I farta!

Ny uke,og her er det vinterferie.Begge ungene har fri hele uka,nå er de hos pappaen sin.På onsdag er det mammauke og vi skal ha fri sammen fra torsdag.Fredag skal vi i bryllup til broren min:)Gleder oss til det.
Det ser ut som vintern skal komme nå,meldt snø fra i morgen…

På fredag var jeg i slalombakken med venninna mi,det var gratis fra klokka 16,og vi var klare som noen egg!Kjempemorro og suse nedover bakkene,det som ikke var så morro var slalomstøvla mine.Så j…vonde,begynte å mistenke at det var herrestøvler.Jeg fikk krampe i leggen av de-bah!!!Måtte gi meg etter fire runder.
Men morro var det lell!!Vi suste nedover bakkene,smilte og lo-glemte alt annet i noen timer.


Klar ferdig gå!

Flott utsikt over byen.

Jentene på ski:)

På lørdag dro jeg rett og slett å bytta slalomstøvla-og det var herrestøvler(det er litt forskjell på dame/herremodellene.)De beklaga så mye at de hadde solgt meg de og ødelagt en fin skidag.
Så nå er jeg klar igjen-med nye slalomstøvler!Blir nok en tur med ungene denne uka.Blir bra om det kommer litt snø.Er klar for vår,men snø i bakken gjør ikke noe.
Søndag hadde jeg besøk av en annen venninne,vi spiste kinamat,skravla og lo-veldig koselig!

Gleder meg til ungene kommer nå.

Every single thing that has ever happened in your life is 
preparing you for a moment that is yet to come…

 

Den tiden på året

Så var det den tiden på året igjen-marken er i byen med karuseller og boder.
Vi har så klart vært og sjekka det ut,men jeg syns det blir dårligere og dårligere.Vi gikk en liten runde på tirsdag for å kjøpe smultringer,onsdag gikk vi en “ordentlig”runde.Ungene fikk en karuselltur,vant en bamse hver og kjøpte kjærlighet-så var de forsynte,helt greit for jeg ville ikke bruke så mye penger der.Middagen tok vi på Subway,hadde lovt de det.Så det ble litt ekstra kos før de dro til pappaen sin.


Sjekker ut marken.

Karuselltur:)

Alltid leit og stille når ungene har dratt til pappaen sin,og kanskje ennå mer nå i den situasjonen vi er i med broren min som er syk.Jeg tenker mye og er redd.
Men vi må ha troen på at det skal gå bra.
Alle har vel hatt vinterferie,her starter vinterferien neste uke.Blir godt med et par dager fri,ungene får fri fra skole/sfo og barnehagen hele uka.

I går var det karneval i barnehagen hos Benjamin.Vi har hatt barn i samme barnehage siden 2010,og hvert år til karnevalet har de laget egne kostymer til barna-genialt!!Det blir jo nesten litt kjøpepress osv om man må kjøpe kostymer eller om man velger å lage hjemme.Vel,her lager de kostymer ut fra prosjekt de har om høsten.Denne høsten hadde de om Karsten og Petra:)Benjamin var løveungen med fin drakt,hale og ører.Har ikke sett han med drakta på,men fikk tatt et bilde med ørene på plass-søteste løveungen!!


Løveungen:)

Kuleste jenta i byn!

Det går mot vår,det er så deilig at det er lysere om mårran og lenger lyst på kveldene.Jeg har lengta etter våren siden oktober.Lengter etter at ungene kan løpe ut i joggesko og t-skjorter,kjenne sola varme i ansiktet.
Det blir en tøff vår,men vi skal kjempe med nebb og klør!!

I morgen skal jeg i slalombakken med min gode venninne som bor i Stavern.Som jeg gleder meg!!Skal suse nedover bakkene,le,fjolle og fnise som jentunger:)

Hvis du har gode tanker,vil de skinne
fra ansiktet ditt som solstråler,og du vil 
alltid se vakker ut.

 

En ny berg og dalbane

Nå er det vel mange av dere som har vinterferie?Her er det ikke ferie før neste uke.Men det skjer litt i byen allikevel,det er vinterfestival her.
Så i går kveld var ungene og jeg ute en tur på kvelden for å få med oss en gratiskonsert med D.D.E sammen med noen venner og resten av byen.
Like før de skulle begynne(kl20)ville Jessica hjem,hun syns musikken på oppvarmingsbandet var alt for høyt og hun var trøtt.Jaja,det var den konserten.Men uansett gøy og være litt ute.På tirsdag begynner marken med boder og karuseller,så det blir nok en tur eller to dit før ungene drar til pappaen sin.

I dag har det vært strålende sol,helt nydelig!Vi tok turen i slalombakken.Der var det helt perfekt i dag!Det ble vaffelpause i sola:)Til fredag skal jeg i bakken med ei venninne-gleder meg!!Da skal vi suse nedover bakkene med vind i ansiktet:)


Flott dag i slalombakken!

Vaffelpause i sola:)

Ellers så prøver jeg å ha gode og positive tanker om dagene,men det er ikke like lett desverre.Takk og pris for småstjernene mine!Vi går en tøff tid i møte,og noen ganger lurer jeg på hvorfor det skjer så mye dritt hos oss.
Jeg trodde aldri dette skulle ramme oss,jeg hører bare om alle andre-men nå er vi der,og vi må kjempe med nebb og klør!!Jeg har bare en bror,og han har desverre fått kreft…Jeg vil ikke skrive noe mer om dette,bare at det er utrolig tøft,og ikke minst hvor tøft han har det.Men det må bare gå bra-han skal bli bra!!!
Vi har satt oss på en ny berg og dalbane….vær så snill å send oss gode tanker!

I morgen er det en ny uke,en uke til det er ferie på småtassene.Jeg skal ha et par dager fri i vinterferien,håper på soooooooool så vi kan være ute,i slalombakken eller gjøre andre ting.Vi skal også i bryllup,til broren min-det blir koselig!De skal gifte seg etter 25 år som kjærester.Bryllupet ble bestemt før han ble syk.
Og når vinterferien er over,da er det to uker til påske.Tror jeg liker påske bedre enn jul-for da er det snart vår!!


Viktig å lufte magen midt i februar!!

Okay,da må dere ha en fin uke!

Friendship isn’t about whom you have known the longest.
It’s about who came and never left your side…

 

Dagene…

Hei igjen!En stund siden sist nå også,men her er jeg!Dagene de går og går selv om en ikke helt henger med…
Hva har vi gjort i det siste da tro?Tok med ungene i slalombakken på tirsdag,det regna på mandagen så føre i bakken var litt isete.Ungene kjørte flere turer og de er så flinke!!De lekte litt rundt også før vi dro hjemover.


Hihi:)

Mine småstjerner:)

Så var det pappauke igjen!Jeg har vært hjemme fra jobb så på torsdag var jeg tilbake igjen på jobben.Godt å være tilbake også,har så mange snille og omtenksomme kollegaer.
Jeg skrev jo sist at vi har en tøff tid framover.Vi har fått “summa” oss litt.Men det er tanker og bekymringer.Det var noen som ikke syns jeg burde skrive noe om det i det hele tatt siden jeg ikke fortalte alt.Men dette er mitt sted til og skrive ned mine ting og tanker,så hva jeg deler er min sak.Jeg kan ikke dele alt fordi ikke alle vet hva som skjer ennå.Men dette er først og fremst mitt fristed.

Jeg skrev i starten på det nye året:”2016 be good to me!”
Men hittil er det ingen bra start.Jeg lurer på dere som stadig “trumfer” mellom livet,dere som aldri har motgang,dere har det så flott hele tiden,dere er lykkelige 24/7.Er det virkelig sånn for noen,er det noen som aldri møter motgang i livet??
Jeg har hatt mye motgang i mitt voksne liv,jeg lurer på når jeg skal få det ordentlig bra?Ikke missforstå,jeg har det supert med småstjernene mine,egen leilighet,en flott familie,men det er det lille ekstra ved siden av.Men jeg har hatt/har mange bekymringer,og stadig dukker det opp noe annet.Jeg vet man skal prøve å tenke positivt,men det er ikke alltid at det er like lett.Jeg har flere ganger sagt:”Hva blir det neste!?”

Jeg elsker ungene mine over alt annet,hva skulle jeg gjort uten de.Og mine flotte,fine foreldre og storebror!
Men når dagene er som tøffest så sitter jeg ofte her alene,og det er tøft!Jeg har venninner som jeg kan ringe,og det hender jeg har besøk av venner.På fredag hadde jeg besøk av ei venninne fra jobben.Vi lo i flere timer,det var så godt,godt å le,godt og prate:)

Lørdag var jeg og pappa i Oslo hos broren min en tur,på kvelden ble det sofan og tv sammen med Bongo:)
Søndag i dag,både morsdag og valentinsdag.Ungene er hos pappaen sin,men de har vært hos meg noen timer,de hadde med gaver og kort-kjempekoselig!!
Vi var bare her hjemme hos meg,prata,lekte og kosa.Jessica slo hjul i stua omtrent hele tiden:)


Kort fra ungene:)

Koselig gave,bamse med verdens beste mamma på<3

Nå er det kveld,og jeg har bare planer om å ligge på sofan.Ny uke står for tur,hva den bringer vet ingen.Ungene er tilbake om et par dager:)
Veldig koselig om dere legger igjen et lite hei her inne:)
Ha en fin morsdag og valentinsdag:)

Anyone can give up,it’s the easiest thing in the world to do.
But to hold it together when everyone else would understand if you fell
apart,that’s true strength.

Tiden har stått stille

Jeg er her ennå!Tiden har stått litt stille hos oss den siste uka etter at vi har fått dårlige nyheter.Alt er bra med ungene og meg.
Nå må vi nok en gang bite tennene sammen,tenke positivt og at dette også skal gå bra.Men jeg lurer noen ganger på hvor sterk man må være,hvor mye tåler et menneske?
Jeg har hatt noen tøffe år nå,men ting begynte å roe seg syns jeg.Da skjer det så klart noe annet,noe som slo pusten ut av oss.
Dette blir litt som å skrive i gåter,men jeg kommer sikkert til og skrive mer senere.

Ungene har vært her siden onsdag,og det var godt å få de hjem.Jessica har vært småpjusk siden tirsdag og har vært hjemme.På onsdag var begge ungene hos foreldra mine mens jeg var på jobb,hodet var ikke på plass,men jeg måtte på jobb pga nytt datasystem og opplæring.
Torsdag og fredag har jeg vært hjemme med ungene,en “time out” fra alt rett og slett.Og tid til og være sammen uten hverdagsmaset.
Tok med meg Benjamin i slalombakken på torsdag.Jessica var ikke i form så hun var hos mormor og morfar  imens.Jeg fikk prøvd skiene mine og Benjamin syns det var gøy og få være litt alene med mamma:)


Lillebror og mamsen i bakken.

Fredag var en dårlig dag,en veldig dårlig dag…..
Lørdag var litt bedre.Bedre vær,så vi dro i bakken alle tre.Ungene koste seg og de er så flinke på de små slalomskia sine.Vi møtte venner,satt i solveggen og koste oss med kanelboller.Godt og komme seg litt ut!Jeg hadde ikke på meg ski,men nå må jeg snart suse ned de store bakkene med de nye skiene mine.
På ettermiddagen på lørdag bakte ungene boller med morfar:)Jeg kan ikke bake,da er det veldig kjekt at morfar er baker:)


Koste oss i sola:)

Ivrige unger i bakken!

Klar for en ny tur!

I går søndag regna det hele dagen,vi hadde besøk av noen venner.Ungene leika,vi rusla en tur og skravla litt.I dag er været like elendig,jeg hater vintern når det blir sånn.Det regner,og det er så glatt ute.Jeg banna da jeg fulgte ungene til skolen og barnehagen.Det er jo farlig og bevege seg rundt.Akkurat nå vil jeg bare kvele vinteren!!!!
Selv er jeg hjemme i dag,jeg er ikke syk,men en “time out” er på sin plass.Det er mange tanker og bekymringer.
Som sagt,ungene og jeg har det bra.


Søteste Bongo!

Ta vare på hverandre!!Gi en ekstra klem,vis at du bryr deg!!!