Jeg er et år eldre

Så var dagen her,jeg er et år eldre-men den samme jenta:)

Jeg har fått mange gratulasjoner og gode klemmer,på jobben,facebook og Instagram:)Jeg henta Benjamin i barnehagen og vi dro hjem til foreldra mine,der var Jessica allerede:)
Vi grilla,men spiste inne-kaldt som fy jo!!Gaver fikk jeg også.Sykkelhjelm av ungene,utelykt til verandaen og en fin topp av foreldra mine,og en nydelig Willow  Tree figur av sjefen min(samler på de) + et fantastisk rørende kort fra henne-så takknemlig!!
Fikk også en tegning av Jessica hvor hun hadde skrevet og ordna så fint-nok en gang så takknemlig-tusen takk!!


Min samling-den med lilla blomster fikk jeg i dag:)

Grillmat til middag og jordbær til dessert,nam!!Benjamin og jeg dro hjem mens Jessica ble igjen hos mormor&morfar en liten stund.Mormor sykla med henne hjem.
Vi var ute littegrann,men det er jo så kaldt,jeg hadde faktisk på vinterjakka mi.

Så sånn var dagen min,gøy og ha bursdag:)!

 

Jentehelg i Oslo

I helga har jeg vært på jentetur i Oslo med fine venninner.Vi tok bussen i går,vi hadde booka rom på Clarion Royal Christiania i Oslo.Vi får så fine priser gjennom jobben-veldig kjekt!
Vi sjekka inn og dura rett ut på shopping.Det ble svidd av noen kroner på shopping,men hey,det er ikke hver dag man har bursdag heller(jeg har på tirsdag.)
Jeg har til og med kjøpt med noen nye flotte sko,jeg eier kun joggesko og har aldri hatt et par litt finere sko.Disse går til alt,og jeg er veldig fornøyd!Jeg var litt i tvil,men jentene fikk overtalt meg om at de var helt meg.
Fikk også kjøpt bursdagsgave til Benjamin(som fyller 4 år 19 mai.)Så da er det i boks.

Vi spiste lunsj på Espresso House,de har helt nydelig frappe!!Det var surt og grått i går,men det gikk helt greit siden vi dura fra butikk til butikk.
På kvelden hadde vi bestilt bord på Fridays,der ble vi sittende resten av kvelden før vi rusla tilbake til hotellet.Koselig å bare sitte og skravle og le med venner,god mat og drikke.En fin feiring av meg selv.Evigheter siden sist jeg feira bursdagen min,så dette var veldig koselig!


Mums!

Jentutten på tur:)

Veldig fornøyd med disse!!

Sov veldig dårlig i natt,jeg gjør alltid det når jeg er på tur eller sover andre steder.Min egen seng er best!!Men vi hadde en koselig tur,veldig fornøyd!Og jammen ble det ikke en frappe på Starbucks før vi satte kursen hjemover:)
Det var sol i dag,men fortsatt surt og det blåser.Men så grønt og fint det har blitt,nå er det vår dere!!
Og på tirsdag kommer ungene,da har jeg bursdag,vil gjerne ha de her da,koselig det.Gleder meg til og feire med de:)


Hva har du gjort i helga??


 

Styrke og pepp!

Da var jeg alene her hjemme igjen,og jeg kjeder meg allerede…solen skinner,men det blåser sånn,ellers så hadde jeg sitti ute på verandaen og lest-men det ble litt guffent!
Jessica var hos meg en dag ekstra,så hun er hos pappaen fra i dag,lillebror fra i går.
Vi jentene tok en runde på senteret for jeg hadde lovt Jessica noen nye Pokemon kort,det er tydeligvis veldig populært for tiden.Så dro vi hjem og bare sløvan og koste i sofan,vi savna Benjamin begge to.
Jessica var på tur med klassen i går,og hun hadde fått fin farge i kinna:)


Fineste jenta jeg vet om:)

Røvergutten 🙂

Så nå er jeg altså alene og kjeder meg allerede,hihi:)
Skal bare slappe av med tv og boka mi,har jo planer til helga!Da er det Oslotur med fine venninner for og feire bursdagen min,gleder meg!!Hotell,shopping,mat og skravling med jentene:) 
Skjer litt ting og tang framover med både ungene og venner,gleder meg masse til en Oslotur i mai også.Da skal jeg treffe ei venninne jeg aldri har treft før,bare på blogg,snap og Instagram-men vi har så mye til felles.Og vi har jenter på samme alder,de skal også få være med:)Litt usikker på om Benjamin vil være med på jentehelg.
Tror det blir en fin helg!


To som nyter våren-elskede unger <3

Må jo bare si at jeg er veldig glad i bloggen og Instagram.Så mye styrke og pepp man får fra dere som liker og kommenterer.Så takk for at dere liker,gir meg pepper,ler,stiller spørsmål,får meg til og tenke,får meg til og le og gir meg styrke på tøffe dager.
Takk for alle fine ord,dere er supre!! 

Så ikke slutt med og legge igjen kommentarer,det betyr så mye!! 

Sol,gravemaskin og bekken

Jeg har lengta etter våren siden oktober,og nå er den beste tiden her!!Jeg klarer bare ikke den mørke årstiden med regn,kulde og snø-og dette evinnelige mørket!Det er det værste!!
Alt blir så mye lettere nå når det er varmt og godt ute,det er lyst og vi (jeg)føler meg i bedre humør også.
Det har vært varme deilige dager nå i det siste.Var litt guffent etter middag i går,blåste plutselig igjen.Vi sykla vi bort til foreldra mine for de hadde en liten gravemaskin hos seg.
Og gravemaskin er noe Benjamin er opptatt av.Ja Jessica syns også det var gøy.De fikk sitte på den og de fikk utforske og styre på.De fikk ikke sett den i kjørende tilstand siden han som skulle kjøre den kom litt senere utpå kvelden.Men småtassene kosa seg glugg!!
Hva er det med gutter og store kjøretøy som gravemaskiner og traktorer osv??!!


Benjamin er i sitt ess:)

To som har det veldig gøy!

Varmt og godt i dag også!Men jeg har hatt så vondt i hodet og halsen,gikk litt tidligere hjem fra jobb og tok meg en hvil på sofan før jeg henta ungene.
Har henta Benjamin først i det siste for han syns det er gøy og være med og hente søster på SFO.
Det er en bekk bak skolen og den er det gøy og kaste steiner i.Skolebarna har selfølgelig ikke lov og leke der i skole/sfotiden.Strenge regler.Jeg var litt bekymra i starten,for barn trekkes jo alltid mot vann.Men barna er flinke og holder seg unna
Det er heldigvis høye gjerder ned mot bekken fra skolen,men på andre siden kan man gå helt ned.Nå var jo jeg med,så da fikk de kaste steiner uti.


Ser på bekken.

Kaster steiner i bekken.

Siden det var så varmt ute dro vi og mata endene etter middag og lekser.De løp rundt og hadde det ganske så gøy.Jessica traff ei fra klassen og de lekte sammen.
Sånn går dagene her.I morgen skal Benjamin til pappaen sin,Jessica blir hos meg en dag ekstra.
Det hender vi mikser og trikser litt hvis ungene ønsker en dag ekstra her eller der.

Flere som er glade for at det er vår?? 

Nå er det vår!!

Så er helgen så og si over,det har vært godt med fri etter 13 jobbedager i strekk-men det gikk jo greit det også:)
Jessica ville sove hos mormor og morfar fra fredag til lørdag,så da var lillebror og jeg alene.Men vi traff Jessica og mormor på lekeplassen så vi fikk leika litt.Vi bor ikke langt fra hverandre så Jessica kan sykle dit alene,fåreløpig har morfar sykla med henne hjem.
På fredag var det fortsatt litt guffent ute,men greit og lufte seg litt.Benjamin fikk testa ut den nye jakka si og den ble veldig godkjent av han og alle andre.


Tester ut den nye jakka si:)

Digger dette bildet!!

På lørdag var Benjamin i bursdag til ei venninne fra barnehagen,det var veldig gøy!Gutta holdt tempoet oppe,jentene er så rolige i forhold.Og det nærmer seg guttebursdag for snart 4 åringen her-hjelpes!!!
Han skal få be vennene sine fra barnehagen.

Gøy i bursdag!!

Vi var også en tur  i byen for og sjekke ut kosedyrdoktoren som var der.Kosen til Ben måtte sy litt,så han fikk sprøyte og greier.Ape var frisk denne gangen(han har akkurat fått sydd igjen et hull i rompa si.)

I dag søndag har det vært nydelig ute,godt og varmt.Endelig er våren her,jeg har lengta siden oktober!Det er den beste årstiden!
Vi har kosa oss på verandaen,spist hos foreldra mine,ungene har leika i hagen hos mormor og morfar og kosa seg.
Vi var på Plantasjen en tur også,kjøpte meg en matte til verandaen.Gleder meg til mange solrike dager der ute.Skal ordne og fikse litt så det blir ordentlig koselig der ute.
Pappa var her og skrudde sammen utebordet for meg,og han har skifta til sommerdekk for meg-snille pappa,og snille mamma som lagde middag til oss!!


Kjedelig på Plantasjen:)


Gøy med huskestativ hos mormor&morfar!!


Har du hatt en fin helg?? 

Gjensynsglede

Altså,må det blåse sånn ute?!Det hadde jo vært deilig ute om det var vindstille.Skal visst bli varmt og godt i helga,så da er det jammen bra det er fredag i morgen,min 13 jobbedag på rad,så nå skal det bli godt med helg!!
Småstjernene mine er på plass hos meg,og det er godt!Henta de litt tidligere i går,og da jeg kom i barnehagen var det en en gutt som kasta seg rundt halsen min og klemte og klemte meg.Han er så fin og god min Benjamin.Den ene ansatte ble nesten litt rørt av klemminga hans,det kalles  ekte gjensynsglede <3 Skulle nesten ønske at noen tok bilde av oss…
Jessica lyste også opp da jeg kom for og hente henne,jenta til mamma <3

Vi dura faktisk avgårde til et senter for frøkna trang nye joggesko.Det er de første skoa vi kjøper siden i fjor sommer.Alt av vinterstøvler osv har passa henne.Lillebror derimot har vokst ut av alt,men vi kjøpte joggesko til han på tampen i fjor sommer,og disse tok jeg fram nå og de passer perfekt!!
Det ble Sketchers glittersko til frøkna.Har hatt Sketchers selv og det er tøffe,fine og gode joggesko.
Så kjøpte vi faktisk en ny skolesekk til henne.Den hun fikk til skolestart har hun klaget på så og si siden da.Den har sklidd ned fra skuldrene hennes,vond og ha på,dårlig plass i den osv-det var en sekk fra Beckmann.Den føltes og så nesten ut som en klump nå når hun fikk ny sekk.
Den nye er fra Bergans  sitter som et skudd på ryggen hennes,god plass med ekstra rom og smålommer.Hun elsker den og er så fornøyd at hun kunne sovi med den på:)
Så dere som skal kjøpe skolesekker,prøv flere forskjellige,barna er også forskjellige!Viktig med en god sekk,den skal brukes hver dag i mange år.
Benjamin fikk smiska til seg Ninjago(lego),han har helt dilla!!


Frøken Jessica med ny skolesekk og joggesko:)

Goingen:)
 


Etter alle “plikter” i dag så har vi bygd opp Legoen(jeg begynner og bli bra på bygging:)vi har vært ute i vindværet en tur og ungene fikk seg et fotbad i vasken før legging.
Syns vi er ganske flinke til å gå ut,ungene vil det selv og i går forsvant de ut da klokka var 19,30!!
Så da ble det en liten gåtur,godt med frisk luft før legging!


Om du har skolebarn-hvilken sekk har han/hun??

 

Sånn går dagene

Det er jo så lite “ruslasjon” her inne,og da blir det litt kjedelig og blogge også.Men det kommer et innlegg i ny og ne selv om jeg ikke har så mye og skrive om.
Jeg har stort sett bare jobba i det siste,jobba og sovi.Ungene er hos pappaen sin og kommer til meg på onsdag,det blir kos.
Da avspaserer jeg og henter de tidlig på skolen og i barnehagen:)
I helgen har jeg også jobba,da har jeg hatt noe som heter Dutyvakt,noe alle lederne som jobber på hotellet har en helg nå og da.Og nå var det min tur.
Det var travelt og mye og gjøre,men fikk til slutt satt meg ned med to venninner og spiste en fantastisk god middag med dessert.Det er ikke ofta jeg spiser så “fin”mat.
Vi koste oss,spiste og skravla.Ble liksom på en måte “litt ut på byen” siden jeg jobba fram til klokka var 24 lørdagskveld.
Tidlig tilbake på jobb søndag,og da jeg endelig landa hjemme sov jeg som en stokk på sofan i 2,5 time.


“Lyxmiddag” på lørdagskvelden.

Det skal jammen bli godt og få ungene hjem på onsdag.Håper det blir fint vær så vi kan være litt ute,eller sitte på verandaen.Vi finner nok på noe kos sammen:)
Savner de veldig når de ikke er her.Og jeg får litt dårlig samvittighet for at de ikke får vokse opp i ett hjem,sove i den samme sengen,og at de to personene som betyr mest for de kysser begge to god natt hver eneste kveld…
Sånn går dagene.Det er en emosjonell berg og dalbane….


Elskede unger!

Det nærmer seg snart bursdag for min del,da skal jeg til Oslo og feire med noen venninner,sove på hotell,kikke i butikker,spise på Fridays.Kan ikke huske sist jeg feira bursdagen min,gleder meg:)Jeg fyller så klart 29 år,fnis…..føler meg iallefall som en 29 åring!!

Benjamin har bursdag snart også,han blir 4 år!!!Hvor ble tiden av,4 år liksom!!Da blir det også feiring med venner og familie:)

 

Okay,ha en fin mandagskveld,legg gjerne igjen et lite “pip!”
 

Fotbad i vasken

Da er vi godt i gang igjen etter ferien,vi har hatt en fin hjemmepåske med en dag på fjellet.
Litt trøtte var vi da klokka ringte tidlig tirsdag morgen,men det går seg til.Godt og komme tilbake til rutiner.Kjedelig med lekser og sånn nå som det er lyse fine dager ute når vi kommer hjem,men vi har fått vært ute etter at middag er spist og lekser er gjort.
Jessica sykler og lillebror bruker sparkesykkelen,jeg får gått masse:)De liker og leke på skolen eller barnehagen som er våre nærmeste naboer.De klatrer,husker,sklir og koser seg.
“Virvelvinden” Jessica er høyt og lavt,og lillebror raser rundt han og.De er fulle av energi begge to.

Tirsdager er siste dag hos meg før de skal til pappaen sin,det er liksom noe rart med det.Vi bytter midt i uka og syns det fungerer veldig bra,uka virker ikke så lang da syns jeg.
I går kveld fikk de seg begge to et fotbad i vasken på badet,så kjekt med stor vask da gitt:)Gjett om de koste seg!! 


To som koser seg med et fotbad:)

I dag skulle Jessica på tur med klassen.De skulle gå til “enga” og kose seg der.
Nå er jeg her helt alene(Bongo er her da.)Alltid så rart og komme hjem uten ungene de første dagene.men uka går fort og jeg skal jobbe endel.Skal også ha “dutyvakt” på jobben lørdag kveld og på søndag.
Jeg blir veldig fort rastløs når ungene ikke er her,ikke alltid jeg har noen planer.Jeg skal snart finne fram sykkelen og ta meg noen sykkelrunder.Var så flink i fjor sommer,så nå må jeg snart komme i gang igjen.
Skal også få ordnet litt på verandaen så jeg kan sitte ute i sola med boka mi:)


“Frøken tannløs” er klar for turdag!

Fine lillebror!

Har du hatt en fin påske??

 

Enjoy today,mama

Hepp og hei da er snart påsken over!Vi har hatt hjemmepåske,men har da funnet på noe,en fjelltur fikk vi til også.
I går var vi sammen med noen venner av barna,de sykla og lekte mens jeg og mammaen satt i solveggen og skravla.Ungene fant seg et flott tre og klatre i.Det var veldig spennende!.Og jeg lar de klatre,latt ungene få lov til og utforske,hvorfor skal vi pakke de inn i bomull??
Fikk nesten lyst til og klatre opp selv,hihi:)


Klatre i trær er gøy!!

Foreldrene mine kom senere  og spiste taco med oss.Og mens de var her så dro Jessica ut den løse tanna si.Men nå kan det godt roe seg ned med disse løse tennene,det går jo alt for fort!!
Husker liksom at jeg gikk og venta på at hun skulle få tenner,jeg trodde jo aldri de skulle komme.Hun var 11 måneder da den første dukka frem.Og nå er hun 6 år og har mista sin fjerde tann.Plutselig så er det lillebror som mister sine tenner.
Da foreldrene mine skulle gå fulgte vi de hjem,de bor rett ved oss og det er kjempegøy for ungene og sykle dit.Lillebror bruker sparkesykkelen.


Som jeg elsker denne tannløse jenta!!

I dag har vi kanskje kjeda oss litt?Men vi kom oss ut og gikk en tur bort til endene.Endene kommer oss i møte og vil ha mat,men vi hadde ikke med mat i i dag.De er så utrolig tamme,og ender er så koselige syns jeg:)
Ei venninne av meg fra jobben møtte oss og gikk med oss hjem,hun fletta håret til Jessica.Vi har spist middag og vi gikk ut igjen litt senere.De sykla mens jeg gikk,så det ble to gåturer på meg i dag,helt greit det.
Og selfølgelig så hadde tannfeen vært her i natt:)!


Så koselig med ender:)

Masse å se på når man går tur:)

Elskede unger <3

Så fint bildet av Benjamin og meg ble.Vesle go’gutten.Han er så rolig av seg mens søstra er helt motsatt,hun blir så sint så sint noen ganger,og jeg vet ikke min arme råd.Benjamin bare ser på henne,like rolig.Men han kan også bli sint ja.
Disse flotte barna,hva skulle jeg gjort uten de??

Avslutter med dette diktet,og det får meg nesten til og gråte…

You will never have this day
with your children again,
tomorrow they’ll be a little older
than they were today.
This day is a gift,
breathe and notice.
Smell and touch them
study their faces
and little feet and pay attention.
Relish the charms of the present.
Enjoy today ,mama.
It will be over before you know it.

 

Flott dag på fjellet

Det har vært fint vær hele påsken,selv om sola har vært her hver dag så har det vært en iskald vind.Vi hadde bestemt oss for en tur på fjellet for å gå på ski og planla og dra i dag.Og været var perfekt,solen skinte og varmet godt.
Morfar/pappa ble med oss på fjellet.Vi kjørte til Blefjell,ca 30 minutter og kjøre,helt greit.Har gleda meg hele uka jeg,hihi:)Benjamin har vært litt skeptisk,han har ikke gått så mye på ski,og sist han gikk var i fjor vinter.Men lillebror gikk som bare det han,han var så flink!!!
Vi gikk ikke så langt,fant oss et fint sted som vi satte oss til med brødskiver,pølser,kakao og kvikk lunsj.Morfar ordna bål:)Vi spiste og koste oss i sola.Ungene lekte og styra på.Jessica sto på ski ned en liten bakkeskrent hvor vi satt.Litt vanskelig for Benjamin og gå der for det var skara.


Flinkeste Benjamin!

Griller pølser.

Griller pølser med morfar(Ben i bakgrunn:)


Ungene koser seg i snøen og sola!

Kos med morfar på tur:)

Vi var ute i 3 timer,kunne vært ute lengre også,men ungene ville gå mer på ski,så da gikk vi bort til løypa igjen mot bilen.Benjamin gikk og gikk.Han gikk ikke så fort,men han klarte seg kjempebra!!
Jessica suste avgårde med morfar.Benjamin vil veldig gjerne opp på fjellet en tur til,så jeg håper vi får til det før påsken er over.


Sporty ungdom!;)

Helt perfekt!!

Glade barn:)

“Rød i trynet selfie”(vel hjemme igjen.)

Deilig med en sånn dag!!Fikk til og med litt farge i ansiktet:)
Benjamin er hos pappaen sin en tur,han ville dit,så vi kjørte han etter at vi kom hjem.Vi jentene har bare slappa av og frøkna ville ut og sykle.Så hun sykla og jeg gikk.En liten kveldstur:)
Jeg liker faktisk påsken best av høytidene,det er som regel deilig vær,sol og lyse dager.Ja jeg liker til og med påsken bedre enn jul:)

Hva driver du med i påsken??