Hunderfossen

Da skal jeg fortelle litt om helgen vår i Lillehammer.Vi skulle treffe Vibeke og Borghild på fredag.Jessica våkna selfølgelig og var potte forkjøla.
Vi dro nå avgårde,men jeg snudde nesten i Oslo for hun var litt pjusk.Hun fikk litt Ibux og kvikna til.Vi traff de andre jentene på et senter i Lillehammer,så kjørte vi til Hafjell hvor vi skulle sove på hotell,de andre hadde bobil.
Turen gikk inn i Lilleputthammer denne ettermiddagen.Ungene prøvde litt av hvert,mammaene også:)Det var sol og helt grei temperatur.Jessica ble litt sliten siden hun ikke var helt i form.Parken stengte klokka 18 så vi fikk noen timer.Vi bestilte pizza som vi spiste på hotellrommet vårt-koselig!!
Ungene slokna vel i ti tiden etter en lang kjøretur på 3.5 time og en fin ettermiddag i parken med gode venner.


På lørdag var vi klare for Hunderfossen-Jessica var i bedre form og solen skinte.Vi traff de andre og gikk rett til Eventyrslottet for og ta en titt.Veldig fin tur der inne med fortellinger fra norske eventyr.
Ungene satt som tente lys og fulgte med.


Vi kikka litt rundt og ungene prøvde litt forskjellige ting.Det var varmt og godt ute,så vi hadde flaks med været.Det ble is og tacobuffet også:)
Og som alle andre parker er det alltid noe og kjøpe,ungene valgte ut noen ting-Benjamin valgte et sverd,kappe og krone,Jessica en enhjørning(bamse) og prinsessekrone.
Vet ikke hva de syns var gøyest,men vi kjørte raftingen to ganger alle sammen,frøkna kjørte den flere ganger:)

Da vi var “forsynte” med å gå i parken dro vi på campingen til Vibeke og Borghild,men desverre så endte kvelden med et uhell.Stakkars Borghild snubla og datt over grillen-så det ble sykehustur på de.Hun brant seg stygt på leggen,men tøffingen ville innom oss på hotellet før de tok kvelden.
Disse jentene våre har knyttet et spesielt bånd-og lillebror ble også veldig god venn med Borghild.

Før vi skulle reise hjem på søndag tok vi en tur opp til Hafjelltoppen med gondolene.På vei opp lurte Vibeke og jeg på hva vi egentlig hadde begitt oss ut på,det var høyt og det var langt opp.
Men det gikk så fint,og utsikten var fantastisk!!På toppen ble det kvikklunsj og varm kanelbolle.Det ble knipset bilder før vi kjørte nedover igjen.


På vei opp-ser du fakkelmannen i skogen?

Flott utsikt!

Det ble selfølgelig en tårevåt avskjed denne gangen også…vi har hatt en fin helg sammen med fine venner.Vi savner de allerede og håper vi sees snart igjen!
Det gjenstår en uke og jobbe før det er ferie på oss.

Hvordan har din helg vært,har du ferie ennå?

Blinkskudd!

Sommerdagene flyr uten at det er noe særlig sommer.Det er litt varmt,så regner det og så er det litt sol igjen.Men det er uansett sommer,og det er det viktigste.Gruer meg allerede til høsten…Men nå skal sommeren nytes!
Det er faktisk 6 måneder til jul i dag-skyt meg!!

Vi er så og si helt ferdig flytta nå,litt ting i esker ennå,men mangler litt skapplass.Leiligheten vi flytta fra er tom og ferdig vaska.Jeg betalte noen jenter for og vaske for meg-det var det rett og slett verdt!

Jeg storkoser meg her i min nye leilighet,og nabolaget er også veldig bra.Kjenner jo mange fra før,men nå har jeg/vi kommet hjem.Det er her vi skal bo og trives med venner,familie og alle andre!
Ungene storkoser seg med venner både ute inne og på besøk hos venner.
Vi/jeg har det veldig bra!

I stad var vi ute en tur med venner fra nabolaget,det hadde regna og det var flotte uværskyer rett over oss,og da må jeg bare knipse noen bilder.
Det ble også tatt et blinkskudd av ungene og meg av naboen.Ungene “småkrangla” om en trehjulssykkel som lillebror satt på,og det ble det altså et fantastisk bilde ut av:)


Fantastisk himmel med uværsskyer i kveld.

Fantastisk blinkskudd!

På fredag setter vi kursen mot Lillehammer hvor vi skal treffe vennene våre som vi var sammen med i Oslo for en måneds tid siden.
Planene er Hunderfossen og Lilleputthammer-vi gleder oss!!
Vi har vært i Hunderfossen  før,men da var lillebror ganske så nyfødt og Jessica var 2,5 år.Så det blir nok ennå mer artig denne gangen siden de får prøvd mer av tingene som er der.

Flere som har vært på besøk i Hunderfossen??

Siste skoledag og sykkelløp

Da er det sommerferie for ungene,nesten iallefall.Det føles ikke som det er sommerferie heller med det “snodige” været.Og i dag som sola skinte og det var grei temperatur,ja da skulle jeg jammen jobbe da!!Jaja…skal ha fri neste fredag så da var det greit og jobbe.
Ungene har igjen et par uker i barnehagen og på sfo før det er helt ferie.

I går var det siste skoledag for snuppa.Hun er ferdig med 1 klasse-helt utrolig!Hvor ble dette året av?Den tannløse 6 åringen er klar for 2 klasse!
Vi møtte henne på skolen og tok en is sammen med henne før vi dro på jobb igjen-koselig og finne på litt ekstra på sånne dager.


Siste skoledag

And then one day this goes down.And you can hardly believe your mama eyes as your heart 
both breaks and swells at the same time.
Oh,where did this year go?I would do it all over again if given the chance but “life is not a wish granting factory”,its a one hit wonder.
So fill it with only the best of the best.
Now is now….

Senere på dagen var det sykkelløp i byen-Tour of Norway for kids.Ungene har vært med mange ganger nå.Tror det var Jessicas fjerde gang og Benjamins tredje gang.
Veldig artig men et kaos av unger og sykler.
Men det viktigste er å delta og faktisk komme over mållinja og få premien sin uten og tryne.
Benjamin stilte i klassen for de minste,han med sparkesykkelen sin.Han hadde kommet først over mål om det ikke var for noen voksne som gikk foran han med sine barn,han er en racer på sparkesykkel!
Jessica stilte i neste klasse og de sykla en lengre runde.Masse unger og litt kaos i starten,men kjempegøy!!

 i morgen skal jeg flytte siste rest fra den forrige leiligheten,det er mest ting som skal i boden.Blir godt og få det ferdig.
I kveld er det bare meg og Bongo her,koselig det også.Slappe av på sofan med tv og Home & Away.

God helg til dere som fortsatt er innom her:)

Hvor er sommern??

Hvor er sommern??Nå begynner jeg egentlig og bli litt småirritert på dette været.Skal jo ikke klage for mye,for vi har jo sol,men det er bare sola som varmer,i skyggen er det iskaldt.Jeg er redd sommern forsvinner før jeg får snudd meg,og at det ikke blir noen varm og solrik sommer.Det må bare ikke skje!!Vi er halvveis i juni altså!I fjor på samme tid var det 27-28 grader,vi var og bada etter jobb og bhg.

I går søndag var det sol,men litt kjølig-bombe liksom.
Jessica hadde sovi over hos Emma og vi fikk besøk av ei venninne og gutta hennes som er venner av ungene.Men ungene var ikke helt på “nett” i går,og øra dems virka ikke,og da kan fort dagen bli litt lei.Men dagen ble helt allright.Ungene lekte og hadde det gøy.
Jessica vil helst være sammen med venninna si hele dagen.


Venninner

Det har vært en travel dag på jobb i dag,dagen gikk i grunn fort.Henta lillebror i bhg,søster gikk hjem fra sfo med venninna og mammaen.Venninna satt på med oss på morgenen i dag.Så kjekt og ordne det sånn.
Da vi kom hjem prøvde Benjamin sykkelen sin,men han har ikke vært noe intresert i og sykle,så han skjønner ikke helt det med og tråkke ennå-så han ga fort opp.
Vi har hatt besøk av foreldra mine,pappa ville se hvordan vi hadde fått det.
Resten av ettermiddagen/kvelden var ungene ute og leika.


Tester ut sykkelen.

Supersøta!

Benjamin digger Yoda:)

Vi trives her og begynner og komme i orden.Har fortsatt esker og pakke ut,men jeg tror jeg må kjøpe meg et nytt skap til stua(glassskap med skuffer.)Det jeg har detter nesten fra hverandre,det tålte ikke flyttinga og er skikkelig vaklevorent.Nesten redd det skal dette ned,så jeg har lasta på med tunge ting,hihi:)
Bongo er selfølgelig også her om noen lurer.Hun har vært litt stressa,men begynner og roe seg nå.

Flere som venter på sommern??

Supersøta og kjekkasen!

Vi storkoser oss i vårt nye hjem!!Ungene kom på torsdag,og de har finni seg godt til rette.De er like mye inne som ute,og koser seg på rommet sitt som foreløpig er sengeløs.
De må dele rom,og køyeseng er bestilt,den kommer om noen uker.


Fredagmorgen på vei til skole og bhg.

Jessica og klassevenninna Emma henger sammen hele dagen,de løper fram og tilbake til hverandre(Emma bor i naboblokka.)Emma har spist middag hos oss tre dager på rappen nå,og alle tre ungene leker fint sammen og har det så gøy.Koselig og se!Blir nok mye jenteting for Benjamin,men han henger nå på de.Så godt og se at de finner seg til rette:)
Blir så bra i sommer i nytt nabolag og med fine folk som bor her.


Venner:)

Dagene går fort,men vi er kommet så og si i orden her.Litt esker med ting og tang er det,og en kommode må skrus sammen.Har til og med kommet meg på nett med hjelp fra to naboer,vi styra og plundra,men vips så var jeg på nett igjen.
Veldig hyggelig nabolag her,så her kommer vi til og trives!!
I dag lørdag har ungene og jeg vært på Gulskogen.Benjamin trang en hårklipp og Jessica fikk fletta sitt.Lillebror ble knalltøff og frøkna ble ennå søtere:)
Og jammen fikk de ikke nye sko også,så nå bør de være skodd for sommern!


Begge har vært hos frisøren:)

Supersøta og kjekkasen!!

Nå er lillebror i seng og Jessica sover hos Emma,spent på hvordan det går.Det er ikke langt hjem om hun vil det,da kan hun tusle hjem i nattkjolen.
Ungene blir så store,og det merkes godt,syns Jessica har vokst mye bare på og flytte hit i nærheten av skolen og venninner.Og lillebror og jeg har det like fint:)
Da kan sommern bare komme!!

Som dere ser så har jeg fått en ny flott header,og det er fortsatt Helle som lager de for meg-tusen takk!!!Kjempefornøyd!!
Blogging er vel ikke like populært som før,men jeg henger nå her inne allikevel.Håper jeg fortsatt har noen trofaste lesere?!Dere kan også følge meg på Instagram,der heter jeg jessicaogben.
Legg igjen et lite pip da vel,sånn at jeg vet at du er her:)


Hva driver du med i helga??


 

Vi har flyttet

Da er vi på plass i vårt nye hjem,og jeg er så fornøyd!!Syns det er så koselig og fint her.

Dagene har gått med til shopping på Ikea(lørdag),pakking på søndag og på mandag kjørte vi alt hit.Tre av onklene mine hjalp meg så det gikk unna!Så snille og hjelpsomme!Pappa er på motorsykkeltur i Europa.

Ungene kom innom en tur i stad,det var så koselig!!De kikka rundt og var veldig fornøyde.I morgen kommer de hjem og det er mammauke,det blir fint!!

Jeg har ikke kommet meg på nett ennå,så det blir bare et lite innlegg her fra iphonen.Har ikke tatt så mange bilder,men litt kan dere få se.

Jeg kommer tilbake når jeg er “ordentlig” på nett.

Håper dere har det fint,jeg har det veldig bra,og ikke minst-jeg føler meg hjemme…

Avslutninger og på flyttefot!!

Jeg har jo hinta litt her inne om at det skjer mye for tiden.Og endelig kan jeg juble!!Vi har fått oss leilighet og skal flytte!!!Jeg er så glad,endelig begynner ting og ordne seg.
Dette er leilighet i blokk,og den er min,ikke leie lenger,men betale på mitt eget.
Blokka ligger rett ved skolen til Jessica(som lillebror også skal begynne på etterhvert.)Mange venner i nabolaget og utrolig koselig sted og vokse opp.Leiligheten er innflytningsklar,så på mandag flytter jeg.Trenger hverken å pusse opp eller male noe.Gleder meg så til og få på plass tingene våre.
Ungene skal få dele det største soverommet,og jeg tar det minste.Så i helga skal jeg på Ikea en tur og ordne en masse andre ting.Jeg har det meste,men må ha noen småtterier og et skap eller kommode,sikler på en kommode så håper jeg har plass til den.
Skal bli godt og komme i orden,flytting er et pes-men det blir så bra når alt er på plass!!Pappa er bortreist i to uker,så jeg har tre spreke onkler som skal hjelpe meg og noen venner:)Mamma skal hjelpe meg med og pakke.


Denne veggen er på mitt nye kjøkken,legg merke til hjertet:)

Har følt meg helt susete i dag,ikke så rart etter en så god nyhet!!
Vi har også vært på sommerfest i barnehagen i dag,det er alltid like koselig.Med grilling av pølser,utlodning og kaker.Ungene vant på et lodd og bildet er rett og slett priceless!
Sommerfesten er egentlig barn hjelper barn,så pengene som kommer inn går til dette.


Blinkskudd!!

Videre gikk turen til skolen til Jessica,avslutning for klasse 1A.Grilling og samvær i skolegården,og mer utlodning.Ungene vant på fire lodd.Og nå var det Benjamin som fikk hente to av gevinstene,det var gøy!!Skravla med de andre foreldrene og det var deilig i sola,men så fort sola forsvant ble det litt kaldt.
Jeg kan ikke tro at skoleåret snart er slutt,1 klassejenta er snart 2 klassejente!!Det er jammen i meg litt vemodig…sukk…


Glad gutt som har vunnet gevinst:)!

Så nå sitter jeg nesten her og gliser for meg selv,helt alene!Ungene ble veldig glade da jeg fortalte nyheten om flytting.Håper vi får en flott sommer i nytt nabolag.Har på følelsen at det blir bra.Og kanskje dukker det opp flere små “hemmeligheter;)”

I går kveld måtte jeg ut en tur for å ta et bilde av den flotte kveldshimmelen,da var klokka 22.30.


Fantastisk!

Ha en fin junikveld:)

 

Mye og se fram til

Popper innom en tur:)
Kom hjem til en stille leilighet,ungene dro til pappaen sin i dag.Vi sees igjen i morgen,da er det sommerfest i bhg og avslutning for klassen til Jessica.Det blir koselig/morro!!
Kan ikke tro at hun straks er ferdig med 1 klasse,dette året har flydd avgårde!!
På mandag var hun med ei klassevenninne hjem,Benjamin og jeg henta henne og ble sittende og skravle en stund.Veldig koselig!
Men hva skjer med dette elendige været!??
Jeg er så lei og jeg blir rett og slett sur!Om det ikke regner så blåser det som pokker.Vi er i juni,og ser for meg at sommern forsvinner over i høst før vi får snudd oss.Håper jeg tar feil og at været blir varmt og godt!!Det er jo straks sommerferie!!!!!


Denne frøkna er snart ferdig med 1 klasse.

Vi var jo i Oslo i helga,og småjentene har savna hverandre enormt.Det har vært tårer og veldig leit.I går prata de sammen på telefon og tårene rant hos Jessica da venninna sa at hun savna henne.
Så vi bestemte oss for og treffes på Hunderfossen om 3 uker.Da kjører vi tre avgårde for og treffe Vibeke og Borghild,som vi gleder oss!!Hotell ble bestilt i dag og de kommer i bobil.
Sist vi var på Hunderfossen var Jessica 2.5 år og Benjamin 8 uker:)
Vi har mye og se fram til,jeg skal fortelle dere mer etterhvert….
I juli skal vi til Legoland,så jeg håper virkelig været blir bedre!!


Go’gutten

Benjamin er godt i gang med bleieslutt,og har vært kjempeflink!!Men hørte rykter om et lite uhell i dag,men det går bra-øvelse gjør mester!
Vi har kjøpt inn nytt undertøy og han er veldig stolt:)


En frappe på deling:)

Nå blir det bare sofan resten av kvelden,det blir muligens noen travle dager framover;)

Hva skal du i sommerferien??