Livet akkurat nå

Jeg tenkte her en dag at:”Nå har du vært lenge borte,så nå kan du komme tilbake.”Det er vanskelig å akseptere at Frode er borte,det er for stort og vanskelig.
Sånn er livet akkurat nå…jeg savner broren min så innmari,vil bare ha han tilbake!Jeg har mistet en del av meg selv..
Ungene gråter hver eneste kveld,og jeg prøver så godt jeg kan og trøste.
Det har gått to måneder nå,og det blir ikke lettere.Jeg jobber og prøver og fungere som normalt,men her om dagen fikk jeg et lite “sammenbrudd” på jobb.
Det kom bare kasta over meg på slutten av dagen.Jeg bare gråt og gråt,sjefen var sammen med meg(jeg er heldig som har henne.)Og som hun sa,jeg kan ikke være “tøffe Nina” hele tiden,og det er jo sant.
Som sagt,vi gjør “normale” ting og dagene går som vanlig bortsett fra tomrommet etter Frode som er der.

Det har vært vinterferie og nå står påsken for tur.Vi var på en Sverigetur lørdagen i vinterferien sammen med foreldra mine.Godt og komme seg litt vekk.Vi kikka i butikker,spiste lunsj og handla litt.En fin dag sammen.


Svensketur

Ellers så hadde vi en intens kuldeperiode,så vi fikk ikke vært i slalombakken,det var for kaldt.Men forrige helg var vi på plass i strålende solskinn.Vi har fortsatt veldig mye snø,og jeg lurer jo på når den kommer til og forsvinne.Men det som er bra er at vi får en fin påske med snø og forhåpentligvis sol!


Skistjernene mine.


Benjamin og mamsen

Dagene går til jobb,skole,lekser og turntreninger for frøkna.Hun koser seg på treningene sine.Hun spretter rundt på treningene og her hjemme.Flikk flakk og det som hører med.Hun har fått en diger turnmatte av morfar som tar halve stua som hun trener flittig på.Benjamin syns også den matta er kul og gjøre triks på.
Regner med at fotballen starter igjen etter påske engang,men de må nok trene i fotballhallen(fryseboksen.)For det er jo metervis med snø på banene.
Jeg har vært med venninna mi Marianne en del,vi har vært venninner i maaaange år.Godt å ha noen og skravle med,vi lager mat,skravler,ler og gråter sammen.Vi har opplevd mye sammen.Glad jeg har henne i livet mitt!Vi har vært litt fra hverandre,men når vi treffes igjen er det som vi hang sammen dagen før:)Venner er gull!!


Marianne, min gode venninne og meg:)

Ungene vokser og vips så hadde de nesten ikke klær å ha på seg,så da måtte det shoppes litt.Vi var på Sandvika,og ungen fant seg litt av hvert.Til og med jeg falt pladask for en tunika på Indiska som fikk bli med hjem:)


 

Nå er det påskeferie,og første delen er jeg alene.Jeg starter dagen klokka 9 i morgen tidlig i nypreppa løyper i bakken sammen med Ingunn.og på søndag blir det skravling med Marianne igjen.
Vi skal også i familieselskap hos foreldra mine i morgen kveld,så da “låner” jeg ungene av pappaen.
På onsdag er det mammauke,og vi håper på masse sol så vi kan kjøre slalom og ta en tur på langrenn på Blefjell sammen med morfar:)

God påske!!