Som en sommerdag med snø

Plutselig kom våren,og denne helga har vært flott!
Jeg var i slalombakken sammen med pappa i går på ettermiddagen,sola skinte og det var ikke alt for folksomt i bakken.Har ikke så mange venninner som kjører slalom,så da er det veldig fint at pappa blir med:)Fint med selskap i løypene!


Morro med pappa i bakken!

Lykke!!

I dag var Jessica og jeg en tur i løypene,morfar var med en tur,men han syns det var for løs snø.Skikkelig “slushføre” i dag og 16 varmegrader.Vi måtte rett og slett kle av oss.Det var som en sommerdag med snø!
Det var helt underbart!Suste nedover bakkene mens sola skinte.Vi tok oss en pause oppe i bakken,satte oss ned og spiste kvikklunsj med sola i ansiktet.Sommerfuglene flydde rundt oss,veps så vi også.Jeg kunne sitti der i timesvis!
Våren er her,men håper vi rekker et par turer til før det er kroken på døra for denne sesongen.Skal jammen bli godt med vår og sommer nå,med joggesko,t-skjorter og lyse kvelder.


I stolheisen med morfar

Soooooool i bakken!!

Helt underbart-frøkna i farta!

Pause!

Flott utsikt fra toppen!

Ny uke på gang,to uker igjen før påskeferie!I morgen er jeg bedt på Tupperwareparty,aldri vært på det før.Må jo ikke handle noe,fint med litt sosialt også.
Hadde besøk av ei venninne på torsdag,vi har gått i klasse sammen fra 1-9.Skravla og lo:)Ukene går så fort,og vips så er det straks mammauke igjen.Fikk “låne” Jessica litt i dag:)
Nå blir det litt serier og mat.

Ha en fin uke i vårværet!

 

Ny pc,migrene og mere ski

Sitter endelig her med en splitter ny pc.Den gamle er pensjonert og ligger i skapet,20000 bilder er overført på den nye,helt vanvittig masse bilder!Fra ferieturer,ishockey og masse av ungene.Det tok bare 12 timer og overføre alt,tregt nett her.Fettern min hjalp meg med alt,så stor takk til han!
Men det er jo alltid noe,får ikke til bildene,de legger seg feil vei,så jeg driver fortsatt og styrer,fører de fra tlf og over hit,og skriver etterpå.Tungvint,men jeg skjønner det vel etter hvert,vet flere har klødd seg i hue.

Ungene er på plass og dagene går sin gang.Det er grisete og våte dager og Ben blir naturligvis møkkete.Trenger nesten og spyles:)Men møkkete barn er glade barn.Våren er på vei!!


Møkkete og glad!

Fredag måtte jeg kaste inn håndkleet etter 1,5 time på jobb-hersens migrene!!Etter noen timers søvn på sofan henta jeg ungene og fettern min kom og hjalp med pc’n.Det ble taco senere på kvelden og da var jeg gåen.
Benjamin og jeg har rydda i klesskapet hans,og da ble det tomt.Det som er like fint selger vi på Facebookgrupper.Ungene får som regel pengene og kan kjøpe seg noe.
Så da ble det en liten shoppingrunde på lørdag sammen med mormor.Begge to fikk seg noe nytt.Ble også Salomonsko til Benjamin og et kult pannebånd som passa perfekt til frøkna!De fikk også kjøpe seg noe for lommepengene sine,de brant jo i lomma,hihi:)


Kul jente!

I dag var vi på plass i slalombakken klokka 10.30!Strålende sol og kjempebra!Morfar var også med oss og det syns ungene er helt topp!Nå kjører Ben litt uten sele også,øvelse gjør mester!
Vet ikke hvor lenge skisenteret er oppe,men tror de satser på helt fram til påske.Gleder meg til vår nå,men supert om vi kan stå slalom i påsken også.
Det ble så klart matpause i skikroa med morfar.De pausene i skikroa er obligatoriske!
Det skya over og da ble vi forsynte for i dag,ble noen timer ute:)Var på vafler hos foreldra mine etter middag.Syns denne søndagen ble veldig lang egentlig,men vi var jo tidlig på’n.


Sooooool!!!!

Prinsessa av slalombakken:)

Søndag sammen med morfar i slalombakken:)

Har brukt en evighet på denne innlegget.Må bli kjent med pc’n skjønner jeg.Alt dette tekniske som er i dag.Og jeg er ikke en racer på pc-bah!!
Da er det bare og lade opp,for i morgen er det nok en mandag.Ingen planer denne uka som jeg vet om ennå.
Ungene tisker og hvisker inne på rommet hører jeg,sånn er det vanligvis på søndager,tar litt tid før de sovner.

Takk for i dag og ha en fin uke:)

 

Løse tenner og jenter i bakken

Våren nærmer seg,solen varmer godt midt på dagen,mens andre dager er det surt som bare fy!!Her har vi fortsatt snø,og jeg håper vi har snø helt til påske,iallfall i slalombakken.For det er ikke mye annet og gjøre her i påsken,og vi har ingen andre planer.
Det er pappauke,så her er det stille og rolig.Benjamin og jeg hadde tid for oss selv på tirsdag da storesøster ville til pappa.Vi bare kosa oss hjemme,skravla og kikka på tv:)Alenetid med ungene er ikke lett og få til når man er alene med de annenhver uke,så jeg håper de verdsetter de stundene de får med mammaen (og pappaen)sin alene:)


Dette er fra fridagen vår i vinterferien:)

Det har blitt noen ekstra timer på jobb,prøver og ta igjen litt når jeg er alene,da er det ingen som venter på meg hjemme(bortsett fra Bongo:)Så det var godt med helg da jeg kunne lande på sofan fredag kveld.Men jeg klarer jo aldri og holde meg våken lengre enn klokka 23,haha!!


Fredagskos!

På lørdag hadde Jessica og jeg jentedag i slalombakken.Lillebror skulle i bursdag så da “lånte” jeg frøkna noen timer.Vi koste oss i bakken i sola,og det ble vel 6-7 turer ned bakkene.Denne jenta er tøff,hun kjører fra meg,og hopper på hoppene som er lagd i bakkene.Jeg syns det er gøy selv,og nå som jeg kjørte uten og ha Ben i sele kunne jeg slå meg løs jeg også,og jammen er det gøy!!!
Vi hadde en pause i skikroa med litt mat før vi heiv oss til igjen,snuppa traff ei venninne, så hun kjørte et par turer med oss.En kjempefin dag.Det er så morro og kjøre slalom,og det er det jeg kommer til og savne når sesongen er over,da blir plutselig helgene “tomme.”Men tipper sykler og sparkesykler kommer fram så fort det blir bart ute.


Her går det unna,hun bremser ikke!

Jentene:)

Tøffa i svevet!

Fortanna til Benjamin har vært løs en stund,og på fredag mista han den.Det var en tannløs stolt gutt som viste seg fram da jeg var og henta Jessica på lørdag:)Jøsses så store de blir altså!
På onsdag er ungene på plass igjen,håper på strålende sol så vi kan ta på oss skiene sammen:)


Tannløs og søt!!!

“Det var en av disse dagene i mars,når solen skinner varmt og vinden blåser kaldt,
når det er sommer i lyset og vinter i skyggen.”

 

 

 

 

 

Vinteren kommer alltid i mars

Det slår aldri feil,det kommer alltid masse snø så fort vi er i mars måned.Vi har hatt snø siden november,ikke mye,men helt greit.
Ungene har hatt fri fra skole og barnehage siden onsdag.Det har vært Kongsbergmarken her,de har vært der sammen med pappaen sin og mormor og morfar.De kjørte pariserhjul med morfar:)
Vi har også gått et par runder og kikka,jeg syns ikke marken er sånn som den var da jeg var lita,det var flere og mer spennende boder da.Men artig for ungene,og morro og se på karusellene selv om de bare kjørte pariserhjulet.

Fredag hadde vi fri sammen.Vi dro tidlig opp i skisenteret,sola skinte og det var knallfint.Etter noen timer i sola skya det over og vi dro hjem,rydda på rommet til ungene før vi tok en runde på marken.
Kvelden ble avslutta med is til kveldsmat,en fin fridag sammen!

Det er fortsatt bare surr med og få overført bilder fra iphone til pc,og nå får jeg søren ikke lasta de opp her heller selv om jeg først publiserer fra mobil og bildene legger seg i arkivet.
Så bildene legger seg etter hverandre og jeg får ikke skrivd tekst under bildene,bah!!!!!!Høyt på ønskelista står en ny pc!!!!!!!!!!Veldig alternativ blogging for tiden,og det fineste bildet fikk jeg ikke med her,oppgitt er jeg nå.

Vel,snøen har lava ned i dag også.Vi har vært i bakken,i dag var det super duperdag med Ninjago på besøk,gratis slush,og masse annet.
Ble 4 timer ute i frisk luft,det blåste ganske så surt på toppen,men det var fantastisk føre,og da er det jo kjempegøy og kjøre på ski.
Resten av denne søndagen blir vi inne og koser oss.

Håper dere har det fint?!
Håper og komme sterkere tilbake senere med et “ryddig” blogginnlegg.