Hel mamma på halv tid

Hei og hå!!
Slenger innom en liten tur.Lite som skjer her i grunn.Er så lei av dette begredelige været,det var jo så fint med snø og sol,så begynte det å plaskeregne,og nå er det glatt igjen.Våren kan ikke komme fort nok for min del.Det er lyst til 16.30 og det er så deilig-lykke!!!!
Er alene igjen,barna er hos pappaen,første dagen uten de er alltid så tomme og triste,så når jeg kom hjem fra jobb igår slokna jeg på sofan.
Så fant jeg denne teksten,og den traff meg rett i hjertet…

Jeg er en eks heltidsmamma
Jeg har blitt halvtidsmamma,halvt lykkelig og halvt tom.
Jeg…en hel mamma på halv tid,
Ja det gjør så innmari vondt….

I går hadde Jessica skidag med klassen sin,været var ikke så bra,men jeg tror de hadde en fin fin dag.Hun er jo så glad i å gå på ski.Benjamin koser seg i barnehagen og de koser seg også ute.Han er ikke så begeistra for ski ennå,men det kommer vel.


Klar for skidag:)

Nå er det straks helg,har ingen store planer.Blir koselig i morgen kveld,da kommer tre venninner fra jobben på besøk.Vi skal spise,skravle og kose oss.
Om været og føret er bra så tar jeg meg en skitur i helga.Må bare få meg noen nye staver,de jeg har er ganske gamle,fra 1970 eller noe,haha!!!
Greit å komme seg litt ut,er ikke så flink til å komme meg ut når ungene ikke er her,men om sola skinner så må jeg ut!!


Sjarmør med lua på snei:)

Utelek på SFO da jeg henta her om dagen:)

Dere kan fortsatt stemme på meg som årets mammablogg ved å sende en sms til 2012 å skrive kodeord mblogg22.Det koster 3 kroner.

Ha en fin helg da dere:)!

 

Frisk norsk ungdom:)

Vi heiv oss rundt i dag og vi.Sola skinte som bare det,litt kaldere i dag men vi kledde på oss og dro til samme sted som i går.Det var det flere som hadde gjort også,det krydde av folk på skistadioen.
Vi benka oss til med fine venner.Annette ordna i stand bål og greier.Så det ble pølser,rundstykker,kakao og kjeks.Vi koste oss alle sammen.3 voksne og 6 barn var vi i dag som hang sammen-veldig koselig!!


Pølser og bål:)

Fint med bål!

Frisk norsk ungdom:)!

To som koser seg:)

Det ble noen runder på snowracerne i dag og,jeg syns det gikk fortere ned bakken i dag,sikkert bare innbilning:)
Da sola gikk ned ble det kjølig så da satte vi kursen hjemover.
Hadde en fin dag ute og det lukta bål av oss-herlig!!


Fin-fin dag:)

Sånne vinterdager liker jeg,men jeg lengter fortsatt etter våren….

Ha en fin kveld!!


 

Sol i akebakken

I går var det veldig kaldt,våkna til -16 grader!Når det er så kaldt så blir lufta veldig tørr,ikke bra for barn med astma.Jeg er ikke overhysterisk altså,men ble brått bekymra for Benjamin som skulle på tur med sin gruppe i barnehagen.Ikke at jeg trodde at de skulle gå så langt,men jeg ville bare ikke ha han ute.Så da ble han hjemme da.
Det var veldig travelt på jobb,men jeg har en så fantastisk sjef og jeg er jo hennes assistent og sammen er vi et superbra team!!
Jeg dro på jobb til 12.30 og jobba utover ettermiddagen,ungene var hos foreldra mine imens.Du vet du har en fantastisk sjef når hun sender melding til foreldra mine og takker de for at de hjelper meg når det trengs:)

I dag ble det et fantastisk vær.Sol og akkurat passe kaldt -1,så da dro vi i akebakken med venninna mi og ungene.Ungene har kjent hverandre siden de ble født,de minste går i barnehagen sammen og storesøsknene har begynt på hver sin skole,men de leker like fint hver gang vi møtes.
Vi hadde med mat og drikke og kosa oss masse.
Vi var å aka på skistadioen på Heistadmoen,flott sted med akebakke og skiløyper.


Nydelig dag på skistadion!
 
Storesøsknene kjørte alene på snowracerne mens vi mammaene kjørte med lillebrødrene,og det gikk unna!!Vi fant ut at vi var mammaligaen,hihi:)
Det var ikke så masse folk da vi kom,men plutselig krydde det av småbarnsfamilier på ski og akebrett.
Mange turer ble det,og det er jammen i meg god trim å gå opp bakken sikkert 15 ganger mens vi var der,blir jo nesten sprek av det:)
Syns det var kjempegøy selv jeg og suse nedover bakken sammen med Benjamin.Helt greit for Benjamin å ha mamma bakpå,plutselig så er de for store til å kjøre sammen med mamma(da må jeg vel ha min egen snowracer.)


Klar ferdig gå!

Mat og kvikklunsjpause:)

Lillebror storkoste seg i akebakken!

Det var så deilig ute,vi aka og hadde det kjempegøy i over 3 timer.Nesten påskevær ute.Så da er det bare å håpe at det blir flere sånne dager.Hørte fra min bloggvenninne Monica at hos de så regna det,what liksom!?De bor på feil plass-knis….
Vi var røde i kinna alle sammen,frisk norsk ungdom:)

Vi må komme oss ut på ski også,Jessica er jo en racer i sporet.Benjamin må også få prøve seg,ble noen turer på han i fjor.Og når været er så bra så er det jo bare så fint å gå på ski.


Fantastisk ute i dag,ekstra fornøyd med dette bildet!:)

Og her er vi:)

Hvordan er været hos deg??


 

Stem på meg!

“Snubler” innom her igjen.Syns det er litt kjedelig å blogge når det er så få tilbakemeldinger.Koselig å høre fra dere:)
Først så kan jeg jo si at jeg er en av 67 nominerte mammablogger til årets mammablogg.
Kjempemorro å bli nominert og jeg håper dere vil stemme på meg.Bloggen min er jo ganske liten i forhold til mange av de andre store bloggerne som er nominert,så jeg havner nok langt nede på lista,men igjen,det er morro og være nominert!
Du kan stemme på meg ved å sende en sms til 2012 med kodeordet mblogg22
Det koster 3 kr å stemme og du kan stemme så mange ganger du vil.Ikke så gøy å “tigge” etter stemmer,men man gjør jo det man må for å henge med i strømmen:)


Stem på oss!!

Det har blitt vinter,snøen har lava ned siden mandag,det har kommet en god del og ungene er glade for det.Det er bedre med snø enn speilblank is,men jeg lengter enormt etter vår!
Ungene er på plass hos meg igjen,godt å ha de her.Da jeg henta Benjamin i barnehagen i går kikka han på meg å sa:”Mamma,jeg elsker deg!”Sukk…..
Formen min har vært laber,gikk hjem fra jobb igår og la meg med dyna på sofan,deilig!Hadde fortsatt veldig vondt i hodet da jeg våkna i dag(har migrene.)
Ble hjemme i dag og hadde Benjamin hjemme også.Fint med selskap og han kan jo ta fri fra barnehagen.Jessica ville også ha fri,men ikke så lett når hun går på skolen.Men hun slutta tidlig i dag så da slapp hun iallefall å gå på sfo.
Hun fikk også med halvårsvurdering fra skolen,det var bare skryt å få,hun kunne alt og mere til,så hun ligger litt foran,det har hun alltid gjort og det er jeg litt glad for siden hun er yngst i klassen(1 år yngre enn eldstemann.)
Stolt mamma som leste vurderingen.Jeg visste at hun var flink,men så fint å få det bekreftet:)Var jo litt bekymra i starten siden pappaen til barna og jeg flytta fra hverandre akkurat da skolen begynte.
Tenk at et halvt år av 1 klasse allerede har gått!!!


1 klassejente:)

Så da har vi hengt hjemme i dag fram til Jessica skulle på dans.Benjamin kosa seg veldig med en fridag sammen med mamma,og han syns det er gøy og kjøre/hente søster på skolen:)
Disse småtassene har virkelig blitt vanskelige i matveien,de vil ikke ha noe lenger,bare brødskiver og yoghurt,ikke akkurat det jeg vil ha til middag.
Jeg spør hva de vil ha og da lager vi som oftest det,men når det står på bordet bare pirker de i maten.30 minutter etter at maten er tatt vekk er de sultne,og spør etter brødskiver eller yoghurt-bah!!!!!!!
Det går vel over-tror jeg også var sånn.Jeg svarte bare at:“Jeg spiser når jeg er sulten!”Haha…..og det er jo egentlig riktig,man spiser når man er sulten.


Min lille Batman!

Nå skal jeg se litt på Kardashians før jeg finner dyna mi,siste dag før helg i morgen.

Husk å stemme på meg nå da,takk!!!!

Hva liker dine barn å spise ??

 

 

Helgene uten barn

Helgene uten barn er ganske rolige.Jeg er ikke den som drar på byen på fredag/lørdagskvelder.Jeg syns det er koselig å gå ut og spise eller ha noen på besøk eller dra til noen på besøk,men det skjer ikke så ofte det heller egentlig.Alle er stort sett opptatt med sine ting og familier,så noen ganger føler jeg meg litt alene.
Så hva gjør jeg i helgen da…jo jeg er stort sett hjemme.Rydder og ordner litt,leser,ser på tv,tenker på ungene,savner ungene,og noen ganger finner jeg på noe med venner.Høres litt stusselig ut egentlig…
Skulle ønske jeg hadde noe å se fram til,en reise eller noe…Jo jeg ser fram til vår,lysere dager og sommer.Gleder meg til varme dager på verandaen her hos oss,og til sommerferie med ungene.

I går dro jeg på shopping,jeg hadde både gavekort og tilgodelapp og hadde lyst på nye nytt til meg selv.Og det fant jeg,og jeg er veldig fornøyd!Hadde med meg mamma også,vi spiste lunsj og kikka rundt.(vi var på Sandvika.)
Kjørte  innom Ikea også for jeg måtte ha t-lys,haha!!!Kjøpte nytt sengetøy til Benjamin og meg også.Han har bare et sett sengetøy nå når han har begynt med stor dyne,så da måtte han få et til.Jeg vaska sengesettene når jeg kom hjem og det var nydelig og legge seg i rent og nytt sengetøy.
Og lillebror blir nok glad for nytt sengetøy med tog og bjørner på:) Fikk ånden over meg og rydda litt inne hos Jessica,så nå er det ryddig igjen der.Ikke så rotete hos Benjamin egentlig,skal ta bilde der også så dere kan få se senere.


Jenterom!

I dag er det søndag,og jeg får visst aldri sove lengre enn 9.Sto opp og rydda litt mer,vaska mattene på badet og vaska over gulvet der inne.
Jeg har lest,sett på tv og tatt en lur på sofan.Kom meg aldri ut(bortsett fra turen til søpla.)
Lettere å komme seg ut når barna er her.
Det er visstnok meldt snø i dagene framover,det skal bli artig og se om det kommer noe,og om det blir noe ut av det annet enn slaps og isglatte veier(noe jeg har fått nok av.)
Kanskje ungene og jeg kan komme oss ut på ski til helga,det hadde vært gøy:)
Siden jeg ikke har noen nye bilder så får dere bilder fra forrige uke.


En veldig glad gutt da det snødde forrige helg:)

Elsker dette tannløse smilet:)

Hvordan har din helg vært??

 

Studio3 og utforkjøring

Milde himmel for en morgen jeg fikk i dag!!Dro tidlig på jobb siden barna ikke er hos meg.Merka med en gang at det var speilglatt ute,så da jeg skulle ned bakken der jeg bor merka jeg fort at det aldri kom til å gå bra.Bilen sklei på isen og jeg havna i grøfta 30 cm fra en murvegg.Og der sto jeg bom fast.
Og hvem skal hjelpe meg,jeg er jo alene,har ingen mann som kommer til unnsetning.
Pappa var på jobb og der sto jeg da.En snill mann/gutt kom kjørende,stoppa og prøvde å hjelpe meg.Vi trang flere krefter,en snill venn av meg fra jobben kom og et snilt mannfolk til kom til unnsetning.Sammen fikk de dytta bilen opp på veien igjen.
Bilen begynte å skli sidelengs nedover så fort den kom på veien,jeg satt bak rattet og ble livredd da jeg hadde null kontroll.Hoppa ut av bilen og han ene tok over og fikk bilen trygt ned bakken.
Herregud for en ekkel opplevelse.Jeg har aldri kræsja eller kjørt ut før så dette var virkelig fælt.Pulsen gikk i 200 og jeg følte meg som et nervevrak!!!
Tok noen timer før jeg fikk roa meg kan man si.Er overlykkelig for at ungene ikke var hos meg akkurat denne morgenen.
Og hell i uhell,ingen skader på hverken bilen eller meg!!
Så da jeg kom hjem fra jobb tørte jeg rett og slett ikke å kjøre opp den bakken,jeg parkerte ved barnehagen som er nedenfor her jeg bor.Jeg må sonde terrenget før jeg kjører opp hit igjen.
Nå er jeg så forbanna lei av denne vinteren,våren kan ikke komme fort nok!

Litt spenning og action altså!Ellers har det ikke skjedd så mye siden barna ikke er her.Jeg fikk fotobøkene mine her om dagen,så jeg har sitti og ordna i de.Skriver og pynter litt,gjorde ikke det på nett.Liker og sitte med det foran meg å finne de rette ordene og tekstene til bildene.

I går torsdag begynte Jessica på Studio3(dans.)Hun ville at jeg skulle følge henne så da ble det sånn.Foreldrene fikk være med inn første gangen,men videre så må vi vente på gangen.
Det tok litt tid før hun ble varm i trøya,men så dansa og kosa hun seg.Det var et par jenter fra klassen og noen andre kjente.Mulig noen flere venninner fra klassen begynner også.Hun er ei dansejente så dette håper jeg er “greia” for henne.
Morro og se på:)
Paps og lillebror kom og henta henne,så da fikk jeg klemt litt på Benjamin også:)Savner de!!


Stolt 6 åring som har begynt på dans.

Jeg har ingen planer i helga,så får se hva jeg finner på.Var forresten ute å spiste med en venninne i går kveld,og det var veldig koselig.
Mye og skravle om:)
Nå blir det sofan resten av kvelden,lang dag på jobb med en nervepirrende morgen,det tar på!

Tar ikke så mange bilder når småtassene ikke er her,men har alltids noen “gamle” bilder:)


Benjamin er ca 7 mnd og Jessica ca 9-10 mnd <3

Flere som lengter etter våren??

 

Rolige dager

Jaha,da var det noen dager siden sist jeg var innom her.Søndag og mandag tok vi det veldig med ro.Benjamin ble veldig forkjøla,helt sausa.Og siden han kan bli veldig syk når han får en forkjølekse holdt vi oss inne søndag og mandag.Han var hjemme fra barnehagen i går.
Vi tok oss en tur på kino å så på Tingeling på søndag,og det var gøyalt syns småtassene,andre gang lillebror er på kino.


På kino:)

I går var vi altså hjemme,søster var så klart på skolen,men i mellomtiden slappa Benjamin og jeg av hjemme.Han syns det var gøy å følge søster på skolen og han klemte henne godt da vi henta henne-søskenkjærlighet <3
Tror han koste seg veldig med å få være hjemme en dag.


Henta Jessica på skolen:)

Heldigvis ble det ikke noe mer ut av forkjølelsen.Benjamin har astma og kan fort bli veldig syk om forkjølsen blir til en luftveisinfeksjon.Han er mye bedre av astmaen,så jeg håper han snart er kvitt hele greia.
For to år siden på denne tiden lå han på barneintensiven og var veldig,veldig syk….

I dag er det tirsdag,og jeg syns tirsdagene går veldig fort etter at vi har kommet oss hjem.Da skal det pakkes for småtassene siden de skal til pappaen sin dagen etter.
Det er en rar følelse når de skal dit,og de sovner som regel veldig sent,de ligger våkne lenge før de sovner.Begge to ligger å stryker på meg og vi koser før de sovner,og noen ganger så lurer det seg en tåre eller to ut av øyekroken til mamma…sukk…
Jeg venner meg vel aldri til at det er sånn det er,at de er hos meg annenhver uke…var jo ikke sånn det skulle bli,men nå er det sånn og vi gjør det beste ut av det.


Fnisefrøkna mi <3

Goingen <3

Da er vi halveis i januar,jeg er så lei av detta møkkaværet og mørket,som jeg gleder meg til lysere tider.Har gleda meg siden det mørkna i høst.
Det skjer ikke akkurat så mye spennende her hos meg,det er vanlige dager,men det er jo det som er livet…

Lev livet og ha det gøy!

 

Snø og sol!

Våkna opp til full snøstorm,så kom sola og været ble helt nydelig,og nå blåser det full storm og det har regna,bah!!!!!!

Lillebror våkna klokka 7 i dag,hadde håpa at de kunne sovi lengre,er så vant til at de sover til 9-9.30 når vi har fri.Jessica ville sove lengre,men jeg overtalte henne til å stå opp med broren sin og se på tv så jeg kunne få ligge litt til.
De står opp selv og skrur på tv’n eller ser på ipadene sine.Yoghurt finner de selv også,så får de brødskiver når jeg kommer opp,jeg ligger ikke og drar meg i timesvis,litt godt å få slumre litt lenger.
Siden det faktisk kom litt snø så måtte vi jo bare ut,men først hadde vi endel ærend,så vi heiv oss rundt og kom oss avgårde.
Og mens vi ordna ting så kom sola,og det ble kjempefint!
På med uteklærne når vi kom hjem og ut i sola og snøen.Jessica hadde det kjempegøy,lillebror i ca 20 minutter før han ville inn.Men vi var ute i en god time før vi tusla inn.
Benjamin påsto at han frøys osv,lille luringen,men hadde det litt gøy han også:)


Fornøyde barn over at det endelig kom snø!

Jessica har det gøy med det nye Frost akebrettet sitt:)

Fine Benjamin:)

Her er vi:)

Vi ba foreldrene mine på taco,koselig med besøk,å koselig og spise sammen med noen flere.
Nå sover småtassene,lillebror sovna så fort han traff puta.
Håper ikke dette ufyselige været fortsetter,som jeg gleder meg til vår og lysere dager.Var så deilig med sol i dag,om vi bare kunne fått flere sånne dager,sol og snø.Så kan vi gå litt på ski også.

Hva driver du med i helgen da??

 

Tannløs

Så var ungene på plass hos meg igjen,godt å ha de her,savna de masse!!
Jeg henta Jessica på skolen i går,dro tidligere fra jobb med en kjempevond nakke,klarte så vidt å snu meg.Er heldigvis nesten helt fin igjen i dag:)
Vi dro hjem å gjorde lekser før vi henta lillebror i barnehagen.
Alltid gøy for de og komme hjem igjen hit til lekene sine,Bongo og så klart mamsen:)
Jeg har forresten fått ordna pc’n min.Nesten ingenting har fungert som det skal,og jeg er ikke god på sånt.En snill kollega på jobb har ordna det for meg,så nå er alt i orden-hverdagslykke!


Småstjernene mine:)

Benjamin leker med sverda sine og er en ridder der han løper rundt i ridderutstyret sitt.Han kjøpte ridderustyr i Legoland i fjor.
Så her er det ridder og brannbiler som gjelder for han.Får aldri nok sverd eller brannbiller.


Min lille ridder:)

Storesøster har hatt en løs tann nede,og nå i kveld ville hun så gjerne ha den ut.Vi prøvde litt men så begynte hun og blø,og da ble hun redd.
Men tøffeste jenta dro den ut selv alene på badet.Akkurat da var mormor og morfar her,kjempemorro!!
Gjett om hun var stolt og glad!?Så nå er begge tennene nede borte.Vet ikke helt om jeg skal le eller grine…innser nå at årene går alt for fort.Halvveis i 1 klasse og to tenner borte.
Fortennene hennes oppe er også litt løse,så om de detter ut før de nye kommer nede så blir hun tannløs.Men så søte disse smårollingene er uten tenner.Herlig tid!
Det er vel et par år før lillebror begynner å miste sine tenner(håper jeg.)Lille goe lillebror….


I am gonna treasure this toothless photo forever….

Så her venter vi spent på tannfeen:)

 

Hallo,her er jeg!

Hverdagen er her igjen,og jeg var litt i komatilstand da vekkerklokka ringte på morran.Men hele dagen har gått veldig fint på jobb,godt å være tilbake.Jeg tror at hverdagen passer meg best akkurat nå.De siste dagene har vært litt tunge,men nå håper jeg min tid kommer,og jeg ser fram mot lysere tider og vår,for nå går det riktig vei!!!
Litt hell har jeg hatt i dag også,vant en konkurranse jeg deltok i på Facebook i romjula:)Spent på hva premien er!!

Takk for alle kommentarer som jeg fikk på mitt forrige innlegg.Jeg var bare ærlig,det er faktisk ikke sånn at alle og enhver har det supert og har det bra.Jeg tror bare ikke at alle tør og si åssen de egentlig har det,det har blitt sånn i dag.På Facebook,Instagram og andre sosiale medier hvor det flommer over av positive ting.Så tenk litt på det,kanskje du kjenner noen som er mye alene og trenger noen vennlige og oppmuntrende ord,det betyr så mye!
Det er helt greit at ikke alle vil dele negative ting som skjer,men de skjer i alle hjem,og nå var det jeg som ikke hadde det så bra.
Jeg syns vi har kommet langt på de fire månedene som har gått,og for det meste så har jeg det bra.Jeg har de fineste ungene i hele verden og de betyr alt for meg,sånn er det!!

Jessica var her hos meg fra fredag til lørdag.På lørdag var vi på skøytebanen igjen,hun syns det er noe av det gøyeste som er for tiden-å gå på skøyter.
Vi var til og med i ishallen for å få slipt skøytene hennes.Ishallen var mitt andre hjem alle de årene jeg spilte aktivt.Hun syns det var kjempe spennende og være der:)Nå må jeg få tak i noen små hockeykøller til de,for det vil nok lillebror ha også;)
Skøytegåingen hennes går supert,hun har blitt så flink på veldig kort tid!:)
Benjamin og paps kom for og hente henne på skøytebanen,lillebror er ikke så begeistra,men neste vinter vil han kanskje prøve også.


Lillebror <3


Skøyteprinsessa <3

Jeg føler meg mye bedre iallefall,så give it to me!!!!!