Endless summer

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her.Jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive om lenger.Ungene er hos pappaen sin nå,men vi koste oss i forrige uke selv om det er vanlige dager igjen.
Storesøster hadde venninner på besøk hele forrige helg,det er jo så fint for henne:)Så da henger Benjamin og jeg sammen,han leker litt med jentene også,men det blir fort kjedelig.Det var nydelig sommervær forrige helg,og når været er så bra så kjenner jeg at jeg gruer meg så innmari til høsten.Det begynner allerede og bli mørkt ute,liker ikke.Vi nyter sommern og håper på en endless summer.
Forrige helg sjekka vi ut den nye barneskolen ved siden av barnehagen til lillebror-må si vi er litt misunnelige på en så flott skole,men det er jo bra der Jessica går også selv om skolen er gammel.Lærinna er jo super og det er et stort pluss!!De er mange i klassen og har fått beholde det største klasserommet:)
Benjamin stortrives i barnehagen og er en liten tøffing samtidig som han er kosegutten til mamma.


Deilig sommerkveld

Endless summer

Lillebror jakter på sommerfugler

Forrige tirsdag var Jessica hjemme fra skolen,potte forkjøla.Hun var helt gåen kvelden i forveien med litt feber.Og det plaskeregna på tirsdag,ikke bra og være småsyk og måtte være ute i friminuttene i øsregnet.
Vi henta Benjamin tidlig i bhg,vi kosa oss inne med film:)Tok oss en luftetur ut når regnet ga seg litt,godt med luft for alle mann!

Denne helgen har jeg kikka litt rundt på ull og vinterdress,lillebror må ha ny dress i vinter,han vokser og er en lang gutt.Vet ikke hvordan dress vi skal gå for denne vinteren.I fjor brukte han en dress som han arvet etter søster-veldig kjekt.Men nå må han altså ha ny,så da får vi se hva slags dress det blir denne vinteren.
Føler det er litt tidlig og handle inn ennå,men størrelsene forsvinner så fort,alle er alltid så tidlig ute,ikke jeg:)

I går var jeg på kino med ei venninne og så på Bølgen-veldig bra film!!
I dag har jeg bare vært hjemme.Sitti på verandaen i sola og lest,sett på Home&Away og bare puslet rundt.hatt litt besøk også:)Det er fest med jobben i Tønsberg,men jeg valgte og bli hjemme,følte rett og slett ikke for og bli med denne gangen,de har det sikkert gøy,og jeg hadde sikkert hatt det gøy jeg og.Men jeg valgte og bli her.

Vi lurer litt på om Bongo heter Miffy isteden??Hun er så søt og passer til navnet.Den hvite var jo Bongo og ungene liker navnet Miffy også.Jeg sier Bongo og Miffy om hverandre:)


Lille Miffy(eller Bongo:)

Flere som har begynt og tenke på ull og vinterdresser??

2 klasse og sommer

Jøss som dagene flyr da,og nå er sommern her også.Merker det er litt kjølig om morran,men godt og varmt på dagtid.Nyter varme,sol og lyse dager-gruer meg så til høst og mørketid.
Ungene er på plass og storesøster hadde sin første dag i 2 klasse på onsdag.Hun var nok både,spent,nervøs og overveldet på en gang.Noen av klassekameratene hadde hun ikke sett på to måneder,samme med lærerinna.De har samme fine lærerinna som i 1 klasse,og de fikk beholde det samme klasserommet siden de er så mange i klassen og det rommet er størst.Tror de er klassen med flest elever på skolen.
Solen skinte på denne dagen,de hadde en kort dag så jeg gikk for og hente henne,vi har kort vei til skolen så jeg tenkte det var koselig og gå hjem,og det var det.
Tenk når lillebror også begynner på skolen og de to kan gå hjem sammen:)
Noe av det fineste jeg vet er å hente på skolen og i barnehagen.Syns liksom jeg ser de to på vei hjem fra skolen:)

Hun hadde hatt en fin dag,og det var fint å se alle igjen.


2 klasse jente!

Vi gikk hjem og spiste litt før vi dro for å kjøpe bokbind,det var leksene denne uka.Jeg er ingen kløpper til å slenge på bokbind,men sammen med naboen fiksa jeg det,pluss i boka:)
Så henta vi lillebror i barnehagen,litt lengre å gå dit,så det blir bilen fram og tilbake.Han koser seg glugg sammen med de andre ungene på den største avdelingen.
En liten tøffing som ofte er møkkete i ansiktet og med en pinne i handa-han elsker pinner!:)
Møkkete barn er glade barn:)


Tøff,møkkete go’gutt!

Vi henger stort sett rundt i nabolaget,ungene sykler og leker og vi koser oss med sol!!Så fort sola forsvinner løper vi inn:)Her en ettermiddag ble vi bedt inn til nabon på is-kjempekoselig!!Vi løper mye fram og tilbake til hverandre.
Koser meg så med og bo her,her hører vi hjemme!!
Da jeg sto opp i dag var det en flott soloppgang,løp for å hente telefonen så jeg fikk tatt bilde,men da jeg kom meg ut på verandaen var det beste øyeblikket borte,men fint uansett!!


Tidlig fredag morgen.

Elskede unger!

Hun klatrer overalt!


Nå er det helg og vi har vel egentlig ingen planer.Bare være her hjemme å nyte sol og varme.

Be bold.Be strong.Be humble:but most of all.Be YOU!!

Bloggvenner

I går lørdag satte jeg kursen mot Østfold for og møte en av bloggvennene mine,Monica.Vi møttes på Vestby på Norwegian Outlet.Vi skravla og titta i butikkene.Men vi ble fort enige om at det var for dyrt for vår lommebok.
Så da satte vi kursen mot Mosseporten istedet.
Vi titta,skravla og shoppa litt.Så satte vi oss på Mc’ern for å spise og skravle ennå mer.Fikk litt panikk da frappe maskinen ikke virka,men frappe ble det:)
Vi har så mye og prate om og jeg må si at det er godt med gode venner man kan dele alt med.Synd det er litt avstand mellom oss,men en biltur ordner det:)


Her er vi:)

Vi satt en god stund før vi hørte et “unnskyld” og jeg tenkte vel noe sånt som, er det noe galt?Men det var ei søt jente som sa at hun leste bloggene våre og følger oss på Instagram.Noe så koselig,og møte en av leserne.
Men jeg blir jo alltid litt flau når noen nevner bloggen,fnis….Hannah heter hun og vi skravla litt og tok en selfie,hihi:)Koselig og hilse på deg Hannah!!!


Sammen med Hannah:)

Disse hyggelige menneskene hadde jeg aldri blitt kjent med om det ikke hadde vært for bloggen.Og jeg er veldig takknemlig for alle de fine menneskene jeg har blitt kjent med her inne.Noen har jeg treft flere ganger,og skulle ønske jeg kunne sett de oftere.
Alltid koselige tilbakemeldinger her inne og når vi treffes har vi så mye og prate om.Gode venner er gull verdt!!

Det tar vel ca 1,5-2 timer og kjøre til Monica,jeg koste meg mens jeg kjørte,hørte på musikk og bare var alene med tankene mine:)Og så fort jeg var hjemme begynte vi og chatte og sende snapper,hahaha!!!!

The hardest part about so many of my best friends
“living on the internet” is that they live so far away…

Dagene

Dagene flyr avgårde og høsten nærmer seg(grøss.)Det er pappauke og det ble med ett veldig stille når jeg kom hjem fra jobb.Så stille og kjedelig at jeg har støvsugd,vaska gulver og støvsugd sofan-bare og hive seg rundt når energien er der.
Savner småtassene veldig allerede…

Søndagen som var tok vi en Sverigetur sammen med mormor,vi skulle ikke handle så mye,bare kjekt med en liten tur.Ungene fikk store øyne på godisbutikken og handla seg litt smågodt.
Vi kikka,spiste lunsj og ungene fikk brent litt krutt inne på lekeland:)


Godisshopping i Sverige:)

Jessica har klipt håret sitt,hun ville selv klippe seg og ble superfornøyd.Hun kledde det kjempegodt,hun har så lite ansikt,og når hun kvitta seg med litt hår ble hun ennå søtere:)!
Vi har hatt noen fridager siden det har vært planleggingsdager i barnehagen,storesøster har ennå ikke vært innom sfo.Vi har for det meste hengt her i nabolaget.
Besøk har vi også hatt,mine venninner med barn-kjempekoselig!Og Jessica leker med sine venninner i nabolaget og har fått noen nye venninner:)
Lillebror sykler rundt og koser seg,han blir nok kjent med flere rundt her etterhvert han også-leker med noen av gutta i klassen til Jessica.


Klipt seg:)

Gode venner:)

Fant denne tøffe lua og måtte prøve den på:)

Har egentlig ikke veldig mye og skrive om,det begrenser seg liksom hva jeg kan skrive om.Men om en liten uke begynner frøkna i 2 klasse!!Veldig spent på hvordan det blir.Benjamin er på den aller største avdelingen i barnehagen sammen med skoletrolla,han har fortsatt to år igjen i bhg.Og de åra går nok fort.
Lille Bongo har det også veldig bra,følger etter oss overalt i leiligheten,spiser og vokser og er like søt:)

Gleder meg til lørdag,da skal jeg treffe ei bloggvenninne:)Tipper det blir en frappe og masse skravling!!

Ser ut som blogging er på vei ut,jeg er ikke like ofte innom her som før-men hvem er dere som er innom her og leser-så fortell litt om deg selv da vel!!

Tilbake til normalen og litt sommer

Vi er så og si tilbake til normalen,jeg har jobba hele uka,Benjamin har vært et par dager i barnehagen mens søster ikke har vært innom sfo,hun har fortsatt ferie-heldiggrisen!
Lillebror har fått seg ny sykkel og er ganske så stolt.De kom til meg på onsdag og da hadde han den med,og han sykler rundt her hver dag.Vi sender syklene med ungene fram og tilbake mellom oss,blir litt dyrt med to sett sykler osv.


Stolt gutt med ny tøff sykkel!

Ungene hadde så klart savna lille Bongo masse,så det har blitt masse kos.Jessica sitter med henne på fanget i sofan lenge hver gang,og det ser ut som Bongo koser seg glugg.Hun ligger som en baby i arma hennes.
Det er helt greit så lenge hun liker det,men jeg sier at hun må slippe henne om hun blir urolig,og at hun ikke må sitte sånn for lenge.


To som koser seg.

I går kom det endelig litt etterlengtet sommervarme.Så på ettermiddagen tok vi en tur bort på skolen til Jessica,ungene sykla og jeg halvløp etter.De klatra på klatrestativet og kosa seg i sola.
Jeg hadde på bukse og ble veldig varm når jeg måtte ta sykkelen til lillebror opp alle bakkene,hihi:)

Her om dagen var vi forresten ute og spiste pizza med gode venner-det er alltid koselig og finne på sånne ting,alle sammen koste seg.Og ekstra kjekt er det at pizzastedet har stort lekeområde ute.


Koste oss med pizza her om dagen.


Kjempegøy!

Da vi sto opp i dag skinte sola og det ble godt og varmt.Vi tusla på butikken og kjøpte rundstykker.Har bare hengt her hjemme i dag,ute og på verandaen.Bongo løper etter oss overalt inne i leiligheten,hun er så søt og snill.Ble grilling på ettermiddagen hos foreldra mine:)

Ellers så syns jeg ungene har blitt så store i sommer.Jessica begynner i 2 klasse,det er jo helt sprøtt!!Og lillebror er på den aller største avdelingen i barnehagen,tiden flyr så fort,særlig nå som ungene bare er hos meg annenhver uke-ingen ønskesituasjon,men vi gjør det beste ut av det,alt for at ungene skal ha det bra!
Og nå har jeg vært alene i et år,jeg har lært mye på et år,vokst mye som person,men jeg syns det går veldig bra,jeg har det veldig bra!Stortrives i min nye leilighet-så glad vi havna her,her hører vi hjemme!


Flott sommerdag i dag med fine unger!

We have tomorrow for a reason.
Find yours.

Hils på lille Bongo

For noen uker siden måtte vi ta farvel med vår kjære Bongo.Det har vært tomt,trist og stille her.Vi bestemte oss for og få en ny kanin.
Dagen etter vi kom hjem fra ferie dro vi for og hente en liten søt babykanin.
Hun er så søt og snill.Hun er ti uker gammel og ungene syns det er kjempestas,særlig Jessica.Benjamin syns det er greit,men har ikke vilt holde henne,bare klappa når hun er på gulvet.Han er litt mer forsiktig,men tipper det blir kjempestas når de kommer hit igjen.


Jessica vil gjerne holde henne hele tiden og kose.

Den lille heter selfølgelig Bongo,ungene ville det,og jeg syns det er koselig.Sier ofte lille Bongo.Og det er fortsatt veldig trist at Bongo døde…savner henne.
Men vi blir nok like glad i denne lille krabaten.
Nå har hun begynt og hoppe opp i sofan,sitter i vinduskarmen og utforsker alt.Liker også å sove i det lille huset sitt som hun har i buret.

Ellers så er ferien straks over-jobb igjen på mandag.Været har vært elendig,man får ikke gjort noe med det,men det må jammen i meg være lov og klage!!!
Sommern er ikke så lang,og været har svikta denne sommern-nå blir høsten lang…sukk…
I går kveld var jeg hos en venninne,vi skravla og spiste godis-kjempekoselig!!Så i kveld er jeg alene her,ja Bongo er jo her da:)Så det blir tv,serier og sofan,og noe å knaske på:)

Ha en fin lørdagskveld:)