Artrose i kneet?

Heisann!!
Det kom et lass med snø forrige helg,men heldigvis ble det borte igjen.Lengter etter vår!Jessica hadde overnatting av bestisen når det kom så mye snø, så jentene løp ut i den kramme snøen og hadde snøballkrig og lagde snømann.Ben luska ut en tur han og,men snøen gikk over til regn og ungene ble klissvåte.

Denne helgen er det skikkelig “windy” ute så noe verandakos i sola ble det ikke.Så da blir det gåturer isteden.Jeg går tur hver dag,enten alene eller med ei venninne,eller hvis ungene vil være med.
Jeg har jobbet 60% pga kneet,men nå sa legen stopp.Det er skikkelig kjedelig!Jeg vil liksom ha tilbake kneet mitt uten vondt,men det er mest sannsynlig artrose,og det går dessverre ikke over av seg selv;(
Men sånn har det nå blitt etter idrett og tre operasjoner.Jeg venter på time hos en ortoped på Drammen sykehus og håper at han kan finne en god løsning for meg så jeg blir i farta igjen.
Hadde jeg vært 60+ så hadde de bytta kneet(protese)med en gang.
Jeg skal iallfall prøve å komme meg en tur til på ski før jeg setter vekk skiene for denne sesongen.

Vårt flotte nabolag.

Det har vært foreldremøter på skolen og nå er det samtaler som er neste.Ellers er det stille og rolig her.Jeg har pakka vekk skøyter,mine vintersko og langrennsko.Det kommer sikkert mer snø,men tviler på at den blir liggende nå.Det er fortsatt supert i skisenteret,men jeg har ikke vært der på en måned,bah!!

Ungene på vei til skolen

“Det var en av disse dagene i mars,når solen skinner varmt og vinden blåser kaldt,når det er sommer i lyset,og vinter skyggen.

 

 

3 kommentarer
  1. Uff. Kjenner meg igjen i de smertene der.
   Jeg måtte få proteser i begge knærne. Det første tok jeg da jeg var 46, og det andre året etter. Skal love deg at det var godt å ikke kjenne at man hadde knær lenger 😊
   Lykke til og god bedring🌷🌷

    1. Ingen idrettsskader her. Jeg vet ikke hva som har gjort det. Jeg kan huske jeg sleit med knærne helt fra ungdoms-skolen. Den gangen vurderte de å fjerne mennisken på det ene kneet, men de ville vente til jeg var ferdig vokst.
     Og siden har jeg bare blitt gående med det. Til alt var ødelagt. Forkalkninger , nesten ingen brusk igjen og mennisker i fillebiter. Var på Kongsberg for å ta kikkhulllsopperasjon. Men da jeg våknet etter den , hadde de ikke gjort noen ting. Det var ikke noe de kunne gjøre noe med. Så det måtte bli proteser . Og det fikk jeg på Bærum sykehus.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg