Grillsesong

Jeg syns dagene går så alt for fort,snart er juni over også.Bare vi kunne fått litt varme igjen så hadde det vært fint!Lørdag var veldig bra med sol og varme.Vi skulle treffe venner og gå til en ny klatrepark som er nyåpna ved en av barneskolene i byen.Vi gikk mellom skogen,de to største barna sykla,Jessica digger den nye sykkelen sin!
Ungene klatra og kosa seg,vi voksne fikk skravla litt.Vi hadde med drikke og noe og tygge på.Da ungene var “forsynte” med klatring gikk vi tilbake til vennene våre og satt det litt før vi bestemte oss for og dra på kino.Vi så Kjæledyrenes hemmelighet,veldig artig film!Alle koste seg.Vi avslutta kvelden med grilling hjemme hos foreldrene mine.


Fint inne i skogen.

Ut på tur!

Kjekkas!

Søndag våkna vi til regn og torden,eller jeg våkna-ungene sov til 9.30.Jeg sover så dårlig for tiden og våkner veldig tidlig hver dag,og da blir jeg så klart trøtt litt ut på dagen,og særlig om jeg ikke har noe og gjøre.
Benjamin skulle i bursdag til en kamerat fra barnehagen,Jessica var hos ei venninne  imens.
På kvelden var jeg på voksenkino med ei venninne,vi så Et helt halv år,ble ikke skuffet,kjempefin film!Jeg har lest boka også,vi storkoste oss.Ungene var med mormor&morfar:)De hadde vært ute men hadde omtrent blitt spist opp av knott,de hadde fått masse stikk begge to.Knott er så irriterende og ennå værre enn mygg!!


Regnfull søndag.

Vi har stort sett hatt planer hver dag mens ungene har vært her,men vi har kosa oss.Og i dag skulle vi treffes hos ei venninne sammen med flere venner.Vi ble tre mammaer og 7 barn.Kjempekoselig!Alle barna kjenner hverandre godt,småsøsknene går alle i barnehagen sammen,og de store gikk i barnehagen sammen da de var små.Kjempefine barn og mammaer!Det ble grilling,lek og skravling.
Vi har grilla nesten hver dag faktisk:)Jeg har ikke grill selv,har liksom ikke blitt til at jeg har kjøpt meg det.Men det er jo veldig godt med grillmat.


Fin gjeng:)

Er du glad i grillmat??

 

Midtsommer

Så var det jammen sommerferie,og Jessica er ferdig med 2 klasse,kan nesten ikke tro det!Det ble en litt følelsesladet dag da hun sa hadet til lærinna si og de andre i klassen.Til høsten begynner hun på en annen skole,hun gleder seg masse.Men det ble altså litt trist allikevel,men hun ser nok uansett mange av vennene i nabolaget.Vi bor mellom to skoler,og skolen er nærmeste nabo til barnehagen.De har et stort nettverk av venner på denne skolen-så dette blir bra!:)
Benjamin blir “skoletroll” fra høsten,store unger-men allikevel fortsatt små:)

Formen min er stigende!Var hos legen i går og hun var overrasket over hvor raskt jeg kommer meg!Jeg har slutta med alt av smertestillende,det er så deilig!
Jeg har tatt det med ro og det har virkelig gitt uttelling!Men jeg må fortsatt være forsiktig,så sykemeldt litt til før jeg hiver meg til 50%.

I går ble det brått ny sykkel på 7 åringen,plutselig så var den hun hadde alt for liten.Hadde tenkt at hun skulle bruke den framover,men når sekken omtrent subba i bakhjulet så ble det ny.
Hun gikk med på og kjøpe en “nøytral”farge på sykkelen så lillebror kan arve den.Hun valgte en skinnende blå sykkel,og hun er super fornøyd!Greit at de kan arve litt,sykler og annet utstyr er jammen i meg dyrt nok.
Vi skal selge den forrige sykkelen hennes,så om noen er intresert i en Ghost jentesykkel 20 tommer,så rop ut,den ligger ute på finn.no også:)
Om noen lurer på om lillebror har fått noe nytt,så har han det,litt småtterier og ting og tang som han trenger.


Skinnende blå sykkel!

I går var vi og feira St.Hans sammen med venner.Ungene kjenner hverandre godt,jentene har gått i barnehage sammen og begynner nå i samme klasse,og lillebrødrene går i barnehagen sammen.
De bor utrolig flott til,stor fin hage med masse og finne på i,egen badedam og greier.Og gjett hvem som bada ufrivillig?!Joda,Jessica sklei og havna uti.Klissvåt ble hun,så hun fikk låne klær av venninna:)
Vi kosa oss med grilling,god kake og skravling.Vi var 5 voksne og 5 barn.De tre gutta går alle i barnehagen sammen.Det var kjempekoselig!Lenge siden jeg har feira St.Hans,pleier egentlig ikke og feire det.Det ble ganske sent før ungene var i seng,men det er jo sommer og lyst ute-det må nytes!

I dag har været vært dårlig så da tok vi en shoppingrunde.Føler jeg har vært isolert her hjemme så lenge nå at det var godt å komme seg litt ut blandt folk.Jeg skulle se om jeg fant meg noen sko-men det gjorde jeg ikke.Men det ble noen poser med hjem.
Traff mormor&morfar også,og det faller alltid litt på ungene da-heldiggriser!!


Is med morfar:)

Da er det helg,og vi skal treffe venner og Benjamin skal i bursdag på søndag.Dagene går fort nå som det er sommer.Håper på litt mer sol og varme dager!

Feirer du St.Hans??
 

Sammen med familie

Det går framover her,jeg begynner å bli litt lei av å gå hjemme og ta det med ro,men samtidig så er jeg redd for å gjøre for mye.Jeg vil absolutt ikke få så vondt som jeg hadde det-bah!!Så da prøver jeg noe midt i mellom da:)
På lørdag skulle jeg ha ungene for vi skulle feire min spreke pappa og morfar som fylte 70 år!Han er sprek altså,trener vekter tre ganger i uka og sykler flere mil på sykkel et par ganger i uka.Han er alltid der og hjelper oss,hva skulle jeg gjort uten han og mamma?
Men så ble han syk…bombe liksom at nok en gang så skjer det noe hos oss.Det er heldigvis ikke noe farlig,men ubehagelig for han.Krystallsyke.Festen ble avlyst siden han ikke var helt tipp topp.
Men ungene og jeg kom på grilling sammen med broren min og kona hans.Jeg har ikke sett broren min siden mars,og som flere av dere sikkert har fått med dere så fikk han kreft i spiserøret i vinter og har gått gjennom strålinger og cellegift.Det var godt å se at han var bedre,selv om han har gått ned 20 kg så så han bra ut og var i godt humør.I august får han vite om kreften er borte-vi krysser fingre og håper på det beste!
Ungene var så glade for å se onkel og tante igjen,de er så glade i de.Onkel tok seg tid til å være med de,han tegna sammen med Jessica og lekte med de på huskestativet:)
Vi grilla,spiste og kosa oss.Familie er så viktig,og venner så klart!


Vi feirer en sprek 70 åring!

Gøy på huskestativet:)

Det beste disse to vet er og tegne-jeg ser hvem Jessica har arvet
tegnetalentet sitt etter…

Ungene ble med meg hjem og de sov hos meg.Vi gikk oss en liten tur for vi måtte “snoke” litt borti her da det blir ordnet ny fotballbane,basketbane og no klatregreier på en gjengrodd gammel fotballbane her i nabolaget.Gleder oss til det er ferdig!
Vi tusla bort på en annen lekeplass,ungene leika en stund,men vi ble spist opp av knott-blæh!!Tusla hjem å så på film isteden:)
Jessica mista tann #8 på fredag,så hun er like tannløs og søt.Tenk når Benjamin mister tenner-jeg vet han gleder seg litt til det:)
I morgen er det siste dagen i 2 klasse for frøkna-jeg kan nesten ikke tro det!


Favorittgutten min!

På tur med bamsene sine:)

Og siden jeg satte sammen et “sammenligningsbilde”av Jessica måtte jeg lage et til.Stopp tiden sier jeg bare!

“There are moments that I know I will long for even as I live them.”

 

Litt om uka som gikk

Dumper innom igjen en tur selv om det er veldig stille fra dere også.Det skjer ikke så mye her,det går framover med meg og prolapsen,jeg er bedre,men har fortsatt litt vondt og fingrene mine er nesten helt “døde.”Det er kjempeekkelt,særlig pekefingern,den har jeg nesten ikke følelse i,helt nummen og rar.Har kutta ned på masse smertestillende,og det er så deilig!Jeg kan kjøre bil igjen,og sakte men sikkert går det framover.
Dagene går,jeg er sykemeldt.Tar det med ro,leser,ser på tv.Når ungene er her koser vi oss sammen.Nå er de hos pappaen sin,men i morgen sees vi for da har morfar bursdag.

Forrige mandag var det avslutning for klassen til Jessica.Vi grilla og koste oss.Sola skinte og det var varmt og godt.Ungene sang og noen leste vers,Jessica var førstemann ut for å lese.Leste høyt og tydelig,så flink!Til høsten starter et nytt kapittel for henne,mer om det senere;)Vi gleder oss!


Klare for skoleavslutning.

Kos med avslutning.

Det er nesten sommerferie her,skolen er ikke ferdig før til tirsdag,de fleste var vel ferdige i dag?Benjamin skal noen flere uker i barnehagen før han tar ferie og Jessica må litt på sfo.Om jeg er hjemme så kan ungene også være hjemme om de vil.
Jeg har ferie om en måned,vi har ikke så mange planer annet enn to dager til Kristiansand og dyreparken.Kanskje vi tar oss en kjøretur til Sverige også.Ellers så håper vi på bra vær så vi kan bade og kose oss.
Til høsten blir Benjamin skoletroll og Jessica 3 klassing,hvor i all verden ble tiden av??
Siste året i barnehagen skal nytes.Det er så trygt og godt i barnehagen!Kan liksom ikke tenke meg å ikke ha barn der,men det er ennå et år igjen-heldigvis!


Benjamin koser seg i barnehagen!

Hurra for sommer!!

I går hadde jeg besøk av ei venninne og babyen hennes,veldig koselig!Koselig med litt besøk nå og da,har følt meg litt isolert i det siste.Men heldigvis trives jeg å være alene også,men det blir veldig stille uten ungene her og jeg savner de masse!Og da er det ekstra fint med litt besøk eller finne på noe utenfor hjemmets fire vegger.
Har vært innom jobben og hilst på de også.Men snart er jeg i farta igjen,det skal bli godt!

I går var frøkna hele 7.5 år og jeg satt sammen noen bilder,hun har jammen forandra seg altså!Benjamin har også blitt så stor,og som sagt så går tiden alt for fort.Det er bare og nyte hvert øyeblikk sammen med de,de er så fine og gode!Plutselig er de tenåringer-hjelpes!!

På bildet under er Jessica 2,5 år og 7,5 år!

This is now.
Do it now.
Be here now.
Say yes now.
Say no now.
Forgive right now.
Love more now.
Because now is now.

 

På flytur til venner

I helgen har vi vært i Kristiansund hos Vibeke og Borghild.Turen var planlagt en stund,jeg var redd alt gikk i vasken når jeg havna på sykehuset.
Heldigvis er jeg mye bedre og har kutta ned på endel smertestillende.Skulle jo ønske jeg ikke trang å ta noe,men vi har da kost oss i helga og ungene har kjørt fly for første gang.
Jessica syns det var litt skummelt da flyet skulle lette,Benjamin tok det hele helt rolig:)De satt med ipadene sine og jeg leste litt og vi titta ut av vinduet.Flyturen var jo over på et blunk.


På flytur for første gang.

Framme!

Vi flydde til Molde så vi ble henta der av jentene.Det ble litt shopping og mat før vi kjørte hjem til Vibeke og Borghild i Kristiansund.Vi var litt slitne siden vi sto opp klokka 05.
Ungene var glade for å se hverandre og de leika.Benjamin satt mest med oss den kvelden,han har vært så forkjøla og i tilegg var han trøtt og sliten.Ble tidlig kveld på alle sammen.Men koselig å se de igjen!
Lørdag tok vi båt til byen,en kort båttur.Været var flott,men litt kaldere enn her på Østlandet.Morro å ta båt til byen!
Kikka litt rundt og handla litt,Borghild har bursdag denne uka så vi kjøpte bursdagsgave til henne.Ungene fikk selfølgelig litt ting og tang.Til meg ble det parfyme,mascara,bok og undertøy:)

På ettermiddagen var vi hjemme hos foreldrene til Vibeke og spiste vafler.Vi skravla og ungene leika.De bodde flott til med utsikt over Atlanterhavet.
Lørdag kveld var tacokveld og litt godis og mere skravling og lek for store og små.
Ungene koste seg og lekte fint sammen.Vibeke og jeg skravla.Men de små syns det var vanskelig å sove,rart med det der på et ukjent sted.Småjentene ville sove sammen,men vi voksne endte opp med og sove med våres barn,hihi:)
Søndag ble jentene med morfaren til Borghild på teater.Vi andre dro på en cafe i en slags park med masse fugler.Benjamin leika og vi kikka på fuglene.
Og vips så var det på tide å kjøre til Molde og ta flyet hjem igjen.


Glade barn i sola:)

Morro på flyet hjem:)

Flott flytur hjem!

Det har vært en fin helg,alle var slitne da vi kom hjem.Morfar henta oss på Gardemoen.Det ble kveldsmat fra Mc’ern i bilen på vei hjem siden klokka var mye og det nærma seg leggetid.
Ungene sovna nok ikke før rundt klokka 22 og jeg fikk pakka ut og rydda unna.De var trøtte på morgenen i dag,men jeg fikk de avgårde på skolen og i barnehagen.Senere i dag er det sommeravslutning for klasse 2A,det blir koselig,flott vær også:)

Ha en fin uke!

 

Som forventet!

Jeg troppet opp på sykehuset i går tidlig for å få svar på mr bildene mine.Som forventet så er det nakkeproplaps i C6-C7.Jeg er satt ut av spill for en periode,jammen godt at min karriere som toppidrettsutøver er over før dette skjedde,hihi!!:)
Jeg er sykemeldt og skal ta det med ro.Men jeg har kommet langt siden helgen og har trappa ned på medisiner allerede.det er fortsatt vondt og fingrene mine er numne og rare.Men en bra fremgang på bare noen dager.Når jeg er ennå litt bedre tenkte jeg å gå meg noen turer og etterhvert begynne og sykle litt.
Jeg satser på at dette ordner seg selv så jeg slipper operasjon,jeg kan plages av dette resten av livet og den tanken er kjip.Men jeg velger å tro at det ikke blir så ille.Skal til en nevrolog etterhvert.
Pappa har kjørt meg hit og dit,og henta unger for meg og det er jo kjempesnilt!!


Nakkeprolaps ja…

Ungene er på plass og dagene går som normalt for de med barnehage og skole.I dag har vi vært i barnehagen på barn hjelper barn.Det var pølser,kaker og drikke,loddsalg og vi kunne kjøpe ting som Benjamin hadde lagd,veldig fine ting!
Ungene var ivrige på loddsalget og vant noen småting,og så vant Benjamin en stor premie.En diger fruktkurv!!Gjett om det var stas!!Jammen på tide at vi har litt flaks også,ikke mye av det for tiden for å si det sånn.Føler jeg er født under en uheldig stjerne til tider,sukk…


Lykkelige barn:)

I morgen skal vi ut å fly,om ikke streiken setter en stopper for det-det hadde vært typisk min flaks…
Vi skal besøke Vibeke og Borghild og vi har gleda oss lenge!!
I morgen må vi opp klokken 05,gjesp…jeg håper jeg er i grei form i morgen,jeg må stå opp først å ta medisinene mine.Morfar kjører oss til Gardemoen.
Så dere som er innom her,kryss fingrene for at det ikke blir streik.

 

Sykehus innleggelse

Ting ble ikke helt som jeg hadde tenkt(men ikke alltid det blir sånn.)Fredag kveld ble nakken min værre,og hele natta lå jeg og vrei meg i smerter,ingenting hjalp av smertestillende.
Da morgenen kom lå jeg på sofan og gråt av smerte.Smerten i nakken strålte ut i den venstre armen og fingrene mine var “visne.”
Foreldra mine ringte legevakta og pappa kjørte meg dit.Jeg ble sendt på vanlig røntgen,men den viste ingenting,som forventet.Satt og venta en god stund på sykehuset mens legene prata om hva som skulle skje før jeg dro hjem for å legge meg,jeg var så sliten.Etter en stund ringte sykehuset,de ville legge meg inn.
Nok en gang kjørte pappa meg(hva skulle jeg gjort uten foreldrene mine?)Jeg fikk rom og endelig smertestillende som virket.Det var som å komme til himmelen.
Ikke helt en lørdag etter planen,men jeg var så gåen at en sykehusseng og “dop” var fantastisk!Jeg var så sliten og trøtt at jeg var svart under øynene…

De ville ha meg på sykehuset så de kunne finne ut hva som tok smertene og så jeg fikk en haste mr time.De fant fort ut hva som funka av smertelindring,ganske sterke saker for å si det sånn.
Jeg var så sliten og samtidig litt sårbar,det var mange tårer den dagen.Foreldra mine kom på besøk,og da kvelden kom kikka jeg litt på serier på Ipad og leste i boka mi før jeg skulle sove.
Like før jeg sovna kom en tidligere hockey/lagvenninne innom,hun så navnet mitt da hun kom på jobb.Kjekt med kjente på avdelingen.
Disse sykepleierne er engler i hvitt.
Sov ikke så godt den natta,mange lyder,særlig fra fødeavdelingen…

På søndag utpå formiddagen fikk jeg perm,så da dro jeg hjem en tur.Tok meg en dusj og ungene kom på besøk-kjempekoselig!Vi satt i sola,spiste is og prata.Jeg noe redusert,ikke så rart.Veldig godt å se ungene iallefall.Og sikkert godt for de å se mammaen sin også siden de visste at jeg lå på sykehuset.
Senere spiste jeg hos foreldra mine,grillmat:)
Jeg orker ikke så mye mat,bivirkninger av medisinene,blir trøtt også.Og jeg er avhengig av pappa siden jeg ikke kan kjøre bil-så nå er han min private sjåfør:)
Tilbake på sykehuset ble det Home&Away og boka mi.
Hockeyvenninna mi jobba den natta også-og den natta sov jeg som en stokk!:)Det hadde visstnok vært mye bråk på avdelingen den natta,venninna mi hadde vært innom for å se til meg,men jeg sov som en prest sa hun,hahaha!!!!


Favorittene mine:)

Mandag fikk jeg lov til å reise hjem siden legene visste hva jeg tålte av medisiner og som tok smertene.Det ble sofa,søvn,serier og bok resten av dagen.
I dag har jeg vært på mr,i morgen tidlig får jeg svar,er så spent på om det er nakkeprolaps eller ikke.Jeg er nok uansett satt ut av spill for en stund.Viktig å ta det veldig med ro.Flaks at det er sol så jeg kan sole meg:)
Det her er ikke noe særlig,og jeg gleder meg til jeg er normal igjen!

Jessica ville gjerne komme i dag,så hun kom syklende.Like etterpå fikk hun besøk av ei venninne.Isbilen kom og de lurte meg til å kjøpe is,hihi!!
Gleder meg til lillebror kommer i morgen!Han blir nok glad for å se at frysern er fylt opp med is!

Fredag går turen til Kristiansund,jeg trodde hele turen gikk i vasken,men legene har sagt at det er helt greit å reise så lenge jeg passer på meg selv,tar det med ro og tar medisiner når jeg skal.
Det blir spennende og snakke med legen i morgen om hva mr bildene viser.

Ha en fin sommerkveld:)!

Legevakta og sommer

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her.Jeg har en stund vært plaga med nakkevondt,men har ikke tenkt noe mer på det.Tenkte jeg hadde liggi feil eller noe sånt.Men da jeg våkna på søndag med uutholdelige smerter i nakken som strålte ut i den ene armen og jeg nesten gråt av smerte,da måtte jeg ringe legevakta.
Ungene var hos mormor&morfar imens.
Legen trodde jeg hadde nakkeprolaps!Fikk med meg smertestillende som hadde liten effekt.Dro til fastlegen på mandag.Vet ikke sikkert om det er prolaps,men antagelig.Har fått time til mr om to uker.Så med masse smertestillende går det nesten greit,bare nesten.Litt hjelpesløs har jeg vært så foreldra mine har hjelpa meg litt siden ungene var her.De har vært veldig snille og skjønte at mamma har fryktelig vondt.
Mandag og tirsdag var jeg helt sykemeldt,men i dag var jeg tilbake på jobb 50% siden jeg har alt ansvar alene i en uke.Må ta det veldig forsiktig for det er fortsatt grusomt vondt.

Vel før dette inntraff så har ungene og jeg hatt det gøy.Lørdag grilla vi hos foreldra mine og senere tok vi en tur med venner bort på skolen hvor det er skatepark så ungene fikk leika seg med sparkesyklene og løpt litt rundt.
Søndag var kjedelig siden jeg lå rett ut og det regna.Jeg hadde lovt ungene å ommøblere rommet dems,det klarte jo ikke jeg,men det ordna mormor&morfar-hva skulle jeg gjort uten de,det lurer jeg på mange ganger.

Mens ungene har vært på skolen og i barnehagen har jeg liggi på sofan i ro.På ettermiddagen har jeg sitti ute mens de har leika med venner.I går hadde jeg besøk av ei venninne og babyen hennes,veldig koselig.Benjamin var ute i nabolaget med en kamerat og Jessica var hos ei venninne.
De begynner og bli så store!
Benjamin er opptatt av å være kul for tiden med caps og solbriller-en tøffing altså:)Jessica vil helst bare være sammen med venninna si,og i dag kom hun innom 5 minutter etter at Jessica hadde stått opp.De spiste frokostblanding før de sykla til skolen.


Store jenta!

Capsen er på:)

Så kom sommern,jeg har sitti litt ute.Har ikke ettermiddagssol på verandaen så da må jeg sitte ute på fellesområdet,ikke så kult men greit nok.
Ungene dro avgårde på morran i shorts,deilig!
Jeg har tatt solarium i varmen,det var godt for nakken.Jeg får tusle en tur ut med boka mi,få litt mer sol på kroppen.Ungene er hos pappaen sin så jeg er alene igjen.Stille her.

Kos dere i varmen da:)