Tidenes sommer

Dette må vel være tidenes sommer!?Syns ikke vi har gjort annet enn å bade og svette.Jeg elsker varmen og å sole meg.Det har blitt mange timer i sola med en bok og ungene ved et vann.
Jeg har hatt en uke ferie og jobber igjen denne uka mens ungene er hos pappa’n.Jeg svetter og banner på jobb,men minner meg selv på at snart vasser vi i snø igjen,haha!!!
Neste uke skal vi til Legoland:)Før vi hadde ferie dro vi og bada hver ettermiddag,tok med oss rundstykker,salat og annen snacks,det har blitt lite middager.Lage middag kan vi gjøre til høsten:)Nå nyter vi den fantastiske sommer’n vi har med masse is og hyggelige ting.


Fantastiske sommer!

Han nyter!

18 juli var bursdagen til broren min…vi reiste inn til graven og la ned roser og bare var.Det var trist.Det var ikke sånn dagen skulle feires.Den skulle vært feira stort!Det er så rart at han ikke er her,nå har han vært borte i 6 måneder.Men ungene og jeg feira han.
Jeg håper han sang og spilte i himmelen,jeg syns nemlig jeg kunne høre han…Gratulerer med dagen kule,fine,snille storebror-savner deg!


vei til graven til onkel Frode på bursdagen hans.

22 september skal det være en minnekonsert for Frode på Mølla her i byen,det blir stort!Tre av banda han spilte i kommer.Jeg har kjøpt billett og er veldig klar.Det blir nok en sterk og fin opplevelse.

Jeg har vært i et afrikansk bryllup!Det var litt av en opplevelse!Helt annerledes enn i Norge,skikkelig kult!!Jeg som aldri pynter meg noe særlig gikk i kjole og jeg dansa med til afrikansk musikk til klokka var 01.30 på natta!!
Veldig moro og bli bedt.Var en av jentene på jobben som gifta seg(både hun og mannen er afrikanske.)Var nesten som å være i Afrika,mangla bare dyrene:)


Afrikansk bryllup

I ferieuka var vi en tur på Alltitude trampolinepark så ungene fikk hoppa og svetta litt.Innom Ikea også for å kjøpe litt til den nye leiligheten for nå nærmer det seg,og vi har solgt vår nåværende leilighet-hurra!!!!
Vi kjørte to ganger til favorittstranda vår som er Onsakervika camping i Tyrifjorden!Vi koste oss glugg og ungene har blitt så tøffe i vannet i løpet av disse sommerukene.Jessica har endelig fått taket på svømminga og lillebror er hakk hæl.


Underbare sommer!

Hopping fra brygga!

Summer,please stay forever!

Sommeridyll

Sommern er her for fullt og jeg nyyyyyter varmen vi har nå,bare så synd jeg er på jobb.Men ettermiddagene går med til sommerkos som soling og bading.
Ungene er ferdig i 1 og 4 klasse,og jeg syns egentlig at dette skoleåret gikk litt for fort og ungene blir så store så alt for fort.
Vi har vært på sommeravslutning og fotballen har også tatt sommerferie.Benjamin har blitt en supergod fotballspiller,og da blir mamma’n ganske så stolt.Laget hans vinner overlegent på kampene og Benjamin selv scorer mange av målene,11 og 8 mål scorte han på de siste kampene:)Morro når ungene mestrer!


Fotballgutten;)

Nå er ungene på sfo,de har igjen en uke der før de tar ferie,og da er de hos pappa’n den første uka.Jeg jobber i to uker til.Jessica har den siste uka si på sfo for alltid,som sagt så går denne tiden alt for fort.
Den første ferieuka vår har vi ingen planer,men i uke 31 skal vi til Legoland i 4 dager.resten av ferien tar jeg når vi flytter i uke 34.Vi gleder oss til og flytte og det nærmer seg.Jeg har ikke fått solgt leiligheten vi bor i nå,men det skjer vel etterhvert,må bare være tålmodig.


Første og siste dag i 1 klasse.

Første og siste dag i 4 klasse.

Her er leiligheten vår,vi skal bo i 2 etg så dette er inngangen vår.

I går kjørte jeg til min gode venninne Maria som bor i Stavern.Vi dro på stranda,vi solte oss,skravla og lo masse.Akkurat det jeg trengte nå!!!
Jeg har hatt noen tunge uker i det siste,jeg har vært trøtt og sliten.Tenker mye på Frode og savner han så innmari.Jeg føler meg litt bedre igjen nå og venninneturen i går var etterlengtet.
Da jeg kom hjem jeg så jeg hvor solbrent jeg var,ups!!Sola tar mer ved sjøen enn her hjemme.Jeg smører meg jo,men tydligvis ikke nok.Før jeg dro hjem endte jeg opp med en tatovering som jeg har ønska meg i et år.Maria ringte å fiksa time,haha!!!Og jeg er superfornøyd!!


I Stavern hos Maria.

Litt
solbrent da…..


Denne
har jeg ønska meg lenge!!!!!!

I dag har jeg fått “låne” ungene i noen timer fra pappa’n.Vi dro og bada i varmen,og nå svømmer de noen tak begge to.Øvelse gjør mester!!Kusina mi Hege kom også og bada.Vannet var ikke så verst,men jeg vassa bare,er så pysete jeg,kommer meg ikke uti.
Kjempefint og være med ungene litt ekstra,savner de sånn når de ikke er her.Men dagene går fort og vips så er det mammauke igjen og da storkoser vi oss.


Jessica koser seg!

Benjamin og Hege:)

Jeg håper varmen fortsetter resten av sommern.Vi gleder oss til ferie,Legoland og flytting.Livet det er nå!!