Et år eldre og klar for operasjon

Da har det vært påske siden sist og været har vært knall!!Jeg har fått utemøbler på verandaen,koser meg i sola og leser bøker.
Vi gjorde ikke så mye i påsken,var en tur på Rush i Drammen,ungene hopper og storkoser seg der.Vi var i Oslo på besøk hos min svigerinne(barna sin tante.)Vi var på graven til Frode og gjorde det vårfint,det var like trist som det pleier og ungene var lei seg,helt naturlig.Vi savner han sånn…
Benjamin fikk med seg hatten til onkel hjem,så stolt og han kledde den:)

Fotballsesongen er i gang for Benjamin og han spilte cup i Drammen i helga.Veldig moro!!Gutta spilte i regn og sol,men det ble ikke så ille det regnet som det var spådd så det gikk fint:)
Jessica holdt seg hjemme med mormor.
Det er treninger og kamper hver uke.

Så har jeg blitt et år eldre,men like ung og lovende:)Stille og rolig feiring hjemme med ungene og foreldra mine.Det ble pizza og smågodt og fint vær!Jeg syns ikke bursdager er som før,jeg ber aldri inn noen,syns det er greit med feiring med den lille familien min.


På mandag er det endelig operasjon som står på planen.Så da får jeg fiksa på det som er ødelagt og hvor ille/ikke ille skaden er.
Nå er jeg veldig rolig,men mulig jeg blir nervøs på selve dagen.Skal bli veldig godt og få det gjort.Aner ikke hvor lang tid det tar etter operasjonen før jeg er “normal” igjen.Håper go’været kommer tilbake for da finner dere meg på verandaen:)Benjamin har fotballkamp borte på onsdag,men morfar skal være sjåfør for oss.

Det er så deilig med vår,den beste tiden den er nå!
Vinter’n gikk egentlig veldig fort syns jeg.Vi nyter våren(men i dag er det kaldt.)Fine vårkvelder med fuglekvitter og solnedganger.

Vi “snakkes” pluselig igjen!Ha en fin dag:)

5 kommentarer

Siste innlegg