Venninner,svensketur og et løst bilhjul

Da har jeg jammen i meg påskeferie!!Deilig altså,så nå kan sola bare komme!!
Starta påskeferien med en venninnekveld hjemme hos Villa Østerbø(Marianne.)Vi var 4 jenter fra jobben,vi lagde til “tacobuffet.”Spiste,skravla lo og kosa oss.
Sånne venninnekvelder er så herlige!!
“Tacobuffet” og brownies og is til dessert:)

På lørdag satte jeg kursen mot Sverige sammen med mamma.Litt svenskehandel er alltid kjekt.Vi handla og koste oss.Kjøpte meg ny jakke-er så fornøyd!!
Handla oss ferdig,fylte opp bilen og begynte på turen hjemover.
Jeg syns det var noe “rart” med bilen.Hadde bilen til pappa for min bil har et sommerdekk på.
Bilen ble bare rarere og rarere.Jeg stoppa for jeg trodde jeg hadde punktert,men nei hadde ikke det heller.Kjørte videre og bilen dunka og styra på.Jeg spøkte og sa at “nå triller snart hjulet forbi!”
En bil kjørte opp på siden av vår og veiva og pekte,da skjønte jeg faktisk at hjulet var løst-skrekk og gru!!!!Kjørte inn ved Vestby og fikk fyren på bensinstasjonen til å skru til mutterne på hjulet.Hjulet var så løst at vi hadde utrolig flaks-herrefred altså!!!Tør ikke tenke på hva som kunne skjedd….
 Vi kom oss trygt hjem,men jeg var ganske så shaky altså!


Svenskehandel!

I dag har jeg hatt besøk av min “bestis” Maria.Jeg lagde moussaka til hun kom.Spiste,skravla og koste seg.Hun bor i Larvik så det var bare en snartur innom før hun måtte hjemover.
Men koselig var det uansett!!Og venninner er gull verdt!!Har noen planer framover med venninner.Gleder meg veldig til en helg i mai;)

Barna er hos pappaen sin,men nå er det ikke lenge før de kommer til meg.Ser ut som om været blir bra i påsken også,så da er planen en skitur på fjellet.Så får vi se hva annet vi finner på.Vi er hjemme om noen vil finne på noe,hihi:):)

Har sitti og sett på album med bilder av ungene i dag,så utrolig fort tiden har gått-hjelpes!!
Så små de har vært.
Veldig glad jeg har album og bla i,gode minner <3

 Hva skal du i påsken??

“Mamma,hvorfor er jeg den minste(yngste) i klassen?”

I dag våkna vi til snø,og det skal visst komme mer i morgen-fysj!!!!Gi meg vår og varmere dager!!Har hatt noen solrike dager,men det blir fort guffent når sola forsvinner.

Så var jeg alene igjen,barna er hos pappaen sin-det er alltid så tomt her når de har dratt.
Jeg var stuptrøtt i går og la meg ganske tidlig,men så fort jeg la meg så våkna jeg liksom-hva skjer?!
Lå og holdt rundt barna mens de sov,de er så varme og gode,må kose litt ekstra med de før de drar.

Vi var på påskefrokost i barnehagen i går,det er alltid så koselig!!Prate med de andre foreldrene,og ungene som leker og har det fint.Jessica traff igjen noen av vennene sine fra hun gikk i barnehagen,mange av de har småsøsken som går sammen med Benjamin,og de er så klart med på frokost.
Vi hadde også foreldresamtale om Benjamin i går.
Alltid like spennende og høre om hvordan han er i barnehagen.Alt var helt fint,han er en ordentlig gutt med egene meninger,han kan bli skikkelig sinna og er ganske så sta:)Men en ordentlig go’gutt som trives i barnehagen.Begynner og få noen faste venner som han leker med hver dag,både gutter og jenter.Fineste go’gutten!


Tøffingen Benjamin!:)

Jessica er på skolen,og de har lagd påskepynt som hun har tatt med hjem til meg.Hun er så flink til å lage ting,tegne,klippe og masse annet.
Hun har vært litt lei seg i det siste,mange følelser her,og mammahjertet gjør så vondt.Heldigvis er hun veldig blid og glad,men humøret svinger veldig.
Vil jo bare beskytte henne og lillebror fra alt som er vondt og leit.I går hadde hun detti på skolen og skruba opp kneet sitt-var så lei seg.
Og i dag kom spørsmålet jeg venter på,men jeg trodde det tok noen år til før det kom.Det er bare og stålsette seg skjønner jeg….
“Mamma,jeg vil ikke  være minst av de i klassen.Hvorfor er jeg født så sent på året!?””De andre fyller 7 år,jeg er bare 6.”
Jeg forklarte så godt jeg kunne at sånn er det siden hun er født 16 desember.Så hun vil alltid være yngst i klassen sin.Men når hun blir eldre så vil hun være glad for det når de andre fyller f.eks 40,da er hun fortsatt 39,fnis…..

Er det noen av dere lesere som har barn som er født sent på året,eller er du kanskje født sent på året selv??


1 klassingen har laget påskepynt:)

Vi har vært litt ute etter at vi har spist,deilig når det er lyst lengre og sola skinner.Ungene har leika i barnehagen som er naboen vår(Benjamin går ikke i den bhg.)
De leker ganske så fint sammen.
På SFO har de vært masse ute og lekt på fotballbanen og på klatrestativet.I går var lillebror med og henta på SFO,og da fikk de leke litt sammen der før vi dro.Kjempegøy og leke der syns lillebror,ja Jessica også:)
Og når vi skulle dra derfra oppdaga jeg at det ene dekket på bilen var nesten flatt-fint!!Pappa fiksa det for meg,snille foreldre er gull verdt!!


På klatrestativet:)

 “It was one of those march days when 
the sun shines hot and the wind blows cold:
when it is summer in the light,and winter in the shade.”


 

Dagene…

På fredag holdt jeg Benjamin hjemme,han våkna og var veldig tett i brystet og hosta.Jessica hadde sovi hos mormor og morfar,og det hadde gått kjempefint-hun hadde kost seg.
Så da fikk lillebror være der på fredag.Det regna sånn at jeg ville ikke sende han i barnehagen siden de hadde turdag,Det ble ikke noe mer ut av det,men han hoster endel på natta.
I går skulle Jessica i bursdag til to av jentene i klassen sin,de hadde slått seg sammen.Hun hadde det kjempegøy i bursdagen.Benjamin og jeg var en tur på senteret imens.Han digger Star Wars for tiden og fikk kjøpe seg en genser med Star Wars på:)
Da vi henta Jessica fikk lillebror litt kake også.Bursdagen var i barnehagen hans:)Er jo så kjekt å ha bursdager der.Vi har feira der flere ganger.


I bursdagsselskap:)

De siste dagene har det vært iskaldt ute.Det var sol i går,men iskaldt!!Ungene var litt ute med sparkesyklene sine,men vi gikk inn ganske fort-vi frøys!
Foreldra mine kom på taco og ungene herja med morfar:)
I dag var været kjedelig igjen-bah!!Jessica og jeg har vært på kino på Hjem,en søt film.Benjamin ville ikke være med så han var hos pappaen sin imens.


Elskede unger!

Har endel tanker og bekymringer for tiden,alle har vel det tipper jeg.Men det er aldri gøy og bekymre seg.Jeg bekymrer meg for Jessica som fortsatt syns det er veldig vanskelig at mamma og pappa har flytta fra hverandre.
Jeg tenker på om jeg kan bli boende her vi bor nå,det er litt utenfor ungenes skoledistrikt,det går jo fint,men vil jo gjerne ha de i nærmere skole og venner.Det er dyrt og leie,men det er ikke akkurat flust og velge mellom,og som sagt så er det dyrt.Jeg får ikke kjøpt meg noe eget,så jeg må leie.
Jeg gjør alt for at ungene skal ha det bra-de er alt for meg!!

Hvor er det mennesket som legger armene om meg
og forteller meg at alt kommer til å gå bra til slutt??

                                

God kveld!

God kveld!!
Stikker snuta innom her i kveld også.Har egentlig ikke noe og skrive om-men,men…
Jessica var litt lei seg i dag da hun skulle på skolen,det er så sårt når hun gråter og ikke vil at jeg skal gå.Vi har hatt noen kamper siden skolestart,men det har i grunn gått veldig fint en periode,men noen dager er bare sånn.Vi voksne har jo også sånne dager da ting er litt vanskelige,og man bare vil gråte som et barn…
Heldigvis er lærinna hennes verdens beste dame/lærer.
Hun tok med seg Jessica inn i klasserommet før de andre,priser meg lykkelig over henne når leveringen ikke går etter “boka.”
Det er helt okay og være lei seg,men hun var blid inners inne,ble bare litt trist da jeg skulle gå.Også minner jeg meg selv på at jeg var akkurat som henne da jeg var liten,gråt og ville ikke….


Supersøta med musefletter:)

Tøffe,fine Benjamin:)!

 
Hun hadde ikke så lyst til å gå på SFO heller,så hun ble overlykkelig da mormor og morfar henta henne på skolen.De kom hjem fra syden i går så de har ikke sett ungene på 3 uker.
Benjamin storkoser seg i barnehagen,så han blir nesten sinna om han blir henta tidligere,haha:)
Vi spiste middag hos foreldra mine og det endte med at Jessica ville sove der.Og det var greit.Jeg syns det var helt okay siden hun har hatt litt vanskligheter med å “løsrive” seg fra oss(mamma & pappa.)Så da syns jeg det var fint at hun ville det.
Så Benjamin og jeg har vært alene hjemme i kveld,ikke ofte jeg er alene med et barn.Han var for det meste opptatt av Playmobillekene sine(riddere med sverd.)


Jeg kom til og tenke på det bildet jeg tok av Benjamin i barnehagen i går.Jeg tok et bilde av Jessica på samme plassen da hun var 3.5 år,Benjamin er litt eldre på bildet,men det var så gøy og sette bildene sammen og se på de.Nesten like gamle og på samme sted og måneden var mars:)
De ser like rampete ut begge to:)Husker den dagen så godt da jeg tok bildet av Jessica,hun løp rundt og var så herlig møkkete og rampete ,hihi…..


Da er det straks helg igjen,og bare en uke til påske!!Skal ordne med litt påskeegg til ungene,må jo ha det i påsken:)
Putte litt forskjellig oppi egget,ikke bare godis.

Hva pleier du og ha i påskeegget??

 

Hverdagspjatt

Ungene sover søtt i senga mi og jeg må nok dytte de innover i senga når jeg legger meg.Det er ikke lett og få de over i senga til Jessica,jeg prøver men orker ikke helt kampen.
De sover sammen når de er hos pappaen også.Det var veldig godt å få de hjem nå,har savna de veldig!Har ikke gjort noe spesielt i uka som gikk,og da føler jeg meg litt alene,savner litt flere venner.Jeg har det fint,men det var liksom ikke sånn jeg så for meg livet mitt-at jeg skulle bli skilt og ha barna annenhver uke.Og da blir uka uten barn litt kjedelig om jeg ikke har noen planer.Jeg syns det er helt greit og være alene,er ikke redd for det altså,men du skjønner sikkert hva jeg mener.Mange av venninnene mine bor utenbys,savner de,og skulle ønske de bodde nærmere.
Har noen fine venner her også så klart,og vi driver og planlegger litt,jeg har jo bursdag i april og da har jeg lyst til og feire litt.Har ikke feira på maaaaange år,bursdagen min har stort sett gått i glemmeboka hvert år,og det er jeg litt lei meg for.

Jeg henta Jessica på skolen i dag(ikke sfodag i dag.)Jeg gikk tidlig fra jobb. Vi reiste rett hjem for hun var klissvåt og møkkete etter lek ute,veldig vått i dag.
Dro videre for og kjøpe noen gaver siden hun er bedt i bursdag til klassevenninner på lørdag.
Dura videre for og hente lillebror og han slo arma rundt meg,fineste gutten!!


Utelek for lillebror i bhg:)

Vi har spist tomatsuppe,gjort lekser,tulla og kost-og vips så var det leggetid.
Vært så kjedelig vær denne uka,grått og trist,jeg vil ha mer sooooooool!!!!!!Krysser fingra for en solrik påske,ikke lenge igjen nå.

Og så har vi storesøster da som mistet sin tredje tann på lørdag,så søt uten tenner!!Elsker det tannløse lille smilet:)Også har hun plutselig blitt så stor!
Hun er en veldig følsom og sjenert jente som i starten av skoleåret ikke fant seg helt til rette,det var vondt og se.Nå har hun heldigvis blitt tøffere og har fått venninner.Det er så fint å se når hun tuller og tøyser med de andre.
Hun er yngst i klassen sin,men hun har tatt alt veldig greit.Leser,skriver og regner som bare det!!


Herlig!!

Fineste ungene:)

I kveld kommer foreldra mine hjem fra syden-har savna de mens de har vært borte.

Om dere har noen spørsmål eller noe dere vil at jeg skal skrive om så syng ut.Det blir mest vanlig hverdagspjatt her inne.Og det skjer ikke så veldig mye spennende,noe skjer det vel,men ikke alt jeg kan dele,fnis….
Tiden og dagene flyr,om to måneder fyller Benjamin 4 år og det er ikke lenge igjen av 1 klasse,himmel og hav,hva skjedde??!!

Hvem er du som er innom her og leser om hverdagen vår??

 

Tannløs igjen og hos mormor

Så var det noen dager siden sist jeg var innom her.Virker som om blogging er litt på vei ut?!Statistikken synker og det er få kommentarer-kjedelig!!
Det er jo så mange andre sosiale medier,og jeg er også og finne på Instagram,Facebook og Snapchat:)
Hva har skjedd siden sist-nada!Ungene er hos pappaen sin,så her er det bare meg og Bongo.
Det har vært travelt på jobb og jeg jobba litt i går også.Tok en jobbselfie,fnis….

Fikk en meldig fra  R med et bilde av en tannløs frøken,hun hadde mista den ene fortanna oppe i går tidlig.Og da syns jeg ting blir litt vemodig,at jeg gikk glipp av det,men så har hun jo mistet to tenner hos meg,så sikkert fint for pappaen og få oppleve det også.
Etter jobb dro jeg innom et senter i nærheten,og da jeg skulle dra traff jeg på ungene og R.Ungene løp mot meg og det var så fint og se de:)
Da fikk jeg se frøkna med et tannløst smil-herlig!!
Fikk gode klemmer av Benjamin som var litt opptatt inne på lekebutikken…Utrolig godt og se de,har savna de veldig denne gangen.De er tilbake igjen på onsdag.


Ennå en tann har falt ut,14/3-15.Stolt frøken:)

Goingen Benjamin!

Når jeg kom hjem støvsugde jeg litt mens energien var på topp-høh!!Så fant jeg ut at jeg skulle ta en tur til mormor,liten stund siden sist.Hun ble veldig glad for og se meg,og vi skravla om alt mulig.Hun var i fin form og det gikk greit og prate(hun hører litt dårlig.)
Jeg forsikra henne om at jeg har det bra alene og at barna har det fint,og jeg lovte og ta de med på besøk veldig snart,for hun ville så gjerne se de en gang til.
Vet jo ikke hvor lenge vi får beholde henne,hun er tross alt 96 år og sliten,og hun savner nok morfar.Jeg koste meg veldig på besøk hos henne i går og er glad jeg dro på besøk.Hun spurte om alt mulig,hihi:)
Hun syns at Benjamin er veldig lik broren sin,jeg har aldri treft han,tror han døde veldig ung.Hun har sagt det flere ganger,jeg klarer jo ikke å se hvem Benjamin ligner på.
Mormor og jeg tok en “selfie” sammen,og bilde ble utrolig fint det.Jeg er heldig som fortsatt har henne her <3

Hva tror du om sosiale medier,hva er mest populært??


 

Den beste årstiden:)

I går slokna jeg sammen med ungene da klokka var 20.30.Sovna mellom de med klær og linser på…skjønte ikke noe da jeg våkna litt senere utpå kvelden helt rød i øya-høh!!
Måtte liksom bare nyte de en liten stund til siden de skulle til pappaen sin i dag.Veldig sårt den siste kvelden syns jeg…men heldigvis går tiden fort til jeg ser de igjen.
Været er jo bare så deilig,sol og over 10 varmegrader,og siste rest av snøen forsvinner.I barnehagen er det masse vann,og da har ungene det gøy:)
Jessica hadde “kasta” utebuksa si og koste seg ute da jeg henta på sfo.


Gøy og leke med vann!:)

Det er jo lyst mye lengre også,så etter middag i går gikk vi bort på skolen for og leke litt.Men det blåste så surt så det ble ikke lange turen.Men vi fikk lufta oss og ungene fikk leika og løpt litt.
Det var fortsatt litt snø og is i skolegården,men det smelter kjapt om været er like bra framover.Håper det blir igjen litt snø på fjellet til påske,for jeg har lyst til å ta en skitur på Blefjell med ungene.Har så gode minner fra det da jeg var liten og vi var på ski der.Sol,snø og fine skiløyper.Vi lagde alltid hoppbakke der vi satte oss ned,snøhuler og masse annet,gode minner:)
Påskeferien er jo rett rundt hjørnet,går fort nå.Har ikke lagt noen planer,men håper på en skitur.Så får vi ta ting litt på sparket.Noen som vil finne på noe med oss:)??
Jeg har alltid likt påskeferien best,for da er det vår:)


Knoll & Tott:)

Elskede unger <3

Har ikke mange planer denne uka uten barn,blir endel jobbing så får vi se hva annet jeg finner på.Jeg blir fort rastløs…
Gleder meg til å ta i bruk verandaen,sitte i sola.
Må få meg en solstol så jeg kan ligge rett ut og lese og få litt farge på kroppen-gleder meg!!
Den beste årstiden er på vei:)

Har du planer for påskeferien??

 

“Bad monday!”

Hatt en litt sånn “bad monday” i dag.En sånn dag der man føler at det er best og gjemme seg inne bak lukkede dører og gardiner.Skikkelig muggent humør….Heldigvis gikk det over utover dagen.
Jessica hadde en “nekter sfo dag” i dag.Så jeg henta henne etter skolen og hun ble med noen timer på jobb.Tror hun hadde det ganske gøy egentlig.Hun fikk hoppe i sengene og løpe i korridorene.Og det var veldig gøy og late som om hun var mamma og prate i jobbtelefonen.
Skjønner egentlig sfogreia,er ikke så begeistra selv desverre,hun er der bare fordi hun må.


På jobben til mamma,leker at hun er mamma:)

I går søndag så kjeda vi oss egentlig litt.Vi hadde ingen å “leke” med,alle var opptatte eller syke.Så da var det oss tre da.Og siden sola skinte og det var 12 varmegrader ute så gikk vi oss en tur.
Gikk bort til endene og oppom byen en tur,der kjøpte vi is.Resten av dagen var vi trøtte og sløve.Hadde tenkt oss ut og ake,men det begynner og bli litt hardt og snøen minker.Kunne dratt opp i skisenteret,men det ble med tanken i går.
Fikk skifta på sengene,så litt fornuftig fikk vi ut av dagen,høhø!!


Gåtur i sola:)

En stille stund på benken…

En tur på verandaen:)

Har lagt meg tidlig hver kveld(22),men er allikevel trøtt.Men det gledes over lengre lyse dager og sol:)

Hvordan har din mandag vært??

 

Bloggsperre?

Føler jeg har litt “bloggsperre” for tiden.Aner ikke hva jeg skal skrive om,det går i den samme tralten med jobb,skole og barnehage.Veldig travelt på jobb de siste dagene,men det er jo sånn jeg liker å ha det.
For dere som ikke vet hva jeg jobber som så er jeg husøkonom assistent på et hotell.Og hva gjør en husøkonomassistent?Jeg er assistenten til husøkonomen,og vi er et supert team!!Jeg bestiller tøy,”passer” på at rommene ser bra ut,deler ut beskjeder til stuepikene,tar i mot beskjeder fra resepsjonen og andre på telefon osv,så jobbtelefonen ringer jevnt og trutt hele dagen,kan bli ganske svett i øra enkelte dager.Også hjelper jeg til med og vaske rom eller reie senger om jeg har tid til det,og det har jeg som regel.
Jeg har blitt veldig glad i jobben min:)Det er travelt,men er det stille en dag blir det nesten litt kjedelig…fnis…

Foreldrene mine er i syden(heldiggrisene),og ettersom de henter Jessica to dager i uka på skolen så måtte jeg ordne dette selv mens de er borte.Jeg har ingen andre og spørre om barnevakt,så på fredag ble hun med ei venninne hjem etter skolen.Da slapp jeg å hente henne og ta henne med på jobb.Jentene hadde storkosa seg og veldig greit at mammaen til venninna jobber i min avdeling.
Henta Benjamin i barnehagen før vi henta søster,så deilig å slippe og stresse avgårde til neste henteplass.God tid er luksus!


Tøffingen Benjamin:)

I dag har vi hatt besøk av en venninne og barna hennes.Vi var litt inne før vi gikk ut i sola en tur.Ungene lekte og klatra i barnehagen her ved oss.Litt glatt enkelte steder,men nå smelter nok resten av snøen/isen om solen og varmen kommer.
Nå er vel våren her!!Det er lysere om morgenen og fuglene kvitrer-halleluja!!!!
Etter litt lek ute drista vi oss en tur på senteret med fire unger.Vi gikk på kafe og kosa oss med is og vafler.Satt en stund før vi fant ut at det var på tide og bevege seg videre,ungene var ganske aktive for og si det sånn.
Vi har jo lurt på før om vi kom til og bli kasta ut med gjengen vår,høhø!!!Hatt noen episoder ja.Mimra litt om de i dag:)


Deilig ute i sola!!

Gøy og klatre!

Elskede unger!

“Snubla” innom Lindex for der var det 3 for 2.Gutten i huset har bare hullete bukser eller så har han vokst fra klærne sine,leken er tydligvis litt mer voldsom blandt gutta!?
Han er også veldig opptatt av Star Wars og måtte han bare ha t -skjorte med Star Wars på!
Jessica er veldig jentete og elsker og pynte seg:)Hun fikk en søt kanin topp(ser de på bildet over.)
Nå er det allerede “seine” kvelden,så jeg avslutter her.Ble mye sus og babbel i dette innlegget,bah!!!Og mens jeg har skrevet har jeg spist opp Elias-potetgullet til ungene-ups….

Hva jobber du med??

 

På toppen!!

Jøss,det er en uke siden jeg var her inne og skrev litt.Litt kjedelig og skrive når det er litt “dødt” med kommentarer,og litt lei i tilegg.Men jeg gir meg ikke helt ennå altså.Må bare ha noe og skrive om.
Nå har ungene kommet tilbake til meg etter en uke hos pappaen sin.Hva gjorde jeg mens de ikke var her-jobba stort sett,og litt annet;)
Fredag etter jobb gikk jeg og en venninne fra jobben bort på marken for og kjøre pariserhjulet.Det var flott vær for en liten tur opp i høyden.Første runden holdt vi på og dø på oss,haha!!!Hang og dingla på toppen,dritnervøse-men selfie måtte vi ta på toppen-er det mulig!!??
Fantastisk utsikt over byen,og vi vurderte en tur til,men ble med den ene:)
Kikka og spiste smultringer før vi dro hjem.


Utsikt over byen!

Selfie på toppen:)

Henta Jessica på skolen i dag og vi tok med oss lillebror fra barnehagen.Dura avgårde for og finne vinterjakke på tilbud til lillebror.Og det fant vi,både han og jeg er veldig fornøyde!!
Jessica fikk fletta håret sitt,og fikk glitterspray i det,fornøyd frøken!
Det ble mat på Mc’ern,lenge siden sist.Alltid godt siden vi ikke er der så ofte,og frappe til dessert!Vi koste oss:)
Sang i bilen på vei hjem,det er så deilig med sol-nå er våren rett rundt hjørnet,jeg har lengtet siden oktober…


Fin frøken!

Lillebror koser seg!!

Måtte ha disse solbrillene!!

Vel hjemme har jeg bare pakka ut tingene til ungene,greit og ha klær og sånn i skapene,så de ikke bor i en koffert.
Timene fram til sengetid gikk fort.Jessica lå i ca 50 minutter før hun sovna,Hun bruker ganske lang tid på og sovne noen ganger.I dag hadde de vært på tur med klassen,gått et stykke,så rart hun ikke var sliten.Sikkert stup trøtt i morgen tidlig!
Benjamin var forresten hos tannlegen i går(det var tredje gangen.)Heldigvis hadde han gapa og vært kjempeflink denne gangen.De andre gangene har han stikki av.
Null hull hadde han!!


Fine tøffe unger!!(Ben har på den nye jakka.)

Har du gjort noe gøy/spennende i det siste??