Urnenedsettelse

Vi nyter varmen som vi har hatt i det siste og svetter oss gjennom dagene på jobb og skole.Jeg klager absolutt ikke selv om tempen viste 32 grader på det varmeste.Jeg er glad i å sole meg og lese en bok ute i varmen.Det har blitt noen trimturer i varmen også,blir god og svett av det:)

Benjamin har feira 7 årsdagen sin sammen med gutta.Det er litt av et lydnivå disse gutta har,og jeg var glad det var varmt ute den dagen,for da feira vi ute i barnehagen.Pølser ble servert ute og muffins.Gutta drakk nok mest den dagen,men fikk i seg litt mat også.Jessica hjalp til,men ble nok litt oppgitt over bråket så hun og venninna “gjemte” seg inne store deler av de to timene.
Benjamin var fornøyd med feiringen,han koste seg masse!


Klar for feiring!


Utebursdag er kjekt!

Eller så har jeg hatt takstmann og fotograf her,nå kan jeg puste litt fram til visning på mandag.Bildene av leiligheten ble kjempefine,så krysser fingra for raskt salg og en bra pris!
Vi gleder oss til og flytte!!

Litt mer bading har det også blitt.Ungene koser seg i vannkanten og uti vannet.Jeg er ikke så glad i og bade,syns rett og slett det er for kaldt,så jeg holder meg til og vasse.Er ikke den som hiver meg uti liksom,haha!!!!

Vi har vært så heldige at vi har “arva” en trampoline,den er på plass i hagen hos foreldra mine.Så klart jeg også må hoppe-kjempegøy!!!


Weeeeeeeeee!!!!!!!!

Så har vi vært gjennom en ny trist dag da vi hadde urnenedsettelse for Frode 1 juni.Ungene var med nå også,men litt vanskelig og forstå for de hva dette dreide seg om.Jeg forklarte så godt jeg kunne.
Det er en flott kirkegård han hviler på.Så stille og fint med kvitrende fugler.Man finner liksom en slags ro der.Det var nærmeste familie og venner som var med.Pappa og kona til Frode senket urnen,og vi fikk alle spa jord over.Anne planta en tomatblomst,for det var Frode så glad i.
Det var så trist og ungene gråt sårt.Jeg syns det er så trist og ufattelig,jeg skjønner ennå ikke at han er borte for alltid.
To av vennene hans sang nok en gang Blackbird av Beatles ved gravstedet.Så utrolig fint og høre på de,og alle som ville kunne synge.Vi la ned blomster og vi ble igjen en liten stund for det ville ungene.Vi la på plass en nydelig stein vi hadde kjøpt med I love you på.Han har fått et fint sted og hvile på, innerst på kirkegården ved en hekk og under et stort flott tre.
Vi tenker på Frode hver eneste dag,og vi savner han så sårt…


Denne steinen la ungene ned på graven.

Hvil i fred kjære storebror,jeg savner deg sånn…

På kirkegården.

Etter seremonien var vi hjemme i den koselige hagen til Anne&Frode på Sagene.Vi gikk fram og tilbake til kirkegården,så ikke langt for Anne å gå når hun vil besøke han eller vi andre.
Det var stekende varmt den dagen,men koselig og være sammen i hagen sammen med familie og venner.Vi spiste Pavlova,ostekake og frukt,og bare var sammen.Før vi kjørte hjemover gikk vi og henta pizza som vi også spiste ute.
Frode var virkelig heldig som har så mange flotte venner og familie.
Om en måneds tid har Frode bursdag,da skal vi besøke han ved graven og synge for han.