Så kom våren!

Det er ikke så ofte jeg er innom her lengre,litt nå og da.Siden sist så har våren kommet,vi har rydda vekk vinterklær og tatt fram joggeskoa:)
Snøen er snart borte,her har vi hatt mye snø så det tar litt tid før alt er borte,men det hjelper nå.
Her går dagene sin gang med jobb,lekser,turn og fotball.

Jessica var med på klubbstevne i salto hvor de fikk poeng fra dommere,det var veldig artig!Forrige helg var Benjamin på fotballcup i Mjøndalen og vi heia på han.Han scora to mål i den ene kampen og var godt fornøyd.Vondt i beina og alt siden fotballskoa var litt små,så da ble det nye sko etter cupen-fornøyd med det!


Cup i Mjøndalen.

I går var det både cup for Benjamin og trening for Jessica.Da måtte vi dele oss.Treninga til Jessica skulle være i Hønefoss,så jeg ble med henne.I Hønefoss har de en flott turnhall,noe vi dessverre ikke har her men jobber for og få.
Treninga i Hønefoss var super med skumgrop og alt.Trening i 5 timer med lunsj og pauser innimellom.Jessica var sliten men godt fornøyd med dagen.Kjempemorro å se på!
Benjamin spilte cup her hjemme og hadde en like bra dag.Ble noen mål på han nå også,og det er jo supergøy!


I skumgropa på trening i Hønefoss:)

Blinkskudd av Benjamin tatt av lokalavisa(med litt redigering.)

Ellers så er jeg litt med venninna mi når ungene er hos pappa’n.Vi skravler og ler mye.Her om dagen tok vi en “rånerunde” som i “gamle dager.”Hehe!!!
Jeg har mye og tenke på for tiden og har vært litt “uttafor.”Ting må ordne seg før jeg vil fortelle om det,det hele er veldig overveldende og for stort…

Vi har også bestilt en tur til Legoland i sommerferien,ukene går fort nå og vips så står sommerferien for dør-ungene gleder seg veldig!!Alltid moro og være i Legoland.Nå har vi vært der flere ganger og er alltid like fornøyde!Bortsett fra båtturen,jeg hater å kjøre båt….men,men…


Marianne
og meg:)

Tenker mye på Frode nå…det er fortsatt uvirkelig at han er borte.Til uka har mamma bursdag og jeg,de første merkedagene uten han,så kommer 17 mai og bursdagen til Benjamin 19 mai.
Vi skal også ha urnenedsettelse i mai.Vi har ikke hatt det pga all snøen og kulda.Det blir nok en dag full av følelser.

Det var noen skriblerier herfra på en søndag:)Nå blir det serier resten av dagen.

Påsken 2018

Påsken 2018 har vært fantastisk,drømmepåske!
Fra ungene kom onsdag,dagen før skjærtorsdag har vi hatt soooooool hver eneste dag.Vi dro rett i slalombakken på onsdag og har vært der hver eneste dag bortsett fra fredag,da var vi på langrenn på fjellet med pappa/morfar.
Vi har vært i skisenteret sammen med venner,og bestisen til Jessica og mamma’n har kjørt med oss hver dag.Og etter at vi har vært i bakken så var Jessica hos bestisen eller hun var her.
Benjamin har overtatt twintipskia til Jessica og hun har overtatt et par etter venninna(venninna kjører alpin aktivt og har flere par ski.)og skiene til Benjamin gikk videre til en kamerat av han.Twintipski er jo bare så kult,så nå øver Ben på og kjøre baklengs:)Han har blitt en ordentlig tøffing i bakken!Jessica og Kristina kjørte ofte fra oss,men har venta på oss nedover i bakkene.De har tatt med seg Benjamin både i lek og i skibakken hele tiden,fine jenter som passer på Benjamin.Jentene har nå vært venninner i hele 8 år:)


Lørdag i bakken kl 09 sammen med ei venninne:)

Innvier påsken sammen med ungene onsdag:)

Fredag dro vi på Blefjell sammen med morfar på langrenn.Dette er noe vi gjør hvert år.Fantastisk vær denne dagen også.Vi gikk et stykke før vi fant oss et flott sted å sitte.Vi rigga oss til med mat,kakao,drikke og kvikklunsj.Vi hadde med engangsgrill og grilla pølser.
Der vi satt i sola var det en bakke, så ungene brukte sitteunderlaget som akebrett og koste seg glugg!!Vi satt noen timer i sola og bare nøyt!
Flinke unger til å gå på ski også.De fikk ski som 2 åringer og vi har vært mye på ski.
Morfar koste seg også!Godt for han og komme seg litt ut med barnebarna og tenke på litt andre ting noen timer.For vi savner Frode så innmari!Og noen av kveldene har vært triste.Jeg skjønner ennå ikke at han er borte…
Jeg tar meg sammen så godt jeg kan,og om jeg er lei meg så kommer ungene med en klem:)


Nydelig dag på Blefjell

Sporty unger!

Resten av påskeferien har vi vært i skisenteret.Og jeg er så glad for at vi nesten er naboen til skisenteret og at vi bare har 30 min i bilen opp på fjellet.Glad for all snøen vi har så vi kunne kose oss på ski.
Men nå kan våren komme(i skrivende stund snør det.)På kveldene har vi slappa av og ungene har leika og hatt litt besøk.Vi har vært på middag hos foreldra mine og påsken har vært fin på alle mulige måter bortsett fra savnet av Frode…


Bestevenner i bakken

Ben i farta!

Tullejenter!

Jessica i crossparken

Siste dagen i påskeferien.

Vet ikke om dagen i går var den siste i bakken denne sesongen.De har fortsatt åpent,men til helga jobber jeg og hvem vet hvordan det er om to uker om mildværet melder seg.
Jentene og Ben kjørte og hoppa i “parken” i går og jeg kjente at knærne mine sa stopp.Jeg har muligens “overdrivi” litt i påsken og det straffer seg nå.Men det er jo så gøy!!
Hva skal vi finne på når skisesongen er over tro??

Håper alle har hatt en fin påske:)