Den lille dyrehagen og hverdag

Så er hverdagen her igjen,vi var klare på mandag for å dra på jobb,sfo og bhg,men da 7 åringen kasta opp utgikk de planene.Benjamin fikk dra i barnehagen,vi måtte bli hjemme.Og hun som hadde gleda seg sånn til og begynne på ny sfo på ny skole!Alt går ikke alltid etter planen.
Vel,popper innom for og fortelle om turen vår innom Den lille dyrehage på vei hjem fra Kristiansand.
Hadde hørt om dyrehagen fra ei venninne men ikke noe annet.Tenkte at det var jo greit og sjekke det opp og med regnet som hølja ned den dagen var det ikke noe hast med og komme seg hjem.
Ikke noe stor dyrehage,men en kjempeflott regnskog innendørs med øgler,skilpadder,slanger,krokodille,sommerfugler og små apekatter som hoppa rundt oss og nesten satt på skuldrene våre:)Dette var et perfekt sted for frøkna som elsker apekatter.Benjamin var litt skeptisk men syns det var spennende.
Vi tusla rundt der inne og kikka,veldig varmt og fuktig-men sånn er det jo i regnskogen:)


Inne i regnskogen.

Liten søt apekatt.

Gjett om dette var stas!

Så fin der den sitter og holder på halen sin:)

Tror det heter Gjerstad der denne dyrehagen er,ca 10 mil fra Larvik.Det var noen dyr ute også og det var lekeplass.Vi koste oss et par timer der.
Bongo er på plass hjemme igjen,Jessica og jeg henta han på fredagen som var.Og da vi skulle hjem tok det oss 3 timer!!Det tar vanligvis ca 1 time og 45 minutter og kjøre hjem fra Fetsund.
I helga har vi vært sammen med venner og vips så var ferien over og vi er i gang med hverdagen igjen.Benjamin er “skoletroll” i barnehagen,og jeg lurer på hvor tiden har blitt av.Jessica har fått en super velkomst på sfo på den nye skolen:)
Men fytti så kaldt det var i dag,det er jo helt sykt med 7-8 grader på morran allerede nå!?Jammen godt jeg hadde votter liggende i bilen,man vet aldri når de kommer til nytte:)Det skal visst bli litt varmere igjen,håper det for sommern kan ikke være over ennå.

Sommern har gått alt for fort og jeg syns liksom jeg har gått glipp av juni da jeg ble dårlig og lå på sykehuset og var sykemeldt i flere uker.Gleder meg allerede til neste sommer,men tror det blir en spennende høst for ungene.
Det siste året i barnehagen skal nytes!!

I’ll cry when summer ends…

 

Kristiansand

Vi har vært en tur i Kristiansand.Reiste på tirsdag og var framme i 14.30 tiden,det gikk veldig greit og kjøre.Vi hadde en spisepause på veien hvor vi stoppa og spiste nista vår ved en fin plass med lekeplass.Foreldrene mine var også med på turen,veldig koselig!
Vi skulle bo på Scandic Dyreparken og sjekka inn så fort vi var framme,så gikk vi inn i parken,da var klokka 15 og  vi måtte betale full pris,litt tullete syns jeg da det var 4 timer igjen til parken stengte.Vi betalte nå for to dager,og jeg må si at det er dyrt!Men ferie er ferie.
Det første vi gjorde var og kjøre tømmerrenna med morfar,Jessica ville ikke,men Ben var klar:)Vi ble våte…Så var det dyrene,men Ben var så ivrig på og komme seg til Sabeltann så vi gikk dit:)Ble en tur med skuta der før vi tusla litt mer rundt.
Det var egentlig ikke så mye folk og vips så var klokka 19,da hadde de handla bort nesten alle lommepengene sine,hihi.
Det ble lek og morro på hotellet før vi tok kvelden.

Vi forta oss ut i parken med en gang de åpna for det var meldt dårlig vær senere på dagen.Vi var omtrent overalt denne dagen bortsett fra hos apene.
Kutoppen var artig med dyr og klappe,og Hakkebakkeskogen var veldig bra,alle satt helt stille og særlig Ben syns at Klatremus var morsomst.Må si at jeg også syns det var veldig bra,så tommel opp!
Mormor&morfar hang med og morfar fikk seg noen turer på forskjellige ting han også.Men i det forheksede huset måtte han gå alene da ungene snudde og løp ut,haha!!!
Da klokka var 16 åpna himmelen seg og vi løp til hotellet,så vi rakk ikke innom apene.Men jeg syns vi fikk med oss mye og store og små koste seg.
Sist vi var her så var Jessica ca 20 mnd,så hun husker ikke så mye fra da tror jeg:)


Kutoppen

Traktortur med morfar:)

Hakkebakkeskogen.

Fin dag 2 i Dyreparken:)

Regnet fortsatte og bøtte ned så vi dro på Sørlandssenteret for og spise på Egon sammen med mormor&morfar.Etter det ble det litt shopping før vi dro tilbake på hotellet.
Vi reiste hjem på torsdag,på veien var vi innom Den lille Dyrehage,men det kan jeg skrive om litt senere.Kjempeflott sted det også!
Det var vår lille ferietur i år,og i morgen er det jobb,barnehage og sfo.Ungene gleder seg,ikke jeg så mye…kremt…


Ungene sa hadet til skuta fra hotellet før vi dro hjemover.

 

Håper du har hatt en fin ferie!?