Råskinn i bakken!

Det er søndag,og det snør,vi får se hvor lenge den snøen får være i fred før regnet kommer igjen-argh!!!!Denne vintern har vært irriterende!!
Denne helga har jeg bare vært hjemme og slappa av,barna er hos pappaen sin.Jeg har sett på serier og pusla på her hjemme,godt jeg trives i mitt eget selskap,også har jeg jo Bongo.Han ligger stort sett under bordet hele dagen og sover:)

Tirsdag kveld var ungene og jeg i slalombakken.Skifta og dro med en gang vi kom hjem.Det er jo lyst ute helt til klokka er 16.30!Det er lys i alle bakkene.Da det ble helt mørkt var det nesten litt skummelt da vi kjørte i stolheisen opp til toppen,vi sang og hoia på vei oppover,hihi:)
Ungene kjører som to råskinn.Jessica kjører ofte fra oss og venter på oss i bånn av bakken.Vi hadde en pause hvor vi spiste toast inne i skikroa før vi kjørte litt til før vi tok kvelden.
Morro og se hvor flinke de er og at de syns det er så gøy og kjøre slalom.Veldig artig at vi kan gjøre dette sammen.Ikke så mye folk på kveldene i skisenteret og føret var veldig bra,så vi hadde det supert!


Klare for å ta stolheisen

Superteam!

Slalomjenta!

Ellers så er det ikke så mye og oppdatere om,travle dager på jobb før jeg slenger meg på sofan og ser på Netflix om kvelden.Jeg er nok mye mer aktiv når ungene er her.
Håper vi får til noen turer i bakken når de er på plass igjen.

Ellers så har jeg jo alltids noen tanker og bekymringer,men jeg holder de stort sett for meg selv.Broren min ble dårlig og har vært til sjekk på sykehuset(han fikk kreft ifjor.)Alt så bra ut denne gangen,men redselen er alltid der for tilbakefall.

Jeg lengter etter vår og varme dager selv om vi koser oss i slalombakken.Det er 140 dager til vi reiser til Florida,og vi gleder oss!Ukene flyr jo så fort,så plutselig er avreise dagen her:)
Nå er januar straks ferdig,syns januar er en fryktelig lang og kjedelig måned,bah!!

Resten av denne søndagen blir det serier på Netflix.Har du noen favoritter??
Jeg elsker The Fosters og venter på 3 sesong,mens jeg venter ser jeg på Orange is the new black:)

Ha en fin uke da!!
 

Ungene mine er født med ski og skøyter på beina

Jeg får hele tiden høre fra andre at “ungene dine er født med ski og skøyter på beina!”Tja,nesten så de er det.Her har de hatt ski på beina siden de var 2 åringer og skøyter fra de var 4 og 5.Dette er noe de mestrer veldig bra,og slalom er nok favoritten for begge to.Jessica har i tilegg begynt og trene ishockey.
Morro og høre fra andre hvor flinke ungene er til dette:)Selv fikk jeg ski så fort jeg kunne gå,for jeg tok skiene til broren min:)

Selv syns jeg det er like morro og kjøre slalom med de og de fleste vet at jeg har spilt ishockey i mange år.Så vi er jo litt sporty syns jeg.Nok en gang ønsker jeg meg mere snø,denne vintern har foreløpig vært ganske så gørr.Men vi er heldige som har slalombakken så nære og skøyter får vi også gått på.

Ungene har vært sørpe forkjøla her,men nå er det heldigvis bedre.Snørrer og hoster litt men sånn er det bare.I går var vi på en liten shoppingtur med mormor på Sandvika.Ble med noen poser hjem og vi koste oss sammen med mormor på tur.
Jeg våkna med supervond nakke i går og ble veldig bekymra,er livredd for og få prolaps igjen.Men i dag våkna jeg og var helt fin,veldig glad for det.
Ungene sov til klokka var 9,klokka 11.30 var vi på plass i slalombakken.Tåka lå tjukk over hele byen.På toppen var det strålende sol og plussgrader!Tåka lå  hele dagen,vi kjørte inn i tåka på vei nedover bakkene.


Her er vi på toppen,ser tåka ligger over byen-flott!

Tåke nedover i bakken.

Ble noen turer i dag også.Vi traff ei venninne av meg fra jobben og dattra hennes,kjørte sammen med de en tur og vi hadde en pause i skikroa med kanelboller:)
Benjamin syns det er kjempegøy,jeg har han i sele,men han begynner og få dreisen.Jessica kjører fra oss:)Det var litt isete i dag,men det gikk veldig fint.Vi får danse snødansen så det kommer mer snø,hihi:)


Sporty,norsk ungdom!

Unna vei!

Weeeeeee!!!!!!!

Hurra for sånne søndager!Gleder meg til flere dager i bakken med sol og “påskeføre.”Så her er vi født med ski på beina,vi er jo tross alt født og oppvokst i skibyen Kongsberg:)


Født med ski på beina!

Ha en fin kveld og en fin uke!:)

 

Nedtelling

Jeg børster støv av pc’n å prøver og finne noe og skrive om her inne.Ikke så ofte jeg er innom her lenger,det skjer liksom ikke så mye,og ikke har jeg mye og fortelle heller,ikke alt jeg deler her inne.
Jeg har nok et ganske så kjedelig liv tror jeg,når barna er hos pappaen sin er jeg stort sett bare hjemme,denne uka har det vært mye jobbing,og jeg har bare vært meg,ingen venninner eller noe på besøk.Jeg har jo sagt at jeg savner flere venninner,særlig en bestevenninne som jeg kan snakke med alt om, har en ganske god venninne på jobben som jeg prater endel med,ellers bor mange av av venninnene mine utenbys,ikke alltid like lett og treffe de heller.
En kjæreste savner jeg faktisk ikke,jeg tror ikke jeg er klar for noe forhold…
Godt jeg har Bongo som selskap:)Det er kanskje litt ensomt og være alenemamma annenhver uke,når ungene er her finner vi på noe hele tiden,når de drar blir det alt for stille her,savner de!.Så jeg har blitt hekta på serier på Netflix,haha!!Jeg har sett begge sesongene av The Fosters(elsker den serien),så nå venter jeg på sesong 3.Så da ser jeg på Orange is the new black isteden:)
Heldigvis går dagene ganske fort.Har tenkt meg i bakken med en venninne snart,men det regna i forrige uke,så ble det iskaldt.Men turer i bakken skal det bli!Håper ungene og jeg får tatt oss en tur eller to når de kommer på onsdag.


Bare Nina

To søte “bærter”på jobb:)

I forrige uke var Benjamin hos tannlegen,og det gikk kjempefint!Fine tenner og ingen hull.Han var så flink,hoppa opp i stolen klar som et egg:)
Jessica var på sin første ishockeytrening,eneste jenta blandt gutta.Virker som hun vil fortsette,og det er jo så morro!Benjamin koste seg med vafler mens søster trente,hihi:)


På hockeytrening!

Vaffelgutten!

Lørdag etter jobb tok jeg en liten tur med mamma,var på XXL og på Rusta en tur.Mye fint på XXL altså.Jeg er litt over middels glad i sportsutstyr og sportsklær,det har jeg alltid vært.Foretrekker litt sporty klær istedenfor og stæsje meg opp(hender jeg stæsjer meg opp og altså:)

Vel,ellers så lengter jeg etter vår og lysere dager selv om jeg liker vinter med snø og dager i slalombakken med ungene.Om akkurat 153 dager(nedtellingen er i gang)så reiser vi på ferie til Orlando!!!Vi gleder oss veldig!!!
Jeg har vært der flere ganger selv,men det blir så morro og ta med ungene!Det er fortsatt lenge til,men dagene går fort!

Ha en fin uke:)

 

Du finner oss i slalombakken eller på skøyter

Vi er inne i nytt år,godt nytt år alle sammen!Nyttårsaften var stille og rolig.Vi (ungene,jeg og pappaen)spiste kalkun hjemme hos foreldrene mine.Ble litt stjerneskudd ute før jeg var hjemme på sofan allerede kl 21.Ungene var hos pappaen så det ble serier på meg fram til leggetid.Jeg er ikke glad i nyttårsaften.En litt”slitsom” dag hvor jeg føler meg litt alene.
Men jeg var sammen med ungene i noen timer og det er viktigst!

2016 var et tøft år,noen ganger så lurer jeg på hvorfor det skjer så mye dårlig for meg og familien.Men jeg føler vel mest at jeg er født under en uheldig stjerne.
Jeg håper at 2017 blir et mye bedre år,vi har noe veldig morro og se fram til som skjer i juni,endelig noe og glede seg til.Mer om det senere:)

Som overskriften sier,du finner oss i slalombakken eller på skøyter.Jessica har gått på hockeyskøyter siden hun var 4 år og er en racer der som på slalomskia.Benjamin var så heldig at han fikk skøyter av mormor og morfar på onsdag.Vi måtte så klart på skøytebanen etter at lekser var gjort,ja for her var hverdagen i gang med en gang med lekser osv.
Benjamin syns nok det var litt vanskelig,men også morsomt.Men øvelse gjør mester ikke sant!?Det var surt og kaldt men vi holdt koken på skøyter.Det blir flere turer på isen framover og Jessica snakker om at hun vil prøve seg på en ishockeytrening(og jeg jubler!)


På skøyter for første gang.

Fredag begynte det jammen i meg og snø etter noen veldig kalde dager.Vi jubla!Og så fort jeg var ferdig på jobb og vi hadde spist så dura vi opp i skianlegget for og kjøre noen turer.
På lørdag var vi hjemme hos venner av ungene som har egen skøytebane i hagen.Om sommern er det en liten badedam.Jentene gikk på skøyter mens gutta forsvant inn.
På kvelden var vi på kino med mormor på Hakkebakkeskogen og vi spiste lasagne hjemme hos mormor&morfar etter filmen-koselig dag!


Jentene på skøyter-

I dag søndag har vi vært i slalombakken.Første gangen Benjamin var med i de store bakkene.Jeg hadde han i en sånn barnesele,veldig kjekt.Jeg holder Benjamin igjen mens han bare kjører.Det er morro,men også litt slitsomt for den som har barnet i selen.Men Benjamin storkoste seg han,han var kjempeflink!!Jessica kjører som bare det og forsvant nedover,venta på oss litt her og der.
Det ble 4.5 time i bakken før vi ga oss.Vi fikk med oss solnedgangen fra toppen av bakken-så fint!!
Håper på ennå mer snø,og gleder oss til neste tur i bakken!


Flott solnedgang!

Sånn går dagene her,føler meg ganske så sporty til tider,iallefall den uka barna er her.Syns det er kjempemorro selv,og vi har hatt en fin dag i bakken i dag.
Nå ser ungene på film,så her blir det sofan resten av kvelden før det er en ny jobb/skole/bhguke på gang.

Flere her inne som kjører slalom?