Benjamin 6år!

Endelig var dagen her som Benjamin har venta på-6 årsdagen sin!Ungene var hos pappaen den dagen så jeg dro til de for og feire.
Han fikk gavene av meg og ble veldig fornøyd!Vi spiste taco og ungene hoppa på trampolina.Været ble bra også,sol og varmt.Vi dro og spiste is alle sammen,og ungene fikk leika litt mer ute.
I barnehagen hadde han fått fin krone og blitt feira.Siste bursdag som barnehagegutt.Han har vokst og blitt så stor.Men den samme fine,snille,kjekke,søte,tøffe,omsorgsfulle kosete gutten:)
Han var veldig fornøyd med dagen sin!


Hurra for Benjamin!!

I går var han klar for fest med vennene sine.Alle guttene fra gruppa si i bhg og ei jente.Storesøster var også på plass med ei venninne.Da alle var på plass ble det pizza,så åpning av gaver før det var kaker og etter kakene løp de ut for og leke.Bursdagen hadde vi i barnehagen så de hadde god plass og boltre seg på.
Kaka ble kjempefin,mormor&morfar ordna den,og ungene spiste opp nesten hele kaka!De spiste ikke så mye pizza så vi tok med resten hjem,men kaka falt veldig i smak.Må ha vært den blå glasuren,hihi:)
De store jentene holdt seg for seg selv og koste seg masse de også.Benjamin ble veldig fornøyd for gavene,endel Lego og litt andre ting.
Fornøyd med selskapet også,sammen med gode venner:)


6 åringen og den fine kaka!

Fest med venner!

Årene har flydd og nå er han 6 år og snart skolegutt.Blir veldig vemodig når han er ferdig i bhg,vi har hatt barn der siden 2010.Kjenner de voksne så godt,og det har vært et trygt og fint sted og være.
Men før skolestart skal vi nyte sommern!!

In my biggest dreams and
greatest of wishes it was you!
Happy birthday Benjamin!

 

17 mai

Så var dagen her og jeg våkna med blåveis-great!Etter operasjonen av tanna altså,jeg var ikke på by’n kvelden før.Hoven og blå.Jammen godt jeg kjøpte litt ny sminke så jeg fikk sminka det vekk.
Ungene gleda seg til dagen og spratt ut av sengene sine,de er så trege ellers i uka…Vi ordna oss og var klare i god tid.Jessica skulle møte opp klokka 9,her går barnetoget klokken 10.20.Vi sto litt sammen med Jessica og klassen før lillebror og jeg kjørte til byen og sto ved kirken for og se de når de ankom dit.


Fine 17 mai unger!

Venter på barnetoget-neste år er det hans tur:)

Da barnetoget skulle gå runden flytta vi oss,men herrefred så mye folk!Så vi så nesten ikke noe da de gikk forbi,flytta oss igjen og fikk bedre plass.Vi ropte på Jessica da de gikk forbi og hun vinka tilbake-morro!!
Ungene ville ha is og pølser,det var køer overalt.Så vi heiv oss i bilen og kjørte til Cirkle K rett ved der vi bor,koste oss der med is,boller og pølser før vi dro på skolen for og være med på leker osv.Og sola kom,og det ble varmt og godt.Så vi koste oss på skolen,kikka og skravla med andre.
Når det var ferdig dro vi for og grille hos foreldra mine,satt ute på verandaen og spiste.Regna med at vi måtte sitte inne,så kjempeheldige med været!
Vi har feira dagen med pappaen til ungene hele dagen,vi pleier og være sammen på merkedager,og jeg syns det er kjempefint at vi får til det.Det setter ungene pris på også.


Fin 17 mai feiring!

I morgen er det også en merkedag,lillebror fyller 6 år!!!Han har gleda seg lenge!
Verdens fineste Benjamin ble født på Drammen sykehus etter at det oppsto komplikasjoner da det ble oppdaget antistoffer i blodet mitt.
19 mai ble han født med keisersnitt og kom til verden med skrubbsår på kneet og vannblemme på tåa.De på sykehuset hadde aldri sett noe lignende!
Et døgn etter var vi tilbake på føden i Kongsberg da Ben var frisk nok til det.Vi ble på sykehuset i 5 dager siden han var litt slapp og ikke spiste noe særlig og gikk ned over 500 gram.
Det gikk seg til og han ble veldig glad i mat:)
Kan nesten ikke tro hvor fort disse årene har gått.Skolegutt til høsten!
Mamma er kjempestolt av den fine gutten sin!

Someday I will miss these days.
I allready miss them just thinking about it!


Verdens fineste Benjamin!
 

Litt av en mandag!

Dagen i går var ikke så kul.Jeg skulle til tannlegen og operere ut den plagsomme tanna,og dette skulle jeg hos en spesialist i Sandvika.Tanna ble trekt den,men han måtte i tilegg fjerne en cyste som satt oppimellom.Det kan man visst få i sånne tilfeller,så ikke noe farlig.Jeg gikk ut derfra skjelvende og med 9!!!sting inni munnen.Jeg må ta det med ro i en uke,får ikke lov og snyte meg osv fordi det visstnok er åpent opp mot bihulen.Hele greia gikk ganske bra,og de var superflinke.Men jeg klarte ikke og holde meg i ro mens de holdt på,jeg skalv og klarte ikke og slappa av,sånn blir jeg alltid av bedøvelser.I tilegg fikk jeg hjertebank,noe man visstnok får sa anestesilegen siden det var adrenalin i bedøvelsen.
Jeg glemte bort hele tanna og glemte og spørre om og ¨få se på den,litt shaky for og si det sånn.Men da er det gjort!
Så det var mandagen sin det!
Så her går det i bløt mat,rett i koppen og penicillin….

I helga var vi på besøk hos venner,og vi grilla til lunsj i regnet.Hyggelig det også.På kvelden var vi ute og spiste med foreldra mine,feira bursdagen min som vi ikke fikk gjort noe særlig på selve dagen pga den dumme tanna da også.
Det regner fortsatt,så været har vært kjedelig denne uka som ungene har vært her,men vi har gjort det beste ut av det.


Grilling i regnet.

Ute og spiser god mat.

Benjamin har hatt sykkeldag med gruppa si i barnehagen i dag,han ville ha sparkesykkelen sin.Været var ikke helt topp,men de hadde storkost seg på tur!


Klar for tur!

Nå er det vel mange av dere som løper rundt og ordner til morgendagen?!Vi er bare her hjemme og slapper av.Ungene gleder seg og jeg håper regnet holder seg borte.Rart det der med 17 mai,det er nesten alltid dårlig vær….
Her blir det barnetog,leker på skolen og grilling hos foreldra mine.Regner med at vi må spise inne…Men det blir bra!

Det er en gutt her som gleder seg veldig til fredag,da blir han 6 år!Gavene ligger gjemt oppi skapet sammen med sengetøy og håndklær,hihi:)

Ha en fin 17 mai alle sammen!

 

Vinterjakke i mai

I dag er det 12 mai,det er iskaldt ute og jeg bruker fortsatt vinterjakka mi.Det snødde for et par dager siden,det er jo helt på jordet!Forrige helg hadde vi et lite snev av sommer,men så ble det like kaldt som en vinterdag igjen.Og ungene har selfølgelig blitt forkjøla.
Jeg er rett og slett lei,lei og atter lei!!!Lenger etter varme dager.På tirsdag var jeg på dugnad i barnehagen,sto ute i øs pøs regnvær i to timer,også så kaldt!Og dagen etter snødde det-great!!!!
Er lov og klage på været nå altså!!Det er 5 uker til vi setter kursen mot Florida,hjelpes som vi gleder oss!!

Ellers så har det blitt to tannlegetimer til,og tusenlappene flyr.Jeg er ikke ferdig ennå,for på mandag må jeg til en spesialist i Sandvika og operere ut tanna som har vært en pest og en plage.Gleder meg til og få det overstått,men kommer til og være livredd når det skal skje.Skal be om all bedøvelse de har!

I dag har Jessica vært med en gutt fra paralellklassen hjem.Syns det er så fint at både gutter og jenter kan leke så fint sammen.Hun hadde kost seg masse!De bor litt ute på “landet” så det var en hest som lunta rundt der ute på jordet.Så den måtte vi hilse på,den kom etter bilen da vi dro,hihi:)

Om en liten uke fyller lillebror 6 år!!!!Han lengter etter bursdagen sin,og jeg syns disse årene har gått så fort.Skolegutt til høsten og i dag fikk vi klasseliste i posten.Morro og se hvem han kommer i klasse med.De er tre gutter fra barnehagen som kom i den ene klassen og noen flere av jentene.Resten er i den andre klassen.
Vi skal ha barneselskap neste lørdag,det blir full fart og moro!Først er det 17 mai,og jeg håper vi slipper og fryse i hjel……..

Selv har jeg hundre tanker i hodet for tiden og føler meg litt stresset egentlig.Krysser fingrene for at alle biter faller på plass:)Bare bli ferdig med alt tannlegestyret først.

Flere enn meg som lengter etter sol og varme??