En hedersmann

Høsten har kommet for fullt,vi stortrives i vår nye leilighet og alt er på plass:)
Vi har det bra,men noen perioder en tyngre enn andre.22 september var det en stor minnekonsert for Frode på Mølla musikkhus her i Kongsberg.Dagene i forkant var litt “rare.”
Jeg grugleda meg!Dagen før ble jeg litt satt ut da Frode var lokalavisa sitt portrett dagen før konserten.Et stort bilde pryda avisa med tittelen “En hedersmann!”
Dette så jeg på jobb,og da ble jeg som sagt litt satt ut,tårene kom og jeg måtte gå litt for meg selv for å samle meg.Artikkelen på tre sider var kjempeflott!!
Dagen etter på konsertdagen var det to nye sider i avisen og et intervju med pappa som fortalte om Frode.


Stolt av Frode!

Så kom kvelden og konserten.Familien var tilstede,mange venner og bekjente av Frode,kona hans,og mange “gamle” venner dukka opp for å få med seg denne konserten.
Kona til Frode holdt en tale før konserten starta.Frode spilte i flere band og jeg er jo stolt av han.Dette var livet hans.Bandet han har spilt lengst og mest med Peau De Peche var helt klart best på scenen,kjempebra!!!Disse gutta har hengt sammen siden de var 12.Frode mangla så klart.Han hadde digga dette,og blitt littegranne rørt og litt flau,sånn var Frode.
Jeg sto sammen med venninna mi helt foran,det dundra i brystet av den høye musikken og det susa i øra.Ikke ofte jeg er på konsert,men dette var bra!
Tenk alt Frode har fått i stand og hvor mange han har berørt…jeg er ganske sikker på at han var med oss denne kvelden,tipper han sang og spilte med.
Jeg fikk prata med så mange gamle kjente som jeg ikke har sett på mange år(jeg er jo ikke akkurat mye ute på byen.)
Det ble en flott men annerledes kveld!En skikkelig rocka kveld!
Om du er nysgjerrig på musikken kan du finne de på Youtube,søk på Peau De Peche,The Indikation eller bare Frode Skjold.


Peau De Peche

Rock&Roll!

Savner Frode hver dag…

Det har vært høstferie,jeg hadde en dag fri så vi gikk oss en tur i flott høstvær på Sachsen.Vi hadde med vafler og Kvikk Lunsj-kos!

Ungene ble skikkelig forkjøla og Jessica ble dårlig med feber,piping og surkling i brystet,så da ble jeg hjemme med sykt barn også mens de hadde høstferie.
Ellers så går dagene,ungene trener fotball og turn og syns det er kjempegøy!


Ut på tur aldri sur!

Så har vi bestilt oss billetter til juleshow i Oslo Spektrum,vi skal se Putti Plutti Pott!!Gleder oss til det!!!Den skal vi se dagen før bursdagen til Jessica,så da skal vi kose oss:)

Ha en fin helg!