Vår i lufta

Jeg skjønner ikkenoe av dette nye bloggoppsettet,men men.Vi får se hvordan det går.Er jo ikke så ofte innom her lener,men skriver litt nå og da.Morro å se tilbake på.
Skjer ikke så mye hos oss,det er jobb og skole.Vi er i slalombakken så ofte vi kan,og har alltid noen flotte dager der oppe.Vi er heldige som har skianlegget rett utenfor døra vår.

Ute er det påskevær for tiden,men det er vinterferie som står for døren.Ingen spseielle planer,fikk kink i ryggen i går så håper den forsvinner like fort som den kom.De fleste ulykker skjer i hjemmet,og kinken kom da jeg skulle ta ut av vaskemaskinen…
Ingen planer for vinterferien,tar en dag fri,kan jo ikke bruke opp all ferien,nen vil jeg jo ha på sommern,eller hvordan gjør dere det?
Det er vår i lufta,men tipper at det kommer flere kalde dager og kanskje snø?


Snøen smelter og når den blir borte på verandaen skal jeg sette meg ut å sole meg.Første gang jeg har veranda med sol,det gledes!!
Skal ønske meg verandamøbler til bursdagen min:)
Ungene har det bra,de vokser til og jeg syns at tiden kan stoppe litt.

Bongo har det fint også,han er så snill og rolig.Følger etter overalt og er veldig sosial,en fin venn.

På fredag hadde 5-7 klasse ski/akedag.Jessica valgte slalom og jeg hadde mulighet til å være med da jeg skulle jobbe kveld den dagen.
Det var overskyet men vi hadde en super dag i bakken.Morro å være med henne og de fra klassen hennes:)Og føret var supert!!!!


Ha en fin uke!!!

Polen

Forrige lørdag dro jeg til Krakow i Polen sammen med mammaen til bestisen til Jessica.Vi har kjent hverandre i ti år men aldri dratt alene på tur uten barna.Hun er polsk og jentene var litt “småsnurte” over at vi dro uten de:)
Veldig kjekt å på tur med noen som kan språket!Dette var en kosetur,altså ikke noe stress eller sightseeing.Vi skulle shoppe og kose oss.
Vi bodde på et apartment hotell,flott leilighet som vi betalte 250 kr hver for to netter.Vi fant fram og satte fra oss bagasjen og dro tilbake til kjøpesenteret for å spise.Endte opp på Pizza Hut-beste pizzaen!!
Kikka i butikkene etter mat og dro tilbake til leiligheten.Søndag gikk vi gjennom Gamlebyen bort til shoppingsenteret som hadde hele 270 butikker,Morro å se Gamlebyen og vi hadde flott vær,sol!!
Det ble noen poser på senteret(selfølgelig mest til ungene),jeg fikk handlet bukser til meg selv og noe stæsj fra Sephora.Ble litt av hvert til ungene.Ganske billig og mange bra butikker.Handla endel stæsj til Jessica på Claire’s(noe ala Glitter,men mye bedre og de har masse masse stæsj til jenter.)Skulle ønske meg flere av disse butikkene her hjemme.
Middagen tok vi på Hard Rock Cafe.Utrolig billig mat over alt.Frokosten tok vi på Starbucks begge dagene,der betalte jeg ca 40 kr for en croissant med ost og skinke og en frappe.


Ut på tur!

Gamlebyen.

Koser
meg på tur:)

Mandag var hjemreise igjen og vi hadde en koselig tur:)Ikke ofte jeg reiser noe sted,og ikke uten barn.Vi har lyst til å reise til sommern igjen og da blir barna med.Familien til venninna til Jessica er der stadig vekk,så de har spurt oss før.Så nå har jeg fått testa det ut,og det var bra!
Vi fikk flybilletter til 400 kr tur/retur.

Kom hjem til snøkaos,og nå en uke etter laver snøen ned igjen.Her i Kongsberg er det ca 85 cm med snø nå.Nesten like mye som i fjor.
Jessica har dratt på overnatting og Benjamin og jeg har vært ute en tur,han har vært hos en kompis og nå har vi spist:)Det blir ingen flere turer ut i snøen i dag,jeg kjørte meg fast med bilen hjemme hos foreldra mine,måtte grave fram hjula og bli dytta ut fra snøhaugen,haha!!!!Men vi liker vinter når det er mye snø;)


Meg
selv ute i snøværet:)

Her bor vi!

God helg!!