Sommerferien

Jeg gidder liksom aldri og skrive her inne lenger,men sommerferien er jo verdt et innlegg.Vi tok en tur til til Sopot i Polen,denne gangen med foreldra mine fra 25-30 juli.Vi var der i 5 dager denne gangen og koste oss.
Vi var på stranda,i Gamlebyen i Gdansk og vi var på shopping.Vi tok toget til alle steder vi dro,kjempeenkelt og veldig billig.Foreldra mine var ikke med på alt da mamma har en vondt hofte og skal bytte hofte nå om en måned.Men det var koselig på tur!
Vi bodde i en leilighet denne gangen øverst i gågata så noe rolig strøk var det ikke,men leiligheten var fin.Vi handla inn brød,drikke,yoghurter osv som vi kunne spise der,middag spiste vi ute.Foreldra mine bodde rett på stranda på Sheraton så når vi var på stranda lå vi på den private stranda til Sheraton,der var det deilige solsenger og Starbucks!!!!!Vi koste oss:)

Mye å se på i området i Sopot også,masse boder og mye å se på.Ungene og jeg tok toget alene inn til Gdansk,vi måtte jo få med oss Gamlebyen.Kjempefint i Gamlebyen med de flotte husene.Men mye folk,så vi gikk gata opp og ned før vi gikk til Forum shoppingsenter for og spise på Pizzahut,ble litt shopping også.Er jo så billig for mat og andre ting generelt.


Den ene dagen kunne man ikke bade da det var bakterier i Den Baltiske sjøen,men vi koste oss på stranda alle sammen for det:)
Mandag og nest siste dag var det alt for varmt til og være på stranda så vi dro på shopping med foreldra mine på Forum,tok toget.Greit å være inne med aircondition når det koker ute.Ble en strandtur på ettermiddagen og vi tok den siste natta på Sheraton vi også.

Alltid kos å dra på tur med ungene og denne gangen også med mamma&pappa.

På vei hjem fra flyplassen henta vi en ny liten venn,vi mistet Bongo og det ble så stille så stille.Vi har henta hjem ei lita kaninfrøken som er født 6/6-19 og hun har fått navnet Millie.Hun er allerede dotrent,og hun er en rolig,snill og kosete frøken.Vi ser allerede personligheten hennes og hun dilter etter meg overalt og om kveldene ligger hun oppå sofaputene bak meg eller klatrer på meg:)


MILLIE

Ungene har begynt på skolen igjen i 3 og 6 klasse!!!!Hjelpes!!!Tiden den kan kanskje gå litt saktere syns jeg,og jeg savner tiden da barna var mindre.Men det er fint nå også,vi koser oss masse sammen,Begge to er i gang med fotballen igjen og det er treninger og kamper.
Håper alle har hatt en fin sommer:)

3 kommentarer
  1. Eg har vært i Gdansk 3 ganger nå, 2 ganger på hotell, å nå siste gangen (12-18 august) hadde vi leilighet. Alle gangene i gamlebyen. 🙂 Onkelen min å dama hans bor i Gdansk, så ifjor var vi i bryllup, veldig koselig. =) Onkel flyttet dit får å jobbe for en god del år siden, å er der enda, han (av og til er dama, å noen få ganger moren hennes også med) er her på øyna noen ganger i løpet av året da. 🙂

  2. Så koselig at du har blogget litt 🙂 Høres ut so dere har kost dere masse på tur, alltid koselig og være på tur. Så fin Millie er 🙂 Veldig hyggelig med dyr, mye selskap med dyr.

   God helg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg