Vår i lufta

Jeg skjønner ikkenoe av dette nye bloggoppsettet,men men.Vi får se hvordan det går.Er jo ikke så ofte innom her lener,men skriver litt nå og da.Morro å se tilbake på.
Skjer ikke så mye hos oss,det er jobb og skole.Vi er i slalombakken så ofte vi kan,og har alltid noen flotte dager der oppe.Vi er heldige som har skianlegget rett utenfor døra vår.

Ute er det påskevær for tiden,men det er vinterferie som står for døren.Ingen spseielle planer,fikk kink i ryggen i går så håper den forsvinner like fort som den kom.De fleste ulykker skjer i hjemmet,og kinken kom da jeg skulle ta ut av vaskemaskinen…
Ingen planer for vinterferien,tar en dag fri,kan jo ikke bruke opp all ferien,nen vil jeg jo ha på sommern,eller hvordan gjør dere det?
Det er vår i lufta,men tipper at det kommer flere kalde dager og kanskje snø?


Snøen smelter og når den blir borte på verandaen skal jeg sette meg ut å sole meg.Første gang jeg har veranda med sol,det gledes!!
Skal ønske meg verandamøbler til bursdagen min:)
Ungene har det bra,de vokser til og jeg syns at tiden kan stoppe litt.

Bongo har det fint også,han er så snill og rolig.Følger etter overalt og er veldig sosial,en fin venn.

På fredag hadde 5-7 klasse ski/akedag.Jessica valgte slalom og jeg hadde mulighet til å være med da jeg skulle jobbe kveld den dagen.
Det var overskyet men vi hadde en super dag i bakken.Morro å være med henne og de fra klassen hennes:)Og føret var supert!!!!


Ha en fin uke!!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg