Evig vennskap

Nå skal jeg skrive og fortelle dere om et vennskap,et vennskap med noen Jessica og jeg aldri har treft før.Vi ble kjent her på bloggen,vi har chatta og snappa med hverandre.Så fant vi plutselig ut av vi skulle treffes en helg.Og den helgen var nå.
Vi skulle treffe Vibeke og Borghild i Oslo.De tok fly for og treffe oss,vi har ikke så lang vei.
Fra fredag til søndag bodde vi på hotell.Småjentene var litt sjenerte med en gang,men på en trikketur fant de virkelig hverandre.
Vibeke og jeg har utrolig mye til felles,og for en flott dame!!

Vi kikka litt rundt i butikker,tok en frappe og jentene ble mer og mer knyttet til hverandre,ja vi voksne også,selv om vi kanskje ikke viste det så tydelig.
Vi rusla en tur på Operahuset,jentene storkoste seg.
Middagen ble på Egon og vi skravla videre på rommene våre på hotellet,vi hadde rom rett ved hverandre så jentene løp fram og tilbake.De ville sove sammen også,men vi sov sammen med hvert vårt barn:)
Lørdag våkna vi til en grå og kald dag.Kikka litt rundt på Oslo City,kjørte trikk og gikk på reptilparken og kikka på ekle slanger og edderkopper-grøss!!Jessica forelska seg i de små apene.


4 flotte jenter som koser seg:)På operataket

Mens de andre tok en tur på slottet traff vi onkel Frode en tur.Jessica var henrykt over og få treffe han.Så vi tusla oppover Carl Johan og traff jentene der.
Litt shopping ble det,men det var ungene som stakk av med “gevinsten.”
Vi kjøpte lørdagsgodis på en fantastisk godtebutikk,der var det mye godt!!Vi var på romma våres og skravla mens jentene løp i gangene og hadde det helt strålende.
Borghild mista til og med sin første tann i går kveld:)!

Så kom dagen da vi måtte ta farvel,og det ble tårevått for store og små.Jentene klarte ikke og gi slipp,det var så vanskelig og si hadet.Vibeke og jeg sleit vi også.
Vi har allerede avtalt og treffes om noen måneder,vi må bare finne en helg.
Småjentene ble virkelig bestevenner på disse dagene og knyttet et sterkt bånd,og det tror jeg vi gjorde også.For noen flotte jenter!!Og disse to hadde jeg aldri møtt om det ikke var for bloggen min!!
Jessica har vært veldig trist etter at vi kom hjem-hun savner venninnen sin….


Bestevenner

Det var så vanskelig og si hadet…

Og for de som lurer på hvor Benjamin var,han var hjemme hos pappaen sin.Han ble veldig glad for gavene som han fikk av oss som vi hadde kjøpt til han.
Han skal få være med neste gang,og da skal vi kjøre fly!!!


Fineste Benjamin!Ble så glad for gaven sin,en krokodille!

“Det er en fin ting å vinne venner og så lett går det til,
den som sitter der ved din side kan du vinne med et smil.
Du skal aldri mer alene i mørke gå,det en finfin ting å vinne venner-du kan gjøre det nå.”

 

4 årskontroll og hemmeligheter

Lenge siden jeg har vært innom nå.Det skjer endel for tiden,nesten alt for mye.Jeg skal jammen i meg være litt hemmelighetsfull en stund til.Til alt liksom er i orden.
Det er lenge siden jeg har hatt hemmeligheter…

Ungene er på plass hos meg igjen,så godt å få kose,klemme og ha de i hus igjen:)
Ble helt satt ut på jobben i går da jeg ble månedens ansatt.Veldig rørt og litt stolt!

I dag var det tid for 4 årskontroll for Benjamin.Det er alltid like spennende.Jeg visste at han var lang,hele 109 cm,det er visst 4 cm over “normalen” for en 4 åring.
Han imponerte videre med synstest,farger og former.Legen lytta,titta i ørene og han viste oss at han kan hinke.
Både lege og helsesøster skrøyt og han fikk “godkjent.
Det beste med hele kontrollen var nok premien:)Han valgte en sprettball.Stolt og fornøyd 4 åring.Og mamma og pappa var like stolte.Verdens fineste Benjamin!


Lang og fin gutt!
 


Premie er viktig!

I morgen er det fotografering i barnehagen,så da er det bare og finne fram tøffe klær og ordne håret på kjekkasen:)
Jessica og jeg skal på jentetur til Oslo i helga.Vi skal treffe ei flott dame/jente og dattra hennes.Skriver nok mer om det etter helgen.Vi gleder oss!

Som sagt så er det mye spennende på gang her,brikkene faller liksom på plass-jeg smiler og er veldig takknemlig.Har så lyst til og fortelle dere,men jeg må bare vente.


Har du opplevd noe fint i det siste??


 

Barneselskap for Benjamin

I dag har vi feira bursdagen til Benjamin sammen med venner og familie.Vi hadde barneselskap først,tror det ble 13 barn tilsammen.
Det gikk veldig fint,alle sammen koste seg.Satt så fint rundt bordet og spiste pølser,kaker,jordbær,godis og is.
Det var både gutter og jenter,Benjamin fikk selv velge hvem han ville be.
Søster storkoste seg også,hun lekte med søsken av småsøsknene:)Det ble flasketuten peker på da gavene ble åpna og Jessica hjalp lillebror med gavene og leste kort:)
Godt å ha en storesøster som kan lese <3


Klare for og feire bursdag!

Fint vær har det vært og,og så lenge det ikke blåste så var det varmt og godt.Men nå er jeg lei av vind og kald luft,vil ha det varmere!!
Siden det var så fint så var ungene ute og leika.Veldig kjekt og låne barnehagen,ungene er kjent og de kan leke både ute og inne.
Benjamin ville ha Star Wars kake,så det fikk han,mange fine gaver ble det også,heldig 4 åring!!


Star Wars er favoritten til Benjamin for tiden.


Stilig kake!

4 åringen koser seg!

Når barna gikk hjem kom familien.Ei venninne og barna hennes ble igjen,ungene hadde det så gøy sammen,og ingen hadde det travelt.
Det ble mer kaker og pølser,men selv så spiste jeg ikke så mye,glemte det helt bort,men Star Wars kaka var kjempegod!!
Kjempemorro med bursdag!!Koselig at venner og familie kom:)!


Pass opp!!Denne gaven falt i smak;)

Etter bursdagen så ble Jessica med venner hjem og Benjamin fikk med seg en venn hjem.Jeg skulle egentlig hjem men så dro jeg også til venninna mi hvor Jessica var.Vi spiste pizza og skravla.
Men det ble litt vanskelig for Jessica og gi slipp på mammaen sin så hun ligger nå og sover i min seng…koselig det.

Skjer litt annet her også for tiden,men kan fortelle om det senere.Litt for mye spenning kanskje….men jeg krysser alt jeg har at alt ordner seg.Det handler om en leilighet…det kan jeg si.

God pinse alle sammen:)!


 

Benjamin 4 år!

Så er dagen her,det er 4 år siden fineste lillebror ble født.På denne tiden for 4 år siden var han bare noen timer gammel og vi lå på Drammen sykehus.Jeg hadde planlagt keisersnitt men det ble komplikasjoner før fødselen og vi ble overført til Drammen.
Det ble funnet antistoffer i blodet mitt,og det er absolutt ikke bra for babyen eller meg.Huff,husker hvor grusomt det var og hvordan jeg bare gråt og gråt,jeg var så redd.
Men det gikk heldigvis bra med Benjamin <3

Jessica og jeg vekte han med bursdagssang i dag,han smilte og lo.Vi sto opp og han fikk gave fra Jessica.Til frokost ble det is,er det bursdag så er det bursdag!!
Vi måtte på jobb,skole og barnehage.Regnet har hølja ned i hele dag-bah!!!!
Da jeg henta go’gutten hadde han fått en flott krone.Hvert år har jeg tatt bilde av barna i barnehagen med krone på hodet.Er så gøy og se hvordan de har forandra seg.
Vi spiste middag hos foreldra mine(de henta Jessica i dag.)
Benjamin fikk flere gaver,ny sekk og en tøff klokke!!(viktig og starte tidlig,hihi.)
Og så klart er det hilsen og bilde i lokalavisa i dag!
Og på lørdag blir det barneselskap!!


Bursdagsgutt!!

Vi dro hjem til oss og han fikk gaver av Jessica og meg.Han fikk Star Wars Lego og en tøff t-skjorte fra Molo.Alt falt i smak:)Ville helst bygge Legoen med en gang,men det hadde tatt et par timer,mye og bygge.
Søster pynta seg og de leika sammen.Så kom mormor&morfar og det ble kake.Han blåste ut lyset mens vi sang.Paps kom også,og Benjamin ble med han hjem.Litt sårt siden han har bursdag,men jeg hadde han jo nesten hele dagen og det var nesten leggetid.
Jessica sover søtt i senga mi nå…I morgen skal hun også til paps-da blir det stille.


Fornøyd gutt med gaver:)

Elskede unger<3

Blåser ut lyset på kaka:)

Veldig fornøyd bursdagsgutt-4 år!!

I have been loving you for 4 precious years now.
There is no one alive that is you-er than YOU!
Happy birthday!
Today belongs to you…

 

17 mai 2015

Så var dagen her,jeg gleda meg sikkert like mye som ungene.Men det var jammen ikke lett og vekke de,syvsovere…fnis…
Vi var klare i god tid og vi rakk å gå ut en tur og ta noen bilder før vi dura til byen for og møte opp til barnetoget.


Så fine de er!!

Det ble en runde på sparkesyklene også:)

Ungene løp litt rundt før klassen til Jessica skulle stille opp.Benjamin gikk avgårde med pappaen sin for og se på barnetoget.Jeg skulle gå sammen med klassen til Jessica,26 barn er mange og passe på.
Jessica var så spent,hun sto omtrent og hoppa opp og ned,og jeg var minst like spent:)
Det var en lang runde,men ungene var kjempeflinke,de plukka ikke opp russekort som ble slengt rundt selv om de hadde veldig lyst.Det var mange kjente rundt i “løypa” som ropte på oss.
Jessica bar fanen til klassen et stykke også,og gjett om det var gøy!! 


Stolt fanebærer i klasse 1A!

Etter barnetoget møtte vi de andre på jobben min,ungene fikk is og vi slappa av litt før vi dura til skolen for og være med på litt lek og morro.
Det var sekkeløp og litt andre ting.Ungene hang for det meste på klatrestativet.det var ganske så kaldt og guffent,så vi dro når korpset hadde spilt ferdig.
Da dro vi på et lite besøk til oldemor så hun fikk se ungene i finstasen:)


Kjekkasen Benjamin!

Det er en travel dag,vi var på grilling hos foreldra mine sammen med broren min og samboeren hans.Benjamin var sliten så han sovna på sofan,vi ble ikke så lenge siden han var så trøtt.Jeg tok han med hjem og Jessica ble igjen en liten stund.
Merka på Benjamin at han var sliten,for han har vært “kranglete” etter at vi kom hjem.De slokna rimelig fort da de la seg.De var fornøyde med dagen.Tror det ble 3 is på de hver:)

I morgen er det en vanlig dag før det er bursdagen til Benjamin på tirsdag.For 4 år siden vagga jeg rundt på 17 mai som en hvalross,og jeg kjente at fødselen var på G!
Jeg hadde planlagt keisersnitt 19 mai,ble lagt inn på sykehuset 18 mai med komplikasjoner.Men alt gikk så fint til slutt,snart er den beste gutten i verden 4 år <3

Hvordan har din 17 mai vært??

 

Spente barn!

Flott solskinnsdag i går,regn i dag-la oss håpe på bra vær i morgen!!!

Jeg jobba noen timer i går mens ungene var hos foreldra mine.Benjamin sov over fra torsdag til fredag,det var veldig stas syns han.Han har egentlig ikke sovi så mye borte.
Han har blitt så stor i det siste og dotreningen går veldig fint,i dag har han sikkert vært på do ti ganger og han har gått med underbukse mens vi har vært hjemme.
Over til gårsdagen.Vi dro for og leke med ei klassevenninne av Jessica etter middag.Jentene løp og sykla rundt og Benjamin syns det var like stas.Vi mammaene fikk skravla litt,alltid fint det:)
Det er jo så fantastisk med vår,ungene løp rundt og storkoste seg i området der jeg håper vi kan få oss leilighet!Jeg krysser fingra og alt jeg har!
Selfølgelig ville ingen hjem da vi skulle dra….


Fornøyd og møkkete gutt:)

Glade barn og fantastiske vår!

I dag har det regna(igjen.)Men bare la det regne,måtte været bli supert i morgen!!Jessica hadde time til å klippe og flette håret,måtte klippe endel for det var slitt,men hun får fortsatt håret i fletter og hestehale.
Benjamin klipte seg for noen dager siden.Etter klippen ble det is og vi traff noen venner.Ungene ble elleville og det var egentlig rart at vi ikke ble hivd ut av senteret,haha!!!


Is er goody!!!!

Vi fikk handla inn noen flere underbukser til Benjamin og frøkna fikk lurt mammaen sin til og kjøpe et nydelig skjørt på Cubus(lettlurt mamma.)
Det måtte på så fort vi kom hjem.
Etterhvert måtte vi lufte oss litt så vi leika i barnehagen,de klatra og styra på,og de vile egentlig ikke inn.
Herlig!!

Det var to spente barn som la seg,6 åringen er nok mest spent,i morgen er det en stor dag!!Bunadene til barna er klare,så det er bare og ha mobil og fotoapparat klare og fullada,det blir nok masse bilder:)
Er spent selv jeg!!


Ha en fin 17 mai!!


 

Fridag

Dagene flyr og ungene er på plass hos meg igjen.Dagene før ungene kom var det gråvær med masse regn.Mandag hadde jeg besøk av noen fine venner.Vi lagde kyllingsalat,spiste,skravla og kosa oss.Og farlig god brownies til dessert:)
Nå går dagene fort fram til 17 mai og 4 årsdagen til Benjamin(19 mai.)
Det skjer noe hver dag,men alt er i boks.Jessica skal klippe seg litt og flette håret på lørdag,lillebror er nyklipt.Klærne er også klare,bunadene til ungene passer fortsatt.Selv har jeg noe i skapet jeg kan bruke.Så vi stresser ikke før 17 mai.

Ungene kom i går og det var godt og se de igjen!Lillebror er godt igang med dotrening og bleieslutt.Han er så flink og sier fra når han må på do.Glemmer seg bort litt nå og da,men det går helt fint!
Bleia er ikke helt borte,men det skjer plutselig!!


Fineste lillebror!

Plukka mammas favorittblomster:)

I dag traff vi noen klassevenninner av Jessica på fotballbanen ved skolen.Jentene sykla,klatra på klatrestativet og leika.Lillebror hang på:)
Vi var en tur oppi skogen bak skolen også,en fin liten skog.
Lillebror og jeg dro hjem mens søster ble med den ene venninna hjem.Vi henta henne senere og hun hadde hatt det kjempefint.De blir så store disse jentene,snart er det 2 klasse som står for tur,hva skjedde med dette første året på skolen??
Benjamin syns også det er gøy og leke med de som er litt større:)


I skogen

Foreldra mine kom og spiste taco.Vi fulgte de hjem igjen for lillebror ville sove over hos de.Jeg skal jobbe i morgen så begge barna skal være hos mormor&morfar.
Vi gleder oss til 17 mai,særlig 1 klassingen som skal gå i tog for første gang.
Jeg skal gå i tog med henne da klassen trang flere voksne til og hjelpe,de er tross alt 26 barn i klassen.

Jessica og resten av skolen hadde øvd på å gå i 17 mai tog på onsdag,med korps og alt.Det hadde vært kjempestas!!Skulle gjerne sett de.
Desverre så har de ikke noe 17 mai feiring i barnehagen til Benjamin i dagene før 17 mai,syns det er litt dumt.Virker som om alle andre barnehager gjør det.


Gleder du deg til 17 mai?? 

Høyt der oppe

Jøss som dagene flyr!Husker liksom ikke helt hva som har skjedd de siste dagene-men det har ikke skjedd så mye.Dårlig,kaldt vær,ungene er hos pappaen sin og jeg har jobbet mye.
Fra fredag til lørdag hadde jeg dutyvakt på jobb igjen,og det ble en lang dag.Men det ble en dag med opplevelser og fine venner.Siden vi hadde besøk av brannmenn på jobben så var jeg så heldig at jeg fikk sjansen til og bli med på en luftetur høyt opp i lufta med den ene brannbilen.Vi ble med liften 32 meter opp i lufta.Det er høyt!!Det blåste den dagen,og det blåste ennå mer på toppen!!Vi sto der oppe ganske lenge så vi fikk kikka litt og tatt bilder.
Det var en spennende opplevelse,og jeg var litt “shaky” i beina da vi kom trygt ned på bakken:)


Flott utsikt fra 32 meters høyde!

Senere på kvelden fikk jeg besøk av venner på jobben som kom for og spise med meg.Vi spiste,skravla og koste oss.En kjempehyggelig kveld med fine venner!
En lang dag på jobb(8-24.)men det gikk helt fint:)
Var litt sliten da jeg troppa opp på jobb på lørdag,det var en stille vakt.Spiste lunsj med ei venninne og dro hjem etterpå.

Dro avgårde med mamma en tur på G-Max.Jeg måtte ha nye joggesko til jobben/fritid.Det fant jeg og jeg er veldig fornøyd med de!!
Da jeg kom hjem slokna jeg på sofan,litt av en lørdagskveld,haha!!!!Så på hockeykamp og leste resten av kvelden.

Tenker mye på at jeg snart vil finne meg leilighet og flytte!!!Håper det dukker opp noe i løpet av sommern,jeg er så klar!!
Var faktisk på garasjesalg i dag,kjøpte meg en kommode til 50 kr!!En flott kommode fra Ikea hvor jeg og ungene kan ha undertøy osv i.Har bare hatt det i kurver til nå.
Så jeg har ordna og rydda i sokker og lagt på plass i kommoden:)
Det har vært sol i dag så jeg har sitti på verandaen og lest.Fortsatt litt kaldt i lufta.Krysser fingra for sol og varme på 17 mai!!

Det er stille uten ungene her,men jeg har prata med de på telefonen.Den dagen de dro til pappaen sin så hadde Benjamin et “gjennombrudd” og tissa på do!!!
Gjett om han og vi var stolte!!!Så nå går det rett vei med bleieslutt!!!

Har du gjort noe spennende i det siste?? 

Det ordner seg for snille jenter

Det er noen dager siden sist jeg var innom her.Det har vært mange tanker og bekymringer i det siste,og da vil jeg ikke skrive her inne.
Ungene er her hos meg og vi koser oss sammen.Vi har vært ute selv om det har vært litt kaldt,jeg måtte fram med vinterjakka mi.Nyter våren og håper at varmen er rett rundt hjørnet.I dag har det plaskeregna,blæh!!!!!

Det er bare to uker til lillebror fyller 4 år!!Det er så rart hvor fort tiden flyr,særlig det siste året.Han begynner og  bli stor gutt,og en veldig lang gutt!!Verdens goeste og omsorgsfulle gutt er han også,som stryker mamman sin på armen og gir meg gode klemmer>3 Og han er utrolig glad i søster,de to er helt avhengige av hverandre.Han har tatt det veldig greit at mamma og pappa har flytta fra hverandre,en stor lettelse.


Fine Benjamin snart 4 år!

Storesøster har et hjerte av gull og er ei så smart jente.Men som kan bli så lei seg at hjertet mitt blør for henne.Hun har tatt det veldig tungt at mamma og pappa har flytta fra hverandre.
Men jeg håper at det snart retter seg og at hun finner seg til rette med situasjonen,vi skal klare det sammen!
Hun er snart ferdig med 1 klasse,det har gått veldig fort!Etter sommern begynner hun i 2 klasse,veldig rart!


Jessica 6 år,tannløs og fin <3

Elskede unger!

I dag smiler jeg litt ekstra!Det ser ut som det går i orden med lån,så da kan vi kjøpe oss en leilighet i nærheten av skolen og vennene til ungene.
Jeg hopper nesten av glede og vil gjerne flytte i morgen:)
Men jeg må vel bare smøre meg med tålmodighet til noe kommer til salgs dit vi vil flytte.Ting begynner og falle på plass nå,og det er så deilig!

I dag har Jessica vært med venninna si hjem etter skolen.De to har storkost seg og jentene hylte nesten da jeg fortalte mammaen og henne at vi håper og flytte til nabolaget dems.Det hadde vært fantastisk!!
De hadde kattunger som både Benjamin og Jessica fikk holde og kose med.Selfølgelig ville de ha en liten pus.Men enn så lenge har vi Bongo.


Kos med kattunge.

Det ordner seg for snille jenter:)

 

På farta

Da har jeg vært litt på farta igjen!jeg dro til Stavern i går,til min fine venninne Maria:)Jeg dura avgårde i bilen med musikken på.
Barna dro til pappaen sin etter skole og barnehage.
Maria og jeg har alltid mye og skravle om og hun er nok min beste venninne,tror hun vet absolutt alt om meg.
Hun var ferdig på jobb da jeg kom,vi kikka litt i butikkene,drakk en frappe og vi handla inn til taco.Da vi kom hjem til henne gikk vi en tur,hun bor så flott til,rett ved sjøen.
En skravle gåtur i sola før vi spiste taco og skravla til ganske langt på natt(01.00)


Flott utsikt på gåturen.

Maria har akkurat vært i New York(heldiggrisen!),hun vant turen!!Jeg var så heldig at jeg fikk en gave fra Victorias Secret:):)Ungene fikk hver sin t-skjorte fra Disney Store.
Snille Maria!!!Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre!!
Det ble en gåtur i dag også,sola skinte,men jeg er så lei av vind!!!!Vi sløvan på verandaen før jeg satte snuta hjemover for og hente ungene.
Jessica ble igjen hos pappaen sin,så det har bare vært lillebror og jeg her hjemme.Søster kommer i morgen.
Ben og jeg tok en liten kveldstur,og vi har lekt og kosa oss inne.

Nå er jeg faktisk litt trøtt,det tar på med venninneturer,fnis….

Har du en god venninne??