Stol aldri på den norske våren!

Da var det en stund siden jeg var innom her,men det er jo ikke så farlig egentlig.Ikke mange som er innom lengre,men det er moro og se tilbake på for min del:)
April har vært en kald måned,og bare i forrige uke fikk vi snø 3 av dagene,ikke så kult akkurat.
Vi tok oss en tur i slalombakken bare for og se,vi gikk på beina opp den ene bakken,litt moro det også.Jeg går ofte tur der oppe om sommern.
Så takk for denne gang slalombakken,vi sees neste sesong!


På beina i slalombakken:)

Eller så går dagene som de pleier.Benjamin har fjerna stingene i hodet,og såret ser veldig fint ut!
Som sagt så har det vært surt og kaldt,syns jeg har frysi hele tiden.Også all den snøen som kom da,snøstorm den ene kvelden.Ser så fram til ferien vår nå!Det er heldigvis meldt bedre vær framover nå,så da er vel våren på vei.
Stol aldri på den norske våren,hehe!!


25 april-våren på sitt beste….

Jeg har blitt et år eldre,dagen min var 28 april.Men dagen ble ikke akkurat noe og juble for.Jeg havna i tannlegestolen og gikk skjelvende og ristende ut igjen med to sting i munnen og penicillinkur i lomma.Verkebyll i tannkjøttet.Trodde det var problemer igjen i den rotfylte tanna mi,også så vondt da!!
Det var bare og komme seg hjem.Lå i fosterstilling på sofan og foreldra mine måtte hente ungene.
Fikk gaver av foreldra mine og ungene,bok og penger,pluss at jeg hadde fått klær av mamma også.Fikk gave av to venninner på jobben også,så koselig!!
Ungene var supersnille og hjelpsomme.Jeg satte på film til de mens jeg slappa av.Foreldra mine kom senere og vi bestilte pizza.Jeg har nesten ikke klart og spise,men fikk i meg litt.Så sånn var bursdagen min dette året-hurra liksom!!Ting blir liksom aldri som forventet når man er voksen.Men det var jo koselig lell-ungene var iallfall her.


Hurra for meg!

Pizza!

Luftetur i snø/regnværet.

Formen er ikke tipp topp ennå,men det er ikke fullt så vondt.Men penicillinen slår meg helt ut.Et par dager igjen så er jeg ferdig.
Vi skulle feire mormor i går,hun fylte 70 år tidligere i uken.Hele familien var på plass,vi spiste snitter og kake,eller jeg spiste ikke kaker.Men snittene var gode.Pappa hadde bakt kakene:)
Vi var der et par timer før vi reiste hjem igjen,når formen ikke er helt super er det godt og bare være hjemme.
I dag er sola på plass,vi har vært litt ute sammen og nå er ungene ute.Jessica sykla til ei venninne og Ben er ute i nabolaget.
Jeg får rusle meg en tur etterpå.


Feiring av mormor!

Ute i sola:)

Så sånn er det her,rolige dager.Skjer ikke noe særlig framover før Benjamin fyller 6 år om 3 uker,så barneselskap skal planlegges.Hvor ble tiden av,6 år!!?
Skolegutt til høsten,og storesøster begynner i 4 klasse!De begynner jammen og bli store,jeg er selfølgelig like ung;)

Ha en fin langhelg:)

 

Påsken starta med et brak!

Siste dag av påskeferien er her,disse dagene gikk fort som det pleier når det er ferie.
Jeg hadde noen dager alene før ungene kom,gjorde ikke noe spesielt,gikk meg en tur og jeg kjørte pappa på sykehuset igjen,han måtte operere øyet nok en gang.Men nå er han mye bedre,så nå går det nok rette veien.

Ungene var på hyttetur med pappaen sin og kom til meg tirsdagkveld.Da de kom på kvelden var det en veldig blek Benjamin som jeg møtte i døra,pappaen til barna ba meg ringe legevakta for Benjamin hadde slått hull i hodet i det de var på vei til meg.Ungene hadde herja og det gikk litt galt,uhell skjer.Jessica satt i bilen og gråt,hun var så redd.Vi kjørte til legevakta og kom inn med en gang.Det blødde mye fra såret og håret til Ben var rødt av blod.Såret ble vasket og renset,de måtte barbere vekk litt av håret og så kom legen med bedøvelsessprøyte som ble satt rett i såret-AU!!!!!!!Benjamin var så tøff,han gråt sine modige tårer mens to sprøyter ble satt.Jeg satt med han og trøsta så godt jeg kunne.Jessica og paps var også med inn.
Det ble sydd tre sting.Jeg måtte ta bilder,for han ville se!For en modig og tøff gutt altså!!!!!I bilen på vei hjem snakka han om hvor kult han syns det var med sprøytene og blodet,haha!!!!
Vel hjemme ble det is og masse kos før det var leggetid.Jeg sov ikke veldig godt den natten.Men det gikk jo veldig bra til slutt!Så her starta påsken med et brak!!
Tipper denne gutten kommer til og vise fram stingene til alle i barnehagen:)


På legevakta-tøffingen!

På torsdag dro vi på en liten påsketur til Sarpsborg,vi sov på hotell og ungene koste seg på superland.Var meningen at vi skulle bade også,men det utgikk siden Benjamin har sår i hodet.Mormor var også med oss siden morfar var litt redusert pga øyet og ikke kunne kjøre.
Ungene lekte og middagen tok vi på Mc Donalds.
Fredag kjørte vi til Sverige for en liten shoppingrunde på Nordby.Benjamin fikk velge seg en ting på lekebutikken siden han var så flink på sykehuset.Jessica kjøpte seg jakke,pilotjakke:)Litt godis ble det også,ungene måtte jo få fylle opp påskeeggene sine.
Det ble lunsj,så var vi på matbutikken og handla litt brus og noen småting.Før vi satte oss i bilen hjemover fikk ungene brenne litt krutt inne på lekelandet på Nordby.
Mormor hang med på lasset!


Candyland!

Lunsj,is og lekeland.

Været i påsken har vært dårlig,skikkelig kjedelig,også så kaldt-iskaldt!!!!Det ble ikke noen tur i slalombakken heller da stengte noen dager før pga lite snø.
Lørdag var vi på besøk hos noen venner,da hadde begge ungene noen og leke med,veldig koselig!Vi fikk også hilde på de små kyllingene de har og de store hønene og hanen:)
Det har blitt mye tv og ipad disse dagene,blir fort sånn når været er dårlig og ingen andre er hjemme.Men det har vært godt med fri!
Det går veldig fint med Benjamin og hodet.Stingene skal fjernes etterhvert.

I dag våkna vi til snø-stol aldri på den norske våren sier jeg bare!Hvert år skjer det samme og alle akker og oooer seg,men vi bor jo i Norge.Snøen forsvinner ganske fort igjen.I morgen er det tilbake på jobb og i barnehagen,Jessica har fri-heldiggrisen:)
Vært en grei påskeferie,skulle ønske været var bedre med varme dager.Ungene har sovi lenge hver dag og det har blitt sene kvelder på de.Ferie er digg!!


En liten påskekylling!

En nydelig vårdag i april…

Ingen planer for resten av dagen,ungene ser på film,jeg leser litt bok osv,Nå starter nedtellingen til Orlando for alvor!!!Ca 9 uker til avreise!

Hva har du gjort i påsken??

 

Våren er her!

Og vips så er det april,og våren er her!:)Våren og sommeren er den beste årstiden,lyse lange dager med sol og varme dager.Joggesko er funnet fram,tunge sko og vinterjakker er lagt vekk.
Jeg har påskeferie,ungene er hos pappaen sin og har reist på hyttetur,de kommer til meg på tirsdagkveld,da skal vi ha ferie sammen.Har noen småplaner:)
Før det ble påskeferie har vi vært på påskekaffe i barnehagen,den siste påsken i barnehagen-det er så rart!Nå har vi hatt barn i barnehagen siden 2010.Kommer til og savne den trygge og gode barnehagen med alle de fine ansatte der.Skolen er naboen,så vi kan jo gå på besøk:)


Barnehagegutt en liten stund til.

Vi har vært på utviklingssamtale med frøkna,alt var supert,bare skryt og få!Ellers er hun mye på farten og hos venninner,overnattinger osv.Hun begynner og bli stor,kom hjem fra ei venninne med sminke og greier:)Når hun er med venninner så finner lillebror og jeg på litt forskjellig,en ettermiddag var vi og svømte i bassenget på jobben min.Og nå er det jo fint og være ute også,så sparkesykler og sykler er tatt fram.
Jessica har lagd påskepynt som jeg har fått,kjempefine ting som hun har sydd og tegna.


3 klassejenta!

Søt påskepynt!

Rampetassen:)

Ellers er det ikke stort som skjer.Pappaen min måtte hasteopereres for et par uker siden da han fikk netthinneløsning(noe i øyet.)Han kunne blitt blind,så flaks at det ble gjort så fort.Skal kjøre han på kontroll i morgen.
På torsdag setter ungene,mormor og jeg kursen mot Sarpsborg,sove på hotell en natt før vi tar en svensketur på fredag,så strake vegen hemmat igjen.Kanskje vi treffer min bloggvenninne Monica også:)
Slalomsesongen er på hell,men det er oppe i skisenteret i påsken,så stenger de,kanskje det blir en siste tur før vi legger bort skiene for denne gang,vi får se:)

I dag har jeg gått meg en tur,bare og komme seg ut nå som skiene blir lagt vekk.Få litt kondis kanskje….bah!!!Veldig fint der som jeg gikk i dag,aldri gått der før ennå det er rett i nærheten.Ungene er nok bedre kjent der enn meg,hehe!!Jeg går stort sett tur oppe i skisenteret.
Hyggelig og gå og høre fuglene kvitre og kjenne sola varme.


På gåtur i nærmiljøet.

Håper dere som popper innom her har det fint!?Ha en fin påske og kos dere masse!!

These are the days!