I mammas fotspor;)

I går dro vi avgårde til et kjøpesenter i nærheten(Gulskogen)sammen med alle andre,høhø!!
Jeg fikk bytta noen ting vi fikk til jul og ungene brukte opp resten av pengene sine.Det ble lite shopping,alt er jo utplukka,får heller vente på nye ting i butikkene..Kjøpte meg et nytt lite lyshus da,elsker lyshus!!
Endte opp med å kjøpe ordentlige Bauer hockeyskøyter til Jessica på XXL.Hun hadde egentlig fått skøyter i serien som heter Frost av pappaen sin,men de ville hun ikke ha på seg.Men hockeyskøytene ble en helt annen sak,ikke var de dyre heller,399 kr.
Hun prøvde de her hjemme og var veldig stolt:)
Vi fikk besøk når vi kom hjem av en venninne og dattra hennes.Ungene leika mens vi skravla:)


Tøffeste gutten!

Ungene sovna seint i går,etter klokka var 22.Lillebror sovna 20 minutter i bilen og da var han full av krutt resten av kvelden.Jessica var så ivrig etter å gå på skøyter at hun var helt elektrisk!
Så i dag skinte sola og det var ikke kjempekaldt,vi satte kursen mot skøytebanen på skolen til Jessica,syns det var helt greit og dra dit.Og vi hadde nesten hele banen for oss selv:)
Hadde med bruskasse så hun kunne støtte seg til den,men den trang vi ikke.Det er to år siden sist hun gikk på skøyter,men det gikk kjempefint,hun gikk som bare det(blir nok like flink som hockeymammaen sin;)
Benjamin løp rundt på isen og koste seg han og.Neste vinter får vi se om han vil prøve på seg skøyter.Nå var han fornøyd med å løpe rundt og gå etter søster:)


Ben følger med på søster:)


Her går det unna!

Like flink som mammaen sin!:)

Fornøyd gutt ute i finværet:)

Hvilepause i sola!

Det hadde vært veldig morro om ungene vil begynne å spille ishockey,følge i mine fotspor.Jeg spilte ishockey i 19 år og har spilt mange kamper og NM kamper,har 4 bestemannspriser fra forskjellige NM jeg har deltatt i.
Jeg skal ta på meg skøytene og gå sammen med henne også,men da blir det inne i ishallen hvor isen er litt bedre.Har to par skøyter,et par jeg kan bruke ute og et par som jeg bare bruker inne i ishallen.Dyre skøyter…

Frøkna fikk forresten plass på dansegruppa som jeg meldte henne på,så nå blir det dans/ballett en gang i uka og hun er overlykkelig:)
Nest siste dagen i år,kjenner det skal bli godt og starte på nytt i et nytt år.
Året som gikk har ikke akkurat vært fylt av hell og lykke for min del,det har skjedd mye tøft med unntak av noen fine øyeblikk innimellom.
Nå har jeg bodd alene i 4 måneder,syns det har gått greit,men det har vært tøft også.Vi har kost oss denne juleuka,vi har hatt fri og vært sammen hele dagen hver dag.
Ungene har krangla og de har vært bestevenner:)

I morgen blir det en tur på skøytebanen igjen.Vi skal feire nyttårsaften sammen med pappaen til ungene.
Blir en rolig kveld med taco tror jeg:)

Håper dere fortsatt vil følge oss her inne,blir vel til at jeg blogger litt nå og da.Det er så mange minner her inne:)

Godt nytt år alle sammen!!

Hva skal dere i morgen på nyttårsaften??

Dagene

Det er fortsatt iskaldt ute,så vi har for det meste holdt oss inne.Men nå merker jeg at det er på tide med litt luft igjen,så vi får bare karre oss ut i kulda.Jessica var forresten er liten tur ute alene mens jeg lagde middag i dag.Men det var kjedelig syns hun,ingen og leke med for lillebror ville ikke ut.
Tidligere på dagen i dag var vi på besøk hos noen venner,barna lekte sammen og vi voksne fikk skravla litt.


Ute i kulda her om dagen:)

Vi tok en tur på senteret i går(sammen med alle andre.)Titta litt rundt og ungene brukte noen av pengene de fikk,de brant visst tydligvis i lommeboka til mamma.
Jessica fikk fletta håret hos min frisørvenninne og ble så fin at:)Vi ba pappaen til barna på taco,og noen venner av meg poppa innom her på kvelden for og hjelpe oss med noe,snille,snille mennesker!!!
Ellers så danser Jessica rundt her hele dagen lang,og hun er flink.Så nå har jeg meldt henne på ballett/dans,bare håper det er ledig plass da dette er veldig populært.Venter på svar.


Ballerinajenta mi!

Vet ikke hva annet jeg skal skrive om…at jeg aldri fikk noe julefølelse i år,at jeg innimellom føler meg litt ensom,at Bongo har mørklagt juletreet for tredje gang,at barna betyr mest av alt i hele verden…


Disse to <3

Hvordan har du det??

1 og 2 juledag

Rolige dager her hos oss.I går 1 juledag var vi bare hjemme,ungene leika med de nye lekene sine.Jeg bygde sammen den nye Playmobilborgen til Benjamin,han fikk brannstasjon også.Så han var kjempefornøyd.
Når borgen var bygd ferdig leika de litt før Benjamin ville til pappa for å bygge Lego brannstasjonen han fikk.Greit å ha legoen der og playmobil her.
Så da kjørte vi lillebror dit.Jessica og jeg ble da hjemme alene.Vi styra på her,gikk en tur på kvelden så vi fikk oss litt frisk luft,vi kikka på film på tv og vi pussla pusslespill.Hun savna nok broren sin litt,de er veldig avhengige av hverandre.Benjamin ville sove over hos paps så da fikk han det.


Fornøyd gutt med nye leker fra Playmobil:)


Tøff genser fikk han også:)

I dag sov Jessica og jeg nesten helt til klokka var 10,deilig!!Vi sløvan litt i sofan før jeg rydda og ordna litt på kjøkkenbenken så jeg fikk plass til den nye microbølgeovnen min.
Vi har leika og sett på tv.Veldig kaldt ute i dag,-17 da vi sto opp.Jessica har fått nye skøyter,men har ikke vilt prøve de ennå.Får se om jeg får “lurt” henne med ut en av dagene.
Vi henta Benjamin hos paps,dro hjemover så de fikk på seg dresser før vi tusla bort til foreldra mine for å spise kalkun,beste som fins!!
Greit at vi kan gå bort.Ungene løp nesten hele veien,det var kaldt men nydelig ute!


Frisk,norsk ungdom:)


Mine søte små:)

Benjamin på huska i nydelig lys ute!

Blir sene kvelder på ungene,de er ikke trøtte ved leggetid,men det er jo juleferie.
Vi har ikke noen planer framover,så om noen vl komme på besøk så er det bare og komme:)


Hva har du gjort disse dagene??Julaften 2014

Så var julaften over for denne gang,barna har sovna,de fikk være oppe lenge i dag.
Henta de hos pappaen på formiddagen i dag,og det var så godt å se de igjen!Vi dro en liten tur til oldemor/mormor.Det er første gang i hele mitt liv at hun ikke feirer jul med oss.Hun orket ikke,så håper hun har hatt en fin jul.Hun hadde pynta seg og var så fin!
Så dro vi hjem å slappa av litt før vi pynta oss.


Barna i finstasen!


Kjempesøte!

Vi spiste julemiddagen hjemme hos foreldrene mine sammen med broren min og hans samboer,og pappaen til barna.
Men før maten så kom selveste nissen!!
Uansett hvem som kler seg ut som nisse så klarer Jessica å gjette hvem det er.Hun sto å fniste og lo,så da skjønte jeg at hun kanskje skjønte hvem det var.Benjamin gjemte seg litt,hihi…
Da nissen gikk kom Jessica bort å sa:”Mamma,nissen hadde likt armbånd som Tommy,det bare må være Tommy!”En kollega og venn på jobben som var så snill og stilte opp som nisse.


Ser dere nissen i vinduet?!


Julemiddag!

Vi reiste hjem til meg for å pakke opp gavene og spise litt kaker.Utrolig masse gaver!Ungene fikk masse fint og var veldig fornøyde.
Jeg fikk også noen gaver og er fornøyd,fikk bl.a en microbølgeovn:)
Ungene har leika og kosa seg og vi har skravla.
Kjenner jeg er litt sliten og trøtt,men må bare se litt på tv før jeg legger meg.


Pakker!


På gulvet å leker:)

Håper dere har hatt en fin kveld!?

God jul!!


Juleferie!

Trodde aldri jeg kom til å sitte alene på lille julaften uten barna,men det gjør jeg altså.Savner de veldig nå,men i morgen kommer de hjem til mammaen sin!
Prøver å kose meg så godt jeg kan,har spist taco,pakka inn noen gaver og jeg skal se film senere,The Holiday:)Nå er det jul,og Bongo har mørklagt juletreet igjen,grem…..
Og endelig har jeg juleferie,tjoho!!Det skal bli godt med ferie nå,vært travelt de siste ukene og ikke minst så har det vært en tøff høst.

Lillebror hadde nissefest i barnehagen i går,jeg fikk ike sett han,men fikk et bilde av verdens søteste nissegutt:)
Jessica har sin første juleferie fra skolen.
Tipper de er veldig spente på morgendagen,og om nissen kommer:)Får jeg noen gaver da tro,har jeg vært snill??


Verdens søteste nissegutt:)

Jeg spiste med en venninne på Subway i går,koselig å skravle litt:)Vi hadde fantastiske skyer her i går,(som alle andre)perlemorskyer.
Etter jobb i dag har jeg handla mat,og for et kaos!Umulig å parkere,så måtte bare kjøre til en annen butikk.
Alt som ikke er i hus nå får bare bli,det kommer dager etter jul også,heldigvis…
Det blir kos å pynte barna,selv skal jeg ha på meg skjørt!!Tror ikke jeg har hatt på meg et skjørt på årevis.
For de som lurer så skal vi feire jul sammen i år.Vi skal spise hos foreldra mine og gavene tar vi her hjemme hos meg:)Håper vi får en koselig julaften…det håper jeg dere fine lesere også gjør,ha en nydelig julaften!

Har du juleantrekket klart??
Har du vært snill i år;)

Ute til lunsj!

Nå er det jammen godt det snart er juleferie.Begynner å bli sliten og litt lei.Men ennå noen dager på jobb for min del.I morgen må jeg karre meg opp ennå tidligere enn jeg pleier,gah!!!
Men på tirsdag er det siste dag på jobb,det skal bli godt med ferie nå selv om jeg er glad i jobben min og de jeg jobber med.
Dette året har vært tøft på mange måter,jeg har gått gjennom mye privat,men jeg står fortsatt med hodet hevet,og er egentlig ganske stolt av alt jeg har fått til alene,og med hjelp fra familie og venner.
Det har skjedd så mye dette året på godt og vondt.Barna er det som betyr mest av alt!

I går var jeg i Drammen med ei venninne fra jobb,vi var ute å spiste.Vi spiste kinamat og tok desserten på Starbucks.Koste oss masse.
Starbucks er jo bare knall.Jeg kjøpte meg en jordbærfrappe,namme!!


Namme!!

Barna er hos pappaen sin,så da er det stille og rolig her.Kanskje litt for rolig?!Benjamin har vært på julebord på sin avdeling i barnehagen.De hadde kost seg med god julemat og pynta seg.
Jeg fikk ikke sett han men fikk et bilde av kjekkasen:)
Snø har det også kommet,så de leker masse ute,sklir og har det gøy!!Kan godt komme litt mer snø,så kan vi ake og gå på ski.
Og kanskje vi kan finne fram skøytene(Jessica må ha nye.)Jeg må bli flinkere til å gå på skøyter med barna,gammel hockeystjerne som jeg er,høhø:):)Spørs om Benjamin vil da,han har ikke prøvd skøyter ennå.


En liten kjekkas er klar for julebord i bhg:)

Jessica hadde siste skoledag i dag,foreldra mine henta henne og jeg møtte de i lunsjen.Jessica ville ikke at jeg skulle gå så hun fikk være med meg på jobben i en times tid.
Hun koste seg hun,satt å så på barnetv og leika og tulla med en kollega av meg som hun liker så godt:)Godt å få se barna litt ekstra når de ikke er hos meg.


Min lunsjdate!

Nå må jeg få unna resten av julegavene,det er jo snart jul.Julestemning har jeg ikke,men håper den kommer!Skjønner ikke at det er jul jeg,tiden har bare løpt fra meg i høst.Men jul blir det:)

Er du ferdig med julegavene??

Jessica 6 år!

Så var dagen her,Jessicas 6 års dag!I løpet av natta så hadde tannfeen vært her,og det var veldig morro!!
Hun fikk en liten gave,og begge to pakka opp dagens pakkekalender.Vi våkna forresten opp til snø,det har snødd i natt!!!Håper det kommer litt mer så vi får en hvit jul!
Jessica pynta seg med kjole og vi dura avgårde.Benjamin skulle i kirken med barnehagen i dag,de skulle kjøre buss dit,spennende dag for han også.
Jeg slutta tidligere på jobb så jeg kunne hente Jessica på skolen.Vi var innom senteret der hun fikk velge seg en gave,det ble Lego Friends.Vi henta lillebror litt tidligere i barnehagen,og han hadde hatt det fint i kirken,hørt om lammene og sauene til Jesus,hihi:)


Glade forventningsfulle barn på morgenen:)

Den fine 6 åringen!

Det ble pizza til bursdagsmat og slush.Og paps kom.Det ble flere gaver,og lillebror fikk også en gave,syns han måtte få noe også.Han fikk en Playmobil brannbil til samlingen sin:)
Jessica ønska seg nok mest av alt et par finsko med “høye hæler.”Det fikk hun av meg,var ganske heldige med de,de var på tilbud,så jeg fikk de for 200 kr.Og de falt selfølgelig i smak hos 6 åringen.
Hun tok de på med en gang,og de passa perfekt til kjolen.Hun fikk en diger boks med Looms(er det det det heter?)av paps.Skjønner ikke at hun klarer å lage noe med de jeg,men det gjør hun.
Mormor og morfar var også innom en tur.


Begge to pakker opp gaver:)

Cupcake!

Benjamin ble med paps hjem,og da ble det så tomt og stille.I morgen skal han på julebord i barnehagen,skal pynte seg og greier.
Jessica og jeg bygde et av Lego friends husene som hun fikk,så så hun litt på Ipaden før det var sengetid.
Hun har hatt en fin dag,fått masse gratulasjoner,så må bare få takke alle som har sendt hilsen her,Facebook,Instagram eller andre steder.Og selfølgelig var det bilde i lokalavisa:)
Hun har blitt syngi for i klassen sin.Hun sovna fort så dagen har nok vært bra.Og mamsen sitter her og lurer på hva som skjedde med den lille jenta…sukk…tiden går alt for fort.
Ikke fikk jeg tatt noe særlig med bilder i dag heller,hva skjedde med det??!


De nye skoene!

Ha en fin kveld,jeg skal kose meg med cola og mimre litt mer:)

Hun har mistet sin første tann!

Ønsket til frøken Jessica gikk i oppfyllelse,hun ville så gjerne miste tanna si før bursdagen sin.Og i dag,dagen før 6 årsdagen datt den ut i langfri på skolen.Hun smilte så lurt da jeg kom å henta henne på sfo.
Også så stolt da,og ikke minst søt!!Tror vi lo om kapp jeg.
Jeg har ikke fått lov til å si noe til pappaen hennes,han kommer på bursdagen i morgen,så da får han se det(om han ikke er innom her da.)
Kjenner jeg blir veldig sentimental nå,for 6 år siden lå jeg allerede på føden,og klokka 01.48 ble hun født med hastesnitt,verdens fineste julegave!Og nå mister hun tenner!!Hun fikk jo akkurat den første tanna si,da var hun 11 måneder.
Lillebror har også fått se nøye,og hun har flere ganger vært på badet for å se i speilet.


Stolt over å ha mistet sin første tann!

Fant et lite dikt for en stund siden,syns det var så fint!

Happy birthday to the one who started it all.To the girl with the angel eyes who dances her way throgh this life and sees colors brighter than the rest of us.
My love,my child who made me a mother-it has been a blessing to watch you “Do your thing” for the past six years!

I natt fyller du 6 år <3

Juletre på plass i stua!

Nå har jeg vært innom her hver dag,har både bilder å litt og skrive om.
Jessica fikk besøk av venninna si i dag,de har vært venninner siden de var 1 år gamle.Vi prøver å holde kontakten og sees selv om Jessica er på skolen og venninna i barnehagen,skiller to måneder imellom dem,født i hvert sitt år.
Vi spiste det som var igjen av bursdagskaka,jentene lekte nede på rommet og hadde det kjempefint sammen.Benjamin lekte for seg selv,han er så flink til og leke alene.Sitter på gulvet med lekene sine,prater,leker og ordner:)
Jentene var selfølgelig veldig opptatt av Jessicas løse tann,den datt ikke ut i dag heller,men nå henger den bare der og dingler.
Venninna har allerede mista flere tenner.


En stk linselus:)

Her prøver hun å “pusse ut” tanna:)

“Kakemons!”

Da besøket hadde dratt dro vi for å kjøpe juletre.Har aldri i mitt liv satt opp juletreet så tidlig,men siden barna er hos pappan sin neste helg så gjorde vi det nå.Hadde blitt veldig masete og begynt med juletreet når de kommer tilbake til meg på julaften.
Morfar hjalp oss med å få treet hjem og inn på plass.Jessica og jeg pynta,Benjamin ville ikke.
Vi kjøpte edelgran,syns de er finest.
Treet ble kjempefint det,etter sånn ca to timer mørkla Bongo hele treet,baah!!!!


Det pyntes!


Obligatorisk bilde foran treet:)

Så her har dagen gått unna og i morgen er det jobb,barnehage og skole igjen.Men snart er det juleferie,det blir godt!
Frøkna har styra på med denne løse tanna si,hun vil så gjerne at den detter ut til bursdagen sin.Husker jo selv hvor spennende det var med løse tenner.


De fineste <3

Når pynter du juletre?


Familielørdag

I dag har vi feira Jessica litt igjen,med min familie,og den er ikke så stor.Foreldrene mine og broren min skulle komme en tur.
Ungene og jeg dro ut for å handle inn litt drikke og pizza.
Snoka litt på juletrær samtidig,i morgen blir det juletrehandel:)


Titter på juletrær:)

Så fikk vi besøk og vi spiste pizza og resten av bursdagskaka(og ennå er det litt igjen.)Noen gaver ble det også.Litt Frost stæsj fra mormor og morfar(+ skrivebordet) en kjempesøt tunika fra oldemor,og litt jentestæsj fra onkel:)
Vi skravla,spiste og kosa oss.Benjamin liker ikke pizza han(!)så han spiste brødskive.Ungene er veldig glade i brødskiver.Han var klar for kake lenge før vi var ferdige med maten,hihi:)
Onkel Frode er alltid like populær,ungene viste fram rommene sine og tulla og tøysa med han.Tante kunne ikke være med i dag.Vi ser de igjen på julaften:)


Venter på besøk!


Min lille familie.

Lillebror er glad i kake!

Prøvde også å få ut den løse tanna til Jessica,men motet svikter igjen.Jeg fikk den nesten ut,så nå er det ikke lenge igjen.Hun lengter og vil så gjerne at den skal dette ut(helst nå.!)
I kveld har vi bare slappa av,ungene ser på tv(blir mye barnetv når de er her.)Nå er det straks leggetid for de små.De pleier å få være oppe litt lengre i helgene.


Søskenkjærlighet <3

Da er det bare 3 dager igjen til frøkna fyller 6 år,helt merkelig!Ei skolejente med løse tenner,hvor ble tiden av?

Hva driver du med denne helga da?