Feiring av 5 åringen!

På lørdag var det klart for å feire 5 åringen med venner og familie.Vi lånte barnehagen som vi pleier å gjøre,veldig greit.Han fikk be de han ville fra barnehagen,gutter og jenter.Noen kunne ikke komme,så det ble 12 barn med kusiner,venner og Benjamin selv og storesøster.
Benjamin var hos frisøren tidligere på dagen,paps hadde kjøpt med sprayfarge og med grønt hår på toppen var han superstolt!Grønn er nemlig favorittfargen hans.


Klar for og feire!

Det ble flasketuten peker på da gavene skulle deles ut.Han fikk mye fint.Lego,fjernstyrt bil,politilue og håndjern og mye annet.Så var det pølser.Storesøster hjalp til med og servere sammen med storebroren til en av vennene til Benjamin.
Så lekte de både ute og inne.Var ikke det beste været,men regnet holdt seg unna til bursdagen var ferdig,da hølja det ned.
Kaker og godis ble det også.En flott Star Wars kake fikk han!Godisposer delte vi ikke ut,de fikk heller forsyne seg av det vi satte fram.


Gaver på gang.

Tøffen!

Storesøster passer på:)

Gutta beundrer kaka:)

Storesøster forsvant da vennene til Benjamin ble hentet,hun ble med en storebror og søstra hans hjem.Vi ser henne nesten ikke for tiden,er mye sammen med venner.Hun blir så stor,og nå er Benjamin 5 år!
Han merka ikke at hun var borte før vi skulle begynne og rydde.Familien ble igjen litt lengre.Så rydda vi og dro hjem.Ungene er hos pappaen så jeg dro hjem alene.Litt stusselig,men sånn er det jo bare.
Benjamin koste seg og hadde det gøy med vennene sine.Grønnfargen i håret ble litt blekere og noe havna i panna hans,og ketsjup på skjorta.Da har det vært en bra bursdag:)

Da var bursdagen til minsten ferdig,da er det ikke bursdag før i desember(da fyller Jessica 8!år)bortsett fra morfar som fyller i juni-da blir det hagefest!

Ha en fin søndag:)

 

Benjamin 5 år!

I dag fyller verdens fineste,snilleste,tøffeste og goe gutt 5 år!Gurimalla som tiden flyr!
Han smelter hjertet mitt gang på gang,han får meg til å le,han får meg til og dra meg i håret,denne gutten er så flott.Og jeg er mammaen hans-jeg er så heldig!

Han ble født klokken 17,22 med keisersnitt.Det oppsto komplikasjoner før fødselen og jeg ble sendt til et annet sykehus fordi det var alvorlig.Jeg hadde antistoffer i blodet,noe som kan være livsfarlig.
Jeg gråt og gråt og var livredd,vi viste jo ikke hva som kom til å skje.Han kunne trenge nytt blod eller at blodet hans måtte renses.Det var mange til stede i operasjonssalen,klare til og hjelpe han.Han ble født og jeg fikk han opp på meg like etterpå.Alt så bra ut.Han ble overvåket i et døgn før vi fikk reise hjem til vårt sykehus igjen.Han ble etterhvert veldig slapp og orket ikke å spise så mye,han gikk ned nesten 500 gram mens vi var på sykehuset,vi var der i 6 dager da han måtte følges opp.Skrubbsår på kneet hadde han også,noe han hadde fått inni magen,legene hadde aldri sett noe lignende.
Heldigvis var han frisk og fin og vi fikk reise hjem til en spent storesøster på 2,5 år.

Det er pappauke,så ungene var ikke her på morgenen i dag,det er første gang siden jeg fikk barn at jeg ikke har hatt de hos meg,og det er litt sårt.
Jeg jobba meg mellom dagen,og etter jobb dro jeg hjem til de for å feire.Jeg hadde med gave-ny tøff sparkesykkel!Han ble superglad!Og fra storesøster fikk han en kul Star Wars trillekoffert,vi skal jo tross alt på tur snart:)
Vi grilla og vi var ute i gata med den nye sparkesykkelen.Mange gode klemmer og han takka meg for at jeg kom for å besøke han på bursdagen hans,klump i halsen…sukk…han er så god denne gutten!
Det er selfølgelig bilde av han i avisa i dag.Og tusen takk for alle hilsninger på Facebook og Instagram-så utrolig koselig!!Han har blitt feira i barnehagen også,fått fin krone og alt.Bursdag er gøy!


5 åringen med ny sparkesykkel:)

Bursdagsgutten og storesøster.

In my dreamiest of dreams it was always you
Happy birthday Benjamin!

 

Vår 17 mai

Så var 17 mai her igjen,og med strålende sol.Kan ikke huske sist det var bra vær på 17 mai,så det var jo bare helt supert!
Vi sto opp kl 07 for å ordne oss,Jessica skulle være på skolen til kl 09.De skulle gå i tog derfra til kirken.Mange spente barn og voksne:)
Lillebror og jeg så de gå avgårde med korps før vi kjørte til byen for å finne oss en plass for å se på barnetoget.Møtte pappaen til ungene i byen,på sånne dager er vi sammen.


Hurra for 17 mai!!

Klassen er klare for å gå i barnetog:)

Benjamin syns det var kjedelig med barnetoget så han tusla avgårde med papsen.Jeg hoppa inn i toget med klassen til Jessica og gikk sammen med de helt på slutten.Kjekt for da slapp jeg å karre meg vei gjennom folkemengden for å finne klassen hennes på kirketorget.Jessica og venninna gikk å leide hverandre i toget,så koselig!!
Etter toget sto vi i en megalang iskø,is må man ha.Så tok vi en tur til oldemor på besøk,men hun var ikke helt med i går,surra fælt stakkar.Hun er tross alt 97 år gammel.Men vondt å se henne sånn.Turen gikk videre til skolen til Jessica hvor det var leker,korps og ennå mer kø for å kjøpe pølser,is og kake.
Men det var heldigvis sol og fint vær,ble til og med litt solbrent.
Siste stopp var grillings og kake hos foreldra mine.Alle koste seg og hadde en fin dag.Vi var slitne da vi kom hjem og da klokka var 20.05 var det stille her,ungene sov allerede.Jeg måtte se Greys Anatomy før jeg stupte i seng.


Bestiser i barnetoget.

Iiiiiiiiiiis!!!!!!!!!

Potetløp:)

Dessert:)

Det var vår 17 mai.Koselig dag med venner og familie!
I morgen er det Benjamin sin dag,da fyller han 5 år,hjelpes som tiden flyr!

Hadde du en fin 17 mai??

 

På autopilot

Sånn,da hadde jeg litt tid og overskudd til å sette meg ned å skrive her inne.Det har vært mye jobbing i det siste pga streik på arbeidsplassen min.Men vi holder fortsatt koken selv om jeg føler at jeg går på autopilot.
Sliten har bare vært fornavnet noen av dagene,men endelig en fridag i dag.Ungene kom på onsdag og ble veldig glade for å se den nye skyvedørsgarderoben på rommet sitt.Både ungene og jeg er superfornøyde.God plass til klær og andre ting.Mamma var så snill at hun var her å hjalp meg med å vaske rommet til ungene og få ting på plass siden jeg lå litt etter skjemaet pga jobb.


Lekkert!

Når ungene kom måtte vi handle inn for her var det tomt,ups…shortser måtte de også ha for det har jo vært veldig varmt.Ikke at jeg fikk nyti det så innmari,jobb igjen…
På fredag var det iskaldt,fram med luer og votter.Jammen bra jeg alltid har votter i bilen!Frøkna har hatt med klassevenninne hjem,og det er stas.De henger sammen som erteris for tiden og om de ikke får vært sammen en dag er det krise:)
Benjamin bare gleder seg til bursdagen sin,og det skjønner jeg jo,ikke mange dager igjen nå!Bursdagen er på torsdag og på lørdag blir det barneselskap!


Venninner

Fram med vottene!

I dag har vi vært på en liten runde,Benjamin fikk nye joggesko,vokst fra de han hadde fra i fjor.Begge to vokser noe enormt nå.Søster fikk bukser av mormor og er superfornøyd.7 åringer er kule,men det er jammen i meg en vanskelig alder også.Noen ganger virker bare ikke ørene tror jeg…sukk…
Men som regel er begge to veldig greie,vi har gode rutiner føler jeg,og vi koser oss masse sammen!

Verdens fineste!

17 mai er rett rundt hjørnet,håper på bra vær uten isvind så vi slipper og fryse ihjel.Nå i pinsen har vi ingen planer,jeg må jobbe men har heldigvis fri 17 mai.
Blir morro å se Jessica i barnetoget igjen,2 klasse i år-hjelpes som tiden flyr altså!Benjamin gleder seg veldig til og begynne på skolen og ville helst begynt til høsten.Han får vente et år til.

Hva skal du i Pinsen og på 17 mai da?

 

Etterlengtet fridag

I dag har jeg en etterlengtet fridag før jeg har 8 dager på rappen på jobb-sånn er det når det er streik,noen må holde hjulene i gang.Sola skinner og det begynner å ligne vår ute-om jeg kommer meg ut av døra i dag får jeg se an.Veldig godt å slappe av med Home&Away og andre ting:)Senere i dag skal jeg ordne litt,skyvedørsgarderoben har kommet,så jeg skal legge klærne til ungene i kurvene så det er klart.Snille pappa skal rive ned de gamle innebygde skapa i helga,og det kommer en annen snilling for å sette opp skyvedørene mens jeg må jobbe-travle dager.Men så bra det blir når det er ferdig!
Ungene er hos pappaen,så det er greit å få gjort det når de er der-blir litt kaos på rommet dems en liten stund.

Det var en kald forrige uke-iskaldt og det regna.Jeg irriterte meg så klart.Ønska meg langt vekk til palmesus og hvite strender.

7 åringen har vært med venner,begynner å få noen gode venner i klassen.Jeg er veldig fortvila over klassesituasjonen uten å gå noe videre inn på dette.Vi søkte Jessica til en annen skole da hun skulle begynne i 1 klasse,men fikk nei den gangen.Disse to årene har ikke vært lette,og nå skal to av venninnene bytte skole-fortvila mamma….
Heldigvis gjør hun det bra på skolen og ligger lang foran faglig.De har akkurat hatt kartlesingsprøver-og hun scora langt over gjennomsnittet!
Hun har alltid vært forsiktig av seg og har tatt lett til tårene,men nå begynner hun og bli varm i trøya,og det gleder meg!Det er veldig stas å gå til skolen med ei venninne eller ta sparkesykkelen.
Lillebror vil også begynne på skolen,han har igjen et år i barnehagen.Han syns det er veldig stas å “henge” med de større gutta fra klassen til søster.Om to uker fyller han 5 år-hvor ble årene av??Lille,fine,tøffe,omtenksomme,kosete,herlige Benjamin!
Han har så klart mange ønsker,og noen av de er lysesverd-han elsker fortsatt sverd og pinner:)


Snart 5 åring!

På vei til skolen med venninne

Sist jeg var innom bloggen hadde jeg litt skrivesperre,men nå hadde jeg litt mer på hjertet.Broren min er i gang med cellegift runde 3,han er ferdig med 22 strålinger.Dette må bare gå rette veien.Man bekymrer seg og har mange tanker…tror jeg har bekymra på meg migrene noen ganger i det siste…sukk…

Det er straks 17 mai og bursdagen til lillebror.Han lengter etter bursdagen sin!Det blir barneselskap og han får be de han vil og selskapet blir i barnehagen-kjekt å kunne låne barnehagen altså.Alt på en plass,de kan være ute om de vil det,så håper på sol og varmt vær i de neste ukene!

Nå håper jeg vi kan legge bort vinterjakkene for denne gangen,vi er lei av kalde fingre og vil gå med t skjorter:)Jeg burde børste fram sykkelen og begynne å ta meg noen runder på den,men liker ikke å sykle når det er kaldt-isj!!Må bare ta meg i nakken og bli flinkere,med musikk på øra er det litt lettere og hive seg rundt,noen som blir med?:)
Håper alt er bra med dere som titter innom her.Ha en fin langhelg!

“There are moments that I know I will long for even as I live them.”