Årets første badetur

For et fantastisk vær vi har for tiden!Det er jo alt for varmt til og jobbe,burde bare hatt fri!
Har litt og drive med her hjemme med klargjøring av leiligheten vår til salg,gud for et stress altså.Skal jo nesten se ut som man er med i et tv program om kjøp og salg,Nå føler jeg presset og jeg kjenner at nå orker jeg ikke mer.Bare litt opprydding før fotografen kommer så får det være som det er,syns det ser greit ut her nå.Blir ikke no nybakte boller på kjøkkenbenken verken på bildene eller på visning;)

I dag gikk turen til Alltitude trampolinepark sammen med venner.Har lovt ungene dette en god stund nå.Ungene storkoste seg,de hoppa rundt og oppi skumbingene.Ble som en trening for Jessica og Benjamin slang seg i trapesen:)


Etter hoppinga satte vi kursen mot en badestrand i nærheten,vi var ikke alene for å si det sånn.Fant et flott sted,Hvalstrand i nærheten av Ikea.Flott strand med både sand og gress.
Ungene var uti og bada,og vannet var ikke så ille.Jeg bader jo aldri,men jeg vassa.Vi spiste lunsj og kosa oss glugg sammen med vennene våre.Ungene hang sammen og venninna mi og jeg solte oss og skravla.
Blir flere turer hit i løpet av sommern.


Årets første bad.

Kjempefint på Hvalstrand.

3
amigos på tur:)

Super start på sommern det her!
I morgen skal Benjamin feire bursdagen sin i barnehagen,det er meldt like fint vær så det blir bra!Vi gleder oss!!

 

Benjamin 7 år!

Og vips så fylte han 7 år!Tiden går nesten litt for fort nå syns jeg.Benjamin er en go’gutt,sjarmørgutt,snill gutt,tullegutt,rampegutt,kosegutt,skolegutt,slalomgutt,fotballgutt-min gutt!!

På dagen var det pappauke,men jeg tok med begge to ut for å spise is og leike litt på dagen mens pappa’n gjorde noen ærend.Før vi dro for og spise is var det gaveåpning.Han fikk sykkel av foreldrene mine og meg.Var så klart noen flere gaver,av søster fikk han Pokemon kort og av tante Anne Minecraft Lego som han ønska seg,og Transformers av paps:)
Så ble det den isen da,og den smelta nesten før vi rakk og spise den,årets første softis for meg.

Senere møttes vi på Dolly alle 4 for og spise bursdagspizza,Benjamin sitt ønske.Pizza,slush og brus:)Benjamin var strålende fornøyd og smilte hele dagen.
Nå gleder han seg til søndag,da blir det feiring med gutta i klassen.
Vi låner barnehagen til å feire bursdagen i,veldig greit syns jeg.Og det er meldt superfint vær,så da blir vi nok ute mesteparten av tiden.


Fornøyd bursdagsgutt!

Her hjemme er det kaotisk,og klargjøre en leilighet for salg er litt av en jobb.Masse har blitt pakka vekk i esker,jeg har hivd ut en seng og rydda vekk ennå mer.
Selve flyttingen er jo piece of cake i forhold til alt som skal ordnes nå.Og innimellom blir det altså barneselskap,bare og ha tunga rett i munnen.

I går var jeg sporty med ei venninne og i dag heiv jeg meg til rett etter jobb.Så deilig og være i farta igjen,også så nydelig vær!Ble bra svett ja!Så nå er det bare og fortsette og være sporty framover,så ofte jeg får tid.Men det roer seg etter at bilder er tatt av leiligheten og visning.Får prøve og få med meg ungene også-moro det:)


Fint ute nå!

Sånn går dagene her,en fersk 7 åring,og flyttekaos:)

Ha en fin uke!:)

17 mai 2018

Så ble det 17 mai og vi slapp og gå på ski(jeg var nesten sikker på at det ville ligge igjen snø.)Det ble nydelig vær,sol og varmt.Det er så flott ute nå og så grønt!Den beste tiden den er nå!

Ungene var så fine,begge to i bunader.Benjamin skulle gå i 17 mai tog for første gang.Men sånn ble det ikke,han brånekta.Hele seansen endte opp med at han sto sammen med meg,mormor&morfar og pappa’n og så på at klassen gikk forbi og vi vinka til Jessica og alle andre kjente.
Aner virkelig ikke hvorfor han ikke ville,men han gråt og var helt uttafor.Ny sjanse neste år.
Etter barnetoget ble det pølser og is på Cirkle K før vi dro på skolen for og være med på leker og alt det andre som skjer.Før lekene begynte kom skolekorpset marsjerende med tog bak seg,det er vanlig på skolen hos ungene.Så var det leker,is og brus.Vi hadde dugnad og ansvar for leker,så vi ble stående og passe på sekkeløpet.Ungene syns det var kjempegøy og hoppe:)
Vi koste oss i sola og alle var fornøyde!

Det smakte med grillmat etter en travel dag.Jeg syns 17 mai er en veldig fin dag selv om det blir litt travelt.Selv spiste jeg ikke en eneste is,men ungene spiste vel 2-3 stykker.Fin dag med familie og venner!Ungene var slitne og med bunader på halv tolv-akkurat som det skal være!


Verdens fineste unger!

Vår 17 mai!

En annen ting som har skjedd siden sist er at vi skal flytte i august!Vi er så fornøyde og gleder oss masse masse!!Vi flytter inn i helt ny leilighet i august rett ved skolen til ungene.
Så det blir en travel sommer,men fy så bra det blir!!Så nå driver jeg og skal selge leiligheten vi bor i nå.Det skal snart taes bilder og det blir visning.Mye styr for å få solgt en leilighet,men det blir super bra til slutt!!!Leilighetene er kjempefine,vi skal bo i 2 etasje og endelig får vi den etterlengta verandaen vår med sol på ettermiddagene.gjett om vi skal kose oss!!!!


Hit flytter vi i august!Leiligheten i 2 etg bak heisekrana er vår.

I morgen fyller favorittgutten min 7 år!!!!De åra føyk forbi rimelig kjapt!Han er verdens fineste,kosete og snilleste gutt,men så sta og bestemt,men med et hjerte av gull.Skolegutt,fotballgutt og slalomgutt-han er den beste!!

Han vil ut og spise pizza i morgen,så da blir det nok det.De er hos pappa’n så jeg ser han ikke når han våkner,det er litt sårt.Men feiring blir det!!
Barneselskap tar vi neste helg siden det er pinse nå.
Av meg og foreldra mine får han sykkel,for han har nemlig lært seg og sykle(han fikk sykkelen i går på 17 mai.)


Go’gutten min fyller 7 år i morgen!

Håper alle hadde en fin 17 mai,og jeg håper dere får en fin pinse:)
 

Et år eldre

Siden sist så har jeg blitt et år eldre.Dagen ble feiret stille og rolig siden Benjamin hadde vært syk hele uka.Stakkar Ben har hatt mye trøbbel med forkjølelse og astma i vinter,håper dette var siste gang før sommern dukker opp.
Det er vår,men grisekaldt,som alle andre år.

Vel,som sagt så ble jeg et år eldre 28 april.Dagen ble liksom litt”rar” og jeg kjente godt på savnet av Frode og en tullete bursdagshilsen eller at han faktisk var hjemme den dagen.
Det er få som spør meg nå om hvordan det går med meg…Det har gått knappe 3 måneder og jeg har fortsatt skikkelige “crappy” og tunge dager.Jeg sier ikke at jeg trenger oppmerksomhet om dette hele tiden,men ja jeg har det vanskelig til tider og jeg kan ikke skjønne at han er borte.Ungene har det vondt,foreldrene mine,kona hans og resten av familien og venner.Men jeg prøver og gjøre det beste ut av det…
Men det er viktig og understreke at dagene er bra også,vi gleder oss til sommer og tur til Legoland:)Lyse lange dager med joggesko og t skjorte på!!

Så på bursdagen min bestilte vi pizza hjem til oss,foreldrene mine var her,og vi koste oss.Av ungene fikk jeg en bok,jeg fikk ansiktskrem og litt penger.Bursdager er ikke det samme som voksen syns jeg,men det var koselig og feire med min lille familie:)Takknemlig!


Hurra
for meg!

Bursdagspizza
med familien:)

Bongo
syns det var gøy med gavepapiret!

My
heart is full…

1 mai var vi i Oslo på besøk hos Anne.Skikkelig dårlig vær,men vi drista oss en tur ut til Botanisk hage og Zoologisk museum.Veldig fint på Zoologisk museum,ungene koste seg med og se på alle dyra fra forskjellige land,det samme gjorde Anne og jeg.
“Hjemme” på Sagene igjen drakk vi kakao.Benjamin spilte på pianoet til Frode som sto der så stille,og Jessica og tante Anne strikka.Jeg tok meg selv i og sitte og vente på at Frode skulle komme hjem…En fin dag sammen med Anne.


Zoologisk
museum

Benjamin
syns det var gøy og spille på pianoet til onkel.

Nå er det nedtelling til Benjamin fyller 7 år 19 mai,men først er det 17 mai og første gang for Benjamin i 17 mai tog.Det blir artig!!Og i år har begge ungene bunad igjen:)
Barneselskap skal vi også ha.Helt enkel bursdag med pølser og muffins har Benjamin bestemt.Ser det tar helt av med bursdagsfeiringer hos noen.Det enkle er ofte det beste har jeg finni ut og ungene er fornøyde!

God helg:)