Aktiv påske

Så var påsken over for denne gang.Vi har hatt en aktiv og flott påske med mye bra vær!Vi har stort sett vært i slalombakken og jeg føler meg nesten som en jentunge igjen,veldig morro og kjøre med ungene.
Jessica har vært mye med venninna si og kjørt,og da har Benjamin og jeg vært i barnebakken.Siste delen av påsken har de vært hos pappaen sin,og jeg har feiret påske alene,litt stusselig,men jeg har hatt besøk og vært på besøk.Jeg har limt inn bilder i album og fremkalt flere bilder:)
Jeg skulle vært på besøk hos broren min på lørdag,men siden jeg ble så forkjøla så kunne jeg ikke være med.Han tåler ikke så mye og kan ikke bli smittet pga cellegift og stråling som han går på.
Det er bare og håpe på at alt går bra og at han blir frisk.

Morro i bakken i strålende sol


Benjamin koser seg i sola:)

Tidlig i bakken.

Torsdag var vi i bakken da klokka var 9 på morgenen for å kjøre i nypreparerte løyper.Det var litt overskya,men vi koste oss.Jeg hadde blitt potte forkjøla så jeg ga meg litt tidligere,Jessica ble igjen med venninna og moren og dro til pappaen sin på ettermiddagen.
Fredag og lørdag var vi også i bakken,og sola dukka så vidt opp.Jentene storkoste seg og det går jammen unna.7 åringen har fått seg twintipski-det var et stort ønske,så vi handla på salg,et skikkelig kupp!
Mens vi har vært i bakken så var lillebror hos pappa,han ville ikke være med.Han koste seg med film og andre ting imens.Gleder meg til han også kan bli med i de store bakkene.Er så gøy å se han kjøre i barnebakken der han svinger og bremser,smiler og er så fornøyd:)Innimellom har vi pauser,og da blir det ofte en vaffel på lillebror-høydepunkt det:)
Og jentene kjører så snøen spruter,de hopper,kjører skogsløyper og jeg henger etter.Syns det er gøy og hoppe jeg også til ungenes store glede og litt måpende uttrykk-jøss tenker de nok,mamma kan:)
7 åringen avanserte til Eksperten på lørdag,det er den bratteste og vanskeligste bakken-men ikke noe problem.


Jentene i farta!

7 åringen avanserte til Eksperten!

Morro og kjøre gjennom “tunnelen.”

Siste fridag i dag,jeg har bare slappa av å vært og spist lapsskaus hos foreldra mine.Syns påsken har vært knallbra med mye morro!
Straks mammauke igjen også-gleder meg til å se småstjernene mine!
Og nå er det bare 6 uker igjen til Benjamin fyller 5 år-herremin som tiden flyr!Et år igjen i barnehagen før han er skolegutt.Veldig rart syns jeg.Han er fortsatt liten da,hihi:)
Vel,nå blir det sofan resten av kvelden før det er vanlig uke igjen.

Har du hatt en fin påske??
 

Påskeferie

Vi koser oss med påskeferie og sola skinner.I går hadde jeg med meg to frøkner i bakken.Og her går det unna så snøen spruter!Veldig morro og henge med de to bestisene som har kjent hverandre siden de var 1 åringer.De var som erteris i barnehagen,ingen fikk komme mellom de.
Så det ble noen turer,det var ganske varmt også,så jentene ville hjem og leke isteden.
Vi henta lillebror hos mormor og dro hjem.De lekte alle tre og volumet inne ble ganske høyt ja.Men de hadde det så gøy.Og de tok med Benjamin i leken også,og det er jo supert.Han var helt svett til slutt,hihi:)Jentene dro på slalomtrening og da ble det veldig stille med bare Benjamin og meg her hjemme. Benjamin er så glad i disse jentene,han løper etter å vil gi en kos eller et kyss…hjelpes altså:)Søtt som bare det!


Her går det unna-bare å henge på.

Fin dag i bakken!

I dag har ungene og jeg hatt en kosedag sammen,spist på Mc’ern og titta litt rundt.Koselig og kunne gjøre det innimellom også.Benjamin gikk rundt med de nye kule solbrillene sine-en ordentlig kjekkas altså!
Vi har jo vært så sporty og aktive de siste dagene så i dag ble det en rolig dag.
Venninna til Jessica kom en tur senere også,så ungene har vært ute med sparkesykler og de har lekt inne.Veldig fint at de lar Benjamin få leke med de.
Det er ikke så mange gutter på Ben sin alder i nabolaget.Han har ikke vært med noen hjem ennå heller,men det kommer.Da er det greit at han kan leke med søster sine venner:)
De leker med alt fra sverd til dansing.Det er jentene som danser mest.Benjamin elsker sverd og Transformers!Ordentlig guttegutt som løper rundt,hopper ned fra stoler og sofan,og brøler høyt,men som også er en kosete rolig gutt.Og det er jo så kos med en liten gutt på fanget:)

I morgen blir det slalombakken igjen,vi koser oss med påskeferie!I dag skal jeg prøve å ikke sovne på sofan,det gjorde jeg i går,da klokka var 21,30…fikk karra meg i seng etterhvert,var så vidt jeg orka og pusse tenner,haha!!!
Så her er det hjemmepåske,helt greit!Vi har aldri vært noen steder i påsken,vi har jo (nesten)alt vi trenger her:)

God påske om du er hjemme eller på fjellet!

 

Skihelg

Da er påskeferien i gang-og med et supert vær!Sol og mange varmegrader,det liker vi!
Denne helgen har vært en ordentlig skihelg.I går lørdag dro vi i slalombakken for å møte venninna til Jessica.Jessica forsvant med henne,og jeg var i barnebakken med Benjamin.Men Benjamin var litt pjusk,så når vi hadde en pause med jentene og mammaen til venninna ville lillebror hjem,han gråt og var blank i øya.Så da dro vi hjem.Jessica ble igjen i bakken.
Jessica kom bare hjem for å skifte før hun ble med hjem til bestisen sin.Lillebror og jeg slappa av hjemme,koste oss vi.Han hadde litt feber,men ville gå en runde på senteret med meg:) Han savna søstra si og spurte om vi ikke kunne hente henne stadig vekk:)Da vi henta henne leika han med jentene,så formen var tilbake.
Jentene hadde hatt en fin dag i bakken.Og nå kjører Jessica i alle de store bakkene,og det morsomste hun vet er skogsløypene.Det er snakk om de “snille”skogsløypene altså,de med noen hopp og kuler.Og mammaen til venninna hadde full oversikt.


Klare for en dag i bakken!

Slalomjenta!

I dag var Benjamin i fin form,litt snørrete bare.Så turen gikk til Blefjell med morfar.Langrennski på beina i dag.Flott vær og sola varma godt.Vi gikk en passe tur før vi fant et fint sted og sette oss ned.
Koste oss med kakao,kvikk lunsj,drikke og litt mat.Snøen begynte og bli litt småråtten,så vi voksne sank gjennom da vi tok av skia,hihi:)
Satt i sola og koste oss en god stund før Jessica ville gå tilbake,hun hadde nemlig en løs tann som holdt på og dette ut,og den ville hun ikke miste midt på fjellet.
Så da var det bare og få på skia og gå tilbake.Benjamin er superflink på ski,klaga ikke en eneste gang,gikk på han og ville ta igjen søstra si.Morro og være ute med de.Koselig og ha med morfar også.
Sporty ungdom altså….


Kos på skitur med morfar:)

Kjekkeste skigutten jeg vet om!

To som koser seg:)

Flinke unger!

Fin dag ute med ungene og morfar.Ungene fikk fin farge i ansiktet og var blide og glade:)Vi kjørte hjem til mormor som hadde middagen klar,hjemmelagde kjøttkaker.Det var godt etter en dag ute.
Også var det den tanna da.Den hang og dingla den.Men hun tørte ikke helt og dra den ut,sto på badet hos mormor og morfar i en evighet.Vi reiste hjem,og ungene satt i sofan og spiste litt snop fra påskeeggene sine,og plutselig datt tanna ut.Glad jente!Det var tann nummer 7 som forsvant.
Og lillebror vil så gjerne miste tenner han også…det kommer det og,etterhvert.Men han kan være liten litt til,han er jo min lille gutt…Snille,fine,gode Benjamin!

Påskeferien er så vidt i gang,så vi skal nok finne på mer morro og sporty ting:)

Hva skal du i påsken?

 

Spring has sprung!

Jøsses,nå er det lenge siden jeg har vært innom her!!Men her er jeg altså!!Husker nesten ikke hva vi/jeg har drivi med i det siste…
Barnehagen til Benjamin hadde vintersportsdag for litt siden,og de hadde det knallværet!De hadde kosa seg glugg,gått en skitur på 45 min hvor ingen klagde.De var på skistadioen på Heistadmoen,der er det kjempefint.Akebakke og flotte skiløyper.
Alle fikk premie,en flott sjokolademedalje:)


Vintersportsdag i barnehagen 8/3-16.

I mellomtiden har ungene vært hos pappaen sin,og hva har jeg gjort da?Ikke stort,jobba endel og pynta litt her hjemme til påske.Fikk et tips fra Monica(fembarnsmamma)om et lys fra Kremmerhuset som lukta himmelsk,så det måtte jeg jo bare ha,passer fint at det er påske siden det er gult:)Litt venninnebesøk har jeg hatt,og dagene flyr i grunn veldig fort.

I går var jeg i barnehagen hos Benjamin på påskekos,vi fikk rundstykker og lapsskaus-veldig hyggelig:)
Og så kom plutselig våren med nesten sommertemperaturer.Da jeg henta ungene etter jobb i dag var det 18 varmegrader.Spring has sprung!
Jessica var gjennomsvett og Benjamin var gjennomvåt,hahaha!!!Mye vann i barnehagen.
Vi dura hjem og skifta før vi dro til byen så lillebror fikk klipt håret,han ble så tøff,ordentlig kjekkas!!Jessica måtte ha ny jakke,ble veldig varmt med tjukk jakke nå.Benjamin fikk ny jakke ifjor,og den passa ennå-heldigvis,for den er så fin!
Jessica har hatt turdag med skolen i dag-kosa seg i sola med aking og grilling-heldiggriser!Og i barnehagen svømmer de jo nesten,hihi:)


Nyklipt kjekkas!

Verdens fineste!

Nå i kveld har 7 åringen prøvd nesten alle klærne i skapet,og nesten alt ble lagt bort(bukser,skjørt og noen gensere.)Hun har vokst fra alt!!Hun har alltid vært spe og lita,men nå ble jeg faktisk overraska.Hun gråt noen tårer fordi hun ble lei seg da de fine klærne måtte legges bort.Hun sa hun ikke ville vokse mer,at hun alltid vil være lita.Hun har alltid fulgt størrelsene til punkt og prikke,helt fra hun var baby.Men nå ser det ut som hun har gjort et “rykk!”Vi må ut og shoppe klær!!
Benjamin har alltid vært en lang gutt,så han bruker allerede 116 i klær.Jessica har brukt 116/122 til nå.Så da blir det vel 128 nå da….liten blir stor…


Stor jente!

Vi har forresten vært på utviklingssamtale med Jessica.Hun går i 2 klasse og ligger på et høyt faglig nivå,hun er et forbilde for de andre i klassen.
Det var bare masse skryt,og jeg satt der og lot alt synke inn sammen med en superstolt frøken på 7 år!
Er så stolt av de to småtassene mine altså,eller de er kanskje ikke så små lengre…Om to måneder fyller Benjamin 5 år,han har bare litt over et år igjen i barnehagen så er han skolegutt-hjelpes!!
Nyter tiden med småstjernene mine!

Bare i morgen igjen på jobb,skole og barnehage så har vi påskeferie!!!Det blir godt,vi skal kose oss!Det blir noen turer i slalombakken før de stenger for sesongen,og det blir nok en skitur på fjellet med morfar også:)

My best friend’s,my shadows,the glue that hold us together.
They are the sweet pieces of glittery,shimmery gold and I couldn’t love them more….

 

Snart proff!

Vinterferien er over,to uker igjen til påske,og vips så er det vår!
I helgen var vi stort sett bare i slalombakken.På lørdag dro vi i bakken for å møte venninna til Jessica(de har hengt sammen siden de var 1 år.)
Så Jessica forsvant med henne og moren til venninna,så ikke snurten til henne jeg,de kjørte i de store bakkene mens jeg var med Benjamin i barnebakken.Han begynner å bli flink han også,svinger litt og bremser,morro å se på:)
Benjamin syns det er gøy og leke litt innimellom også,så skiene er mye av og på,men det er jo greit det også.Viktig og leke mens man er på ski.


Friskusen er klar!

I farta!

Venter på søster som kommer ned den store bakken.

Bestiser!

Jeg og Benjamin dro hjem,Jessica ble igjen i bakken og ble med venninna si hjem.Jammen begynner de og bli store.Hun hadde en knallfin dag i bakken sammen med venninna si.
Søndag dro Jessica og jeg i bakken en tur mens lillebror var hos mormor og morfar.Vi kjørte noen turer før vi ga oss,det snødde ganske mye,men veldig bra føre i bakkene.
Det er 6 uker siden ungene fikk slalomutstyr,og jeg må bare si at så utrolig flinke de har blitt på så kort tid!Og 7 åringen som har full kontroll i de store bakkene,hun svinger,bremser,hopper og kjører ned de bratteste bakkene uten og tenke.Klart jeg er stolt av de begge to!!
Og nå vet frøkna hva hun vil-hun vil begynne på alpingruppa og trene med de,der går venninna hennes også.Og det er helt greit,jeg heier henne frem!Og om Benjamin også vil så er det kjempemorro!!
Øverst på ønskelista til frøkna nå-twintipski…..


Oppi bakken(øver litt uten staver,det er god trening.)

Snart proff!

Så det er det vi driver med når vi ikke er på jobb,skolen og i barnehagen,da finner du oss i slalombakken:)

Er det noen av dere som kjører slalom?

 

Vi har vært i bryllup

I går var vi i bryllup!Må jo skrive litt om det.
Broren min og hans samboer som gifter seg etter 25 år sammen!!Det er jo sølvbryllup det!!Men så utrolig koselig at de endelig skulle gifte seg.Ungene gleda seg veldig til å dra på fest for å feire onkel og tante.Jessica skulle være blomsterjente sammen med niesa til tante.
De bor i Oslo,så de gifta seg på Tinghuset.Aldri vært der før,ble nesten litt overraska da jeg så hvor mange som gifta seg,det var mange brudepar der.
Ungene var selfølgelig kjempefine!Og blomsterjentene supersøte!Jessica har vært blomsterjente før hun,det var i 2011.Benjamin var liten baby den gangen.
Benjamin hadde veldig masse energi,løp rundt,herja og styra på.Jeg måtte flere ganger roe han ned.Og han skulle absolutt ikke bli tatt bilder av-sukk…Fikk lurt meg til noen bilder,men det var ikke lett.


Verdens fineste unger!

Så var det brudeparet da…de var kjempefine.Fikk nesten en klump i halsen av å se broren min så flott i dress,og så høytidlig.Vi var med inn i “lokalet” hvor de ble viet,og flere snufset…Og vips så var de gift.
Veldig fin seremoni.Søstern til bruden,ungene og jeg forta oss ut så vi kunne kaste ris på de nygifte når de kom ut.Det lå allerede roseblader utenfor-kjempefint!


Vielsen.

Og så var de gift!

Vi reiste hjem til de for å pakke opp gaver før vi skulle spise.De fikk masse fint!Så gikk vi bort på en restaurant like ved der de bor,hvor vi skulle feire brudeparet.
Ungene koste seg også,de hadde to lekekamerater som de tulla og leika med.
Vi spiste,prata og kosa oss,taler ble holdt-alltid så fint å høre på taler syns jeg,rørende.Vi sa takk for oss i 19 tiden,ville gjerne vært der lengre,men ungene begynte og bli slitne,og det tar ca 1,5 time og kjøre hjem.
Selfølgelig gikk vi glipp av at forloveden til broren min hadde ordna sang.Forloveden spilte gitar og broren min fikk en tromme,og alle sang en Beatles sang.Broren min spiller i band og har alltid likt Beatles.Veldig synd vi gikk glipp av det.
Men det var en flott dag sammen med familie og venner.Så fint og få oppleve at de endelig gifta seg etter 25 år sammen-det kalles ekte kjærlighet…

Tro,håp og kjærlighet…

Jenta i den store bakken

Snøen har lava ned her de siste dagene,og det har kommet endel.Sånn er det alltid i mars,da kommer vinteren.Jeg syns det var greit med litt påfyll av snø i slalombakken.Men jeg lengter etter vår nå altså!
Ungene er på plass og de har vinterferie,jeg har langhelg,så vi får litt fri sammen.
Etter noen ærend i byen ville Jessica i slalombakken.Benjamin er forkjøla så han ville ikke være med,han ville slappe av hos mormor og morfar.

Så da ble det bakken på frøkna og meg.Hun kjørte noen turer i barnebakken(som begynner å bli kjedelig) før vi bestemte oss for å ta stolheisen opp i de store bakkene.
Hun var litt smånervøs på turen opp,syns det var litt høyt.Vi kom oss av heisen og hun kjørte sin første tur ned den store bakken.Det var så gøy at hun ville en tur til.Og denne jenta har teken på det,hun suste nedover bakken,og jeg kjørte stolt ved siden av henne:)
Da vi kom ned ville hun kjøre ennå en tur,men da måtte vi hente lillebror.Det begynte også og snø på toppen,så det var litt ekkelt syns Jessica siden hun ikke har skibriller.Tåka kom også snikende,men det var egentlig bare kjempefint!
Vi rekker flere turer før sesongen er over.
Jeg er så stolt over disse to småstjernene mine som har lært å kjøre slalom på så kort tid.Lillebror må øve litt mer på bremsing før han kan ta turen opp i de store bakkene,men her går det unna!

Og de nye slalomstøvla mine var fantastiske!Veldig glad for at jeg bytta de vonde!!


Flott utsikt fra toppen!

Utrolig flott når tåka kom snikende.

Magisk!

Ellers så har ungene leika etter at vi kom hjem.Benjamin måtte vise fram det fine løveungen kostymet han hadde på karnevalet i barnehagen,med hale og alt.
Nå ligger de rene og pene i sengene sine.I morgen skal vi i bryllup!


Fineste løveungen min:)

Ha en fin helg:)!