Artrose i kneet?

Heisann!!
Det kom et lass med snø forrige helg,men heldigvis ble det borte igjen.Lengter etter vår!Jessica hadde overnatting av bestisen når det kom så mye snø, så jentene løp ut i den kramme snøen og hadde snøballkrig og lagde snømann.Ben luska ut en tur han og,men snøen gikk over til regn og ungene ble klissvåte.

Denne helgen er det skikkelig “windy” ute så noe verandakos i sola ble det ikke.Så da blir det gåturer isteden.Jeg går tur hver dag,enten alene eller med ei venninne,eller hvis ungene vil være med.
Jeg har jobbet 60% pga kneet,men nå sa legen stopp.Det er skikkelig kjedelig!Jeg vil liksom ha tilbake kneet mitt uten vondt,men det er mest sannsynlig artrose,og det går dessverre ikke over av seg selv;(
Men sånn har det nå blitt etter idrett og tre operasjoner.Jeg venter på time hos en ortoped på Drammen sykehus og håper at han kan finne en god løsning for meg så jeg blir i farta igjen.
Hadde jeg vært 60+ så hadde de bytta kneet(protese)med en gang.
Jeg skal iallfall prøve å komme meg en tur til på ski før jeg setter vekk skiene for denne sesongen.

Vårt flotte nabolag.

Det har vært foreldremøter på skolen og nå er det samtaler som er neste.Ellers er det stille og rolig her.Jeg har pakka vekk skøyter,mine vintersko og langrennsko.Det kommer sikkert mer snø,men tviler på at den blir liggende nå.Det er fortsatt supert i skisenteret,men jeg har ikke vært der på en måned,bah!!

Ungene på vei til skolen

“Det var en av disse dagene i mars,når solen skinner varmt og vinden blåser kaldt,når det er sommer i lyset,og vinter skyggen.

 

 

Mars

Da har vi kommet til mars og påskeværet er bytta ut med mer snø,men sånn er det jo bare i mars.
I vinterferien hadde jeg et par dager fri,vi var på en svensketur og vi var i bakken.Kinken i ryggen forsvant like fort som den kom,heldigvis.De som kjenner meg eller har fulgt meg her inne vet at jeg har et kne som er vondt etter noen operasjoner.Jeg har kjørt slalåm siden jeg var 10 år og spilte så hockey i 20 år,og det har tatt knekken på kneet mitt.
Nå venter jeg på time hos en spesialist siden jeg ikke fungerer normalt og livskvaliteten blir deretter da kneet er grusomt etter en hel dag på jobb.
Mange spør om hvordan jeg kan kjøre slalåm med kneet.Ja,hvordan kan jeg jobbe med det kneet??Jeg har gode dager også,og jeg vil ikke stoppe å leve pga dette selv om smerten er ulidelig noen av dagene.Jeg tar en tur i bakken med ungene på gode dager og kjører noen turer.
Greia er at menisken i det venstre kneet er nesten helt borte etter to operasjoner,så nå er det slitasje og ikke så mye man får gjort bortsett fra kanskje kneprotese eller en oppretting.Jeg får se hva ortopeden sier,men hadde jeg hatt navnet Kjetil Lund Svindal hadde de fiksa dette for et år siden da jeg var på sykehuset sist med kneet.

Som vanlig er det rolige dager her,nå er ungene hos pappa’n og jeg har ingen planer.Jeg tenker på hvor heldige vi er som får bo her i denne leiligheten i dette området.Det var et stort ønske.
Nå drømmer jeg om å innrede loftsstua vi har.Vi har 40kvm loft som kan innredes til en loftstue og et soverom.Nå er det kryploft.Vi må da sette inn trapp,legge gulv og vegger.Håper det kan la seg gjøre om en to års tid.

Vi savner Frode hver eneste dag.Jessica lagde et flott bilde av han her en dag.

Nå gleder jeg meg til påske og varme dager på verandaen:)Det skal jammen bli kos!!

Ha en fin lørdag

Continue reading “Mars”