Mars

Da har vi kommet til mars og påskeværet er bytta ut med mer snø,men sånn er det jo bare i mars.
I vinterferien hadde jeg et par dager fri,vi var på en svensketur og vi var i bakken.Kinken i ryggen forsvant like fort som den kom,heldigvis.De som kjenner meg eller har fulgt meg her inne vet at jeg har et kne som er vondt etter noen operasjoner.Jeg har kjørt slalåm siden jeg var 10 år og spilte så hockey i 20 år,og det har tatt knekken på kneet mitt.
Nå venter jeg på time hos en spesialist siden jeg ikke fungerer normalt og livskvaliteten blir deretter da kneet er grusomt etter en hel dag på jobb.
Mange spør om hvordan jeg kan kjøre slalåm med kneet.Ja,hvordan kan jeg jobbe med det kneet??Jeg har gode dager også,og jeg vil ikke stoppe å leve pga dette selv om smerten er ulidelig noen av dagene.Jeg tar en tur i bakken med ungene på gode dager og kjører noen turer.
Greia er at menisken i det venstre kneet er nesten helt borte etter to operasjoner,så nå er det slitasje og ikke så mye man får gjort bortsett fra kanskje kneprotese eller en oppretting.Jeg får se hva ortopeden sier,men hadde jeg hatt navnet Kjetil Lund Svindal hadde de fiksa dette for et år siden da jeg var på sykehuset sist med kneet.

Som vanlig er det rolige dager her,nå er ungene hos pappa’n og jeg har ingen planer.Jeg tenker på hvor heldige vi er som får bo her i denne leiligheten i dette området.Det var et stort ønske.
Nå drømmer jeg om å innrede loftsstua vi har.Vi har 40kvm loft som kan innredes til en loftstue og et soverom.Nå er det kryploft.Vi må da sette inn trapp,legge gulv og vegger.Håper det kan la seg gjøre om en to års tid.

Vi savner Frode hver eneste dag.Jessica lagde et flott bilde av han her en dag.

Nå gleder jeg meg til påske og varme dager på verandaen:)Det skal jammen bli kos!!

Ha en fin lørdag

2 kommentarer
  1. Koselig å se at du fortsatt blogger!:)
   Har jo fulgt deg i ei stund nå…
   Ha ei fin uke,og god bedring med kneet!
   Klem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg