En ferieuke alene

Tja,denne uka har jeg hatt en ferieuke alene.Jeg har ikke gjort stort og kunne egentlig jobba,men så er det den feriefølelsen da med 3 uker etter hverandre,det er jo deilig!
På tirsdag var jeg hos venninna mi i Stavern,vi trodde hele strandturen våres skulle gå ad dundas da det blåste full storm.Men hun visste om en lun liten strand,og hun hadde rett,der blåste det ikke og vi var alene der.Vi skravla og sola oss og etterhvert kom det flere folk dit også.Det ble noen timer i sola med venninneprat:)

Resten av dagene har bare slengt i vei.Jeg har lest i boka mi,limt inn bilder i album og fremkalt flere bilder som jeg venter på.Jeg har savna ungene og gleder meg til de er tilbake hos meg på mandag.
Blir ofte til at tankene vandrer litt når man er alene.Jeg savner flere venner i livet mitt,jeg har venner,men de fleste bor utenbys og ikke så lett og bare ta en tur ut eller gå på kino med de.Nå i ferien er jo de fleste på ferie sammen med familiene sine,og jeg som er alene føler meg kanskje litt ekstra alene da,og i tilegg at barna er hos pappaen sin.Det skal visst ikke være enkelt,men hvordan får man nye venner i voksen alder??
Når hverdagen kommer så flyr jo dagene avgårde,men det er jo så viktig med venner,og jeg er veldig glad i de få vennene jeg har,men jeg tror ikke jeg har noen bestevenn lenger(om man kan si det i voksen alder?)
Og kjæreste…nej….”brent barn skyr ilden”sies det…..

Vel,i dag bestemte jeg meg for å gå en tur igjen.Denne gangen i skogen i nabolaget.Langt oppi skauen er det et vann som heter Svartåstjern,jeg er født og oppvokst her men har aldri vært der før(skamme seg!)
Jeg gikk og gikk,og det var bare oppover,og det var bratt,pusta og pesa.Etter 40 minutter med bare oppoverbakker skimtet jeg vannet og nærmest løp de siste meterne.Kjempeflott var det der!Stort vann med vannliljer.Det sies at det er et såkalt bunnløst vann…hjelpes…har hørt historier om folk som har drukna der,men jeg vet jo ikke om det stemmer.
Jeg satt en stund der oppe og bare var…sola skinte og det var så fint!


Vannliljer.

Sliten og svett framme ved målet-Svartåstjern:)

Turen ned igjen gikk litt raskere,ikke så rart:)Får prøve og karre meg dit opp igjen senere en gang(om noen år?)
I morgen skal jeg kjøre Bongo til Hagen gård dyrepensjonat,litt langt og kjøre,men hva gjør man ikke for kjæledyra sine?!
På kvelden skal jeg faktisk på kino med ei venninne,gleder meg-vi skal se Bad Moms!!

Ha en fin helg og en fin uke,vi drar til Kristiansand på tirsdag:)

En tur i Foldvik familiepark

I går tok vi turen til Foldvik familiepark som ligger ca 1.5 times kjøretur fra oss.Har tenkt tanken flere ganger på og dra dit tidligere,men det har kokt bort.
Det var flott sommervær,nesten litt for varmt til og være i en park.
Vi koste oss i flere timer med og se på dyrene og ungene prøvde så og si alt av aktiviteter.Så klart var det kaninene som var mest populære hos ungene,stort pluss at man kunne holde og kose med de så mye man ville.Gøyale aktiviteter også,de var i “akebakken” flest ganger,den var super morsom!
Stor hoppepute,traktor,sykler,hinderløype,hopping i høyet,ansiktsmaling og masse annet.De løp rundt og jeg hang etter og svetta,hihi:)Ble noen is mens vi var der,vi hadde med drikke og rundstykker.Småtassene hadde nesten ikke tid til og sitte stille.
Jessica rei på hest også,det hadde ikke lillebror lyst til,bortsett fra det gjorde de alt sammen-de to altså,bestevenner i et øyeblikk og det neste krangler de:)Søsken og stort sett venner.


Geitekillingene var søte:)

Weeeeeee!!!!Full fart i akebakken!

Gøy og hoppe i høyet!


Togtur.

Fin sommerdag med ungene.Vi var en liten tur innom venninna mi på vei hjem,hun bor i Stavern.Ungene var helt propeller så ble ikke lange stoppen.Benjamin sovna litt i bilen,varm og morsom dag,så ikke så rart han var sliten.Og veien fra Larvik til Kongsberg må være verdens kjedeligste og lengste vei,tar liksom aldri slutt,bah!!
Vi stoppa og spiste mat i Hvittingfoss,satt i sola og koste oss:)
Altså en fin dag i Foldvik,vi kommer gjerne tilbake!


Mat må man ha!

Nå er det veldig stille her,det er pappauke.Vi har hatt en kjempefin uke sammen,og jeg savner all moroa og søtnosene mine.Om bare sommern kunne vart evig!
Jeg elsker sommern og gruer meg til vintern,men vil ikke tenke på det nå.Nå koser vi oss med sommer og fine dager.I dag har jeg fått fremkalt bilder og jeg har rydda boden.Sortert babytøyet til ungene som jeg vil ta vare på.Og det ble noen poser til Frelsesarmen med masse annet forskjellig.
Neste uke går turen til Kristiansand sammen med ungene-gleder oss!
I morgen kjører jeg den eviglange veien til venninna mi i Stavern for en dag på stranda med soling og masse skravling,det blir koselig!
Får finne på litt uten småtassene mine mens de er hos pappaen sin,men savner de veldig nå.

Det er stille her inne for tiden,men dere nyter vel sommern akkurat som jeg gjør.Jeg er veldig glad i minnene jeg har her,artig å se tilbake på.

Ønsker dere en fin uke:)

 

Underbare sommer

Vi har virkelig hatt en superfin ferieuke denne uka med mye fint vær.I går kjørte vi nok en gang til favorittstranda vår.Det var litt skyer,men veldig varmt,og da sola kom for fullt var det nydelig å sitte og sole seg mens ungene leika i vannet og sklei i vannsklia.Jeg var uti vannet med de noen ganger,men de hadde det så gøy sammen at jeg kunne sitte på land med boka mi:)
De er så glade i denne badestranda,ja jeg også at de kunne kjørt dit hver dag:)Vi hadde nok en deilig dag på stranda.Vi spiste,tusla på kiosken og kjøpte is og bare koste oss glugg hele dagen.Var redd for at de skulle bli ennå mer solbrent,så jeg var framme med solkremen titt og ofte:)


Lykkelig gutt i vannet:)

Spisepause.

I dag lørdag våkna vi opp til regn,bah…men vi hadde ikke noen spesielle planer.Tusla en runde på senteret for vi måtte bytte en bukse.Vi ble bedt til foreldra mine på grilling så dro dit på ettermiddagen.
Så ville ungene bade ennå været ikke var helt bra,men veldig varmt og klamt.Begynte til og med og regne,men bade skulle de.Så vi dura avgårde til en badeplass her i byen vår,der var det så og si tomt bortsett fra noen ender.Så ungene vassa i vannet sammen med endene-magisk.
Jeg søkte dekning fra knotten.
Etter badinga dro vi hjem og vi har sett på film,den gode dinosaurusen:)


Grill med morfar:)

Underbare sommer…

I morgen er det nye eventyr som står for tur:)

Ha en fin sommerkveld:)

 

Sol,sand og vann

I dag har vi kjørt til en flott strand i Tyrifjorden.Vi har vært der flere ganger før,hvit sandstrand og langgrunt.Så da værmeldingen endelig meldte om sol og varme heiv vi oss i bilen og kjørte.Hadde med mat og drikke.
Vi har ikke så mange fine badestrender her i byen,så da kjører vi heller en times tid for og komme til dette flotte stedet.Vi benka oss til med stolene våre og ungene løp uti vannet.Og der var de så og si hele dagen.Kom opp for og drikke eller spise nå og da.Jeg satt og sola meg,leste og var uti med ungene.De bada hele tiden,jeg nøyde meg med og vasse…jeg er ingen badeløve…kremt…
Vi har virkelig storkost oss,og ungene vil helst tilbake i morgen,men vi tar en pause fra stranda i morgen,vi ble litt solbrente til tross for solkrem.
Her har vi benka oss til:)

Det er en liten vannsklie i vannet og en litt større på land.Ungene styra på i vannsklia på land-kjempegøy!Det ble noen timer i sola i dag,vi prøvde og børste av oss mest mulig sand før vi kjørte hjemover-men det ble med et par kg hjem også.
Vi håper på flere solrike dager,vi kjører gladelig en tur til hit.Stedet heter forresten Onsakervika Camping i Tyrifjorden,i nærheten av Hønefoss.


Leker med ball i vannet.

Så takk for i dag sol,sand og vann,vi har kost oss.Blide og glade barn som har kost seg i dag,da er mammaen fornøyd også:)
Nyt sommern folkens,og husk at NÅ ER NÅ!

 

Det tok 5 uker!

Denne uka gikk jo fort allikevel,følte jeg nærmest drukna da ungene dro til pappaen sin forrige mandag,uka virka som en evighet.Ettersom vi vanligvis bytter på onsdager bytter vi nå litt annerledes i ferien.
Og fra onsdag til onsdag virker så mye kortere enn fra mandag til mandag,vet ikke hvorfor?Men i morgen er de på plass igjen,og nå har jeg 3 uker ferie:)

Været denne uka har vært latterlig,mye regn og torden.Men jeg har finni på litt av hvert-hivd meg til og gått flere lange turer.Etter 5 uker med og bare ta det helt med ro,det merkes.
Jeg fikk som dere vet prolaps i nakken,og var innlagt på sykehus med sterke medisiner.Det var snakk om operasjon og ting så ikke så veldig lyst ut.
Etter noen dager på sykehus kunne jeg dra hjem og fortsette med medisiner da de fant ut hva som tok smertene.På det værste var det helt uutholdelig,så de sterke medisinene var helt nødvendige.Sakte men sikkert kom jeg meg,og jeg kutta ut den ene medisinen etter den andre.Etter bare 5 uker var jeg tilbake på jobb 50%.Legen min trodde jeg kom til og være hjemme i 3-6 mnd.Så jeg har vært heldig,utrolig heldig!!
Tenk at kroppen i noen tilfeller ordner opp selv!!
Jeg er vel nesten bra,men må så klart være forsiktig.Jeg fikk ikke lov av legen og begynne og jobbe 100% etter ferien,så den første uka blir det 50%.Men så håper jeg at jeg er klar for fullt!!
Jeg har nå nesten glemt for vondt det var-og jeg håper jeg aldri opplever det igjen,grøss…

Jeg har trent og spilt ishockey halve livet mitt,ga meg med trening og ishockey i 2010.Så ingen trening,bare litt sykling innimellom.Så nå tenkte jeg bare at nå er det nok,nå må jeg finne tilbake til der jeg var(ikke da jeg trente som mest altså.)
Formen er der et sted,må bare komme i gang.Denne uka ble det 4 turer i skogen med rask gange i bare oppoverbakker.Den ene dagen gikk jeg til et sted inne i skogen hvor jeg pleide og jogge!før,jeg tenkte at:”Var det så langt inne i skogen?”Og den neste dagen havna jeg langt oppi slalombakken-uten ski på beina.Gikk oppover og oppover og gikk ned bakkene tilbake siden regnet kom bak meg.
Med musikk på øra så går det så mye lettere.

Noen treningsfreak blir jeg nok aldri igjen,men godt og bevege seg:)
Har vært ute og spist med noen venninner også,koselig kveld med masse skravling.
Lørdag ble jeg med foreldra mine til Sverige,veldig koselig!Det ble noen poser med hjem.Nye Salomon sko,litt pyntestæsj som duker og telysholder,og lys fra Yankee Candle-de lukter jo himmelsk!Litt mat og drikke ble også med hjem,og noen småting til småtassene:)Hele dagen gikk faktisk,var hjemme klokka 20,da var Bongo glad for og se meg:)

Håper go’været og varmen kommer denne uka,ungene og jeg har ingen planer,men hadde vært fint og dratt og bada på en fin strand et sted vi har vært flere ganger før:)
Håper dere får en fin uke!:)Koselig om dere legger igjen et lite hei:)

Jazzfestival og litt annet

Det har vært jazzfestival i byen,og byen har vært smekkfull av folk og masse boder.Nå er det over,og byen er som en spøkelsesby.Stille og rolig som det pleier.
Vi fikk lufta oss noen runder i gatene,mye og se på,og alt for mye folk.
Alt for travelt på jobben min,men siden jeg er 50% sykemeldt,slapp jeg “billig”unna i år.

Benjamin kom til meg en dag tidligere denne gangen,det var veldig kos og få litt Benjamin og mamma tid sammen.Ikke ofte vi har det.Vi kosa oss og morfar var innom for og hjelpe oss med og skru sammen en ekstra benk til kjøkkenet.Jeg var på Ikea forrige uke og handla noen småting,den ene tingen var utsolgt-så jeg må tilbake en dag.


Tøffeste Ben!

Det ble som sagt noen runder på jazzen.Jeg hadde festivalpass til alle konsertene,men ingen barnevakt,sukk…så hele byen bortsett fra meg var på Kygo fredag kveld.Jaja,ungene og jeg kosa oss sammen,og var ute sammen med onkel og tante.
Vi kikka,spiste nudler,snurreis og kosa oss.Ungene er så glade i onkelen og tanta si,så det var gøy og henge med de.Kjøpte meg et nydelig lyshus på jazzen-har sikla på det lenge.Ei dame som lager så mye fint,hun har keramikk verksted her i byen,så nå har jeg sikra meg det:)

Lørdag tok vi en runde for og spise den gode isen,og Jessica var hos frisøren for og klippe tuppene sine.
Ønsker meg varmere vær,men det kan komme til uka,da har jeg ferie.
Søndag ble en skikkelig kosedag.Skulle bare fylle diesel,men det ble både smågodt,pølse,slush og Doritos.Ungene så film og det ble ostesmørbrød til middag-helt grei søndag det!
Benjamin har nå 4 uker fri fra barnehagen,når han kommer tilbake er han “skoletroll!”Han gleder seg:)


Pølse,slush og Doritos:)

Nå er ungene hos pappaen sin,første ferieuke med han.Føler meg faktisk litt stusselig og ensom.Savner flere venner,venner som ringer eller spør om vi skal finne på noe.Jeg er mye alene når ungene ikke er her,og nå føles det litt stusselig.Jeg trives i eget selskap,men nå føles det bare tomt.
Det tordner og lyner ute,litt koselig også:)
Nå blir det litt mat-moussaka,også kanskje jeg er så gærn at jeg drar og tar sol!!Gleder meg til onsdag,da skal jeg ut og spise med to venninner-det blir koselig!
Ønsker meg egentlig langt vekk til en sandstrand med palmer sammen med ungene!Det får bli når jeg blir millionær,gleder oss til Kristiansand og dyreparken,Benjamin snakker om det hele tiden:)
Jeg tar nok en tur til venninna mi i Stavern den uka jeg har ferie alene,så satser på sooooool!!!!Vi har vært venninner i 15 år nå tror jeg,bare så synd det er litt kjøring mellom oss-men alt går,og det er ikke så langt.
Håper dere som er innom har en fin sommer,om dere er på ferie eller hjemme:)

Because we all need at least one friend
who effortlessly understands what we do not say.

Sommerfest

Har dere tatt sommerferie eller er dere opptatte av andre ting?Her går dagene som vanlig,i morgen skal jeg begynne og jobbe litt igjen,50% i to uker før jeg tar ferie.Jeg har nok vært veldig heldig som har blitt såpass fort bra av prolapsen.Legen min var veldig overraska sist jeg var der,og jeg er veldig takknemlig for at jeg så og si fungerer normalt igjen,fingrene er fortsatt numne,men det kan ta litt tid.
Det er en måned siden jeg lå på sykehuset,jeg har nesten glemt hvor vondt jeg hadde det,det er bra man glemmer smerte-men det er nok det værste jeg har opplevd til tross for tre kneoperasjoner og to keisersnitt.

Nå er det bare Bongo og meg her hjemme,ungene er hos pappaen sin.Vi var en tur hos venninna til Jessica her en dag,lillebror hang på jentene han:)De sykla,lekte i leikestua og spiste is,vi voksne skravla litt på verandaen.Men hvor blir det av varmen??Så kaldt i lufta.Håper varmen er tilbake til vi skal ha ferie.


Venner,sommer og is.

De beste!


Lillebror i barnehagen:)

Vi har vært på samtale på den nye skolen/sfo til Jessica,og hun gleder seg så innmari,hun klarer nesten ikke og vente.Men vi må jo ha litt ferie først:)
Traff mange nye og “gamle” venner-dette blir så bra!!
Fredag var jeg på sommerfest med ledergruppa fra jobben.En kjempefin kveld sammen med en fin gjeng.Nydelig mat,kake,quiz,skravling og masse latter.En kjempefin kveld-jeg var ikke i seng før klokka var 02.Det har blitt sene kvelder mens jeg har gått hjemme,mens jeg gikk på medisiner var jeg mye trøtt og sov masse-nå er jeg ferdig med medisiner,og det er så deilig!
Ellers så har jeg hatt besøk av ei venninne,mer skravling og kinamat-koselig!!


Sommerfest!

Gleder meg til ferie med ungene nå.Men først er det jazzfestival som begynner denne uka,da våkner byen til liv.Ungene og jeg tar nok noen turer ut for og se på alt som skjer.Skulle gjerne vært på konsert-Kygo kommer nemlig.

Vips så var denne dagen snart over,og hva har jeg gjort i dag-det er ikke mye.Jaja…søndager er sløvedag.

“Stop waiting for friday,for summer,for someone to fall in love with you,
for life.
Happiness is a achieved when you stop waiting for it,and make the most 
of the moment you are in now.”