Gøteborg!

På fredag satte jeg og ei venninne kursen mot Gøteborg,jentehelg i Gøteborg med shopping og Liseberg:)
Kjøreturen gikk fint bortsett fra at Oslofjordtunnelen var stengt-men vi hadde ikke dårlig tid.Det gikk radig å kjøre,vi skravla og skravla og plutselig var vi framme.
Dura inn på rommet med sakene våre og slang oss på bussen til byen.
En rask runde på Nordstan før vi dro på Liseberg.
Har ikke vært der på 9 år tror jeg.Vi kikka litt rundt før vi spiste,etter mat var det mørkt og tøffe som vi var gikk vi for å ta Liseberghjulet!
Kan si at vi var ganske shaky på toppen altså,det var høyt!!!!!60 meter over bakken,vi sa ikke stort og vi satt musestille,hahaha!!!!Fikk tatt noen bilder fra toppen,og det var en fantastisk utsikt!!


Fra toppen av Liseberghjulet!


Flott i mørket!

Etter turen måtte vi “roe” oss ned med litt is før vi tusla litt rundt i parken.At jeg aldri lærer,jeg tør jo egentlig ikke å kjøre sånne pariserhjul,men jeg tenkte at siden jeg hadde kjørt et “løent” pariserhjul på marken og vært oppe i brannstigen på brannbilen så tørte jeg dette også.Men det var jo verdt det:)

Lørdag ble det shopping hele dagen på Nordstan.For et gedigent senter!!Det ble noen shoppingposer og vi er fornøyde med kjøpene våre:)
Vi spiste på Jensens bøfhus på kvelden.
Da vi kom til hotellet igjen var det noe politigreier på gang utenfor,ransaking og hele pakka av noen folk,og vi gikk rett inn i det.Hang ut av vinduet på rommet og glodde,action!!!

Turen hjem gikk fint,var innom Norby før vi satte kursen hjemover.En kjempekoselig tur med ei fin venninne.Vi har jammen fått skravla mye denne helga!!
Så nå har jeg pakka ut og fått alt på plass,godt og komme hjem også.
Jobb i tre dager før jeg tar høstferie sammen med ungene-skal bli godt å se de igjen,savner småtassene mine.


Verdens beste <3

Er det lenge siden du var avgårde på en helgetur??
Har du vært på Liseberg??

Hei dere!

Tja,så tok jeg turen innom her igjen da.Føler at jeg er mindre og mindre her inne.Vet ikke hva jeg skal skrive om,føler det er lite jeg kan dele med dere egentlig.
Det skjer lite her hos oss,det går i jobb,skole og barnehage.Ungene er hos meg annenhver uke,noe jeg aldri kommer til og bli vandt til.Det var ikke sånn jeg ville ha det-men jeg gjør det beste ut av det,må jo bare det.
Syns vi har det veldig bra,jeg har det veldig bra alene med ungene og jeg har det bra med meg selv og på jobben.Føler meg kanskje litt ensom innimellom når ungene ikke er her og jeg sitter mutters alene en helg.Jeg har venninner som jeg finner på ting med altså,så det er ikke så ille.Jeg koser meg alene også,leser bøker og ser litt på serier.Jeg kan jo ikke si alt jeg driver med heller,må få ha noen hemmeligheter;)

Ungene er på plass og for to uker siden ble skolen stengt pga flom,og nå har det vært flom igjen!Sånn som det har regna!!Denne gangen stengte ikke skolen,men trodde nesten jeg måtte svømme til jobb.

Vel,hva driver vi med etter vi er kommet hjem fra jobb,skole og barnehage?Vi driver ikke med noe egentlig,det er middag og lekser.Så er ungene ute og leker eller er inne og leker,med venner eller med hverandre.
I helgen har vi også vært hjemme.Vi hadde besøk i går av en kompis av Benjamin.Og i dag etter middag kom ei venninne av Jessica,jentene har kjent hverandre siden de var 1 åringer i barnehagen.De går på forskjellige skoler nå så de sees ikke så ofte.Gjensynsgleden var stor og de lekte sammen alle tre.Venninna hadde vokst fra Jessica,venninna  er 09 jente men var blitt et halv hode lengre.Jessica er ei lita snuppe,men like søt!!Alle er jo forskjellige.
I mars mistet hun begge fortennene sine,først nå popper de fram.Men det er jo så sjarmerende når de er tannløse.

Benjamin er en ordentlig kosegutt og en tøffing!Han er så flink til og leke,men vil helst ha med mammaen sin når han leker ute.Så jeg er ofte med ut når begge to er ute.
Det er jo veldig kjekt,da får jeg frisk luft og ungene syns det er greit og ha en mamma i nærheten.Jessica er litt mer rundt,men hun er jo eldre også.

Da har du fått høre litt om dagene våre,så da håper jeg du legger igjen et lite pip fra deg også:)
Jeg har forresten sletta Facebooksiden til bloggen.

En takk til pappa som kom og rensa sluket i dusjen vår i dag!!:)

Ha en fin uke!

Her er det liv!

Jada,det er liv i meg-men er det liv i dere??
Føler jeg har skrivesperre og har ingen ide om hva jeg skal skrive om.Høsten er på vei selv om vi har varme sommerdager midt på dagen.Det er vel en kjent sak at jeg ikke liker hverken høst eller vinter.Håper denne høsten og vintern går fort.
Har gått gjennom klærne til ungene og lillebror må ha ny vinterdress-han vokser som bare det.Stor,lang og fin gutt.Jeg leiter meg ihjel etter overtrekksbuksa til Jessica,ser ut som den er borte-og den var ny i våres-bah!!!

Sist jeg var innom her skrev jeg om at det var flom og oversvømmelse her i byen,skolen til Jessica fikk hard medfart og sfo måtte flyttes til en nedlagt barnehage som skulle rives.Der må de bli en god stund til alt er pussa opp på sfo.Men hun stortrives der,kjempefin uteplass.Benjamin har vært med for og hente og han ville også være der:)

Lørdag var frøkna i bursdag hos to klassevenninner,da kosa Benjamin og jeg oss med is og frappe imens:)Så nesten ikke Jessica resten av dagen heller,hun var hos naboen resten av dagen.Vi var bortom et par ganger for å sjekke at alt var i orden.
Hun har lagt sin elsk på kattungene som ble født for to uker siden,og jeg har nesten,bare nesten lovt at vi kan prøve og ha en kattunge her.Vi har Bongo også(hun heter fortsatt Bongo.)Og Bongo og kattungen må jo trives sammen.Begge ungene er over hos naboen titt og ofte hvor de sitter med hver sin kattunge og koser.

På søndag var vi på Egertorvet matfestival.Masse dyr og se på,og mat og smake på.Det var litt surt og kaldt så vi frøys litt,men det ble noen timer der.
Ukene og dagene flyr selv om vi ikke gjør så mye spesielt etter jobb,skole og barnehage.Det er ingen aktiviteter på gang her ennå,litt deilig egentlig.Godt og ikke haste avgårde på noe.Ingen av ungene har har nevnt at de vil begynne på noe,Jessica har jo gått på noe siden hun var 2-3 år.Men tipper det kommer raskt nok når flere av jentene i klassen begynner på noe.
Benjamin er liksom en helt annen “type.”Han liker seg hjemme han:)


Bongo vil ha isen til lillebror:)

Jeg gikk hjem tidlig fra jobb i dag.Vondt i hodet,vond hals.Har en stemme som høres ut som om jeg har vært oppe hele natta å skriki og røyka.Var riktignok på Latter i går kveld,men var i seng til klokka 23.
Sov to timer på sofan,så får bare håpe jeg er bedre til i morgen!

Om to uker går turen til Gøteborg med ei venninne,det skal bli morro!!Da blir det en Lisebergtur,kanskje litt shopping og masse skravling:)I november skal jeg på en luksushytte på Geilo med ledergruppa fra jobben,blir spennende det også:)

Skjer det noe annet tro,ja jeg tror det;)

The days are long but the years are short…
Embrace every moment…

 

Regn,flom og stengt skole

Da jeg våkna onsdag morgen regna det og det hadde bøtta ned hele natta.Det var vann overalt,i hus,skoler og alt av bekker og elver fossa over.
Det resulterte i at skolen til Jessica måtte stenge og sfo ble oversvømt så nå må ungene ha sfo et annet sted inntil deres sfo er i orden igjen.Så skolen var stengt i to dager,begge ungene var hjemme,lillebror ville ikke i barnehagen når søster var hjemme:)
Det regna og det regna,så vi var inne å koste oss med kakao og krem.


Hjemmedag med kakao og krem:)

Det fortsatte og regne,og vannet i Lågen som går mellom byen ble diger.Det ble flom.Det var på nippet til at broene som går mellom byen måtte stenges.Jeg var skitnervøs når vi kjørte over.
Vi måtte så klart til byen og se på alt vannet,det er spennende.Vi sto på brua og så på fossen,men ungene var litt redde og det bråka noe forferdelig.Veldig flott og spennende,men skummelt også.Også så mye kaos pga regnet.To stengte skoler,ødelagte veier osv.


Masse vann!

Fint også.

Her står vi i kø over brua.

Syns dette bildet ble så bra!:)

Ungene kosa seg med ekstra fri.Det slutta og regne så vi fikk vært litt ute.
I dag fredag var det skole igjen,tror de har hatt en vanlig dag,så vanlig som det kan bli med masse gjerder og sperringer rundt skolen.Det tar nok litt tid før sfo er i farta igjen,men håper det blir greit for ungene og være i en barnehage i nærheten.
Det har vært sol i dag og ungene har leika ute etter at vi kom hjem.Jessica hadde nabojenta på besøk på kvelden,de satt i sofan og kosa seg under et pledd.Lillebror og jeg lekte med riddere:)

Nå er det helg:)


Har det regna mye hos deg??