Høst,bil,svømming,trist

Børster støv av laptoppen og skriver litt her inne:)Husker nesten ikke hva som har skjedd i det siste,sikkert ikke no spennende siden jeg ikke husker alt,hihi:)
September har levert med flott sommervær,noen dager ble det nesten litt i varmeste laget,puh!!Men nå merkes det at høsten er her.


Det har vært sommer i september!

Vi (jeg og pappa) har sett på biler den siste uka,på tide og bytte ut den vi har da den drar på åra,den vi har en stor bil,og det har ikke vi behov for lenger selv om det har vært digg.Vi har prøvd noen forskjellige biler og har endelig landa på hva vi skal ha.Jeg og Jessica falt litt for en Polo eller en GTE,men det blir en Toyota Auris,så gleder oss til vi får den:)Benjamin likte alle vi prøvde tror jeg:)
Vi har svømt litt mer,vi må øve og øve siden frøkna ikke er trygg i vann.Så jeg var også med klassen i svømmetimen.Benjamin er veldig glad i og være i bassenget på jobben min,så vi koser oss der alle tre med boblebad og svømming i bassenget.Benjamin er mer under enn over vann,supert at han ikke er redd.da lærer han seg kanskje og svømme fortere!?


7,5 åringen prøver bil:)

Benjamin og mamsen i bassenget.

Vi har vært på foreldremøte,det er alltid kjekt.Og nå er jo vi nye på skolen.Jessica stortrives og alt er supert!
Det har vært en travel uke på jobb,og jeg klapper meg selv på skuldra at jeg har gjennomført alt som skjer med glans siden jeg har ansvar alene(sett bort i fra en knust iphone 5 som er jobbtelefonen min på jobb,men sånn kan skje på travle dager-ups..)Noen dager til med ansvar alene,men det går fint,det er egentlig veldig greit med travle dager,jeg liker det sånn,mange baller i lufta samtidig.Ungene er hos pappaen sin og da blir det også lengre dager på jobb.
Fredag kveld var jeg på kino med ei venninne og så den nye Bridget Jones filmen,vi lo og lo og koste oss-kjempebra film!!

Gleder meg til ungene er på plass igjen,og på fredag setter vi kursen mot Gøteborg-det blir morro:)Da blir det en tur på Liseberg og masse annet gøy!

Dette året har vært et tøft år med forskjellige ting som har skjedd,broren min fikk kreft,er friskmeldt nå med ny oppfølging i november.Nå går det mot slutten for min kjære mormor som fyller 98 år neste måned.Hun har ligget på sykehuset i en uke med lungebetennelse og hjerteflimmer.Hun har sagt en stund at hun ikke vil mer selv og at hun lengter etter far(morfar.)
Jeg håper hun snart får slippe selv om jeg syns at det er ufattelig trist.Hun sover for det meste og kjenner ikke alltid igjen de som kommer til henne.Nå er hun tilbake i leiligheten sin på hjemmet hun bor på.hun har nok et utrolig sterkt hjerte siden hun fortsatt er hos oss.Jeg gruer meg til den dagen beskjeden kommer,men sånn blir det nå,og jeg vet at hun ønsker det selv og at morfar venter på henne(han gikk bort i 2010.)
Jeg har vokst opp med mormor&morfar i samme hus,så vi har alltid vært nære.
Jeg er heldig som har hatt de så lenge.Dette ble utrolig trist,så jeg stopper her.

Avslutter her med og vise dere det nye dørskiltet vårt,nå har vi bodd her i et år,så det var på tide:)Utrolig fornøyd,og det ble så kult!

Ha en fin uke!

Sommern kom i september

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her,har liksom ikke giddi,og det virker som om blogging ikke er så populært lenger.Men jeg skriver litt for min egen del,er så koselig og se tilbake her inne.
De siste tre dagene har jeg liggi for det meste pal på sofan med vond rygg,så vond at jeg omtrent ikke har klart og kle på meg.Nå er jeg bedre,takk og pris for det!Dette året har ikke akkurat brakt mye hell og lykke.Ungene er lyset mitt og er det fineste jeg har,hva skulle jeg gjort uten de?

For noen uker siden var vi en tur i Oslo for og besøke broren min som nå er kreftfri-takk og pris!!Håper dritten holder seg borte i framtiden!
Vi kjørte buss og trikk i byen,var på Aker brygge,spiste på Egon og bare kosa oss sammen med familien,foreldrene mine var også med.Vi fikk shoppa litt også,hihi:)En kjempekoselig dag!!


Kjører trikk i Oslo.

Jessica tar bilde av onkel:)

Kos med familien på Egon.

For to uker siden kjørte jeg til Moss for og treffe Monica.Vi skravla og titta litt rundt.Satt lenge og kosa oss i sola med en frappe:)Alltid så hyggelig og skravle med Monica,det må gjentas snart!
Vi var innom Vestby også,outleten der.Og nå var det kommet en ny butikk der,Nike butikk-og den var kjempebra!!


To stilige damer!

Skolen er godt i gang,og 3 klassingen stortrives i ny klasse på ny skole.Hun har fått mange nye venninner som hun er med hjem,eller de kommer hit.Hun har også begynt på trampett,så da blir det hopp og sprett en gang i uka om hun fortsetter der.
Vi har også vært noen turer i svømmehallen.Er så kjekt på jobben,for der er det basseng og boblebad.Benjamin var en ordentlig tøffing i vannet,mer under vann enn over:)
Sommern kom jo også i september,det har jo vært så varmt-nesten for varmt.Og deilige temperaturer på kveldene.Men det tar nok brått slutt det også og høsten kommer snikende.
Men jeg nyter så lenge det varer:)

En ettermiddag i bassenget på jobben min.

Det har vel ikke skjedd så mye annet spennende tror jeg.Jeg tviholder på sommern og gruer meg til vintern.Det blir morro og kjøre slalom igjen,men mørket som følger med om høsten og vintern er jeg ikke så glad i.
Nå er de søte små hos pappaen sin,og da er det stille her.Jeg får komme meg ut og gå litt igjen,alltid godt!

Nå driver jeg og vasker dyner og sengetøy da Bongo syns det var greit og tisse på to dyner på morran i dag,han hoppa opp i senga og kosa seg litt for mye-argh!!


Her er vi:)

Håper alt er bra med dere som er innom her,hva driver dere med om dagene nå??
Ha en fin kveld og en god helg:)