Det er min dag!

Så var dagen her igjen da,dagen da jeg blir et år eldre,og jeg er selfølgelig ikke en dag eldre enn 29;)
Vi har ikke hatt noen kjempefeiring,vært på jobb,fått mange klemmer og hilsninger,noen gaver og blomster-så koselig!
Den beste gaven er å få ha ungene her,mammauke!Ungene var på plass i går:)

Men fysj så kaldt-iskaldt,og det har snødd litt-trodde det var vår jeg….
Vi har spist pizza,kake og kost oss her hjemme sammen med foreldra mine.Ikke akkurat hæla i taket,men koselig!Ungene er i seng og jeg har slengt meg på sofan.Nesten alt for stille og rolig på en bursdag.Benjamin har kalt meg for “bursdagsbarnet” i hele dag:)
Skrivesperre har jeg også,høhø!!!

Om 3 uker fyller Benjamin 5 år-himmel og hav!Så da blir det barneselskap og feiring!Han vet hva han ønsker seg,ny sparkesykkel-vi kikka på en i går:)

Ha en fin helg folkens,kos dere-og husk at nå er nå!!!

Hurra for meg!!!!!!:)

Er det vår?

Denne våren er like iskald som våren i fjor-og i dag våknet jeg opp til en nydelig vårdag-eller kanskje ikke.Det snødde og snøen hadde lagt seg.Det har snødd og vært sol om hverandre i hele dag,og iskaldt.
Vel,samme for meg akkurat nå,jeg jobber og jobber.Det er streik på min arbeidsplass(jobber på hotell.)Jeg er ikke organisert så jeg jobber som vanlig,det blir selfølgelig mer å gjøre,så dagene blir lange.Så lenge ungene er hos pappaen sin så går det fint.


Nydelig vårdag i nabolaget.

Håper virkelig ikke det blir så kaldt på 17 mai.Jeg har handla inn klær til ungene,i år blir det ikke bunad da de hadde vokst fra de forrige.Jeg kjøper ikke noe så dyrt som blir brukt en gang i året.Det er veldig fint,men nå som de vokser så mye så ble det vanlige penklær.
Ellers så har jeg bestilt flybilletter i dag!!Turen går til min venninne og dattera hennes som bor i Kristiansund-ungene skal fly for første gang,så gjett om det blir spennende!!Vi gleder oss til juni!!

Det skjer ikke stort her som vanlig.Jeg var ute å spiste med to venninner på torsdag,veldig koselig!Den ene venninna mi som var veldig høygravid og fødte i går:)
Jeg har en skikkelig strekk eller kink i nakken som er så vond som fy!Blir ikke bedre heller,hatt vondt siden lørdag.
Snart er småstjernene på plass igjen,og på torsdag blir det kanskje litt feiring,for da har jeg bursdag:)Ikke at det er noe å feire,men jeg er glad i bursdagen min.Om tre uker fyller Benjamin 5 år-hjelpes sier jeg bare!Og i dag har mamma bursdag-gratulerer med dagen mamma/mormor!!

Ha en fin uke da dere-koselig om dere legger igjen et lite “pip!”

 

Ørebetennelse og NÅ ER NÅ!

I forrige uke var jeg nede for telling med ørebetennelse.Det starta på søndag og jeg skjønte hva som kom.Fikk time hos legen på mandag morgen og fikk antibiotika.Formen var laber…ungene var hos pappaen sin og kom hit på onsdag som de vanligvis gjør.
Fredag var jeg på plass på jobb igjen.Ørebetennelser er noe jeg titt og ofte får,nå var det “hele” to år siden sist gang.Og den gangen sprakk trommehinna ganske kjapt,nå tok det noen dager faktisk.
En litt redusert mamma de to første dagene ungene var her,men så var jeg som før igjen “supermamma!”Hihi….

Syklene ble tatt fram og Benjamin måtte ha ny hjelm,det fikk han av mormor og morfar:)Jessica dro avgårde på fredagsklubben med venninna si,Benjamin og jeg dro for å pante flasker(vi henta på jobben min.)Så fikk han kjøpe seg en ting for pengene.
Lørdag skulle Jessica og venninna være med på “Alle jenter på banen!”Fotball hele dagen med lunsj,frukt og premieutdeling.Benjamin var ganske tålmodig helt til siste slutt,da lå han rett ut på banen å kikka på jentene som fikk premier:)
Vi hadde en ispause,og han lekte ute på det fine området mens jentene spilte fotball.


En ganske så sporty dag egentlig(allefall for 7 åringen.)Det ble en trynings på sykkelen også for frøkna og det ble pizza på oss.Så fant vi ut at de skulle få sove sammen med meg,det er helt greit og veldig koselig.Plutselig så er de så store at de ikke vil lengre.Jeg tar vare på de små,fine øyeblikkene og sier at nå er nå!


Koser seg i senga til mamsen:)

På søndag fikk Jessica besøk av bestisen.De er mye sammen igjen nå,og det er så fint.De har hengt sammen som lim siden de var 1 åringer i barnehagen.Nå går de på forskjellige skoler,men de treffes så ofte de kan,de kjører slalom sammen og gjør masse andre ting.Har så mange morsomme og fine bilder av de to helt fra de var to småjenter i barnehagen.
Benjamin har ingen sånn bestevenn ennå,men jeg håper det kommer.Han har mange venner i barnehagen og koser seg veldig,han er en av gutta:)


Kristina og Jessica 1,5 år(2010.)

Husk og ta vare på små og store øyeblikk.NÅ ER NÅ!

 

Uka som var

Heisann og hoppsan!Dagene går og nå er april her,har ventet og ventet på vår og plutselig er våren er.Forrige uke regna bort,skikkelig høstvær.
Det har ikke skjedd så mye her(som vanlig.)Uka som var har vært skikkelig slitsom,veldig mye og gjøre på jobb og tirsdag kveld fikk jeg migrene.
Har handla inn litt nye klær til ungene,7 åringen har vokst fra så og si alt i skapet,lillebror har fått ny vinterjakke og han er superfornøyd-mammaen også.Så han er klar for neste vinter.Jessica vil også ha samme jakke bare i en annen farge,men størrelsene var utsolgt,så da får vi se til høsten igjen.


Klar for neste vinter i ny jakke fra Lego Tec.

Ungene er hos pappaen sin så det har vært en stille og rolig helg.Fredag var en ordentlig møkkadag!Jeg hadde vondt i munnen,i tannkjøttet og var “øm”i tenna.Trodde det var en matbit som satt fast mellom tenna som hadde irritert.Men på morgenen på fredag var det ikke noe bedre,så jeg ble nødt til å ringe tannlegen-bah!!
En fylling hadde detti ut av visdomstanna mi,så det måtte fikses.Bedøvd i halve ansiktet dro jeg på jobb igjen,det var en travel dag på jobb.Da klokka bikka 13.30 kjente jeg at jeg fikk migrene-igjen!Fy altså!!!!To ganger på et par dager.Beit tenna sammen og kom meg gjennom dagen.Syns litt synd på meg selv da altså.
Og i dag har jeg jaggu meg øreverk!!!!Jeg får lett ørebetennelser og hadde det for to år siden,da sprakk trommehinna og jeg hørte ikkenoe på 5 uker.Håper det er forbigående det som murrer nå.
Pappa har lagt om til sommerdekk for meg i dag,hva skulle jeg gjort uten pappa?Og mamma og jeg har bestilt tur til Kristiansand og dyreparken i sommer.Ungene kommer til å bli så glade når de får høre det.Var der i 2010 med Jessica,men det husker hun ikke så mye av,da var hun 1.5 år.
Så det blir nok sommerferien vår,to dager i Kristiansand.Og muligens en tur for å besøke Vibeke og Borghild i Kristiansund.Da blir det isåfall flytur dit i juni.Vi får se:)

Har du planlagt sommerferien ennå??

Sesongslutt

Påsken er over og hverdagen er godt i gang.Det var godt å få ungene i hus igjen-godt å hente de på skolen og i barnehagen når de kommer løpende å kaster seg rundt halsen min-lykke!
Benjamin så ut som en ordentlig rampegutt der han kom løpende i mot meg møkkete og fin:)Møkkete barn er glade barn!
Etter middag på onsdag kjørte vi Jessica i bakken hvor hun skulle treffe venninna si for å kjøre slalom.Benjamin syns det er kjempestas med jentene og ville gjerne henge med de.Men ikke så lett for han å kjøre i bakken når bare t-kroken går.Man må øve litt på den.Jessica er heller ikke så begeistra,men hun mestrer det selv om den kan være litt skummel.


“Rampetassen”


Benjamin og jentene:)

På fredag dro Jessica avgårde på fredagsklubb med venninna si,med lommepenger i lomma og greier.Det hadde vært kjempegøy.De hadde dansa,skravla og kjøpt seg pizza og litt godis.
Benjamin og jeg kosa oss i sofan hjemme:)
Lørdag var vi på besøk hos en barnehagekompis av Benjamin,ikke ofte han har noen å leke med,så artig og finne på noe for han også.Han henger jo ofte med på “lasset.”Gutta leika og søster leika med broren som hun gikk sammen med i bhg.
På kvelden var foreldra mine her,vi spiste pizza og planla litt.Har bestemt meg for å rive ut det stygge innebygde garderobeskapet på rommet til ungene og sette inn skyvedørsgarderobe,det kommer til å bli kjempebra,og det blir mer plass.


Lørdagspizza med mormor&morfar.

I dag var det siste dag i slalombakken,sesongen er slutt for denne vinteren.Jessica og jeg tok en liten tur for å kjøre.Bare t-kroken som gikk i dag også,vi kjørte sammen,men fy så slitsomt,jeg måtte ha kroken under knærne så den satt ordentlig under rompa hennes.Reine treningsøkta opp bakkene.
Tett tåke på toppen.Morro å kjøre!
Men hva skal vi finne på nå da?Vi får vente på at våren kommer på ordentlig med sol og varme.Neste vinter skal Jessica begynne å trene med alpingruppa,hun gleder seg.Benjamin vil nok bare kjøre på gøy i helgene,og det er jo greit.Har følt meg som en jentunge de gangene vi har vært i bakken,men så morro å kjøre med ungene!Morro at vi kan holde på med noe sammen.


Tåke på toppen i dag.

Jeg var ikke klar over at jeg samlet minner.
Jeg tenkte bare på at jeg hadde det gøy.