Vi har vært på ferie

Vi har vært på ferie.Vi har vært i Danmark sammen med foreldrene mine.Leide feriehus i Lalandia(igjen.)
Dro forrige torsdag,sto opp klokka 05,og det gikk superfint-ungene våkna med en gang,fikk alt inn i bilen og kjørte til båten som gikk fra Larvik.Båtturen gikk helt fint til det var igjen en time eller no,da begynte det og bølge og jeg som ikke tåler noe begynte og bli småuggen(hadde ikke tatt reisesyketablett heller.)
Men jeg klarte meg heldigvis,men det var helt på grensa.
Kjørte i 3-4 timer så var vi framme,det gikk veldig greit egentlig,ungene maste litt men det var mest om Legoland.Vi kjørte to biler siden vi hadde med vogn og det ble jo litt bagasje.
Kjempefint feriehus med boblebad og greier:)Det var lekeplass og en diger hoppepute rett ved huset så ungene var og hoppa på kvelden i flott solnedgang.Så da måtte jeg ta noen bilder i kornåkeren.

Fredag var det meldt greit vær så da gikk turen inn i Legoland.Vi var der hele dagen,spiste is,pølser,kjørte forskjellige ting.Morfar ble med på tømmerrenna:)
Ungene og jeg ble helt til stengetid mens mormor og morfar gikk litt tidligere.
Jessica vant flere premier til seg selv og Benjamin,hun trenger ingen til og kaste for seg,hun slo morfar med sine perfekte kast og vant en stor Minions.Senere vant hun en bamsegiraff til lillebror og en større til seg selv.


Legoland dag 1.

Lørdag plaskeregna det,så da dro vi inn til Vejle en tur.Kikka litt på et kjøpesenter.På ettermiddagen dro ungene og jeg i badeland(Aquadome.)Tidligere på dagen var køen for og komme inn endeløs,så vi måtte vente.
Ungene bada og kosa seg,jeg passa på og bada jeg og.Når det har vært så mye folk inne i et badeland så blir garderobene deretter,det ble med det ene besøket.


Klare for og bade!

Søndag skulle det ikke regne,så da ble det en tur til inn i Legoland,vi hadde to dagers billetter.Men fy så kaldt det var.Så flere med luer,tynne boblejakker og vanter.
Vi hadde fleece på og vi hutra litt.Det ble bedre etterhvert så vi var der hele dagen.
Mormor og morfar var også med,men dro tilbake til huset på ettermiddagen.Handla litt klær til ungene i Legoland,de har mye fint!Fornøyde barn:)
Is ble det også selv om det var kaldt,men det bryr man seg ikke noe om:)
Pingviner fikk vi også sett,og de kom helt innat vinduet,de var nysgjerrige:)


Pingviner på nært hold.


Legoland dag 2.

Mandag var det grått og trist,så da tok vi turen inn til en liten by for og kikke litt.Resten av dagen ble det Monky Tonky land(lekeland.)Vi spiste sammen alle sammen før vi dro til huset for og pakke litt.
Regnet bøtta ned og ungene løp ut,gøy og løpe i regnet med lite klær.
Hjemreise på tirsdag i øs pøs regnvær-latterlig sommervær.Det er lov og klage selv om man ikke får gjort noe med det.Båtturen gikk fint,ingen bølger,og jeg hadde tatt en reisesyketablett-for sikkerhets skyld.
Vi var slitne når vi kom hjem og slokna før klokka var 21.Det har blitt sene kvelder på ferie,men det er lov.Selv om været var latterlig har vi kosa oss selv om vi lengta litt hjem noen ganger.
Takk for reisefølge til mormor og morfar!


Sparkesyklene var med:)


Ute og løper i regnet!

Har du vært på ferie??

Venter fortsatt på sommern

En stund siden jeg har vært innom her nå.Sist jeg skrev så fortalte jeg om at vårt kjæledyr hadde gått bort,tusen takk for trøstende ord.Det er liksom noe som mangler her hjemme,og det var så stille uten både kanin og barn.
Jeg har fått noen mail,men jeg har ny mailadresse,så om jeg ikke svarer så er det fordi jeg rett og slett ikke får svart fra den gamle mailen.Ny mailadresse står øverst under info.

Det har kommet noen flere tårer og da ungene kom på mandag ble det veldig trist,de var lei seg og Jessica tar det nok værst av de to.Hun gråt seg så og si i søvn mandagkveld.
På mandag var vi på en liten runde,bare for og finne på noe koselig og for og snoke litt rundt etter en ny kanin.Ungene vil gjerne ha en ny liten en,og jeg vil også selv om jeg hadde bestemt meg for å ikke ha.Det blir for stille her.

I morgen drar vi på ferie til Danmark,det blir nok bra.Godt og komme seg litt vekk fra hverdagen også.Vi må stå opp rundt klokka 05 siden vi skal ta båten fra Larvik klokka 08-gjesp…
Så i dag har vi pakka og vi har vært ute og lekt litt.
Benjamin har klipt seg og Jessica har fletta håret.


Disse to altså:)

Hun burde absolutt bli turner:)

Og lillebror hopper høyt!!

Da er det bare å krysse fingra for bra vær mens vi er på ferie,håper dere får bra vær her hjemme også.Denne sommern har vært rar værmessig,syns fortsatt jeg går å venter på sommern-har ingen feriefølelse-håper den dukker opp i morgen:)

Pc’n blir igjen hjemme,men det kommer nok en liten oppdatering når vi er tilbake!


Har du vært på ferie ennå??

Og miste et kjæledyr

Det og miste et kjæledyr er utrolig vondt,om dyret er en hund,hamster,fugl ja alle slags dyr.Dyret er som et familiemedlem i flere år og man vet jo at en eller gang så kommer den dagen da man må ta farvel.
Den dagen kom brått i går…

Vår lille bestevenn i 6 år sovnet inn hos dyrlegen i går.Tirsdag kveld oppdaget jeg at noe var galt.Hun var så stille og løp ikke fram og tilbake som hun pleide.
Jeg la meg ned på gulvet med henne og da kom hun hinkende mot meg,jeg så at hun holdt forlabben oppunder seg.Jeg skjønte vel der og da at dette ikke var riktig og følelsen sa også at dette var vår siste kveld sammen.
Hun spiste som vanlig og vi kosa.Hun fikk være under bordet på teppet om natta,og jeg sov veldig dårlig.På morgenen ringte jeg dyrlegen så fort de åpna,jeg fikk raskt time og fikk med meg pappa.
Som jeg fryktet så sa legen at poten var brukket…tårene begynte og trille med en gang,for en brukket fot hos en kanin er ikke noe særlig.De kunne amputere,men jeg bestemte meg for at hun skulle få slippe.
Hun fikk en bedøvelsessprøyte og var helt rolig.Jeg satt med henne på fanget og kosa.Jeg gikk da hun skulle få den siste sprøyta,dette er en helt human måte for dyrene.Hun sovnet bare stille inn.
Det og gå fra henne der,at ungene ikke fikk tatt farvel med henne-grusomt!!Til og med pappa felte noen tårer.
Ungene kommer til og bli så lei seg,og om jeg har gråti?Ja gjett om…..
Hva som har skjedd vet jeg ikke helt,men jeg tror hun har hengt fast med labben da hun har hoppet ut eller inn av buret eller så har hun landa feil på beina(labbene)sine.


Lille venn,sov godt….(hos dyrlegen.)

Bongo kom til oss i september 2009,da var Jessica bare 9 måneder og Bongo var vel 5 uker.Så ungene har jo hatt henne så lenge de kan huske,hun var jo her da Benjamin ble født også.Hun har vært en bestevenn i alle disse årene.
Hun har leika med ungene og bare vært en av oss.En helt spesiell kanin.Jeg har hatt kanin i mange år nå,og det er så koselig,det er ikke bare en kanin som mange kanskje sier.Det er nesten som en liten hund eller pus når de er så tamme og tilittsfulle.
Når vi gikk på kjøkkenet kom hun løpende etter og håpa hun fikk en godbit:)


Bestevenner <3

Trekløveret i mars-13:)

Så nå er det så alt for stille her,ingen som kommer løpende mot meg eller som følger etter ungene overalt i huset.Jeg tenker mye på om vi skal ha en ny kanin eller et annet dyr,en pus kanskje-vi får se.Jeg vet og kan mest om kaniner.
Hun hadde det iallefall veldig godt hos oss,hun var en heldig kanin som ble godt tatt vare på og som fikk masse kos og stell.Ikke alle dyr som har det så bra.


Bongo 2009-2015

Så husk nå at dyret er menneskets beste venn….

Prins og prinsessekrone

Jeg fortalte i forrige innlegg at jeg skulle gjøre noe spennende,og nå er det gjort!Vet ikke hvor spennende det er,men jeg er knallfornøyd med min nye tatovering:)
Det er fjerde gang jeg tatoverer meg,sist jeg gjorde det var i fjor sommer,og nå ville jeg “bygge” videre på den.
Jeg fikk en knallide om hva jeg ville ha som symboliserer barna,jeg var ikke så gira på å ha navna dems(ennå.)Så da ble det en prinsesse og en prinsekrone!!
Og jeg er så fornøyd,den ble så fin,kan liksom ikke slutte å se på den-elsker den!!


Here we go!

Fantastisk!!Elsker min nye tatovering!

Den jeg tok ifjor er hjerter og stjerner,og de to hjertene er barna,så ville jeg ha noe mer og da ble det kroner:)Han som tatoverte var superflink,en fra Tjekkia som var der bare denne uka.
Venninna mi ble så gira at hun også måtte “bygge” videre på sin.Så jeg og en venninne hadde en hyggelig tur til Drammen i går,tatovering,kinamat og frappe:)

Man lever tross alt bare en gang-følg drømmen din!!

Svipper innom

Det hender jeg svipper innom her selv om andre ikke gjør det;)
Sommern glimter med sitt fravær,det er sol og sånn,men jeg savner varmen.Kan skifte flere ganger om dagen jo,fra bukse til capribukse,og fra genser/jakke til t-skjorte.Jeg elsker sommer og vil helst ha sommer året rundt,gruer meg til høst og vinter allerede!
På fredag tok vi turen til Blaafarveverket sammen med foreldrene mine,vi har vært der nesten hver sommer.Det er dyr der som ungene kan klappe og fint å gå rundt og til og spise medbrakt mat.
Det var sol og ganske fint,men jeg savna langbuksa mi altså-når vi dro hjem i 15 tiden ble det litt varmere…jauda…Vel,vi hadde en fin dag vi,hilste på dyrene og koste oss med mat og drikke ute.
Det hender vi har med vogn til Benjamin om vi skal gå mye,det hender han blir litt lei av og gå.Når ferien er over skal vogna selges(hjelpes,jeg elsker jo den vogna!)Men nå trenger vi den ikke lengre.Benjamin er 4 år og stor gutt.Det hender storesøster hviler beina sine også,hun slutta å sitte i vogna da Benjamin ble født.Også syns jeg vogna er veldig kjekk,så greit og legge alt under da gitt,klær osv,så slipper man og drasse på alt.


Sommerdag

Maten smaker godt ute:)

Fredag kveld bråbestemte vi oss for en badetur.Tok med håndklær sånn i tilfelle,trodde ungene bare kom til og vasse.Men de bada de,jeg sto trygt på land og passa på med fleecejakke og hetta på hue,det var så masse knott.
Ungene bada litt før de ville opp av vannet,Jessica fikk ryggen full av stikk fra knotten.Men de er jammen tøffe som bada,det er ikke akkurat varmt i vannet.

Ellers i helga har vi bare vært hjemme,hatt besøk av venner og ungene har leika og bare kost seg.De sover så godt i den nye køyesenga si,de sitter i den flere ganger i løpet av dagen.Sitter øverst og leker eller ser på ipad eller bare prater:)
Da var den første ferieuka over allerede,jeg skal jobbe i uka som kommer(skal ha to uker ferie til altså:)

I morgen skal jeg gjøre noe spennende;)

Ha en fin sommeruke!

Køyeseng

Endelig er køyesenga på plass,vi har ventet noen uker på denne sengen-den var verdt ventingen,vi er så fornøyde,den er knallfin!!!
Snille morfar har skrudd noen timer for å få den klar-tusen takk pappa/morfar:)
Vi har valgt køyeseng siden ungene deler rom,det går helt fint å dele rom.De er søsken og gode venner,men så klart krangler de også som alle andre.
Den flotte køyesengen er kjøpt på Bohus.
Nå sover de begge to,og det gikk så fint.Jessica sover oppe og Benjamin nede.Håper de sover godt hele natta,de har fått supergode madrasser,nesten så jeg kunne sovet der selv:)


Fornøyde unger i køyesenga si:)

I går regna det,skikkelig kjedelig,men dagen gikk fort.Vi kosa oss inne i regnet,gikk en tur etter middag,men knotten holdt på å spise oss opp-bah!!!
I dag har jeg jobbet noen timer,og vi har ordna senga ferdig,så ungene har styra og ordna på rommet sitt.
Jessica fikk besøk av ei klassevenninne,jentene kosa seg og lillebror hang på,han er en tøffing!!
Mammaene fikk skravla litt:)


Tøffen!

Da er det snart kvelden på meg også,får se om jeg får sove da…er jo så vant til og sove med ungene.
Håper på en varm og solrik dag i morgen,da blir det en liten “utflykt.”

Look at the stars,look how they shine
for you and everything you do.

Ferietid

Jeg er her ennå,men ikke like ofte som før.Håper noen stikker hodet innom 🙂
Forrige uke var en travel uke på jobb-da var det jazzfestival i byen og fult kjør.Torsdag var jeg ute med venninner og spiste og vi satt i jazzgata og skravla en stund,veldig koselig!
Lørdag etter jobb kom min venninne Maria på overnattingsbesøk,vi skravla,spiste og kosa oss før vi dro på byen.Evigheter siden jeg har vært ute på en jazzlørdag.Jeg hadde billetter til alle konsertene,men var ikke på noen selv-skulle gjerne vært på Røyksopp,men Maria hadde ikke billett,så vi var i jazzgata sammen med to andre venninner.Vi traff flere veldig hyggelige folk senere på kvelden;)
Var ikke i seng før 02,det er jo ikke ofte det skjer for min del.Men vi hadde det supergøy!!!


Klare for bytur!!

Denne uka har jeg ferie og ungene er på plass.Vi har ikke så mange planer,tar dagene som de kommer.
Storesøster har hengt sammen med klassevenninna si i hele dagen(vi er tross alt naboer,og går ut og inn hos hverandre:)Benjamin leker litt med de han også,men han syns det er helt greit og være sammen med mamma også.Han har hjulpet meg med og rydde litt når han har gått lei av jentene-fnis….
Pappa/morfar har vært her for å skru sammen køyesenga til ungene,ikke helt ferdig ennå-men nesten.
Dagene flyr og sommern går fort.Håper på mange flere varme dager som vi hadde i forrige uke.Var ganske bra i dag,satt og steika meg på verandaen på formiddagen i dag:)
Neste uke skal jeg en tur på jobb igjen før vi har to uker ferie,og da blir det en liten ferietur også:)


Tøffeste Benjamin!!

Fortsatt like tannløs:)

Ha en fin sommerkveld:)