Romjul

Det ble brått veldig tomt og stille her,ungene dro til pappaen sin for noen timer siden.Vi har vært sammen hele tiden hver dag i en uke,så det ble faktisk litt tøft å sende de avgårde denne gangen,jeg ble veldig følsom.Og at Jessica er syk gjorde ikke saken noe bedre.
Jeg kommer aldri til og venne meg til å bare se de annenhver uke.

I romjulen har vi bare slappa av,og ungene har fått kjeda seg litt.2 juledag var vi hos foreldrene mine å spiste kalkun,det er det beste som fins:)
Søndag kom det litt snø,vi tok en tur ut så ungene fikk prøvd de nye snowkicksa sine,men litt lite snø og ganske surt ute,så det ble en kort tur.
Senere dro vi på kino-ungene fikk penger av mormor-så da ble det Flåklypa:)


Småstjernene mine:)

Mandag tok vi oss en kjøretur,måtte finne på noe.Kikka litt på salg å spiste på Mc’ern.Men jeg merka at Jessica ikke var helt i toppform.Klaga på at hun var trøtt.
De skulle være noen timer hos pappaen mens jeg dro på kino for å se “voksenfilm.”
Da jeg henta ungene var ikke Jessica så høy i hatten,la seg på sofan da vi kom hjem å klaga på vondt i kroppen osv.Hun og Benjamin så på film og de fikk være litt lengre oppe.
I går var ikke formen hennes noe bedre,hosta stygt og hadde feber.Så hun lå på sofan hele dagen,sov og så på tv.Benjamin og jeg leika litt,leste og ordna.Må bare si at Benjamin er verdens snilleste og mest tålmodigste gutt,ikke så gøy at søster var syk,men han sa ikke noe,og lekte litt for seg selv om jeg satt med Jessica.Og han kommer ofte å setter seg på fanget for å kose eller han stryker meg over armen osv-min lille gutt:)
Det er forresten 5 år siden jeg var på ultralyd og fikk vite at det bodde en liten gutt i magen-Benjamin<3


Bestevenner.

Og nå er de altså hos pappaen sin,Jessica var ikke helt i form,men ingen feber.Vi sees heldigvis i morgen,feirer nyttårsaften sammen.Vi skal spise hos foreldra mine alle sammen.Så da håper jeg alle er friske og raske!

Rart at ennå et år har gått,tiden flyr og det er nesten 1.5 år siden vi flytta fra hverandre.Det er tøft og ikke se ungene hver dag,og nå har jeg fri i tilegg,hva skal jeg gjøre med den ekstra fritiden??
Jeg sier nok en gang,jeg trives best med hverdager,det er godt med fri,men det er så tomt når ungene ikke er her,og ikke har jeg noen planer før på lørdag.
Det blir tv titting og lese bok,og jeg har jo Bongo.Men hun er ganske turbo for tiden,rampete kanin i puberteten eller noe:)

Håper dere alle får en fin nyttårsfeiring i morgen,jeg har aldri nyttårsforsetter,har du??

2016-be good to me!

Julaften

Så var julaften over for i år.En stille og rolig feiring her.
Jeg måtte faktisk vekke ungene da klokka var 9 på julaften.De tusla ut i stua og fant noen gaver under treet sammen med to digre kinderegg.De har ikke julestrømpe,så da lå det litt under treet isteden.
Vi så på tv og slappa av.Tipper jeg er den eneste som ikke liker Tre nøtter til Askepott??Vi så på Mikke og Donalds jul vi:)Det er ikke mye som minner om jul ute,savner snøen!
Vi skulle spise hos foreldra mine,pappaen til ungene kom også siden vi feirer sammen.Så kom jammen nissen innom før middagen!!Ungene løp mot døra,nissen kom dansende opp oppkjørselen.De fikk hver sin gave,og i år var ikke Benjamin redd-han har vært litt skeptisk før.
Da nissen gikk løp han nedover veien-hihihi:):)Og Jessica spurte selfølgelig om det var Onkel Frode….


Benjamin ser spent på nissen.

Jessica er veldig klar for nisse besøk!

Nissen hadde med gaver:)

Så var det middag,ungene var mest opptatt av gaver og var veldig utålmodige.Satt ikke veldig lenge rundt bordet før vi var ferdige.Da reiste vi hjem til meg igjen for å åpne gaver.Foreldrene mine rydda inn oppvask og kom etter.

Og gaver ble det,ungene ble veldig fornøyde.Tror de fikk det de ønska seg.Benjamin har snakka om den store Transformersen i en evighet,og endelig fikk han den.Og Jessica måpte da hun fikk se rulleskoa:)Glade barn og voksne!Benjamin glemte resten av gavene da Transformersen ble pakka ut,så resten ble pakka ut litt etter litt.Jessica måtte prøve rulleskoa så hun skifta og forsvant ut i korridoren(vi bor i blokk.)
Jeg har fått noen gaver på forhånd,og jeg fikk en engel av ungene og kalender med bilder av ungene.Jeg fikk en nydelig gave som jeg pakka opp når ungene hadde sovna,sparte den til da-fnis;)

Vi spiste litt kaker,skravla og så litt på tv.Vi måtte ut i korridoren å se på Jessica nå og da.Benjamin var også opptatt.Han fikk også et flott Samurai tresverd av pappaen sin,han elsker jo sverd!
Besøket dro hjem i 20-20.30 tiden.Ungene la seg 21.30,da var de ferdige,og jeg tusla i seng 23.Stille og rolig julaften.

I dag 1 juledag har vi ikke gjort noe spesielt.En liten tur for å hilse på broren min og hans samboer.Og de skal gifte seg,etter 25 år sammen!!Veldig koselig!!!
Jessica har vært ute i korridoren og gått på rulleskoa,og nå har hun fått dreisen!
Benjamin,ja han har sitti med sin favoritt.Og det ble litt Lego bygging også.


Hun beundrer rulleskoa sine og han hopper inn i bildet:)

Så ble det til at lillebror ville til pappa,så han er der.Vi har bare sett på tv og Jessica har rulla rundt her.
Jeg er “ikke så god” på sånne helligdager.Føler meg med ett så alene,ensom og venneløs.Ikke har vi stor familie heller.Jammen bra jeg har ungene!!
Sikkert vanskelig og forstå for noen,men jeg tipper jeg ikke er den eneste som føler meg sånn når høytidene dukker opp.Samtidig er det godt å være hjemme og slappe av også.
Prøver og gjøre det beste ut av det og ungene lager iallfall liv i stua!Takknemlig for min lille familie <3
I morgen er det kalkunmiddag hos foreldra mine-beste med hele jula-kalkun!!!

På søndag er det faktisk meldt snø-jeg håper virkelig det stemmer.Det hadde vært så morro om vi kunne finni på noe i snøen.Ungene fikk hver sin snowbike(sparkesykkel med ski)så det hadde vært supert om de hadde fått testa de.


Hadde du en fin julaften?

Lille julaften

Popper innom i dag også,det har vært en fin dag og jeg har fått tatt noen fine bilder.
Jeg har vært på jobb,men nå er det endelig juleferie!!Dro til foreldra mine etter jobb,ungene var der.Og det var så godt å få klemme på de igjen!
Mormor og morfar satte opp juletreet så ungene fikk pynte.Og det var kjempegøy syns de.Etter at treet var pyntet fikk vi grøt.


Dette bildet-fantastisk!

Benjamin setter stjerna på treet med hjelp fra morfar.

Vi tok en tur til mormor/oldemor også.Og i dag var hun i fin form,ikke at hun er syk,men hun er sliten og trøtt.Vi hadde med gaver og vi prata og kosa oss.Vi tok noen “selfier” også,hihi:)
Det var koselig og se henne,og hun satte nok stor pris på at ungene og jeg kom i dag.Hun pakka opp noen  gaver ,og noen skal hun pakke opp i morgen.
Vi vendte snuta hjemover og her har vi slappa av med julekongen og ungene har tegna,leika og kost seg.Innimellom alt vi har gjort så har jeg rekt og handle litt mat også:)

Nå er de små i seng,og jeg skal se på The Holiday!Småtassene er spente på morgendagen,og det skjønner jeg jo.Skulle ønske jeg fikk like mange gaver,men ungene kommer først,jeg tenker ikke så mye på gaver.Men en spesiell gave dukka opp her i kveld,gleder meg til og åpne den i morgen…Kanskje ungene har noe på lur også,men jeg gleder meg veldig til å se ansiktene dems når de åpner sine-jeg tror de blir veldig fornøyde:)

Ha en fin lille julaften!

Snart jul

Først må jeg bare få takke for alle gratulasjoner som Jessica fikk på bursdagen sin:)!Tusen takk!!

Ja nå nærmer det seg,bare to dager igjen til julaften.Jeg er vel en av de som hverken baker eller stresser livet av meg før jul,jeg har tatt det helt “easy” og alle gavene er ferdig innkjøpt,det ble de i helgen som var.Jessica kommer til å dåne når hun ser hva hun får,og det gjør nok lillebror også:)Gleder meg til å se ansiktene deres.
Tilbake til mat og baking,jeg som alle andre er innom både Instagram og Facebook,og jeg fatter bare ikke hvordan folk har tid eller ork for den saks skyld til å bake og lage mat og ha et plettfritt hjem hver eneste dag??!!
I det siste så har jeg vært dønn sliten,så når jeg endelig har vært ferdig på jobb så har jeg kollapsa på sofan.I dag måtte jeg gå hjem fra jobb tidligere da formen var på bånn.Men jeg har da fått vasket gulver,tørket støv osv,så det er både rent og pent her til ungene kommer i morgen.Penklærne er også klare,så jula kan bare komme!

Selfølgelig røyk vaskemaskinen min i forrige uke-det er jo typisk!Men etter 13 års tjeneste så var det helt greit.En ny er på plass og den er skikkelig “highteck!”Nesten gøy og vaske klær,hoho!!
I morgen kommer småstjernene hjem til mammaen sin igjen og vi skal ha juleferie sammen.Jeg skal jobbe og så har jeg fri helt til 4 januar!
Det blir veldig fint og få de hjem igjen:)Elskede unger!

Ungene og jeg skal innom oldemor/mormor en tur i morgen,det blir nok bare en liten tur.Mormor er veldig sliten og trøtt nå.Hun er gammel og vil helst slippe,jeg får helt vondt av og tenke på at det går mot slutten.Hun er ikke syk,bare sliten og trøtt.Jeg er heldig som har hatt henne i livet mitt så lenge,og jeg håper at ungene husker henne når de blir eldre.
Hun er 97 år!Jeg håper hun er i form i morgen så vi kan si hei,god jul og gi henne en klem.

Det jeg savner nå er snø!!Snø i juleferien hadde vært helt topp!!Men istedenfor så ser det ut som vi kan ta fram syklene igjen.Merkelige greier altså!
Årets mørkeste natt er over og vi går mot lysere tider,jeg jubler høyt!!Så når jula er over så er nedtelling til våren i gang:)
Vi skal være hjemme hele jula,ingen store planer,men vi finner nok sikkert på noe.Kanskje vi må lete etter snøen?!


Han her er vår favoritt:)

Julekort er sendt ut og noen har vi fått,veldig koselig!

Så da håper jeg dere får en fin og fredfylt jul sammen med de dere er glad i.Ta godt vare på hverandre og de rundt dere<3

God jul fra oss <3

Hun fyller 7 år i dag

Den ferske 7 åringen har nå lagt seg.Hun har hatt en fin dag tror jeg,hun sa iallfall det.
Dagen startet 6.30,da vekte jeg og lillebror henne med bursdagssang og pakker i senga.Ingen sak og våkne da,hun har lengtet og gledet seg lenge nå,og endelig er hun 7 år!Sistemann i klassen som fyller.
Hun fikk en Bratz dukke av lillebror og et fint ordtak av meg som er rammet inn.Gaven fra pappaen hennes og meg skulle hun få senere.
En koselig bursdagsmorgen,de fikk til og med en is hver-alt er lov når man har bursdag!


Fornøyd bursdagsjente!

Is før skole og barnehage:)

Etter skole,barnehage og jobb har vi vært her hos meg og spist taco.Bursdagsbarnet sitt ønske.Paps var selfølgelig også her,så det var oss fire,en rolig feiring her hjemme.
Jessica ble superhappy for gaven sin,iphone 4 som hun hadde ønsket seg.Det er min gamle som er “pimpet” opp igjen.Så hun har ringt litt og sendt meldinger,så koselig å få meldinger fra henne.Så nå kan hun ringe og sende meldinger til enten meg eller pappaen når hun er hos den ene av oss.
Benjamin ble med paps hjem,vi bytter egentlig i dag,men bursdagsjenta ville gjerne sove her hos meg.
Så nå i kveld har vi sitti i sofan under dyna,prata og kosa oss.


Oppslukt av sin “nye” iphone.

Så nå sitter jeg her da,alene med en cola,og med en fersk 7 åring som sover.Syns det er så rart jeg,hun er 7 år!Det er jo ikke lenge siden hun var bare 2 år og løp rundt her-sukk…
Årene bare fyker forbi,og jeg er redd for og gå glipp av noe.Jeg fikk henne jo akkurat,husker følelsen av dagene på føden med henne som nyfødt.Vi sto i vinduet å kikka ut på alle de travle menneskene som handla inn til jul-jeg hadde fått min fineste julepresang-Jessica!Og nå har det gått 7 år!
Hun er verdens fineste,søteste og snilleste jente,og omsorgsfulle storesøster…ikke rart jeg elsker henne…og den like fine lillebroren hennes-underbare unger!

Silly
Strong
Soulful
SEVEN!!!

Lucia,julemat,juletre og feber

Jeg må jo skrive litt om Luciafeiringen i barnehagen.Den ble feira på fredag ettermiddag.I årene før har det vært på morgenen og vi har løpt ut av døra,neida,vi har alltid rekt det i god tid.Nå var det altså kl 14.30 og ungene var ferdig pynta når vi kom.
De gikk så fint å sang,og så veldig stolte ut:)Vi sto like stolte å så på.Fikk ikke tatt så mange bilder denne gangen desverre,sto litt vanskelig til.Når de var ferdig med noen runder så ble det lussekatter og saft.Prata med noen andre foreldre og barn og alle sammen kosa seg.Selv syns jeg Lucia på morgenen er koseligst,men da har vi prøvd dette også.
Benjamin var en fin Luciagutt!


Stolt og fin Luciagutt:)

Lørdag hadde vi jentebursdag(eget innlegg) og i går søndag lå vi på sofan og sløvan fram til vi skulle på julebord på jobben min.Godt og slappe av litt også,vi drakk kakao og kosa oss.
Benjamin sa hele tiden at han var trøtt,men jeg tenkte ikke noe over det for jeg var trøtt selv.Vi dro på julebord og maten var kjempegod!!Jeg er ikke så glad i ribbe,men den ribba var supergod,samme med pinnekjøttet.Foreldrene mine var også med,veldig koselig!Spiste og kosa oss,og nissen kom også:)


En liten nissegutt:)

Vi er klare for julemat!

Etter julebordet kjøpte vi juletre,Jessica så et som hun falt helt for.Så det ble med hjem.Benjamin var fortsatt trøtt og tok tidlig kveld.
Da vi våkna i dag var han ikke i form,litt varm.Så jeg holdt han hjemme.Utover dagen steg tempen og han hadde røde feberkinn,godt jeg hadde han hjemme.
Så han har liggi på sofan i dag,vært ganske sløv,og han sov en liten time og var ennå varmere da han våkna.Kvikna litt til utover kvelden,men fortsatt varm-så det er vel best og ha han hjemme i morgen også.

Tilbake til juletreet.Det ble satt opp etter middag i dag,pappa/morfar kom med juletrefot og Jessica hang opp pynten.Treet er lite men søtt,Jessica falt helt for dette lille treet:)
Det ble veldig fint!
Vi pynta treet på samme tid i fjor.Det skal liksom passe inn med når ungene er her også.Så da ble det i dag,selv om det er litt tidlig.


Her er juletreet vårt!:)

Tenker på det at denne natten for 7 år siden starta fødselen med Jessica,men det skulle ta 24 timer før hun ble født med hastesnitt 16/12.
Begynner alltid å tenke tilbake,og minnene strømmer på.Kjenner jeg ekstra godt etter så er jeg liksom “der” igjen…
Om jeg bare kunne skrudd tiden tilbake-sukk….


Hva har du gjort i helga?

Jentebursdag

Bråvåkna i dag tidlig å lurte på hvorfor i all verden jeg ikke hadde satt på vekking!?Klokka var 7.20 og jeg tenkte at “nå kommer vi for sent på jobb,skole og barnehage.”
Fikk summa meg og kom på at det var lørdag-puh…
Og denne lørdagen skulle Jessica feire bursdagen sin sammen med jentene i klassen.Hun fyller 7 år på onsdag,yngst i klassen.Hun har lengtet og gledet seg til og feire.
Hun trippet rundt her hjemme og lurte på om det var lenge igjen til vi kunne dra og ordne.Vi lånte barnehagen,veldig kjekt siden jeg ikke har plass til 14 barn her hjemme.

Endelig kunne vi dra og ordne.Lillebror var selfølgelig også med.Vi dekte langbord med de flotte tingene vi kjøpte på festfabrikken.Jeg valgte å ikke ha godisposer denne gangen.De skulle få pølser,kaker og godis i skåler som de kunne forsyne seg av.


Klare for jentefest!

Og kaka var vi superspente på.Morfar/pappa(han er baker) lagde kaken for oss,og den ble akkurat som frøkna ville ha den:)Og ballongen var også med,med tallet 7 på.
Jentene kom en etter en,og det ble 13 jenter og en vill lillebror!Han løper etter venninnene til Jessica og vil nusse og kose,hahaha:):)
Så her var det løping,jentene foran og han etter,med latter,hyling og nussing….Han hadde det fantastisk han!
Det ble flasketuten peker på mens pappa varma pølser.Snuppa fikk mange fine gaver og koselige kort.Jentene satte seg til bords og de var sultne.Har aldri opplevd at de har spist og drukket  så mye før.
Så var det mere lek,Jessica fikk en hoppestrikk,og det var gøy.De var på klatrestativet og de løp rundt med lillebror.Så var det kaka da,og godis!


Verdens fineste kake!

Lykkelig jente <3

Gaver

Kjekk lillebror!

Koser
seg!

Da jentene ble hentet kom mormor og morfar,Onkel Frode og tante Anne,bestemor og bestefar.To av venninnene og en mamma ble igjen.Veldig koselig!
Det var travelt,men det er jo verdt det når jeg ser hvor glad Jessica var,hun koste seg!Og jentene var snille de.Men det er alltid godt og lande på sofan etter en sånn fest!
Da er det bare noen dager igjen til selve 7 årsdagen,jeg syns det er helt “sprøtt” og tenke på…7 år liksom..
Ungene sover,tror de var litt slitne,slitne på en fin måte:)

Jeg skulle skrivd litt om Lucia som ble feiret i barnehagen i går,men det får komme i et eget innlegg i morgen:)

Klem fra en mamma med lykkelige unger etter en fin dag med venner og familie.

En rosa pose

Det nærmer seg jul,løper dere rundt og ordner,styrer og baker?
Jeg har igjen 2-3 julegaver,tror aldri jeg har vært så tidlig ute med julegaver før…eller jo,den jula jeg var gravid med Jessica,da handla jeg meg ferdig fredagen før hun ble født husker jeg,og hun ble født en tirsdag,en uke før jul.Da følte jeg på meg at jeg måtte bli ferdig i tilfelle fødsel i dagene før jul selv om jeg ikke trodde det(termin 30 desember.)

Så nå ordner vi til barnebursdag på lørdag,og i dag har vi vært på Festfabrikken.Snuppa gikk derfra med en rosa pose med bursdagsstæsj og en flott gassballong!
Lillebror var også med og kikka på ting til sin bursdag,han fikk noen ideer:)
I bilen kunngjorde han at han ville klippe seg så da kjørte vi videre bort på et senter så han fikk klipt seg.Han ble fornøyd med ny tøff sveis!Vi kikka litt,og kjøpte en julegave,så ble vi sultne og tok tidlig middag på Mc’ern.
Vi fikk også hilst på Rudolf i dag,en flott juleutstilling på senteret,og vi forelska oss helt i det hvite reinsdyret.


Kos og hilse på Rudolf:)

Rosa pose med stæsj

Vi har til og med vært på kino i kveld.Ungene hadde så lyst til å se den nye filmen med Knøttene og Snoopy(Charlie Brown.)Så da ble det det.Det er jammen i meg dyrt og gå på kino.Så det skjer ikke ofte at vi er der.Ungene kosa seg og jeg syns også at filmen var morsom.
Det ble en ordentlig kosedag,men det er da lov innimellom:)
Det telles ned til barneselskap,selve dagen og julaften!Det er mye som skjer.Lillebror gleder seg til i morgen også,da er det Lucia i barnehagen.Det blir så koselig!!Vi har finni fram Luciadrakta og gleder oss til å se på lillebror og de andre i morgen:)


Tøffing!

Nå ønsker jeg meg snø altså!Det er jo så mildt ute,syns vintrene bare blir rarere og rarere.Var ikke sånn da jeg var lita.Da var det metervis med snø og kaldt.
Jessica tryna så det sang i dag på grusen og asfalten.Skrubbsår på begge knærne og en strømpis med store hull på som havna i søplekassa.Det skulle vært snø,ikke grus og asfalt!!

Flere som ønsker seg snø??

Juleavslutning

Nå har jeg landa i sofan,vært på juleavslutning i klassen til Jessica nå i kveld.Men først kan jeg fortelle litt om hva jeg har gjort i helga.
Jeg har jobba,jobba og jobba.Fredag var årets lengste dag på jobb.Jeg tok på meg en ekstra vakt på kvelden siden det var et digert julebord på hotellet.Jobba som vanlig på dagtid og kom tilbake på jobb etter en liten “pause” hjemme.Jeg karra meg hjem 01,30 på natta,da var jeg gåen!!
Litt artig og jobbe på kveldstid også,og for en superflink gjeng som var på jobb!!


På jobb selfie:)

På lørdag var jeg på Sandvika med mamma for å få unna litt julegaver og litt til bursdagen til Jessica.Det ble begge deler,julegaver og en bursdagsgave til søster fra lillebror:)
Syns det er litt “mas” og fly rundt og kjøpe gaver,men heldigvis fikk jeg unna litt,har igjen noen få.Merka jeg var litt “sliten” etter en lang jobbedag/kveld og lite søvn,så søndagen var det sofan og meg,hihi:
Har også pakka inn gavene og gjemt de,ungene er jo litt snokete til tider…husker selv åssen jeg snoka før jul.

Nå i kveld har vi vært på juleavslutning i klasse 2A.Kjempeflinke barn,de dansa sang og leste.Jessica og noen flere av jentene var engler:)
Vi spiste kaker,skravla litt med andre og det var loddtrekning.Vi vant tre ganger!!Lillebror løp rundt og lekte gjemsel med noen av guttene.Store og små koste seg.Hyggelig med sånne sammenkomster.


Supersøta!

Søt liten engel:)

Lillebror leker gjemsel:)

Det nærmer seg mammauke igjen,blir godt og få de hjem.Det er nedtelling til barneselskap og 7 årsdag!!Benjamin lengter etter julaften…

Har du det travelt før jul?

Vips,så var det desember!

Hei dere!Jeg stikker en tur innom her selv om det ser ut som det blir færre av dere som er innom.
Vips så var det desember-hvor ble tiden av??Det skjer mye i desember,om to uker har vi en 7 åring i hus,jeg kan nesten ikke tro det!For 7 år siden var jeg høygravid og venta på termin som var 30 desember.jeg fikk tidenes fineste julegave 16 desember,lille Jessica…Det blir til at jeg tenker tilbake på alle gode minner.
Her om dagen fant vi fram noen av babyklærne til ungene,de syns det var kjempestas.Jessica sin bittelille Hello Kitty lue og Benjamin sin bamsedress med hale-sukk…
Tiden går altfor fort…Nei,nå sporer jeg av her.

Ungene er hos pappaen sin igjen.Jeg har mye og gjøre på jobben,så i morgen blir det dobbelvakt.Det er julebordsesong og da hjelper man til i alle avdelinger.Blir litt artig og jobbe kveld/natt,får med seg litt “liv.”
Både Jessica og jeg har vært hos frisøren,og vi ble så klart fine:)Benjamin må også klippe seg før jul.


Nyklipt frøken:)

Vel,som jeg sa så er det jo litt som skjer før jul.På mandag er det juleavslutning for klassen til Jessica.Tror de skal ha noe skuespill for hun skal være engel,vi har kjøpt inn englevinger.Det er Luciafeiring i barnehagen.Vi skal ha barneselskap og familieselskap for Jessica neste lørdag,familiejulebord på jobben min søndag og så Jessicas store dag!Og alt dette før jul!!Kjøpe inn julegaver må jeg også få gjort i tilegg til og kjøpe inn stæsj til bursdag.Begge ungene skal få være med og handle inn til selskapet,har lovt at vi skal handle på en festbutikk i nærheten(Festfabrikken eller noe sånt.)
Så her er det bare og henge med i svingene!Morfar som er baker skal lage bursdagskaka i år,og Jessica vet åssen kake hun vil ha!!

De første lukene på kalenderne er åpnet,Benjamin har ventet og lengtet etter å få åpne opp sin Playmobilkalender.Jessica har Haribo.Enkelt og greit i år.
Julekort har vi også ordnet,så noen av dere får kort i posten(dere vet hvem dere er:)

Skal prøve å få handla inn noen julegaver til helga,har ikke så mange og kjøpe til,ungene,foreldrene mine,min mormor og broren min,og et par venner og kanskje til en spesiell en;)
Selv har jeg ingen spesielle ønsker tror jeg-ønsker meg bare at ungene skal ha det bra og så ønsker jeg meg et bekymringsfritt liv….


Go’gutt:)

Kvelden før ungene skal til pappaen sin så blir jeg liksom litt trist,det er ikke gøy og levere de fra seg,jeg vil jo se de hver eneste dag,få en kos hver dag.Men sånn er det ikke,jeg ville ikke at det skulle bli sånn-men jeg prøver å gjøre det beste ut av det.
Vi la oss sammen i senga til Benjamin da det var leggetid,godt og holde litt ekstra rundt de og kose.

Hva ønsker du deg til jul??