Det har gått en måned

Det har gått en måned,tiden har stått stille og dagene har vært tomme og triste.Jeg husker nesten ikke hva jeg har gjort i denne tiden,om noen spør meg så svarer jeg at jeg ikke husker noe.
Begravelsen til broren min var 7 februar i Sagene kirke.En uke før dette var vi og prata med presten som var en fantastisk mann.
Og begravelsen,ja hva skal jeg si…jeg håper Frode så og hørte alt sammen.Og hadde jeg hatt halvparten av alle de vennene han har hadde jeg vært rik.Kirken var fullsatt av venner og familie som kom for å si hadet.
Ungene,foreldrene mine,pappan til ungene og jeg kom til kirken litt før.Det var så fælt å se kista som sto der.Presten kom og tok med seg barna,sammen gikk vi til kista,presten forklarte hva som skulle skje,og barna la hver sin tegning,noen Lego figurer og en fargeblyant på kista før vi satte oss.
Bandet til frode spilte to av sangene deres,det var minneord som fikk alle til og gråte og til og le.Fellessang var Blackbird av Beatles siden Frode var veldig glad i Beatles.
Og til slutt ble Frodes egen sang spilt,og det var Frode selv som sang-og høre stemmen hans var sterkt.Men sangen som heter Lock my heart away er så fin,dere kan finne den på nrk P3 urørt sine sider under Edorf Dlojks(Frode Skjold baklengs)der ligger alle de andre sangene hans også.
Kisten ble bært ut og han ble kjørt stilmessig avgårde i en Cadillac.
Etterpå var det minnestund med kaker og kaffe og slideshow med masse bilder av Frode.det ble holdt taler av bestevennene hans og pappa sa noen ord,men det ble vanskelig for han.Så spilte bandet hans igjen.Frode fikk en nydelig avslutning,skulle ønske han fikk det med seg,men mest av alt vil jeg ha han her.Vi savner han sånn…


Onkel Frode og Benjamin spille gitar sammen i 2013.

Som sagt så husker jeg ikke hva vi har gjort alle disse dagene.Men ungene og jeg har vært litt på ski.Forrige lørdag var vi i Oslo hos tante Anne.Veldig rart og tomt uten Frode.Pianoet og gitarene hans sto der så stille og urørte.
Vi prata om Frode,vi kikka gjennom alle tegningene hans(han var en fantastisk tegner,han tegna og solgte mange av tegningene sine.)Vi fikk med oss noen tegninger hjem.Så var vi ute og aka.Det er en park rett ved huset deres med flotte akebakker.Ungene hadde det kjempegøy!Anne og jeg måtte også prøve:)Foreldra mine tok ikke sjansen,hihi:)
Så tok vi bussen til Storo senter for Benjamin ble litt rastløs og Jessica trang nye farger (hun har arvet tegnetalentet til onkel.)Så vi titta litt,Jessica kjøpte farger og Benjamin en Beyblade(veldig poppis for tiden.) før vi gikk og spiste på Egon.En veldig fin lørdag men også veldig “rar,”for Frode var jo ikke der.


Pianoet sto der så stille og urørt.

Benjamin i et luftig svev i akebakken på Myraløkka på Sagene.

Turnjenta Jessica på Myraløkka-Sagene.

Jeg begynte og jobbe igjen på onsdag.det var rart og være tilbake og ganske slitsomt.Men jeg kommer fort inn i det igjen.Ungene har hatt skidag sammen med skolen på skistadioen og hadde en super dag.
Ellers så har Jessica bytta turngruppe,den hun gikk på ble litt “kjedelig” for henne da hun ville ha mer utfordringer og lå litt lenger framme enn  de andre.Så nå trener hun med konkurransegruppa 5 timer i uka(to treninger i uka a 2,5 time.)Hun får ikke konkurere før hun er 11 år.
Hun stortrives og hun er så flink!Hun sa til meg her en dag at:”Mamma,jeg skal til OL vet du!”Da er det bare og trene.Nå ønsker hun seg en airtrack til og øve på her hjemme.Benjamin venter på at fotballen skal begynne igjen,men imens vi venter er vi på ski.
På fredag sang Benjamin med klassen på Sangskattekista på Krona.Tante Anne og jeg var og så på.Det er alle 5 og 6 åringer i byen som er med på dette vært år.Alltid fullsatt sal.Kjempeflinke unger!:)


Happiness!!

Skidag med skolen.

Sjarmisen Ben:)

Nå er det vinterferie her,ungene skal på sfo men vi skal ha en fridag sammen på fredag,også tror jeg det blir en svensketur på lørdag.
Nå gleder jeg meg til vår,vi har hatt en flott vinter med masse snø og jeg gleder meg til påskeferien,men etter påske da kan snøen forsvinne.Meeeen med to meter snø så tar vel det sin tid,kanskje vi vasser i snø på 17 mai?!

 

På ski inn i solnedgangen

Det har gått 13 dager,13 tunge og tomme dager siden jeg mista broren min…Jeg savner han,vi savner han…det er så urettferdig,og så vondt!Jeg er liksom så rar,en sånn ut av meg selv følelse,og jeg er sliten og tom.
Jeg har hatt  besøk av venner som har kommet med klemmer,blomster,sjokolade og fine ord-det har vært godt og prate,og ikke være alene hele tiden.Men andre ganger trenger jeg og være alene,gråte og tenke på fine minner.Høre på musikken hans og se på tegningene…
Den siste gangen vi var på besøk hos Frode&Anne,i slutten av november,han var så livlig og glad,og ungene storkoste seg:)Ikke visste jeg da at det ble siste gangen jeg så han,husker jeg ga han en god klem da vi dro..
Vi visste jo at han var syk,men ikke at det skulle gå så fort.Vi håpa jo på det beste…


Vi koste oss sånn-for aller siste gang…

Så var ungene her igjen,og vi dro ut på ski i skikkelig snøvær og tåke.Vi storkoste oss i snøstormen,og det var godt og komme ut.Og da jeg la meg fikk jeg endelig sove godt.


På ski i tåke og snøvær!

Masse fin nysnø!

Foreldra mine og jeg har vært og prata med presten og vi var hjemme hos Anne&Frode,jeg tok meg i og vente på han,at han snart kom hjem…
Vondt og se foreldrene mine,hvor vondt de har det,og kona hans som har blitt alene…

Fredag dro vi i bakken så fort ungene var ferdig på skolen-det var sol og helt nydelig!Vi var ute i 3-4 timer og vi kjørte på ski inn i solnedgangen og tenkte på Frode…På ski inn i solnedgangen,og vi tenker på Frode,vi tenker på Frode…

Nå i helga har det vært skikkelig kaldt.Vi var ute og spiste med foreldra mine i går kveld,de hadde 50 års bryllupsdag og skulle egentlig feira sammen med hele familien,men sånn ble det jo ikke…
Vi våga oss ut i dag,ut i kulda,måtte lufte oss.Dro så klart på ski,ungene måtte prøve de nye ryggskinnene sine som vi kjøpte i går.Greit med litt ekstra beskyttelse på ryggen nå som de suser avgårde.


Kaldt men fint ute i dag!

Onsdag er det begravelse…det blir nok en tøff dag!

Ingen er med oss for alltid,tiden forsvinner så fort.
Men minnene får vi beholde til lindring når sorgen og savnet blir for stort.