Sosial

Vel,jeg sliter fortsatt med og få over bilder til pc’n,så det blir litt klønete blogging her.Jeg burde strengt tatt også få meg en ny pc da denne begynner og bli en mannsalder,8-10 år eller no-hjelpes!!Greia er bare at jeg har null peiling på pc.Da er det ikke lett og bare kjøpe seg en,må jo føre over bilder fra denne osv.Vel,jeg får ønske meg en ny til bursdag eller håpe at jeg blir rik,haha!!!

Jeg er alene,ungene har pappauke.Vi fant på mye gøy mens de var her de siste dagene.Ungene er kjempegode venner og de kan krangle.en kveld satt de på rommet sitt(de deler rom) og kom ut i stua med farger i ansiktet.Var mest Benjamin som hadde tegna seg nedover beina og søster hadde tegna han i ansiktet.Tror det var fordi jeg fortalte en historie fra da Benjamin var baby og Jessica tegna han i ansiktet mens jeg var på badet.Jeg har bilde av det men vet ikke hvor.


Men tusjstreker i ansiktet:)

Onsdag hadde Jessica skidag med hele skolen sin,og de fikk en flott dag.Hun dro avgårde med sekken full av gode ting.Sola skinte og hun gleda seg:)
Skulle ønske jeg kunne vært med.
På fredag var vi og så på Benjamin og gruppa hans fra barnehagen synge på sangskattekista.Dette er noe alle 5 og 6 åringer er med på hvert år i denne byen.Jessica har også vært med to ganger.De var kjempeflinke!Benjamin så meg og vinka.Ikke lett og finne foreldrene sine i den smekkfulle salen akkurat.Jeg fikk plass ganske langt nede mens pappaen satt høyere opp.


Klar for skidag!

Sangskattekista.

Ellers så har jeg hatt en ganske så sosial uke.Besøk av Cecilie på onsdag,hyggelig kveld med skravling og latter.Kino med Ingunn på torsdag,Fifty Shades!Og fredag var jeg i slalombakken med Maria,det er Snowstock her i helga og mye som skjer i bakken.
Det var gratis og kjøre på fredag fra 17-21,så benytta oss av det.Det var en iskald kveld,brrrrr!!!!Jeg har hosta hele uka og ikke vært helt tipp topp så det holdt med tre turer for min del,det var godt og komme hjem i varmen og jeg slokna klokka 22.
Men veldig morro og kjøre med Maria,ikke ofte vi sees for tiden(hun bor i Larvik.)


Da er det klart for vinterferie her,jeg har fri på fredag:)Marken kommer til byen på tirsdag med karuseller og boder,så vi må nok titte litt der.Ellers så blir det nok noen turer i bakken på oss.Det snødde i går så litt mer snø har vi fått:)
Burde vært ute nå,men har ikke fått karra meg ut,inne med boka mi og litt serier,en lat søndag:)

Ha en fin uke,vinterferie eller ikke!
 

 

 

 

Sol,ski og hoste

Hei og hå!!
Jeg har problemer med og overføre bilder fra min iphone og over til pc,n,så derfor legger jeg til bildene først på bloggen på mobilen,så skriver jeg etterpå.Bare rør vettu.
Jeg oppdaterte telefonen min her om dagen,og etter det fikk jeg ikke overført bilder,gah!!!!!!!Hadde samme problemet for et par år tilbake også,må være en bug med ios eller noe vel!!

Vel,ungene er her igjen og det ble travelt da Jessica skulle i bursdag på onsdag,dagen vi bytter.Det var bursdagen til bestevenninna,og den skulle være i skikroa.De skulle ake og kose seg.Benjamin og jeg kjørte noen turer i bakken i mens,men det var en kald kveld med 8 blå.Han ble med og aka litt og vi varma oss på bålpanna.


Onsdag kveld,bursdag og slalom.

Fredag hadde jeg elektrikere her,var så lei av at lyset over speilet ved vasken ikke virker,ser jo ingenting.Nå er det i orden,hurra for det!Begge ungene hoster og harker,og foreldra mine er nede for telling med influensa og hosting.Bare jeg som ikke hoster(ennå.)Er litt slarkete i halsen,men ikke ille.
Lørdag tok vi turen opp i slalombakken,det var sol og det var mildt.Da er det fint og være i bakken,ikke for kaldt for Benjamin som fort blir litt hostete,ja Jessica også.Men ser ut som de vokser fra seg astmaen de har hatt siden de var små.
Det ble noen turer i snowcrossparken,ungene elsker og kjøre der for det er hopp osv.Jessica har full kontroll,mens Benjamin fortsatt har sele,han må øve på og bremse så er han klar.Han er stødig som et fjell og han kjører fort,veldig fort.Ikke mye jeg må holde han igjen.

Vi tar alltid en pause i skikroa,varmer oss eller spiser noe.Denne gangen ble det toast:)
Da jeg skulle hente bilen på parkeringa lå det en hundrings rett ved bildøra mi,lucky me!!!!En åpenbaring rett foran meg:)
Vi koste oss med taco,film og godis på kvelden.
 

Søndag i dag og ungene har vært i hver sin bursdag,så da gikk den dagen.Mange av dere har vel vinterferie,her har ungene igjen en uke på skole og i bhg før de har vinterferie.De får tre dager fri fra sfo/skole og bhg.
Håper på fint vær den dagen jeg skal ha fri med ungene:)Har ingen planer,men det blir nok slalombakken!!


Pause i skikroa:)

Hva skal du i vinterferien??
 

Vinterkveld

Jeg burde absolutt vært ute i det flotte vinterværet i dag,strålende sol!Burde vært i slalombakken.Men jeg er ikke så flink til og gjøre ting alene.Helt greit og dra i bakken alene,men jeg får meg liksom ikke til og gjøre det.Jada,jeg er rar.
Ser masse bilder på Instagram og Facebook hvor mange koser seg ute med venner og familie,vel i dag har jeg ingen og henge med siden alle er opptatte med sine,morsdag er det også.Jessica var innom med en kjempesøt tegning og hjemmelagd kort med hilsen.Var godt med en klem og et lite besøk.Benjamin var hos en kamerat:)
Skulle ønske jeg hadde flere venner som kjørte slalom.Og nå er det sikkert flere som sier at jeg bare kan dra alene,det er ikke bare bare altså.Alltid kjekt og ha noen og prate med når man er ute.

Det har vært en travel og litt kjedelig uke på jobb,men jeg kom meg gjennom uka,var så sliten på fredag at det ble gatekjøkkenmat til middag og jeg slokna klokka 22,haha!!!!

Vel,før ungene dro til pappaen så var vi i bakken på kvelden på mandag.Ungene spør hver dag om vi ikke kan dra,og det er supert!Vi har solgt noen ski som Jessica ikke bruker for hun ønska seg noen kule twintipski hun hadde sett,disse var på salg så da solgte vi unna de andre(som var litt lange) og kjøpte disse.Så da måtte de testes ut.Og de var supre!Det var en perfekt kveld i bakken helt til det ble snøstorm og vi så ingenting,haha!!!Vi så ut som snømenner da vi gikk av skiheisen.Det har så og si snødd hele uka her,så litt mer snø har vi fått og det er bra!
Benjamin var klar for og prøve noen av de andre bakkene siden vi var med noen venner som hadde med barna sine,og det gikk fint.Litt til nå så er han klar for og kjøre uten sele.Så neste sesong må kanskje han få seg twintipski også:)
Tirsdag ville ungene også i bakken,men da var det så surt og kaldt at vi ble hjemme,koste oss med taco og varma oss inne.


Perfekt vinterkveld!

Tøffingene mine!

Tett snøvær.

Jeg var en liten tur i skibakken i går,jeg måtte benytte meg av tilbudet av sesongkort til neste år til halv pris.Kjøpte til Jessica og meg.Benjamin kjører gratis til han er 7 år.Mye penger og spare på det.Jeg har ikke sesongkort i år,men det har Jessica.
Når jeg var der oppe traff jeg på en kamerat og dattera hans,så jeg kjørte tre turer med de.Flott vær i går også,litt kaldt i kinna,men det er jo bare deilig!
Reiste hjem og lagde meg hjemmelaga pizza og så på favorittserien-Orange is the new black!Har bare en episode igjen-hyyyyyyl!!!!!!!!


Lørdag i bakken.

Da er det bare og lade opp til en ny uke,og vips så er småstjernene på plass igjen.Om to uker er det vinterferie,jeg har tatt meg fri en dag:)Da får vi satse på fint vær så vi kan være i bakken eller gå en tur på marken som er her da.
Jeg må forøvrig komme meg på kino også og se Fifty Shades!!

A real mom:
Emotional,yet the rock.
Tired,but keeps going.
Worried,but full of hope.
Impatient,yet patient.
Overwhelmed,but never quits.
Amazing,even though doubted.
Wonderful,even in the chaos.
Life changer,every single day.

 

Vi står bare på ski vi:)

Heisann og hoppsann!!
Endelig har det kommet mere snø,og vi har vært i slalombakken tre ganger denne uka.Benjamin kom til meg en dag tidligere denne gangen.Det er jo helt greit at de får litt alenetid sammen med mamma og pappa en gang i blandt.
Vi var bare hjemme og slappa av,Benjamin var sliten etter turdag med barnehagen.De pleier og gå ganske langt på disse turene,eller så er de bare ved gapahuken i skogen ved barnehagen.
Onsdag var søster på plass og vi dura opp i slalombakken.Jessica traff ei venninne og kjørte med henne,så Ben og jeg kjørte sammen.
8 åringen har begynt med leksehjelp to ganger i uka og da er det plutselig så mye mer tid om ettermiddagene,jeg må så klart se over leksene.Gull verdt med leksehjelp!!


Her er vi!

Fredag var vi også i bakken og da var det skikkelig tåke,vi så nesten ikke noe da vi satt på heisen.Men det ble noen turer og vi hadde det kjempegøy denne kvelden i bakken også.
Vi tar alltid en pause inne i skikroa,kanelbollene der er himmelske!Tåken lettet litt på slutten og vi så faktisk litt:)
Vi var gode og slitne når vi kom hjem og vi sov lenge på lørdag.


Tåke på fredagskvelden.

Kjempefint på toppen i “tåkeland.”

I dag hadde vi med oss morfar i bakken,han har kjøpt seg slalomutstyr,ganske sprekt gjort siden han er 70 år.Han har ikke kjørt siden jeg var 10-12 år.Han kjørte et par turer med oss før han ga seg.Vi ble igjen i snøværet og kjørte noen flerer turer.
Dere få som er innom her og leser syns vel at dette er gørr kjedelig lesning,vi er jo stort sett i bakken.Skjer ikke så mye annet i hverdagen nå om vinteren.Det er dette vi liker og gjøre og vi har det kjempegøy!


Hele gjengen!

På ski i snøværet.

Klar ferdig kjør!

Sånn går no dagene her.Føler at vi bare er i skibakken,neida,litt annet driver vi jo med også.Helgen gikk fort som vanlig,ny uke er på g,ingen planer i uka som kommer bortsett fra jobb,skole og barnehage.Kanskje rekker vi ennå en tur i bakken før det er pappauke:)

Lurer litt på hvem som fortsatt er innom her,koselig med et lite pip fra dere:)
Ellers så blogger jeg mest for min egen del,så morro og se tilbake på,så mange fine minner!

Ønsker dere en fin søndagskveld!