Iphone,marken og Mr Grey!

Jøss som dagene flyr da.Min lille vinterferie er allerede over,i dag var det tilbake på jobb.
Ungene og jeg har kosa oss med fri og vi har gjort litt forskjellige ting.Tirsdag var vi på Sandvika,jeg skulle kjøpe ny telefon da min iphone 4s er klar for og pensjonere seg etter 3 gode år.Den begynte å svikte meg litt,så da ble det en ny iphone-fordi jeg fortjente det som en venninne sa så fint:)
Ungene shoppa litt også.Jessica ble jo frastjålet sin Furby fra sekken sin i forrige uke,den har fortsatt ikke dukket opp til tross for at Jessica hang opp tegninger og samtaler med barn og voksne.Makan til frekkhet!!!
Så da ble det en ny Furby på henne og Playmobil på Benjamin.Han leker masse med Playmobillekene sine.


Ungene på shopping:)

I går var vi på marken en tur(Kongsbergmarken.)Det var solskinn og flott vær.Vi kikka i bodene og ungene kjørte karusell.
Kjærlighet på pinne ble det også,og de handla seg kosedyr(hva er det med kosedyr?)
Lillebror ville ha en slange,den var ganske kul,og ikke dyr heller-60 kr.Greit at marken bare er en gang i året.Tipper de er en tur med pappaen sin også:)

Handla forresten ny jakke til Jessica,vinterjakke.Det var salg på G-sport,og vi fant en knallfin jakke som var satt ned mer enn 50 %.Desverre var det utsolgt i størrelsene til Benjamin.Det lønner seg virkelig og handle vinterklær på salg!!
Ungene har virkelig vokst i vinter,særlig Benjamin,han har blitt en lang gutt.Og Jessica ble plutselig så stor jente med den nye jakka.


Fornøyde barn på marken:)Søteste frøken Jessica med ny flott jakke!

På ettermiddagen dro barna til pappaen sin,og jeg skulle på jentekveld med flere jenter fra jobben.Vi møttes i restauranten på jobben,spiste og skravla før vi skulle på kino for å se på Fifty Shades!!!
Som jeg har gleda meg!Leste bøkene for to år siden og jeg elska filmen!!!!Jeg kunne gått på den igjen i dag-fnis….Vi var 20 jenter fra jobben og jeg traff venninna mi på kinoen,så hun hang seg på.
Syns bare filmen slutta veldig brått,jeg kunne sitti der resten av natta og sett på Mr Grey:)

Nå har jeg vært hos en kollega på jobben som har hjulpet meg med og overføre alt fra den gamle telefonen over på den nye.Så fint med snille og hjelpsomme kollegaer:)
Veldig glad i iphonen min!!:)

Hvordan telefon har du??
Har du sett filmen eller lest bøkene om Fifty Shades??

 

Sol og snøstorm

Jeg begynte på et blogginnlegg i går kveld,men trøttheten slo meg helt ut.Har vært trøtt som en dupp i dag og,kunne sovna på jobb.
Og vi våkna opp til snøstorm,bah!!!Det fantastiske været i går,og dette i dag-fysj!!Men vi er jo i februar,men velger og tro at våren kommer tidlig:)
Vi hadde flott vær i går,sol fra skyfri himmel.Da måtte vi bare ut.Jeg er ikke så flink til og komme meg ut når barna ikke er her,men når barna er hos meg da må vi ut.
Og siden Benjamin har fått ny softshelldress fra Name it så måtte han få teste den,og den var super,satt veldig bra på,vi måtte opp en størrelse,og jeg er glad  jeg kjøpte den,for den i en mindre størrelse ble trang i ryggen.
Her har vi en lang gutt!!

Vi var en tur på skistadioen med venner og aka.Skiløypene er fulle av is,men sikkert bedre i dag siden det kom litt snø.Det var godt i sola,men surt i skyggen.Ble et par timer ute før vi dro hjemover og sløvan resten av dagen.


Fin gutt med ny softshelldress:)

Flott 

Søskenkjærlighet <3

Verdens fineste 6 åring <3

Da har jeg vinterferie,to dager.Ungene har også ferie,Ben var en tur i barnehagen i dag og søster var hos mormor og morfar.
Vi har noen småplaner.Det er marken her denne uka med tivoli(åpner i morgen.)Så dit skal vi innom en tur eller to før ungene skal til pappaen sin igjen.
På onsdag kveld skal jeg endelig på kino og se 50 Shades of Grey,gleder meg!!!

Hva driver dere med da,så få kommentarer for tiden.Er så koselig med tilbakemeldinger:)
Jeg er plutselig tilbake med et nytt innlegg:)Ha en fin kveld alle fine lesere!!

 

Skirenn og utendørs kino

Strålende solskinn i dag også,hurra!!
Lillebror er virkelig trøtt for tiden,han sov liksågodt i 13 timer.Han våkna klokka 9 i dag.En ordentlig sovegutt!
Vi sløvan litt før vi dro på butikken og handla inn mat,så dura vi hjem,spiste og dura tilbake til byen for Jessica skulle gå skirenn.Lillebror ville ikke,han nøyde seg med å se på og heie på søster.


Klar for å heie på søster!!

Mye som skjer her i byen,det er vinterfestival.Noe jeg hadde veldig lyst til i dag var å få være med på “Dinner in the sky.”Spise 40 meter opp i lufta.Jeg hadde sjansen,ble spurt om jeg ville være med å servere der oppe(dette er jobben min som har denne greia oppe i lufta.)Jeg takka pent nei,og angra som ei bikkje i dag.Hadde så lyst at jeg nesten sto og hoppa,hihi:)Benjamin hadde også veldig lyst,men man måtte være over 18 år.
Ble ingen luftetur 40 meter over byen for meg denne gangen desverre,men guuu så lyst jeg hadde!!


“Dinner in the sky!”

Skirennet gikk supert,frøkna suste av sted og suste videre over målstreken og fikk medalje.Hun har vært klar siden hun sto opp i dag.Ikke no å si på viljen her nei.
Lurer på om dette var tredje eller fjerde gangen hun gikk dette rennet.Husker jeg leide henne rundt løypa,og hun var nok  2-3 år første gangen.Har bilder av det et eller annet sted.
Etter skirennet dro vi hjem for og spise litt før vi kledde godt på oss og dro ut igjen.
Vi skulle på utendørskino å se på Frost.
Vi traff noen flere venner som vi satt/sto sammen med.Ungene kikka litt på filmen og herja og løp rundt.De holdt iallefall varmen.Jeg begynte å bli litt kaldt på slutten.
Men det var veldig artig,store og små koste seg.Vi mammaene sto og skravla og lo:)Masse og prate om,som vanlig!
Neste utekino håper jeg blir på sommer’n;)


Skijenta i farta!!Medalje ble det også:)

Klare for utekino!

Venninner:)


Frost på utekino:)

Sitter her og er litt småkald,ble veldig frysen på slutten av filmen.Blir godt og finne dyna kjenner jeg,men først sofamys:)


Hva har du gjort i dag??

 

Travelt!!

Nok en deilig “vårdag” i dag!!Fuglene kvitret da vi dro avgårde på morgenen:)
Jessica hadde på seg nye freshe klær,hun var ganske så spent i dag for det var dagen for Sangskattekista.750 barn i byen skulle synge.Med så mange barn var det ikke så lett å se henne på scenen(det var delt opp i to forestillinger.)
Men vi fikk noen glimt og hun vinket til oss.Benjamin,mormor og paps var også med å så på.De var så flinke at,de sang hele 15 sanger!Lillebror syns det ble litt kjedelig etterhvert,fnis…om to år skal han synge.Han var forresten kjempetøff i ny olabukse i dag!!Han har blitt så lang at nå er det størrelse 110 i bukser han må ha.Tar snart igjen søster:)


Tøffeste gutten i gata!!

Jeg var på jobb før og etter synginga,og det har vært en meget travel dag!!
Jeg var helt rød i toppen på slutten av dagen,og det suste rundt i hodet på meg med beskjeder og alt som skulle huskes på. Men det er helt greit,for jeg liker og ha det sånn,litt hektisk og mye som skjer.


Mine fine i freshe og tøffe klær:)

Sangskattekista!

Ferdig med og synge!Da er det godt med saft:)

Da er det faktisk vinterferie!Jeg skal ha to dager fri til uka.Lillebror skal en tur i barnehagen på mandag,vært hjemme hele uka med stygg hoste.
Greit å stikke innom barnehagen en tur før han tar seg fri igjen:)
Snuppa er fortsatt helt knust over at Furbyn hennes er stjålet og har laget lapper som hun skal henge opp på SFO.Får så vondt av henne,også den søte tegningen med beskjed på,sukk…hvorfor må noen barn være så slemme(og missunnelige??)

Lillebror var så trøtt at han sovna før klokka var 20.Så da satt Jessica og jeg under et pledd i sofan og leste litt.De pleier å legge seg samtidig,men Benjamin har vært veldig trøtt og sliten i det siste.

I morgen er det skirenn,så det er bare og lade opp:):)

Hvordan har din fredag vært??

 

Straks vinterferie!

Så deilig vårvær det er ute,sola skinner,snøen smelter og det er mildt:):)
Benjamin var på plass hos meg i går,han var hos mormor og morfar mens jeg var på jobb.Han har vært borte fra barnehagen denne uka med stygg hoste og surkling i brystet.
Han begynner å bli i form igjen,hoster fortsatt og blir fort sliten.Han spurte om å få legge seg da klokka var 18 i dag,det er litt tidlig,han holdt ut til klokka var 20.
Så vi har vært hjemme i dag.
Jessica var en kveld alene hos pappaen sin fra i går til i dag.


Go’gutten:)

Vi skulle på foreldresamtale med Jessica i dag,og hun skulle være med.Hun var veldig lei seg under samtalen,for noen hadde stjålet Furbyen hennes fra sekken på SFO.Noen barn har rett og slett vært i sekken å tatt den,og den kjøpte hun i går for sine egne penger.
Sånt gjør meg så irritert!!Tenk at små barn stjeler fra andre??!!Håper virkelig den dukker opp!!
Samtalen gikk greit,hun er veldig flink på skolen,skriver og leser og er ivrig i timene.Venninner har hun også,og det er så fint og vite.
Etter samtalen hadde hun time hos frisøren,klippe tuppene og flette håret.


Hos frisøren.

Ungene har leika her hjemme,og så var det leggetid.Jessica var veldig lei seg og savna Furbyn sin.Jammen godt det ikke var Ape som var blitt tatt.
Jeg er fortsatt irritert pga denne hendelsen,man må jo kunne ha noe i sekken uten at det skal bli stjålet?!Men det kan man visst ikke


Mine to <3

I morgen er det siste skoledag før vinterferien.Jessica skal synge sammen med 700 andre barn her i byen.Det heter Sangskattekista og er hvert år for de som går siste året i barnehagen og for 1 klassingene.
Jessica sang i fjor også.
Dvs kaos med masse biler og folk,jeg har tatt mine forhåndsregler og parkerer hos min onkel,da kan vi gå ned til Kongsberghallen.Blir nok like artig å se på de i år igjen.Neste gang vi skal se,er det Benjamin som går siste året i barnehagen,hjelpes!!

I helga skjer det endel her i byen,så vi har litt planer,skirenn og utendørs kino:)

Hva skal du i helga??

 

Fest og morro!!

Jøss så fort disse dagene har flydd!!
Jeg var tilbake på jobb igjen torsdag etter mitt lille inngrep,jeg er så og si bra igjen:)Henta ungene på sfo og i barnehagen siden pappaen var på et kurs.
Vi dro rett og slett å spiste is og kosa oss litt:)Jessicas ene fortann oppe er ganske så løs nå og det syns lillebror er spennende.Tenk om hun har mista den når hun kommer hit på onsdag,iiiik!!!!!!


Spennende med løs tann:)

På fredag var jeg på fest,når var jeg det sist??Flere år siden…og jeg har ikke hatt det så gøy på lenge!Min avdeling var hjemme hos sjefen min,vi spiste tapas og kosa oss!!
Vi dansa,lo og hadde det rett og slett supergøy!!Oppe halve natta og danser-jeg liksom?!Følte meg som en 20 åring igjen:):)
For noen flotte kollegaer jeg har!!Håper ikke det blir lenge til neste gang vi samles igjen!


På fest!

Kveldens selfie sammen med Astri:)

Valentines i går,og det dukka ikke opp noen hilsninger fra hemmelige beundrere til tross for statusen min på facebook:)

Til alle dere som er forelska i meg,jeg er ikke hjemme i dag på Valentinsdagen,
men det går fint å henge blomster,esker med sjokolade,nydelige kort og presanger på døra mi.
På forånd takk!!

I dag har jeg bare tatt det med ro,en typisk søndag med andre ord:)
Sikkert veldig mange som har vært på kino i helga å sett på Fifty Shades of Grey.Jeg har lest bøkene og skal så klart se filmen!!Skal ut med jobben å se den-gleder meg!!
Og filmmusikken er jo nydelig!!

Skal du se på Mr Grey??
 

 

Tar det med ro

Det ble stille herfra noen dager.
Mandagen ble litt spesiell.Jeg måtte en tur til legen som resulterte i et uplanlagt lite inngrep.Jeg gikk ut fra legen rimelig skjelven og mørbanka.Rett hjem på sofan for å slappe av noen timer før barna måtte hentes.
Dette inngrepet var helt ufarlig,ikke noe alvorlig.Men veldig vondt og ubehagelig.Så det hele gjorde jo at jeg måtte ta det med ro noen dager,så jeg har vært hjemme fra jobb og tatt livet med ro.Nå er jeg mye bedre og jobben roper på meg i morgen:)
Det var mandagen sin det!!

Benjamin fikk dra til pappaen sin i går siden jeg var litt redusert.Var på foreldremøte mens mormor var her hos Jessica.
Nå er begge barna hos pappaen sin og jeg er alene igjen.Men jeg ser de litt i morgen da jeg skal hente begge to mens pappaen er på et møte.Prøver og samarbeide litt.Viktig det!
Jessica har vært på tur med klassen sin i dag,og det hørtes ut som de hadde kosa seg masse.Fint vær fikk de også.


Barnehagegutten min:)

Klar for turdag med klassen:)

Nå begynner det virkelig å lysne ute,som jeg har lengtet.Jeg har hatt nedtelling siden oktober,og nå går vi mot den fineste og beste årstiden!Vår og sommer!!
På en måte så har høsten og vinteren gått ganske fort,jeg har liksom ikke hengt helt med i svingene til tider.
Men nå føler jeg at ting faller på plass.Jeg har en fin familie som støtter meg og mange gode venner,og en jobb jeg trives i med fine kollegaer:)Det ordner seg for snille jenter:)
Det skjer litt framover også.I morgen ser jeg ungene,fredag skal jeg på fest sammen med min avdeling på jobben-gleder meg!!

Det er fortsatt mulig å stemme på meg som årets mammablogg.Send sms til 2012 med kodeord mblogg22.Det koster 3 kr.

Flere som gleder seg til lysere dager??

 

Fantastisk!

Sporty og spreke som vi er så ble det tur ut på skistadion i dag også.Ikke noe særlig vind og det var sol,men den forsvant egentlig ganske fort mens vi var ute.
Men vi kosa oss for det.Morfar var med oss dit,han gikk en runde på ski mens vi leika oss.
Vi traff på mange kjente i dag også,så ungene hadde venner å leke med og jeg mammaer å skravle med:)
Fikk tatt noen fantastiske bilder i dag også,det ene må bestilles på lerret!


Dette skal opp på veggen-fantastisk!!

Ungene koste seg.Morfar fikk seg også en tur ned akebakken sammen med Benjamin på snowracern.Ellers så sklei de på rumpa,og Jessica hang med flere venninner hun traff.
Vi hadde med Kvikklunsj i lomma,så det ble noen pauser.Lillebror ville først hjem,søster ville ikke…


Full fart på rompa!

Fornøyd jente!

På toppen!

Oi,det er visst morsdag i dag.Vi har ikke feira,ungene var hos meg i dag og det er gave nok for meg…
Så gratulerer med morsdagen til min fine mamma!!

Vi spiste middag og jeg slokna som en stokk på sofan mens ungene så på noe på pc’n.En ny uke er på vei,håper den blir like fin som den uka som var;)


Vi tre<3

 Flere som er glade i og ta bilder??

Sol og vind

Når sola skinner sånn som i dag da må vi bare ut.Sånne vinterdager er helt okay.Bare synd det blåste sånn,men skal vel ikke klage,her er det ikke ille,men vi er ikke vandt til så mye vind her.
Sola varma godt,så hadde det ikke blåst så hadde vi svetta.
Vi tok en tur ut på skistadioen med gode venner,og vi traff flere venner som ungene leika og aka med.Vi hadde med oss kakao og noe å tygge på,satt i solveggen når vi hadde akepauser.
På sånne dager som i dag med sol,blå himmel og snø så er det så morro å ta bilder.Jeg er nok litt i overkant glad i og ta bilder,nå må jeg snart investere i et kamera til meg selv.Bildene jeg tar blir stort sett tatt med iphonen min(4s)og den takker snart for seg etter tre år.
Jeg driver å spøker med at jeg burde bli fotograf(det er forsåvidt noe jeg har hatt lyst til i mange år.)Men det blir med hobbyen,trives så godt i den jobben jeg har nå:)


Klare for litt fart ned bakkene!

Litt turning må til:)


Søster henger etter lillebror:)

I dag var det plutselig en diger bakke midt på skistadion,den var ikke der sist.Den var nok laget av kunstsnø,den var diger og det var bratt ned på sidene,så det var bare å passe seg.Ungene storkoste seg,klatra og styra fælt.
Men det blåste fælt oppe på toppen midt ute på stadion,så vi tusla bort til den vanlige bakken og holdt oss der.Jessica traff på en venninne så jeg så ikke så mye til henne mens vi var der,de styra på for seg selv


Tungt opp bakken!

Høyt der oppe(digger dette bildet!)

En som kler av seg før han setter seg i bilen:)

Vi var en kjapp tur innom senteret etter akinga,Jessica skulle flette håret hos frisøren min.Det er nesten så jeg ikke kan dra til byen med ungene,de vil alltid ha noe.
Prøver å unngå byen.Så måtte vi jo handle litt mat,og da er det bladhyllene som frister-bah!!!!!Flere som har det sånn??
Taco har vi også spist:)
Håper på litt mindre vind i morgen.

Hva driver du med i helga?? 

På torsdager

Så var nesten uka over,den gikk jammen fort!!Ungene er hos meg igjen og det er så godt,vi tre sammen:)
Ute er det alt for kaldt og guffen-kalde dager!
Benjamin har tatt seg litt fri denne uka for å få litt mormor og morfarkos,og snart er det vinterferie,da skal de begge to få noen feriedager,jeg også.
Jeg syns det er så vanskelig å skrive her for tiden,hva skal jeg skrive om,hvor mye vil jeg dele med dere osv.Også er det disse tilbakemeldingene da,alltid koselig å få et lite pip tilbake:)


Følger søs på skolen:)


Her er vi:)

På torsdager føler jeg at jeg er litt i tidsklemma,da har Jessica dans klokka 16.30.Jeg jobber som regel til 15.30 og skal hente ungene på to forskjellige steder før vi drar på dansinga.Det er vel forsåvidt den eneste dagen vi har det travelt.
Mens hun danser så må vi vente på gangen.I dag hadde Ben og jeg et ærend så da dro vi avgårde imens.Da vi kom hjem ordna ungene seg til på sofan med dyne og puter,skikkelig mys!


Kosestund på sofan.

Go-gutten:)

Hun koser seg ute selv om det er kaldt:)

I lunsjpausa mi i dag var jeg ute å klipte meg-lyx!!
Eller så smiler jeg litt ekstra om dagen,det blir lysere ute og jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på lenge:)

Hvordan har du det?
Har du travle dager?