Vi har flytta!

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her.Siden sist har vi flytta inn i ny leilighet-hurra!!!
Men uka før vi flytta hadde jeg svinevondt i hælen,og mistenkte betennelse som jeg har hatt før.Bestilte legetime og fikk time dagen etter.Sist fikk jeg kortisonsprøyter i begge hælene og det var ikke behagelig.
Vel,nå fikk jeg valget mellom tabletter eller sprøyte,jeg gikk for sprøyte og kontordamene hos legen syns jeg var gal,haha!!!!Jeg var så forberedt at det gikk supert,måtte spørre legen om å få ta bilde av sprøyta,for den var lang!!!!Etter at det var gjort ble jeg beordra hjem på sofan og å ta med ro til over helga(dette var en onsdag.)vel jeg tok det med ro et par dager før jeg var på beina igjen,og det er mye bedre!!Jeg gjør det igjen om jeg må.


Venter
på sprøyta!

Ikke
for pingler!

Så var det skolestart for småtassene,og nå går de i 2 og 5 klasse!!!!Jøss så fort tiden flyr altså!!Med superkort vei til skolen så er alle fornøyde,de går fra meg og bruker ikke lang tid.På sparkesykkel tror jeg Ben var hjemme på 4 minutter.
Vi bor litt lengre unna byen,men det gjør ingenting.Vi har Kiwi rett borti her og brannstasjonen er nærmeste nabo.På flyttedagen fikk jeg hjelp av foreldra mine,onkel og en jobbvenninne,helt supert!!Og flytte er ingen spøk,vi brukte 3,5 dag.Også fikk vi låne varebil av noen kjente,og bare det var gull verdt!!!!
Vi sto på som bare det og det har blitt så bra her.Jeg er så fornøyd,ungene også!
Venta på komfyr i litt over en uke,men gikk fint det også,og når oppvaskmaskina kom på plass noen dager etter så er så og si alt på plass bortsett fra hyller i den innvendige boden vår.


Første skoledag og klare for 2 og 5 klasse!

Innflytningsdagen var 22 august.

Sniktitt innom Benjamin sitt rom.

Veldig koselig hos Jessica også.

Bongo trives:)

Ungene er i gang med treninger igjen,Jessica er på turn to ganger i uka og Benjamin har trening en gang i uka i tilegg til kamper.Forrige helg var de med på Skrim Kiwi cup her i byen,veldig stort arrangement og etter kampene til laget til Ben var det dugnad på oss voksne.Jeg var parkeringsvakt og koste meg i sola:)
Cup er alltid gøy med premier og det hele.Gutta har blitt superflinke og Benjamin scorer alltid mange mål,stolt mamma;)


Skrim Kiwi Cup 1 september.

Turnjenta:)

Det går mot høst,og sommern har vært helt fantastisk!Mange fine dager nå også med flotte kvelder og solnedganger.Det siste bildet tok jeg på vei hjem etter en kamp Benjamin spilte denne uka.


Solnedgang

Om to uker er det minnekonsert for Frode på Mølla her i byen,jeg skal så klart dit.Flere av banda han spilte i kommer for å spille og kvelden er for Frode.Det blir fint og vondt på samme tid.Han har vært borte i 7 måneder og jeg savner han hver eneste dag.Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på han.Ungene gråter mye,men som barn flest går det veldig i bølgedaler.Men de savner helten sin,onkel Frode….

“You are my sun,my moon and all of my stars.”