Vaksine

Så var det jammen meg fredag igjen,ukene bare flyr avgårde!Det har vært mye jobb i det siste,men nå er det helg og ungene var på plass på onsdag.
Onsdag var det også tid for vaksine for 2 klasse jenta….grøss…
Det gikk veldig fint,hun kjenner helsesøstra ganske godt fra før,hun pratet om det som skulle skje og Jessica var litt nervøs…men vips så var det over nesten uten at hun merka noe!Det ble litt prat om hva hun har med i matboksen,hva vi spiser hjemme osv.Så ble hun veid og målt,og denne frøkna er lita og lett.Målene ble 118,5 cm og 21,3 kg.Akkurat passe for seg selv og hun følger sin egen kurve.Hun har alltid vært lita og lett,og hun er så og si et år yngre enn de eldste i klassen som er 10-12 cm lengre enn henne.Lita søt jente vi har her:)


Hos helsesøster.

Nå blir det så tidlig mørkt ute,syns det er veldig stusselig.Det blir mere innetid framover,men det blir turer ut og de er ute på skolen og i barnehagen.Særlig Benjamin er mye ute.I går var de på tur,og han elsker turdagene sine!
I går hadde han med en ny pinne og en stein(meteor) hjem:)Morsom liten tass altså!
Da storesøs gjorde lekser satt han og fulgte ivrig med og han lærte kanskje litt han også?!Jessica leser ofte høyt for han,og det er jo så koselig!


Leksetid!

Verdens fineste!

I dag ble begge to henta av mormor og morfar på skolen og i barnehagen,og de fikk pannekaker(jeg også.)
Vi tok en tur innom senteret for å se etter no Halloween stæsj.Vi skal ikke ringe på dører,enten så er vi her bare ungene og meg,eller så finner vi på noe med venner.
Det ble ingen blodige kostymer,Benjamin fant en slags “maske” til og ha over øynene,Batman eller noe på H&M til 20 kr og Jessica fant en søt spøkelseskjole,også på H&M.
Legger nok ut bilder av de en av dagene.Jeg er også og finne på Instagram:)

I neste uke kommer det en “giveaway” her inne,det er en flott premie så det er bare og følge med:)


God helg:)!

Hey y’all!

Titter innom en tur-aner ikke hva jeg skal skrive om men….Og overskrift som fenger er vanskelig og finne på!

Jeg har iallfall en ny flott header,det er Helle som ordner header og design for meg-det blir alltid så bra!!Så tusen takk Helle:)

Benjamin var hjemme fra barnehagen på mandag,han ble forkjøla i helga og hadde en stygg hoste.Hosta veldig om nettene,så han kom tassende inn til meg med puta under armen-godt med mammakos når man er syk.


Goingen min!!

Jeg var en tur hos tannlegen for å ordne to hull-jeg gikk derfra med hull i tunga!!Jada,tannlegen borra meg i tunga,jeg fikk helt sjokk da jeg så meg i speilet,jeg merka ikke noe siden jeg var bedøvd,tannlegen sa ikke noe.Blødde masse og jeg trodde nesten jeg måtte sy.Jeg ringte tannlegen og jeg var fly forbanna!!!!
Siste gangen jeg går dit for å si det sånn!!
Ungene ble så klart veldig opptatt av hullet i tunga til mamma…Det har gått veldig bra og jeg har nesten ikke hatt vondt-heldigvis.Sleit med å spise det første døgnet bare.

Det blir litt mer innetid nå som det er mørkere ute.Jessica har litt besøk av venninner.Benjamin leker litt med de før han går lei,hihi:)Så da henger jeg og Benjamin sammen,enten inne eller litt ute.
Bongo løper etter oss overalt,hun henger etter ungene i håp om å få noe og spise:)


Kompiser <3

I går fylte min mormor 97 år!!Jeg tok en tur til henne sammen med Jessica.Benjamin ville til pappaen sin siden det egentlig var pappauke.Syns det var fint at Jessica ble med,vi vet ikke hvor lenge vi har henne her nå desverre.Hun er ikke syk,men hun er gammel…
Ville jo hatt med Benjamin også,men jeg ville ikke mase på han.Jessica tegna og skreiv til oldemor.Vi spiste kake der og ga henne klemmer.Hun var litt “fjern” i går og visste ikke at hun hadde bursdag,sukk…


Dette er meg sammen med mormor:)

Nå er begge barna hos pappaen sin,så jeg kom hjem til tom leilighet,Bongo holder meg med selskap:)Har ikke så mange planer i dagene fremover,men finner sikkert på noe:)Gjør jo alltid det!


Stas å stå aller først i køen til klasserommet når det ringer inn:)

Det er jo Halloween neste helg,og spør du om min mening om det så syns jeg det er noe tull!!!Tror ikke vi kommer til å kjøpe inn masse stæsj,mulig vi skal være hos naboen så ungene kan henge sammen.Men noen dyre Halloween kostymer blir det ikke.Ungene prater jo litt om det så klart,men jeg kan styre meg!
Syns ikke noe om at de skal fly rundt og ringe på dører.Da kan vi heller være inne og ha det gøy med godis på bordet.Benjamin vil ha en snill spøkelse maske som vi har sett på Nille-så da får vi se hva det blir til.

Hva syns du om Halloween??

Fine farger ute

Hepp og hei som dagene flyr!Ungene har vært på plass noen dager alt og vi har vært på konferansetime med Jessica og vi har vært på foreldresamtale i barnehagen med Benjamin.
Jessica var med selv på konferansetimen,og det var bare skryt å få av 2 klassingen vår.Hun ligger langt foran faglig,rekker ofte opp handa,liker å lese høyt i klassen og matte er favoritt faget-vi er stolte foreldre!
Var på samtale i barnehagen samme dagen,bare skryt å få der også.Han trives,er snill og grei,en gutt med humor-vil helst være ute,og har som regel en pinne i handa.Turdager er en favoritt-og han er alltid spent på hva som er i matboksen.En ordentlig go’gutt:)


2 klassingen!

Verdens tøffeste gutt!

På fredag fikk Benjamin fri,han ville være hos mormor og morfar.På jobben var det så mye å gjøre at jeg omtrent krabba ut døra da vi var ferdige-jeg var sliten!!
Lørdag tok vi en tur til Notodden for og handle inn litt mer ull og sherroks.Pleier aldri å dra til Notodden.
Men turen over dit var kjempefin,så fine høstfarger og det var snø på fjelltoppene.Vi fikk tak i det vi skulle-så nå håper jeg vi har alt vi trenger.Ben fikk nye votter av mormor og en ny lue,det trang han-og siden jeg har luedilla(kremt)er det alltid gøy med nye luer!Det som gjenstår nå er vintersko,men det venter vi med til snøen kommer.
Jessica hadde besøk her på kvelden,jentene kosa seg og venninna spiste her.

I dag er det søndag,og Benjamin begynte å bli forkjøla i går.Han har hosta fælt i natt,så vi var våkne i en times tid,han fikk sove med meg.Jeg blir alltid engstelig når han begynner og hoste,redd han skal bli kjempetett.Vi har jo noen episoder med lungebetennelse og innleggelse på sykehus.Men det ser ut som han har vokst det fra seg,så krysser fingra for en vinter uten masse “dill.”

Vi var ute en tur på ettermiddagen,det har jo vært så fint vær i dag.Tok noen fine bilder,så mange fine farger ute.Og ungene koste seg med å leke i høstløvet.
Lurer på når snøen kommer-grøss!!Når været er så fint så er jo høsten fin,men jeg liker ikke mørket-blir så tidlig mørkt.


En ny uke er på vei,så da får vi se hva den bringer.
Veldig stille her inne,flere som blogger som sier det samme.Er blogging ut eller begynner jeg og bli kjedelig??

Ha en fin uke:)Klem fra meg…

Bare Nina

Jeg skriver jo ofte om ungene og meg selv her inne,men nå tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om bare meg(blir nok litt om ungene også.)
Jeg er Nina,mamman til Jessica og Benjamin.Nå har jeg vært alene i et år,og jeg har vært separert like lenge.Jeg trives sånn og det har gått veldig bra og være alene med ungene.I juni kjøpte jeg meg egen leilighet og her storkoser jeg meg!Flott nabolag for både ungene og meg.
Jeg jobber som husøkonomassistent på et hotell her i byen hvor vi bor,trives med jobben min,det er travelt å mye og gjøre,men jeg liker det sånn.Og arbeidstidene er veldig greie.Jeg begynner tidlig og jobber lengre når ungene ikke er hos meg,når ungene er her blir det litt annerledes,da må jeg gå senest 15,30 for å rekke og hente på skolen og i barnehagen.
Jeg elsker å ta bilder og spøker ofte med å si at “Jeg skulle vært fotograf jeg!”Men det blir nok bare med det.Har ikke ordentlig kamera en gang,tar bare bilder med min iphone 6!Og det funker ganske bra skal jeg si deg.


“På jobb Nina.”

Før var jeg hockeyjenta,og noen sier kanskje fortsatt at “det er hu som spilte hockey.”Jeg spilte aktivt i mange år(19 år med skøyter på beina.)Hockeyn var alt for meg,og om jeg savner det i dag-ja jeg gjør vel det…3 kneoperasjoner satte en liten stopper for mine “glansdager” på isen,barna fikk jeg jo også innimellom:)Nå er det 5 år siden jeg spilte.
Så hva driver jeg med når ungene ikke er her?Jeg lurte jo fælt på hva jeg skulle gjøre med all den “fritiden” når ungene ikke var her.I begynnelsen var det veldig tøft,men nå har jeg liksom funnet roen når jeg er alene,jeg må ikke finne på noe hele tiden,men jeg gjør jo det også,finner på noe nå og da.Er med venner og sånn.Men jeg kan like fint bare være hjemme,se på serier(Home&Away),lese bok,rydde,sove og kose med Bongo(kaninen vår).På fredag kveld var jeg sammen med noen kollegaer og det var veldig hyggelig!
Noen ganger har jeg med meg venner hjem,da lager vi mat og skravler.For noen uker siden var jeg i Gøteborg.Ukene uten barna går veldig fort!Jeg tenker jo på de og savner de,men de har jo en pappa som er like glad i de som jeg er.Mens de er der er jeg bare Nina,høres det rart ut?
Noen dager er tøffere enn andre,det er klart,og jeg er ikke spesielt glad i denne årstiden her,jeg trives best om våren og sommern.Og jula er jeg ikke spesilet glad i,har aldri vært det heller,det er koselig altså,så ikke missforstå meg der.!Ordner jo til og sånn for ungene,de skal jo ha det fint,jula er for ungene.
Men bursdager er jeg glad i,ungenes og min egen,selv om jeg ikke feirer min noe særlig lenger.Mimrer som bare det hver eneste bursdag ungene har,mimrer tilbake til fødslene som var noe helt eget til tross for hastesnitt med Jessica og planlagt keisersnitt med Benjamin,til tross for komplikasjoner der også.

Jeg kan være sliten og lei,og om jeg er det når ungene ikke er her så er jeg jo helt alene når jeg kommer hjem:)Så da får jeg pusta ut og henta meg inn igjen.
Om jeg trener noe-nope…det burde jeg gjort…jeg som trente så mye før som jeg fortalte om litt lengre opp her…jaja…


Sammen med kollegaer i helga som var.

Noen lurer sikkert på om jeg ikke “dater” noen eller har truffet noen ny.Joda,ny er han ikke-hihi:)Men det er ikke noe barna vet om ennå,og ikke så mange andre heller.
Forteller ikke så mye om det annet enn at det er en helt spesiell historie som starta i 1997….jeg skal fortelle dere historien en gang senere.Den handler ikke om utroskap osv,men om og finne tilbake til hverandre etter mange år.


Ungene og meg:)

                        “Bare Nina”

Jeg er kanskje 41 år,men jeg føler meg ikke en dag eldre enn 29…jeg har blitt eldre,men jeg er den samme jenta!!
Kan du ikke spørre meg om du lurer på noe:)!?

If it were not for hopes,
the heart would break.

Oktober

Hallo dere!Så var det en stund siden sist igjen da.Jeg er alene igjen,ungene dro til pappaen sin i dag,og det er ganske stille her,blir nok aldri vandt til den stillheten.
Vi fikk noen fine høstferiedager sammen,men ikke alt gikk som planlagt.Vi skulle egentlig møtt noen fine venner av oss på Tusenfryd på søndag,men på lørdag ble Jessica syk med oppkast.Det forsvant heldigvis like fort som det kom.Benjamin fikk være hos pappaen sin,ikke gøy for han og være her når en er syk og han helst vil ut og leke sammen med mamma og søster.
Jessica sov på sofan og kvikna til,lufta oss på kvelden før vi lå på sofan under dyna til ganske sent,hun var jo ikke trøtt,hadde jo sovi flere timer på dagen.
Lillebror kosa seg med pappaen sin:)
Ungene og jeg var så klart veldig lei oss for at vi ikke fikk treft Vibeke og Borghild…håper vi sees snart!!

Det har blitt noen turer bort i skogen ved oss-Hekseskogen.Benjamin syns det er veldig gøy der!


Fint i Hekseskogen.

Det er vanlige dager igjen med jobb,skole og barnehage.Dagene blir kaldere og mørkere.Ungene er ute og leker etter middag og lekser,i går lekte vi gjemsel,en haug med unger og to voksne.Ungene syns det var kjempegøy:)Løp rundt i skumringen,lo og kosa oss.
Det har vært fotografering på skolen,spent på bildene,og 2 klasse har hatt synstest-tror det gikk fint.Benjamin koser seg i barnehagen,han har alltid en pinne i handa-uansett.Gutten elsker pinner:)
Jeg har det travelt på jobb,løper hit og dit.Trives med det.Og ellers går det også veldig fint;)


Søndagsutflykt.

Hun blir så stor,snart 7 år.

Ellers så minner denne årstiden meg om(særlig oktober)tiden da jeg var gravid med Benjamin,jeg ble så dårlig med alvorlig hyperemesis(ekstrem svangerskapskvalme.)
Jeg ble lagt inn på sykehus 11 oktober og var vel kanskje mer død enn levende med hele 3+ med ketoner i urinen-grøss.
Takk og lov for at vi bor i Norge,og for englene i hvitt som jobber på føden.Vi klarte oss begge to-men det er det tøffeste jeg har vært med på.Lå på sykehuset i 3 uker,vesle frøkna var ikke 2 år engang-fy så tøft!!
Så denne tiden er så innmari “minnerik” med tanke på oktober i 2010.Det er 5 år siden…


Fine,gode,snille,tøffe,rare,søte Benjamin!

Det blir liksom stillere og stillere her inne.Håper jo at noen er innom og leser selv om jeg skriver mest for min egen del og alle minnene.Det er så koselig med tilbakemeldinger,så ikke vær redde for å gi et lite pip eller for og spørre om noe dere lurer på.

“We don*t meet people by accident.”
“They are meant to cross our path for 
  a reason.”

Høstferie

Så var det høstferie da,og jammen er det ikke 1 oktober også,det går bare en vei nå….veien jeg ikke liker…gleder meg til våren allerede:)Men til nå har høstdagene vært ganske så bra,så skal ikke klage,i går var det 21 grader ute.Ikke at jeg fikk noe glede av det,jeg lå rett ut med migrene-bah!!

Småstjernene mine kom hjem i går og det var godt å få de i hus,så nå har vi høstferie sammen:)
Jessica forsvant bort til ei venninne fra klassen,Benjamin og jeg henta henne når hun skulle hjem,litt for mørkt til å gå hjem alene.

I dag har vi vært en svipptur på Sandvikasenteret,og det har vært en sånn “ja-dag.”Benjamin skulle ha nye sko,han fikk et par som er litt fora inni(høstsko).Denne byen er elendig på sko,dårlige skobutikker,men på Din Sko hadde jeg sett noen tøffe til lillebror-og de ble det:)
Snubla innom Toys “r” Us også og ungene fikk velge seg en ting hver.Litt hyggelig og kunne si ja noen ganger.Vi spiste lunsj på Mc’ern og kosa oss masse!


Kikka litt på det rååååsa,men hun leker ikke mye med Barbie.

Yoda er en favoritt!

Når vi kom hjem gikk vi en tur i nabolaget,vi har skogen rett ved siden av oss så turen gikk dit.Jessica hadde vært der med SFO så hun ville vise oss noe.Vi skulle til hekseskogen sa hun,og dit kom vi.
En flott plass inne i skogen hvor barnehagen som er i nabolaget har lagd en flott plass med bålplass,grillhytte,utedo,husker og masse annet.Dette visste ikke jeg om.
Ungene lekte og utforska,hit må vi helt klart dra igjen,og da tar vi med oss noe og tygge på!!


Solnedgang i nabolaget.

Det var en flott solnedgang i kveld også,fine farger.
Vi har fri noen dager til,og vi skal kose oss.På søndag skal vi treffe igjen noen kjære venner som vi har savnet…

Hva gjør du i høstferien?