterian å spiste vafler.
Jessica er ganske tøff når hun bestemmer seg for det,hun svømte fram og tilbake til dypet med sånne lange flytegreier,smilte som bare det og var kjempestolt.
Fingeren som Benjamin klemte så virkelig ikke god ut,den var hoven og sprekt,au!!!!Det var veldig godt å se de og få klemme litt på de:)
Ikke lenge til de kommer til meg igjen nå.


Svømmejenta:)


“Titt-tei!”

Etter svømminga satte jeg kursen mot Stavern og venninna mi Maria.Alltid like hyggelig å være på besøk hos henne.
Vi kikka litt på senteret,jeg må ha noen nye klær siden jeg skal på budsjettsamling med jobben om en uke,kan liksom ikke komme med joggesko og de samme slitte genserne som jeg alltid går med,hihi.Det er middag på kvelden osv,så jeg må ha noe pent.Og jeg trenger noe pent også,kan jo hende jeg plutselig skal på flere ting.
Tok en pause på senteret med en frappe,helt hekta på frappe:)
Vi tok med oss kinamat hjem til Maria,spiste,skravla og lo hele kvelden.Tror vi la oss i 01 tiden,sjelden jeg er oppe så sent.Jeg har sovi som en stokk i hele natt,må være den friske sjølufta:)


Maria og meg:)

I dag blåste det nesten storm i Stavern,så vi tok oss en tur ut til et sted som heter Mølen for å se på de digre bølgene.Alle drar visst dit ut når været er dårlig.Vi holdt på å blåse over ende,men det var kjempeflott der ute.Glad jeg ikke var ute i båt i dag;)
Så jeg har hatt en koselig helg,venninnehelg er gull verdt!

Hva har du gjort i helgen da??


1 klassebilde!

Dagene flyr og regnet øser ned,det er mørkt,veldig mørkt ute.
På tirsdag var ungene og jeg i bursdag hos mormor/oldemor som fylte 96 år!!Vi spiste litt kake og prata litt,var flere der så vi ble ikke så lenge da ungene var litt utålmodige.
Koselig for oldemor å se ungene.Jeg var litt nervøs for at mormor skulle spørre etter Roger.Jeg har valgt å ikke si noe til henne, at vi har flytta fra hverandre,det gjør litt vondt å ikke fortelle det,men jeg er redd hun blir så bekymra for meg og barna,og det trenger hun ikke nå.Hun er gammel og vil egentlig slippe taket(noe jeg ikke klarer å tenke på….)Høres kanskje rart ut for dere at jeg ikke sier det,men jeg vil ha det sånn,og jeg håper det er et rett valg…

Over til noe annet.Ungene er nå på plass hos pappaen sin igjen,og her her det stille.I går hadde jeg besøk av en venninne,vi spiste taco,lo og skravla i flere timer.Kjempekoselig!!Vi har vært venninner siden vi var 16-17 år,og selv om vi ikke sees hver dag lenger så er det akkurat som før når vi treffes:)

På morgenen i dag ringte Roger å fortalte at Benjamin hadde klemt fingrene i døra hjemme,det var selfølgelig et uhell,men skrekk og gru!!
De dro til legen med en gang for å sjekke.Han klemte fingrene mellom karmen og døra,blir helt syk av tanken!!
Heldigvis så alt bra ut,det hadde sprekt opp litt og han blødde,det er et bra tegn når man blør i en sånn situasjon.Vondt for mammahjertet at jeg ikke var der for å trøste og kose han.Søster var også lei seg,forståelig nok.Huff!!Heldigvis gikk det bra!Men jeg har selfølgelig vært bekymra.


Go’gutten:)

Her om dagen kom endelig 1 klassebildet til storesøster!Og det ble kjempeflott,hun er supersøt på bildet.Og for de som tror hun holder blyanten opp ned så er det en sånn rød/blåblyant som man får i 1 klasse(flere som har spurt om denne blyanten.)
Tenk at hun går i 1 klasse,og hun er ennå ikke 6 år.Driver fortsatt og venner meg til at hun faktisk går på skolen.
Det går veldig bra,hun er smart og lærer raskt.Hun har alltid liggi langt framme,og det er jeg glad for nå siden hun er yngst i klassen.
Hun er veldig følsom,og litt sjenert,så det er ikke alltid like lett om morgenen når skoleklokka ringer og hun skal inn i klasserommet.Men det går veldig fort over,smilet er på plass nesten med en gang.


Søteste skolejenta:)

I helga skal jeg på besøk til venninna mi i Stavern,det blir koselig:)!

Hva driver du med da??

Hei venner!

Hei venner!!
Ja dere er jo liksom vennene mine,er dere ikke:)?
Helgen suste forbi og vi hadde en koselig søndag,det var oppholdsvær så vi gikk ut en tur for å lufte oss.Camilla og ungene kom også,så vi var litt ute før vi gikk inn til oss.Camilla var så snill at hun ordna opp i litt dataproblemer jeg hadde:):)
Vi endte til slutt opp hos Camilla med kinamat,det var søndagsmiddagen sin det!!
Ungene fikk leika og brent litt krutt.Jentene ville gjerne leke litt alene men guttene var litt voldsomme og ødela litt for de.Jentene hadde nemlig på seg hver sin Frostkjole,Jessica fikk låne av Emma og var i skyene!Enden på visa ble at vi bestilte Frostkjole til Jessica fra Ebay,hele 84 kr!Så nå går hun og venter på post!
Og lillebror ville også prøve kjolen,fnis…ble så søt at,hadde den på i 10 minutter,da var det nok!!


Tøffeste gutten i gata!


Godt med frisk luft!

Lykken er en Frostkjole!:)

I dag har vi hatt sommer igjen,varmt og godt…deilig!!!Travel dag egentlig og litt lekser når vi kom hjem.Gjøre litt hver dag siden det er lekser til fredag,og det er veldig kjekt syns jeg.
I morgen skal vi i bursdag til kjære mormor/oldemor som fyller 96 år <3 Tenk det!!!

Eller så venter jeg spent på 1 klassebildet til snuppa,tipper det dukker opp veldig snart!!!

Noe du vil fortelle meg om:)?!

Støvletter

Så var det helg og regnet pøser ned,det er tåkete og grått ute.Skikkelig høstvær!Kan jo lure på når sola dukker opp igjen…
Det er ikke mye tid man har før det blir mørkt når vi har kommet oss hjem fra jobb,skole og barnehage.
Det blir mest innetid,men vi må prøve å få lufta oss litt i morgen om det ikke øser ned ute.
I dag gikk turen til Gulskogen,elleville dager der og masse tilbud.Var ikke bare vi som hadde dratt dit,bah!!!Ikke lett å få parkering,men vi fikk hivd oss til.
Mormor var med på lasset,greit å være to på lørdagsshopping i kaoset.Koselig også:)
Benjamin måtte ha nye cherrokser,ble helt overraska over at frøkna sine fortsatt passer,brukt de i to år nå,men de var store da hun fikk de.Hun ønska seg støvletter(jeg har ikke støvletter,haha) som hun kan bruke til litt pent og til hverdags,hun liker jo og pynte seg:)Støvlettene måtte på med en gang,og i dag hadde hun på skjørt og ny tunika fra Pomp de lux.Syns det er morro og pynte henne,og hun liker det selv også.Benjamin er gutt og en veldig tøff gutt,så han liker olabukser og kule gensere:)

Det ble både cherrokser og støvletter og middagen tok vi på Mc’ern,fnis…Ny pysj ble det også på lillebror,de han har er litt tighte,kremt…vokser litt han…


Må alltid se på vannet når vi er på Gulskogen:)

Ungene har lekt og kosa seg med film etter at vi kom hjem.De var ikke veldig trøtte og sovna vel ikke før nærmere 21.30.Det blir alltid sent i helgene.
Så her sitter jeg da med en film på tv og pc’n på(og litt smågodt.)
Tok noen bilder av småtassene med det vanlige fotoapparatet mitt,blir ikke fornøyd med bildene,fargene blir så blasse.Mye bedre bilder med iphonen,men litt for dårlig lys inne for iphonen nå,men ute så blir bildene knallbra!!!
Nå har jeg ønska meg nytt kamera i en evighet,kanskje julenissen kommer med et til meg…..


De er ganske så søte:)


Fineste jenta med nye støvletter:)

Stor fan av Batman,da må man ha Batmanpysj!!

Ha en fin kveld og en fin søndag:)

Flere som liker og pynte barna sine??

Guffent!

Nå er det guffent ute,det har sludda og snødd litt i dag,og regna masse.Jeg sitter her og fryser,ble så kald da vi skulle hjem fra treninga til Jessica(trampett.)
Vi dro rett hjem å drakk kakao med krem.Nedtellingen til våren er offisielt i gang;)

Jessica og jeg hadde jentekveld her om dagen,og i går kom lillebror også,godt å ha de i hus.Vi hadde besøk av min tante og onkel og mamma/mormor.Vi koste oss med vafler og skravla.Trodde nesten jeg måtte brannsikre huset mitt før onkelen min skulle komme,han er brannmann,fnis…
Kjempekoselig var det iallefall,ungene koste seg også.


Røvergutt:)

Det er så mørkt ute,bekmørkt!!Når vi har levert Benjamin i barnehagen om morran så har vi litt god tid før skolen begynner.Så da sitter vi i bilen til det nesten ringer inn,kan jo ikke stå ute i regnet å fryse og bli våte.
Da er det straks helg,vet ikke helt hva vi skal,men vi finner nok på noe.Om det er opphold må vi lufte oss litt,blir masse innetid framover nå.
I dag er det akkurat to måneder til frøkna fyller 6 år,hjelpes!!!Og så er det jul,jeg syns det akkurat var sommerferie og varmt…sukk…


<3

Jeg er ingen fan av høst/vinter.Klarer liksom ikke å forstå hva som er så koselig med mørke dager,kalde dager,regn og slaps og senere snø og ennå mer kulde.
Det kan være fint med snø,men det holder med snø i en måned,og minus 5 grader – maks!!!
Jessica og jeg får finne fram skia og trene,hun er nemlig et råskinn på ski,går fra meg!

Liker du høsten,og hvorfor??

1 klassebilde og foreldresamtale

Stikker innom en tur i dag også.Jeg har jobbet i helgen,og jeg prøver å jobbe så mye jeg kan når ungene er hos pappaen sin.
Etter jobb så har jeg slappa av hjemme,ikke gjort så mye annet,men jeg pleier å ha litt besøk eller treffe venner,koselig å skravle.
Ellers så går det veldig fint med meg,trives i leiligheten min.Det er stille uten barna,men dagene de ikke er her går veldig fort.

I går etter jobb dro jeg for å hilse på ungene og for å ordne håret til Jessica(kollega fra jobben hjalp meg.)Vi dro hjem til meg og ordna håret hennes og Jessica var superhappy for å se mammaen sin,hun er ei mammajente og trenger litt ekstra tid med meg,mens Benjamin er litt pappagutt og tar dette veldig greit.
Det var veldig godt å se ungene og få mange klemmer og nusser av de begge to.Benjamin er en ordentlig go’gutt å satte seg godt til rette i armene mine før jeg dro hjem til meg.Jessica er ei følsom jente og tar ofte til tårene når vi går fra hverandre…sårt…


Snuppelura med ny fin jakke:)

I dag har jeg hatt fri og da har jeg løpt noen ærend før Roger og jeg skulle på foreldresamtale i barnehagen.Det var bare skryt å få om den fine,kjekke goe gutten vår.
Morro å høre om dagene og hvordan han er i barnehagen.Benjamin selv syns nok det var veldig rart at vi dukka opp begge to,han måtte vise oss masse,og han var veldig kosete med meg,måtte gni litt nese med mammaen sin før han og pappaen dro for å hente Jessica.
Og Jessica har tatt sitt første klassebilde i dag,er veldig spent på hvordan det blir.Bra hun fikk ordna håret sitt i går:)


“Se på meg mamma!”

Ikke lenge til småtassene er hos meg igjen:)Alltid godt å få de hjem,kose og nusse på de!!


Jentene:)


Sånn går no dagene,nå kan jo du fortelle meg litt om dine dager?!

Tilbake i tid

Vi er i oktober og hvert år på denne tiden blir jeg liksom dratt litt tilbake i tid,dratt tilbake i tid til oktober 2010.
Jeg var 6-7 uker på vei da jeg begynte å bli dårlig.Jeg var kvalm med Jessica i magen også,men dette overgikk alt.
Skjønte selv etterhvert at dette var rett og slett ikke normalt,jeg klarte ikke å stå oppreist,ikke spise,drikke eller noe.Kvalmen var uutholdelig og jeg kasta opp alt jeg eide og hadde,det var helg og jeg lå i senga og var helt borte.Husker jeg tenkte at bare det blir mandag så kommer jeg meg til fastlegen min.
Fikk time hos min fantastiske lege,og hvordan jeg kom meg til legen det husker jeg ikke,men jeg kom meg dit selv.Roger hadde kjørt Jessica i barnehagen og han var på jobb.
Det ble innleggelse på røde rappen!!Pappa kjørte meg på sykehuset og jeg ble trilla i en seng på føden og fikk mitt eget rom.Det ble ultralyd,blodprøver,urinprøve osv.
Jeg var så dårlig at det kunne gått galt med både meg og babyen i magen.Jeg hadde noe som het ketoner i urinen,den var på 3 +!!Alarmerende farlig!!Kroppen hadde begynt å tære på sine egne fettreserver,jeg hadde gått ned 5-7 kg på en uke.
Jeg hadde hyperemesis,ekstrem svangerskapskvalme….
Dette var bare starten på mange tøffe uker og mange poser med intavenøst og kvalmestillende midler.

Jeg har skrevet om dette før,men først nå begynner jeg å få dette på avstand,jeg ble nesten dårlig av å snakke om det eller tenke på det.
Jeg måtte veies hver dag,skrive opp hva jeg drakk(og det var ikke mye),det var så utrolig vanskelig å drikke,noe av det vanskeligste jeg har vært med på,høres rart ut ikke sant?!

Samtidig som jeg var lenka til sykehussenga så var savnet etter Jessica enormt,og hun skjønte jo ikke så mye,mamma var på sykehuset.
De besøkte meg hver dag og hun gråt når de dro…sårt…
Det ble 3 uker på føden med noen fantastiske jordmødre som passa på meg,snakka med meg og holdt rundt meg når jeg gråt å sa jeg ikke orka mer,det var tøft,noe av det tøffeste jeg har vært med på.

Jeg fikk se babyen på ultralyd nesten hver dag,babyen var veldig liten i forhold til hvor mange uker jeg var på vei,så jeg og babyen ble passa ekstra godt på.
Jeg ble faktisk sendt hjem på perm etter to dager,jeg var så svak at jeg nesten ikke orka å gå til bilen…neste morgen var jeg tilbake med ketoner i urinen,farlig…
3 liter med intravenøst fikk jeg på det meste hver dag…Mens jeg var på sykehuset prøvde de hjemme å leve normalt,Jessica gikk rundt å sa “mamman min” hele tiden,sukk…

Noen dager orka jeg ikke besøk,da ble pappa så bekymra at han bare måtte komme på sykehuset for å sjekke til meg.Husker så godt at jordmoren kom inn på rommet å sa at pappa sto på gangen å var bekymra…
Jeg husker egentlig ikke når jeg slutta å være kvalm…men jeg husker godt at jeg ikke kunne dra på butikken osv,for jeg bare brakk meg.Om noen begynte å snakke med meg så brakk jeg meg…
Det tok sin tid å komme på beina igjen,og jeg savna å være en ordentlig mamma for Jessica…men heldigvis så var jeg meg selv igjen så fort han var ute av magen:)


Fineste Benjamin <3


Storesøster <3

Første trilletur

Første møte-fantastisk!


Hvorfor skriver jeg om dette nå,det er fire år siden og nå har vi en fantastisk gutt som er 3,5 år.Man skal virkelig ikke kimse av hyperemesis altså!!Jeg overlevde jeg,og premien var denne søte lille gutten som lagde så mye “trøbbel” for mammaen sin både i magen og under fødselen,men det er en annen historie,jeg har skrevet den,men forteller den gjerne igjen.
Jeg hadde mange “rare” tanker mens jeg lå der på mine tyngste dager,men fy som jeg elsker den gutten og storesøstra hans.De er hele livet mitt!!!

Høstdager

Noen dager siden sist jeg var her inne,noen som har savna meg?:)
Det har ikke skjedd så mye spennende.Jobb,skole og barnehage..lekser,middag,kos og lek.Det har plaskeregna i det siste så vi har vært inne og kost oss med kakao og krem.Skikkelig høst nå,kaldt og guffent.Har løpt inn på skolen med Jessica i regnet mens vi har ledd fordi vi ble våte,knis…
Benjamin var på tur med barnehagen i regnet,ble en liten tur,nistematen og kakaoen ble inntatt inne:)


Go’klumpene:)


Skolejenta mi,snart 6 år:)

Søteste lillebror:)

I går var lillebror hos tannlegen.Han syns ikke det var noe særlig,hadde han på fanget men han ville ikke vise fram tennene sine.
Vi lokka og prøvde litt men han lista seg mot døra og gjemte seg,så vi avslutta der.Ingen vits å tvinge de,så da må vi tilbake da,alle gode ting er tre er det ikke??


Hos tannlegen…

Nå er jeg her hjemme alene,det er stille uten barna.Bongo holder meg med selskap,men vi savner småtassene veldig.Jeg har hatt fri idag,ordna noen småting og jeg har vaska litt.Greit med en fridag før jobbehelg,men har faktisk kjeda meg litt…
Var ute på Subway i stad å spiste og skravla med ei venninne.Koselig det!
Nå skal jeg glo litt på tv og kanskje lese litt mer i boka mi.Nå leser jeg Den ene pluss en,den er veldig bra-anbefalles!!

Hva liker du og se på på tv,og leser du bøker??